Remarkt logo

Remarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Remarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
403
Remarkt logo
Website
Remarkt
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Remarkt

Het aanschaffen van IT-apparatuur hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst wel een aanbieder als Remarkt, een specialist in het aanbieden van refurbished IT-apparatuur. Sta jij voor de aankoop van IT apparatuur? Lees dan hier de samenvatting van de reviews en ervaringen die we hier voor jou hebben gemaakt. Op basis van deze extra informatie kun jij beslissen om ook zaken te doen met Remarkt, een aanbieder met ondertussen internationale bekendheid.

Over Remarkt

Remarkt is al ruim tien jaar actief op de markt en is daardoor een vertrouwd adres geworden. Via de webshop biedt het voordelige refurbished IT apparatuur aan. Remarkt beschikt over een zeer deskundig team met ervaren IT-specialisten die voor er een product de deur uit gaat eerst een grondige controle uitvoeren en de apparatuur testen. Remarkt gaat er prat op om gebruikte maar nog uitstekende IT-apparatuur te verkopen van bekende merken als HP, Dell, Lenovo en Apple. Uiteraard biedt Remarkt de refurbished producten tegen een zeer scherpe prijs aan.

Waarom kiezen voor Remarkt?

Het is een gegeven dat als je zoekt naar IT-apparatuur en dat nieuw aanschaft, dat dit heel behoorlijk in de papieren gaat lopen. Door te kiezen voor Remarkt, bespaar je heel veel geld. Je koopt er laptops, computers, monitoren, printers, tablets en smartphones die weliswaar al gebruikt zijn, maar nog gewoon uitstekend functioneren. Een deskundig team van specialisten checkt de apparatuur waarna het voor een aantrekkelijke prijs de deur uit mag. Door te kiezen voor Remarkt bespaar je dus veel geld. Remarkt biedt een garantie op de laagste prijs en beschikt over een zeer groot assortiment. De meeste apparaten zijn uit voorraad leverbaar en behalve dat je spullen koopt bij Remarkt, krijg je ook steeds het beste advies. Verder staat Remarkt bekend om de snelle levering. Bestel je op werkdagen voor 13.00 uur, dan heb je de volgende dag de bestelling al thuis.

Is Remarkt betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van Remarkt leest, die kan niet anders dan concluderen dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Dat heeft onder andere te maken met de deskundigheid van het team. Bij de aanschaf van producten van Remarkt krijg je de garantie dat het allemaal prima werkt. Uit de beoordelingen blijkt dat de belofte die Remarkt doet, waargemaakt wordt. Er is inderdaad sprake van kwalitatief uitstekende apparatuur die hetzelfde doet als een nieuw product zou doen. De groei die Remarkt doormaakt, zegt wat dat betreft ook wel voldoende. De particulieren en bedrijven die eenmaal zaken doen met deze aanbieder, blijven dat ook doen. De roem is de onderneming wat dat betreft vooruitgesneld, want Remarkt staat er ondertussen ook internationaal goed op.

Klantenservice en klachten

Het komt amper voor, maar het kan natuurlijk zijn dat jij de uitzondering op de regel bent en een klacht hebt over een product of dienst van deze aanbieder. Het zal je dan geen enkele moeite kosten om contact te leggen. Je kunt ervoor kiezen gewoon naar Remarkt toe te gaan – het adres wordt gewoon op de website getoond- je kunt echter ook gewoon bellen of mailen. Geheid dat het geschil snel uit de lucht zal zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Het is een kleine moeite maar het kan echt het verschil maken. Laat jij dus voortaan ook een beoordeling achter nu je er zelf ook baat bij hebt? Want beoordelingen vanuit de praktijk geven je net even meer informatie en helpen bij het nemen van het juiste besluit.

Reviews over Remarkt

Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
3 beoordelingen
7,3
SolisofSwitzerland logo
SolisofSwitzerland
2 beoordelingen
9,5
Polaroid logo
Polaroid
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Remarkt

Het bedrijf Remarkt is geverifieerd door ons. De webshop Remarkt is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Remarkt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Remarkt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Remarkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Remarkt. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Remarkt.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mega slechte service

Pakketten zijn volgens hun geleverd maar ik heb niets ontvangen. Het gaat om duizenden euro's en ze zeggen gewoon dat het mijn probleem is. Willen niet helpen of moeite doen om me tegemoet te komen. Daarnaast kan ik bewijzen aanleveren dat ik niet thuis was en alsnog vertikken ze het om mij te helpen.. Ik zou hier nooit meer bestellen, puur omdat ze de bestelling niet leveren en het geld houden.

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goeie omruilservice !!

Na een leveringsfout en wat misverstanden,
een persoonlijk telefoontje om alles vlot te trekken,

Zeer tevreden met het eindresultaat
en de persoonlijke benadering.

Een zaak die zijn woord na komt !!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerry V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon super

Ik heb net mijn pc ontvangen en ik ben er zeer tevreden mee. Alles is binnen de beloofde levertermijn afgeleverd en alles zag er ook super netjes uit. Fijn dat hij al helemaal geïnstalleerd was.

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maxime P.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Remarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
3 beoordelingen
7,3
SolisofSwitzerland logo
SolisofSwitzerland
2 beoordelingen
9,5
Polaroid logo
Polaroid
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Remarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Remarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Remarkt actief?

Remarkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Remarkt reviews? Dan kunt u naar de website van Remarkt gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie