Koffievergelijk.nl logo

Koffievergelijk.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Koffievergelijk.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
843
Koffievergelijk.nl logo
Website
Koffievergelijk.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Koffievergelijk.nl

Als koffieliefhebber wil je natuurlijk de beste koffie kopen. Misschien wil je wel eens iets anders proberen? Maar je wilt ook weer niet te veel betalen. Dus ging je het wereldwijde web op om te kijken waar je de beste koffie voor de leukste prijs kunt kopen. En zo ontdekte je waarschijnlijk Koffievergelijk.nl. Een site om verschillende soorten koffie met elkaar te vergelijken én te kopen. Lekker handig, dus. En nu wil je weten of Koffievergelijk het wel waard is om jou als klant te mogen begroeten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want beoordelingen van anderen zeggen alles over een bedrijf. En deze recensies vind je hier! Net alsnog meer informatie over Koffievergelijk.nl. Dat hebben wij even handig voor je op een rijtje gezet. En als je ervoor kiest om ook klant te worden: mogen we je dan vragen om zelf hier ook jouw ervaringen achter te laten? Zo maken we het beeld van Koffievergelijk.nl compleet!

Over Koffievergelijk.nl

Bij Koffievergelijk kan je verschillende merken en smaken koffie met elkaar gaan vergelijken. En het ook nog eens kopen. Een webshop die het voor jou makkelijk maakt om de lekkerste koffie te vinden. Het bedrijf verkoopt koffie én thee aan zowel particulieren als bedrijven. Ook aanverwante artikelen zijn hier te vinden. Onze zuiderburen hebben hun eigen .be site. Ook zij kunnen dus profiteren van Koffievergelijk. Het bedrijf is onderdeel van Regel Het Online BV.

Waarom kiezen voor Koffievergelijk.nl

Kiezen voor Koffievergelijk is kiezen voor koffie van de beste kwaliteit. De bekendste A-merken worden hier dan ook verkocht en het assortiment is gigantisch. De merken die het bedrijf verkoopt zijn: Lavazza, Segafredo, Tiktak, Medellin Secret, Jolly Caffe, Hesselink, Fingerprinted, Illy, Gaggia, Mocca d’Or, Douwe Egberts, Nescafe Dolce Gusto, Bristot, Alvorada, Nexpod en Caffé Magnani. Alles wordt vanuit voorraad geleverd en is bij een bestelling voor negen uur ’s avonds dan ook gewoon de volgende dag in huis. De prijzen zijn aantrekkelijk door het ontbreken van fysieke winkels.

Is Koffievergelijk.nl betrouwbaar?

Koffievergelijk.nl draagt het QSHOPS-keurmerk, en is daarmee dan ook betrouwbaar te noemen. Ook het betalen gaat via betrouwbare bronnen, zoals Mastercard, Visa, PayPal, iDEAL en Afterpay. Met ruim 9,5 ster van de 10 sterren bij reviews is het bedrijf glansrijk geslaagd als een fijn bedrijf! Bij klachten, waarbij er sprake is van een garantietermijn, zullen de kosten van verzending uiteraard niet aan jou doorberekend worden. Omdat Koffievergelijk de kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, zullen zij er alles aan doen om hun beloften aan jou waar te maken!

Klantenservice en klachten

Uiteraard kan er overal iets mis gaan. Maar geen nood, Koffievergelijk is prima bereikbaar. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Bij laatstgenoemde zorgen ze ervoor dat je binnen 48 uur een antwoord hebt. Op werkdagen tussen negen en vijf uur kan je ze per telefoon spreken. Klachten vragen ze per email door te geven. Een inhoudelijke reactie geven ze binnen 14 dagen, maar ze nemen dus, zoals gezegd, sowieso al binnen 48 uur contact met je op. De bestelling annuleren kan nog zolang de bestelling nog niet verzonden is. Daarna gaat het retourbeleid in werking. Dit houdt in dat je het recht hebt om de zending binnen 14 dagen retour te melden. Dit kan schriftelijk of per email. Na deze aanmelding heb je weer 14 dagen om de artikelen retour te zenden. Heb je vragen over iets? Natuurlijk is daar de klantenservice ook voor. Maar kijk eerst eens op de site, want veel vragen worden hier al beantwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Koffie drinken is heerlijk. Het is een feest om een andere smaak van koffie uit te proberen. En het wordt nog fijner als jouw bestelling van deze koffie zonder problemen verloopt. Het lezen van reviews van anderen is dan ook zeker slim om te doen. Maar die beoordelingen moeten wel eerlijk geschreven worden door echte klanten van Koffievergelijk.nl. Daarom zijn wij zo brutaal om jou te vragen om jouw review ook hier achter te laten. Weet je niet wat je dan moet schrijven? Denk aan zaken als hoe de bestelling verliep, hoe snel was de verzending, waren er klachten: is dit naar tevredenheid opgelost? Wat vond je van de kwaliteit van de koffie en was de prijs goed in verhouding met deze kwaliteit? Hoe meer jij vertelt, hoe duidelijker anderen kunnen aanvoelen hoe Koffievergelijk werkt. Wij willen je alvast bedanken voor jouw beoordeling van Koffievergelijk.nl.

Reviews over Koffievergelijk.nl
Gerelateerde bedrijven
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Cafebonmarche.be logo
Cafebonmarche.be
1 beoordeling
10
Koffiemarkt.be logo
Koffiemarkt.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Koffievergelijk.nl

Het bedrijf Koffievergelijk.nl is geverifieerd door ons. De webshop Koffievergelijk.nl is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Koffievergelijk.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Koffievergelijk.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Koffievergelijk.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Koffievergelijk.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super klantvriendelijk

Top bedrijf. Altijd super vriendelijk en alle koffie is bijna altijd op voorraad. Je vraag wordt altijd heel snel beantwoord en ze zijn erg behulpzaam via de mail. Ze hebben een erg proffessionele aanpak.

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steven H.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koffievergelijk.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Cafebonmarche.be logo
Cafebonmarche.be
1 beoordeling
10
Koffiemarkt.be logo
Koffiemarkt.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koffievergelijk.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Koffievergelijk.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koffievergelijk.nl actief?

Koffievergelijk.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Koffievergelijk.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Koffievergelijk.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie