Remarkt logo

Remarkt reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Remarkt reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
403
Remarkt logo
Website
remarkt.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Producten, zoals een nieuwe laptop of een computer zijn soms vreselijk duur en niet iedereen heeft een goed gevulde knip om een nieuwe laptop, computer of monitor aan te schaffen. Dan zou je ook flink wat geld kunnen besparen wanneer je kiest voor refurbished producten. Refurbished producten zijn bijvoorbeeld smartphones en laptops die door consumenten zijn ingeleverd en die weer in originele staat worden hersteld. Dat gaat verder dan het opschonen van het apparaat en het installeren van software updates, want in veel gevallen worden ook onderdelen, zoals chips, harde schijven en de behuizing vervangen. Remarkt is een specialist op het gebied van refurbished producten. Lees de beoordelingen van onze bezoekers en oordeel zelf of Remarkt ook een betrouwbare webshop is.

Informatie over Remarkt

Remarkt noemt zichzelf de groothandel in refurbished IT en dat dekt de lading ook wel. Het bedrijf werd in 2001 opgericht en ze hebben dus al meer dan 20 jaar ervaringen in het inkopen en verkopen van refurbished producten. Zoals laptops, desktops, monitoren, printers, tablets en smartphones. Ze opereren zowel nationaal als internationaal en ze bieden interessante IT producten tegen zeer scherpe tarieven aan. Ze hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar ze specialiseren zich ook in het up-to-date blijven van wat er zich allemaal in de internationale refurbished markt afspeelt.

Aanbod van Remarkt

Het aanbod van Remarkt is zeer uitgebreid en het assortiment bestaat uit duizenden producten die je als refurbished kan aanschaffen. Door de zeer lage prijzen kun je ook kwalitatief goede producten aanschaffen waar je bij traditionele winkels veel meer geld voor betaalt. Het aanschaffen van refurbished artikelen is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook beter voor het milieu. Omdat apparaten die door gebruikers zijn afgedankt weer een nieuwe levenscyclus krijgen. Laten we het assortiment van Remarkt eens nader bekijken.

Laptops

Laptops zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren terwijl er ook tientallen merken zijn die kwalitatief goede laptops fabriceren. Denk dan aan bekende merken, zoals Dell, HP en Lenovo. Laptops die ook door Remarkt worden aangeboden. Refurbished welteverstaan. Deze laptops zijn een stuk goedkoper dan wanneer je ze nieuw koopt terwijl ze kwalitatief net zo goed zijn. Je hebt ook niet alleen een ruime keuze uit verschillende merken, maar ook uit specificaties. Zo heb je keuze uit verschillende soorten processoren, zoals een Intel i3, i5 of i7 en heb je keuze uit hoeveel intern werkgeheugen en hoeveel opslagcapaciteit de laptop moet hebben.

Computers

Laptops zijn computers, maar dan in een compact formaat, zodat je ze makkelijk mee kunt nemen of op schoot kunt plaatsen. Onder een computer verstaan we de desktop. Ook wel de computerkast genoeg die je op of onder een bureau kunt neerzetten en waar je nog een monitor, toetsenbord en muis op moet aansluiten. Remarkt specialiseert zich ook in refurbished computers die in verschillende vormen, maten en met uiteenlopende specificaties beschikbaar zijn. Ze hebben voor iedereen wel een exemplaar in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar een computer voor huis-tuin-en-keukengebruik of naar een professionele machine waarop je kunt werken.

Monitoren

Een desktop zonder monitor is eigenlijk niets, want je hebt wel beeld nodig. Bij een laptop zit het beeldscherm ingebouwd, maar bij een computer moet je nog een monitor aanschaffen en aansluiten. Remarkt biedt een groot assortiment aan in refurbished monitoren. Van verschillende merken, zoals HP, Philips en Samsung. Monitoren zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en je hebt ook een ruime keuze uit technische specificaties. Bijvoorbeeld uit monitoren met een lagere beeldverversing of juist een hogere resolutie. Of allebei als je dat wenst.

Bundels

Om het de klanten nog makkelijker te maken, biedt Remarkt ook bundels aan. Bundels zoals een computer + monitor of een laptop + monitor. Of bundels met zelfs meerdere monitoren. Veel mensen die vanuit huis werken gebruiken bijvoorbeeld dubbele schermen om hun werk efficiënter te kunnen doen. Dan zijn bundels bestaande uit een desktop en twee monitoren natuurlijk enorm interessant. Zo kun je tegen een zeer scherpe prijs een volledige werkplek inrichten. Voor laptopgebruikers kan een tweede scherm soms ook uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als je thuis met een laptop vanaf een bureau of de eettafel werkt.

Printers

We werken steeds vaker toe naar een volledig papierloze organisatie en het liefste ontvangen we ook geen brieven meer, maar alleen nog digitale post in de vorm van .PDF bestanden en e-mails. Toch is printen soms nodig. Bijvoorbeeld wanneer je een pakketje retourneert en het pakketje van een retourlabel moet voorzien. Remarkt biedt printers aan, maar het assortiment in refurbished printers is vrij summier. Te danken aan het feit dat er ook steeds minder vaak printers worden verkocht en ingeruild.

Tablets

Tablets worden ook vaker ingeruild voor een nieuwer exemplaar en jij kunt dan profiteren van een scherpe prijs wanneer je kiest voor de refurbished tablets van Remarkt. De tablets worden ingekocht en weer helemaal in orde gemaakt. Soms kan er nog wel sprake zijn van lichte gebruikerssporen, maar dat wordt per product aangegeven. Door duidelijk te communiceren wat de conditie van het product is kun je een goede beoordeling maken of het product dat je wil kopen ook het geld waard is. Remarkt biedt refurbished tablets aan van bekende merken, zoals Samsung en Apple.

Smartphones

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar je voelt er weinig voor om een enorm smal geld neer te leggen? Dan ben je bij Remarkt aan het juiste adres. Bij Remarkt vind je namelijk refurbished smartphones van verschillende merken en met verschillende besturingssystemen. Van Samsung telefoons met Android tot aan de Apple iPhone met iOS. Zowel oudere als nieuwere modellen zijn bij Remarkt te koop. 

Onderdelen

Bij het inkopen en ruilen van producten komt het voor dat ze niet meer in nieuwstaat door te verkopen zijn en dan gebruikt Remarkt de producten voor onderdelen. Van losse laders en kabels tot aan beeldschermen en behuizingen. Waar jij als klant van kunt profiteren. Bij Remarkt kun je namelijk losse onderdelen bestellen en jouw eigen product waar iets mis mee is of waarbij iets ontbreekt herstellen of compleet maken. 

Uitleg over grading

Bij refurbished producten is het belangrijk dat je goed kijkt naar de conditie van het aangeboden producten en Remarkt doet dat zeer goed door de producten een bepaalde grade te geven. De gardings die je in de webshop van Remarkt tegenkomt zijn grade C, grade B, grade B+, grade A en grade A+. Waarbij grade A+ de beste en grade C de minste conditie vertegenwoordigt. Producten met een grade A+ zijn vrijwel zo goed als nieuw en vaak ook nog in de originele verpakking terwijl producten met grade C bijvoorbeeld lichte gebruikssporen heeft en in een neutrale verpakking worden bezorgd.

Bijzonderheden Remarkt

Een zeer goede reden om bij Remarkt je bestelling te plaatsen heeft niet alleen te maken met het ruime assortiment en de kwaliteit die ze aanbieden, maar ook vanwege het feit dat bestellingen vanaf € 20,- gratis worden verstuurd. En omdat veel apparaten boven de € 20,- kosten heb je vrijwel altijd gratis verzenden. Dus geen extra kosten als je jouw bestelling wil laten bezorgen.

Een andere goede reden om refurbished producten van Remarkt te kopen heeft te maken met de garantietermijn van 1 jaar. Je kunt dus binnen een jaar aanspraak maken op de garantie en je kunt extra garantie kopen als je dat wil. Zo ben je er de komende jaren van verzekerd dat je gebruik kunt maken van een goed product en dat eventuele problemen worden opgelost. Remarkt biedt ook een niet goed, geld terug-garantie aan. Mocht je niet tevreden zijn kun je het product retourneren en krijg je ook je geld terug.

Voor liefhebbers van Apple is er ook goed nieuws, want Remarkt heeft een speciale Apple Store ingericht met refurbished Apple-producten. Van MacBooks tot aan iPads en van iPhones tot aan Imacs. Ze leveren ook toebehoren en accessoires voor Apple producten, zoals keyboards, trackpads, magic mouses en protectiefilters voor telefoons en tablets.

Wil je nog goedkoper dan goedkoop producten kopen? Dan is het zeker de moeite waard om de outlet categorie van Remarkt te bezoeken. In deze speciale categorie staan producten tegen zeer scherpe prijzen en je vindt hier een breed assortiment aan producten. Van refurbished toetsenborden en muizen tot aan tablets en van laptops tot aan smartphones.

Hoe betrouwbaar is Remarkt?

Wij denken dat Remarkt een betrouwbaar bedrijf is. De reviews over de webshop zijn overwegend positief! In de reviews spreken klanten over het ruime assortiment, de goede service en de snelle leveringen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via remarkt.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Remarkt staat tevens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ze zijn aangesloten bij het keurmerk van Webwinkel Keur.

Betalingsmethoden Remarkt

Je kunt jouw bestelling bij Remarkt op verschillende manieren afrekenen. Je kunt kiezen voor bekende en veilige betalingsmethoden, zoals iDEAL, creditcard en PayPal. Terwijl het ook mogelijk is om de rekening achteraf te voldoen via Riverty (voorheen AfterPay) of Klarna. Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van de betalingsmethode Bancontact/Mr. Cash.

Is Remarkt goed bereikbaar?

Remarkt is goed bereikbaar via telefoon en e-mail. Ze zijn tijdens kantooruren bereikbaar en je kunt ze bellen met vragen over producten, voor advies of om navraag te doen wat de status van je bestelling is. E-mails worden doorgaans binnen enkele werkdagen beantwoord.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Remarkt een bestelling geplaatst? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met de webshop. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Remarkt compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of ze bij de winkel een bestelling plaatsen. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Remarkt was. Wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om bestelling te plaatsen en hoe snel jouw bestelling geleverd is. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Remarkt!

Reviews over Remarkt
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
5,9
50% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ondanks gebrek aan telefonische bereikbaarheid een zeer degelijk bedrijf wat een goede service en een betrouwbaar product levert.

PC gekocht voor weinig geld. Bleek dat de monitoren niet aangesloten konden worden.
Zonder kosten of discussie pc retour en terug met alles functioneel.
Gewoon netjes, betrouwbaar zoals het hoort.
Ga graag hier weer kopen.

Geplaatst op: 15-02-2023
Laatst bewerkt op: 15-02-2023
Geschreven door: Aart D.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Grootste manco bij remarkt is klantenservice

Omdat ik in het verleden zeer positieve ervaringen had met refurbished computers (gebruikt.com & pc2computershop.nl) en ik voor mijn 12,5 jarig jubileum op mijn werk een cadeau mocht uitzoeken viel mijn keuze op een Desktop PC bij de firma ReMarkt met 1 jaar garantie
28-10-2022 Desktop is besteld
03-11-2022 Desktop wordt overhandigd door mijn werkgever.
06-12-2022 Beeldproblemen, telefonisch gemeld (toen waren ze nog bereikbaar per telefoon), achteraf blijkt het een defecte videochip te zijn. Er wordt mij een retouradres gecommuniceerd. Ook wordt er tussen neus en lippen gemeld dat ik de desktop 4-6 weken kwijt ben.
11-12-2022 In goed vertrouwen ook nog een laptop besteld
13-12-2022 De desktop op eigen kosten (ik heb dit later ook gemeld maar hier is niets mee gedaan) retour gezonden ter reparatie
16-12-2022 Wederom contact omdat de toegezonden laptop volledig onbruikbare USB poorten had, Ik krijg nu wel de mogelijkheid om de laptop op kosten van Remarkt terug te sturen en te laten omruilen. In deze mail wordt ook gemeld dat men bezig is met mijn desktop en dat deze naar verwachting in de week van 19 december 2022 zal worden terug gestuurd
07-01-2023 dus 13 dagen later dan toegezegd en 19 dagen na het bericht dat ze er al mee bezig waren krijg ik mijn desktop PC retour. Om niet zonder computer te komen zitten heb ik gewacht met het terugsturen van de defecte laptop.
08-01-2023 Ik stuur de laptop ter omruiling terug naar ReMarkt en er was mij inmiddels per mail toegezegd dat ze de omruiling diezelfde week in orde zouden maken, dus ik zou voor 14 januari de omgeruilde laptop in huis hebben. Dit is mij 2 x per mail beloofd als antwoord op het contactformulier.
17-01-2023 Ik stuur een brief per post naar de heer W. Wagemans, eigenaar van Terabyte B.V. waar ReMarkt onder valt omdat ik niet tevreden ben. Ik ben iemand van hoor en wederhoor en wil een bedrijf niet meteen beoordelen omdat één of meerdere medewerkers niet weten wat klantenservice inhoud. Hier heb ik geen reactie op gekregen.
19-01-2023 Een week na de toezegging dat ik vorige week de laptop terug zou hebben en 3 dagen nadat ik de brief naar de heer Wagemans heb gestuurd heb ik maar weer eens een mail gestuurd waar mijn laptop blijft
21-01-2023 Ik heb mijn laptop terug.
21-01-2023 Nadat PostNL het pakket van Terabyte B.V. bij mij aflevert ontvang ik een mail van Remarkt met een track&trace nummer.

Bovenstaande review is NIET bedoeld om de firma Remarkt een hak te zetten. Ik laat iedereen vrij om te oordelen of de lage prijzen en het gebrek aan klantenservice tegen elkaar afwegen.
Waarom ben ik ontevreden?
- Een klantenservice medewerker hoort de klantverwachting juist te managen en dus geen toezeggingen te doen die toch niet waargemaakt worden.
- Een bedrijf dat Refurbished verkoopt hoor geen laptop te versturen die 100% niet bruikbare USB poorten bevat, dit is visueel waarneembaar
- In geval van defecte apparatuur vind ik het wel zo netjes dat je de klant ook meld (in geval van de desktop) wat er geconstateerd is en gedaan is om de reparatie uit te voeren.
- Ik vind het normaal dat er empathie getoond wordt op het moment dat er een (in mijn geval 2x) probleem optreedt. De firma Remarkt helaas niet want er is niet 1x gemeld dat men het vervelend vond.
- Qua communicatie: Als ik geen contact had gezocht na de defect meldingen had ik helemaal niets vernomen. Alle informatie vanuit Remarkt heb ik moeten ophalen.
- Ze vragen in hun autoreply om mijn begrip omdat ze het zo druk hebben maar andersom heb ik geen begrip gekregen voor mijn situatie. Je bent dus volledig overgeleverd.
- Conclusie: Ik bestel in 2 maanden tij voor meer dan € 1000 euro maar ik mag daar blijkbaar niet veel van verwachten als het om klantenservice gaat.
Excuus voor de lap tekst maar ik wil graag een volledig beeld scheppen, het is aan de lezer om er mee te doen wat hij of zij wil.

Geplaatst op: 23-01-2023
Laatst bewerkt op: 23-01-2023
Geschreven door: Sjoerd V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Ik heb 15 november 2022 een laptop gekocht en 15 december 2022 kreeg het kuren. Contact opgenomen met klantenservice 16 december 2022 opgestuurd. Tot op heden 5 januari 2023 nog niks gehoord over status of wat dan ook. Als je belt krijg je te horen ivm personeels bezetting en drukte kunnen ze je telefonisch niet helpen. Doe het met een e-mail en binnen 2 dagen krijg je bericht. Inmiddels twee e-mails gestuurd tot op heden niks gehoord. Mijn advies is niet meer hier kopen. Als het nog zo lang duurt ga ik contact opnemen met kassa. Een familielid werkt toevallig voor kassa.
Groet van een heel heel ontevreden klant

Geplaatst op: 05-01-2023
Laatst bewerkt op: 05-01-2023
Geschreven door: Bram N.

5 / 10
4/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Kan niet telefonisch bereiken aangaande gewicht van laptop voor mee te nemen op vakantie moet licht zijn

kan telefonisch niet breiken aangaande gewicht laptop
moet licht eijn vakantie vliegtuig en zo meer dan volgt bestelling

Geplaatst op: 23-01-2023
Laatst bewerkt op: 23-01-2023
Geschreven door: Dirk T.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Laptop opgestuurd die het totaal niet doet

Laptop opgestuurd die het niet doet, telefoon word niet opgenomen en deze pendejos zijn vuile oplichters!!!

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Ung K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mega slechte service

Pakketten zijn volgens hun geleverd maar ik heb niets ontvangen. Het gaat om duizenden euro's en ze zeggen gewoon dat het mijn probleem is. Willen niet helpen of moeite doen om me tegemoet te komen. Daarnaast kan ik bewijzen aanleveren dat ik niet thuis was en alsnog vertikken ze het om mij te helpen.. Ik zou hier nooit meer bestellen, puur omdat ze de bestelling niet leveren en het geld houden.

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goeie omruilservice !!

Na een leveringsfout en wat misverstanden,
een persoonlijk telefoontje om alles vlot te trekken,

Zeer tevreden met het eindresultaat
en de persoonlijke benadering.

Een zaak die zijn woord na komt !!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerry V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon super

Ik heb net mijn pc ontvangen en ik ben er zeer tevreden mee. Alles is binnen de beloofde levertermijn afgeleverd en alles zag er ook super netjes uit. Fijn dat hij al helemaal geïnstalleerd was.

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maxime P.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Remarkt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Remarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Remarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Remarkt actief?

Remarkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Remarkt reviews? Dan kunt u naar de website van Remarkt gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie