Winparts logo

Winparts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Winparts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
259
Winparts logo
Website
winparts.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Winparts

Als je zelf handig bent of gewoon graag aan je auto sleutelt, dan bestel je gemakkelijk en snel auto-onderdelen om die zelf op je auto te monteren. Winparts is een van de aanbieders van auto-onderdelen die je in dat kader bij kan staan. Om je meer informatie te geven over wat Winparts is en wat het te bieden heeft, hebben we een samenvatting gemaakt van de door bestaande klanten gemaakte reviews en ervaringen. Op basis daarvan kun je besluiten om al dan niet ook voor Winparts te kiezen.

Over Winparts

Winparts werd in 2004 opgericht door de gebroeders Van Essen uit het Groningse Winneweer. Directe aanleiding was hun eigen zoektocht naar een geschikte versnellingsbak voor een BMW E12. Het idee om auto-onderdelen te gaan verkopen bleek een buitengewoon goed idee. Ondertussen is deze specialist namelijk ook al actief in België en Zweden. Winparts biedt alle denkbare auto-onderdelen en is ondertussen een factor van belang geworden binnen de wereld van de auto-onderdelen.

Waarom kiezen voor Winparts?

Heel simpel, door zelf je auto-onderdelen te bestellen bij Winparts, en die ook nog eens zelf te monteren bespaar je heel erg veel geld. Daarnaast vind je zo goed als alle auto-onderdelen die je op basis van jouw kenteken gemakkelijk kunt ontdekken in het indrukwekkende aanbod. Maar er is meer; zo geniet je als je zaken doet met Winparts de mogelijkheid om de bestelde producten gedurende een periode van dertig dagen te ruilen. Zowel bestellen als betalen is zeer veilig en de levering van Winparts is altijd snel. Handig is zeker ook de deskundige helpdesk waarover Winparts kan beschikken. En zo kan er eigenlijk niets misgaan bij het bestellen van auto-onderdelen. Het is onmogelijk om een bloemlezing te geven van alle auto-onderdelen die door de onderneming uit Winneweer aangeboden worden. Wel kunnen we aangeven dat bougies, acculaders, bobines, kentekenplaathouders, startkabels en autogordels bij de best verkochte producten horen. Overigens zijn de onderdelen voor de klant wel overzichtelijk ingedeeld en gerubriceerd. Je moet dan denken aan automatten, dakdragers, accu's, carrosserie en plaatwerk, remsystemen en filters en vloeistoffen. Maar ook dit is slechts het topje van de ijsberg.

Is Winparts betrouwbaar?

Winparts kan omschreven worden als een betrouwbare onderneming. Je koopt er betrouwbare onderdelen voor de auto en dat van verschillende merken. De bij het kenteken aangegeven producten kloppen altijd bij de auto die je rijdt en je kunt er ook al veilig betalen met iDeal. De betrouwbaarheid blijkt ook wel uit het feit dat Winparts het Thuiswinkel Waarborg en de Ecommerce Europe Trustmark Code of Conduct in het bezit heeft. Dat zegt eigenlijk alles over de mate van betrouwbaarheid van deze specialist uit de provincie Groningen.

Klantenservice en klachten

Winparts is een grote speler in de wereld van de auto-onderdelen. Daar hoort een goede klantenservice bij, en daar beschikt Winparts dan ook over. Mocht je een vraag willen stellen of een klacht in willen dienen, dan kun je dit doen door telefonisch contact op te nemen met de aanbieder van auto-onderdelen of door het sturen van een e-mail. Je kunt ook nog contact leggen via de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter. Als je de zekerheid wenst dat je nooit meer een aanbieding mist van deze specialist, schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

We maken van de gelegenheid gebruik om je te vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Dit omdat deze onafhankelijke beoordelingen iedereen kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Kunnen wij op je rekenen?

Reviews over Winparts

Gerelateerde bedrijven

Halfords logo
Halfords
2 beoordelingen
9
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
3 beoordelingen
9,7
i-Mania logo
i-Mania
13 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

8,4
89% zou hier weer kopen
870 beoordelingen
Lees onze review over Winparts

Winparts is geverifieerd door ons expert team. De webshop Winparts bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Winparts lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Winparts. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van winparts.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van winparts.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Winparts.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima

Vlot geleverd,s'middags besteld en de volgende dag al binnen. En wat zeker niet onbelangrijk is een hele goede klantenondersteuning.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Jan B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leugennaars. Leveren pas na een week.

Na bestellen van iets wat op voorraad staat en volgende dag geleverd zou worden krijg je de standaard mail dat het druk is en je langer moet wachten en zo. Ze hebben het allemaal niet op voorraad. Gewoon bedrog.

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen geld terug en alleen maar ruilen ook als het niet kan .

Ik waarschuw iedereen als ze iets verkeerd leveren met een ingevoerd kenteken laten ze je gewoon barsten Blijven zeuren dat die verkeerde antenne universeel is nu heb ik bij een sloopbedrijf geïnformeerd dat zoiets bij een Ford Focus niet bestaat Nu weer een ander voorstel Moet ik voor een antenne er 5 bestellen en geld terug geven doen we niet aan want ik heb een universeel product besteld . Dus we ruilen alleen maar ook als het niet kan .Nog nooit z `n slecht bedrijf meegemaakt want elk stort uiteindelijk wel je geld terug als er geen oplossing meer is .
Verder nog steeds 5 dagen wachten eer je mail wordt beantwoord .
Overigens ik heb niets aan reacties zoals die van Lina . Ik ben al meer dan een maand bezig en jullie gaan bij mij volledig zwart op het internet .Niet eens voor de 16 euro maar ik kan het gewoon niet hebben dat men zo handel drijft .

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Edwin D.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Bestellen en betalen gaat altijd goed,zou volgende dag verzonden worden niet dus.levering gebeurd NOOIT zoals beloofd je krijgt dan 10%op volgende aankoop wel er komt geen volgende aankoop betaal nog liever een paar tientjes meer zodat geleverd wordt zoals belooft

Geplaatst op: 16-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: Rudy R.

7 / 10
4/5 4/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dreadful experience

Ik heb een artikel gekocht dat nooit is aangekomen. Klantenservice was onbestaande en gaf altijd de verlader de schuld (die door hen was gecontracteerd!!). Nu heeft de verzender gezegd dat het artikel zal worden teruggestuurd naar Winparts en nog steeds geen restitutie. Bijna 200 euro weggegooid. Dit bedrijf is een complete oplichterij. Juridische actie gestart.

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 18-08-2022
Geschreven door: Jon O.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestellen gaat goed, prijs is goed, leveren is een drama.

Op maandag besteld, zou dinsdag worden geleverd. Geen bevestiging per mail ontvangen. Telefonisch zijn ze niet (meer) bereikbaar. Er wordt verwezen naar de chat, deze is niet te vinden. Uiteindelijk staat op dinsdag op de site bij "mijn bestellingen" dat het is verstuurd.
DHL geeft aan dat de zending is aangemeld maar nog niet ontvangen.
Ik heb een mail gestuurd, geen reactie. Ik hoop nu dat ik het onderdeel donderdag ontvang, maar ik heb er geen vertrouwen meer in.
Is in verwachting ieder geval mijn laatste bestelling geweest.

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Fred V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare site

onbetrouwbare site

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Sinds vorig jaar een waardeloze leverancier

1 ster is er nog één teveel.

Voor de derde keer op rij is mijn bestelling voor Winparts niet interessant. 29-5 besteld, alles op voorraad. Voor meerdere auto's, erbij vermeld dat ze het niet hoeven te controleren, het klopt. De dag erna: wij twijfelen erg aan de juistheid, we zetten uw bestelling op blok. Lezen blijft moeilijk.

Contact gezocht, klopt wel, doet leveren. 4 dagen na bestellen reageren ze op mijn originele opmerking met ok, we gaan de order verwerken. Blijken er diverse delen niet op voorraad die op de website wel voorradig worden getoond. Hoe dan?

7-6 gebeld, men zou een deellevering doen die dag met de spullen die er zijn. Nu ruim 2 dagen verder en er is nog NIETS verstuurd. Denken zeker dat ik voor de lol 2 weken wacht op onderdelen. Nee hoor WInparts, er staat helemaal niet iets stil nu dat niet afgemaakt kan worden omdat jullie al 1,5 week verzaken en een ongeorganiseerde bende zijn.

Nu echt de laatste keer geweest dat ik hier geld heb achtergelaten. De vorige keren was het verpakken ronduit ruk. Bougies kapot geleverd, want stel je voor dat je die niet onderin legt met 2x een 5 liter blik remvloeistof er bovenop. Komt helemaal goed.

Ik lees hieronder dat ze een jaar of wat geleden overgenomen zijn. Ik begrijp het nu wel. Voorheen prima, altijd goed geholpen. Sinds 2021 is het inderdaad waardeloos. Autodoc en Autoonderdelen24 leveren inmiddels sneller vanuit DE dan Winparts en zijn een stuk goedkoper. Winparts was altijd de juiste optie als 5 werkdagen levertijd niet paste, dat tijdperk is duidelijk klaar.

Verneem het graag als de bezem door jullie organisatie is getrokken, tot die tijd gaat de omzet elders heen. Mocht het tot die tijd iemand aan de zijde van Winparts interesseren, regel dat mijn order WP222-270688 pronto geleverd wordt. Ik zal jullie 'help'desk morgen maar weer gaan contacteren.

Geplaatst op: 09-06-2022
Laatst bewerkt op: 09-06-2022
Geschreven door: Jacco

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wees gewaarschuwd

De allerlaatste keer dat ik heb besteld. Dode hoekspiegel dinsdag besteld. Als leverdatum stond 10 juni vermeld. Dit was voor mij acceptabel. Op donderdagavond een verzendbevestiging gehad. Vanmorgen 10 juni staat deze nog steeds op "zending nog niet ontvangen of verwerkt". Gelijk de klantenservice proberen te bellen. Na ruim 20 minuten wachten eindelijk iemand aan de lijn. Ondertussen gezocht naar de chat op de website... Niet gevonden. De zeer onvriendelijke medewerker vertelde mij dat deze offline is gehaald omdat de telefoonlijn prioriteit heeft....ik moest maar geduldig afwachten want geduld is een schone zaak. Nu ruim 24 uur geleden de bevestiging te hebben gehad is deze nog steeds niet ontvangen of verwerkt..... Ligt dit nu echt allemaal aan de DHL??? Dit was echt de allerlaatste keer.

Geplaatst op: 10-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: Petra B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al jaren klant bij winparts

Al jaren klant bij Winpart.
Word altijd even snel en correct geleverd.
Winparts is echt een aanrader.Zit ook een zeer gekwalificeerd technischteam achter.
En contacteren je bij enige twijfel van niet specifiek gerelateerd onderdeel aangegeven wagen.Zodat je 100% zeker kan zijn van pasgarantie.
Doe zo verder.
Een dikke proficiat aan het ganse Winparts Team...

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Victor R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer

Manier van verzenden is waardeloos, en ondanks een email met foto's steekt men hun kop in het zand....WAARDELOOS. Onderdelen uit de doos en 3 lekkende flesjes deze kunnen zo de container in.
retour op eigen kosten en zending moet compleet zijn.
HOE DAN????

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jacq K.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
TOP bedrijf

Wat een bedrijf zo professioneel en een klantenservice voor u tegen te zeggen had een batterij gekocht en had deze geweigerd door een probleem dat niet bij hun lag maar ze hebben mij super geholpen echt zo een veilig gevoel geeft het me om daar klant te zijn nu voor winparts wat mogen jullie blij Zijn om dit personeel in dienst te hebben heb er geen woorden genoeg voor nogmaals bedankt voor alles

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht. Twee lampjes besteld en na twee weken en drie keer bellen nog steeds niet binnen.

Zeer slecht. Twee lampjes besteld en na twee weken en drie keer bellen nog steeds niet binnen.

Geplaatst op: 02-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc T.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte ervaring

Heb 2 weken geleden een eindemper besteld bij winparts nl. Nu na 2 weken is er nog steeds niet geleverd.vind dit geen werk mijn auto staat stil en kan niet rijden omwille het lawaai van zonder einddemper te rijden mag wettelijk niet omwille geluidsoverlast. Nu ze zijn daarvan op de hoogte desondanks ze op de hoogte zijn word mijn bestelling altijd maar uitgesteld.welke reden ik niet weet en ondertussen is heel mijn maandloon weg omdat ik taxi's moet betalen. Zelfs na dit te vermelden is er geen medeleven. Ze blijven mij pesten en me pakket achter te houden voor geen reden. Het zou van vorige week dinsdag daar vertrokken zijn . Geloof er nikss van. Puur pesterijen omdat ik me mond niet houd. Laag en on professioneel. Als ik van jou ben zou ik daar nooit bestellen pure diefstal

Mvg

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steve G.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Over algemeen goed behalve leveringtijden

Heb een uitlaatbeugel en eindemper besteld. En 2weken ervoor bougies.nu stond bij allemaal voor 23u besteld morgen geleverd. Nu de bougies hebik 5dagen op moeten wachten en me einddemper is 7dagen levertijd. Nochtans is er betaald geweest voor de leveringskosten. Nu de prijs en de service was goed. Niks op aan te merken. Enkel leveringstermijn is spijtig er niet aan de beloftes houden die gemaakt zijn zoals voor 23u morgen geleverd... mvg

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Als het nodig is 4 dagen eerder bestellen niet vandaag bestellen morgen in huis dat is gelogen

moeten eerlijk zijn over de verzending

Geplaatst op: 07-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Math P.

5 / 10
3/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen een ster waard!

Vandaag bestellen - morgen thuis geleverd, staat op hun site. Dit is dus niet waar. Na 7 dagen heb ik de bestelling nog altijd niet ontvangen. Na contact op te nemen krijg ik te horen dat er vertraging kan zijn en dat ik maar moet blijven wachten. Ik hoop dat ik ooit mijn pakkje ga krijgen maar
bij Winparts.nl
MOET JE BEST NIETS BESTELLEN

Geplaatst op: 06-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert O.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Batterij

Batterij besteld voor wagen zou volgens website woensdag 27/10 geleverd worden - geen levering gebeurt. Donderdag 28/10 mail met melding batterij levering tussen 11u45 en 16u45 maar zoals iedereen zijn ook Wij werkmensen dus niet thuis. Batterij wordt dus niet afgeleverd en via mail kan er afspraak gemaakt worden binnen 5 dagen voor nieuwe aflevering. Weer 5 dagen zonder wagen😡😡😡 waarom kan men niet zoals ieder ander bedrijf bij de buren afleveren of aan de deur zetten??? Nooit bestel ik nog iets via winparts want bij aflevering ben ik werkmens werken!

Geplaatst op: 29-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondanks op voorraad volgens de site

Ondanks dat op de site de onderdelen op voorraad staan .
Blijken ze niet op tijd te kunnen leveren.
En dit is niet een keer gebeurd .maar bij de laatste vijf bestellingen al een probleem.
Ik ben hier wel klaar mee.

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice en bezorging onbekend

Slechte klantenservice en bezorging onbekend.

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Smart M.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Promised to deliver next day and after 2 days product is not even shipped

Promised to deliver next day and after 2 days product is not even shipped. No communication about delay and also no way to cancel order online.

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Onderdeel besteld volgens de site "op voorraad" . In bevestigingsmail : levering binnen 2 dagen. Na 2 dagen mailtje : onderdeel niet op voorraad , levering misschien binnen een week. Leuk als je aan het wachten bent op dit onderdeel. ( levering binnen 2 dagen , toch?) Kan voor mijn part bij de hoop malafide verkoopsites op het net. Winparts : nooit meer

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter S.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product past niet

Kenteken ingevuld, ruitenwisser ontvangen. Blijkt niet de goede te zijn, nu zijn van de armhouder 2 pinnetjes afgebroken. Je merkt pas na het afbreken dat het niet past; je gaat er immers van uit dat het product passend is aangezien je je kenteken opgeeft. Nu bij de dealer laten maken, extra kosten € 50. Geen enkele reactie ontvangen van Winparts, slechte afterservice

Geplaatst op: 24-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nicky

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger

bger bagger en bgger n

Geplaatst op: 10-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ba B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte levering

Product besteld wat op voorraad is. Er stond voor 21:00 besteld is volgende dag in huis. Heb het rond 7:45 in de ochtend besteld en ben weer een week verder bijna.

Zeer slecht. Zou post nl kiezen ipv DHL.

En klanten service moeilijk te bereiken en niet oplossing gericht

Geplaatst op: 28-07-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ajay

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Reageren niet op mail, chat en telefoon

Krijg al dagen een bandje dat het druk is. Ook via chat en mail geen antwoord.

Geplaatst op: 12-06-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marlen

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trieste bedoeling!!!!

Trekhaak met bekabeling voor mijn Skoda Fabia besteld. Kabelboom netjes gehad (rechtstreeks van leverancier) trekhaak echter niet terwijl alles op voorraad zou zijn. Week later (afgelopen vrijdag) eerst 35 min in de wacht gestaan bij klantenservice en dan opgehangen. Contact gezocht via live chat en ze snapte er niks van dat deze nog niet binnen was "zou aan de transporteur liggen" en ze zouden er zsm op terug komen. Nu maandagavond nog niks gehoord en weer aan het bellen, sta as we speak al weer 25min in de wacht bij klantenservice. Te schandalig voor woorden, en dus een dikke afrader!!!!

Geplaatst op: 08-06-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dave

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbereikbaar. Niets gehad terwijl 'afgeleverd'

Beste Winparts en PostNL,

Wordt gebed zonder einde (na 2 uur bellen met @Winparts en half uur met @PostNL). Bij Post nl langsgeweest alsmede gebeld. Wordt aangegeven dat pakket niet eens is afgegeven sorteercentrum en niet in bezit PostNL. Winparts geeft aan dat pakket bij PostNL moet zijn. Op track

Geplaatst op: 19-05-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noes

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Incorrecte levering

Ik heb niet alles gekregen wat ik heb gekocht.Volgens de pakbon en mails heb ik alles gekregen. Klantenservice is onmogelijk te bereiken mails worden niet beantwoord. Wat een slechte zaak dit!
Pas op met hier shoppen !
Nooit meer bij WINPARTS

Geplaatst op: 06-05-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Baris

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lange levertijd, slecht veepakt

2 spuitbussen besteld. Levertijd was 4 dagen, dat is al er ondermaats tegenwoordig. Komen in doos zonder enkele vorm van verpakkingsmateriaal erin. De beide spuitbussen liggen los in de doos. Met als gevolg dat van een spuitbus de kap af is gegaan, kapot is gescheurd en er is zelfs verf uit gespoten. De andere spuitbus ziet er uit alsof hij uit de vuilnis is gehaald, klef en stoffig.
ECHT HEEL SLECHT DIT. Mail gestuurd met foto's maar die blijkt niet terug te vinden

Geplaatst op: 21-04-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Passie

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Winparts


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Halfords logo
Halfords
2 beoordelingen
9
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
3 beoordelingen
9,7
i-Mania logo
i-Mania
13 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winparts een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 870 beoordelingen geplaatst over Winparts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,4 gekregen, waarbij 89% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Winparts actief?

Winparts is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Winparts reviews? Dan kunt u naar de website van Winparts gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie