Eibmarkt.com logo

Eibmarkt.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Eibmarkt.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
760
Eibmarkt.com logo
Website
eibmarkt.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Eibmarkt.com

Zoek je een specialist in elektrische installaties, dan zou je zomaar eens uit kunnen komen bij Eibmarkt.com. Om jou extra duidelijkheid te geven over wat deze specialist voor je zou kunnen betekenen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgenomen en die puntsgewijs voor je samengevat. Of jij vervolgens ook zaken gaat doen met Eibmarkt.com, is geheel aan jezelf uiteraard.

Over Eibmarkt.com

Eibmarkt.com geldt als een van de toonaangevende online winkels van elektrische installaties. Het biedt onder meer een zeer breed aanbod aan producten voor KNX Automatisering, smart home, producten voor residentiële en functionele gebouwen, armaturen, gereedschappen en apparaten voor de werkplaats en de industrie. Eibmarkt.com kan zomaar 300.000 producten leveren van zo rond de 2700 bekende en kwalitatief uitstekende fabrikanten.

Waarom kiezen voor Eibmarkt.com?

Met Eibmarkt.com kies je voor ervaring, want het bedrijf heeft ondertussen al weer ruim twintig jaar ervaring en staat voor betrouwbaarheid en een altijd snelle levering. Het aanbod dat Eibmarkt.com je kan bieden, is indrukwekkend en je kiest met deze specialist ook nadrukkelijk voor veiligheid. Niet voor niets werd de specialist namelijk bekroond als een van de veiligste online winkels. Typisch Eibmarkt.com is dat de producten tegen altijd betaalbare prijzen aangeboden worden. Het mooie is verder dat je als doe-het-zelver bij Eibmarkt.com terecht kunt, terwijl ook de professionals prima zaken kunnen doen met deze onbetwiste specialist.

Is Eibmarkt.com betrouwbaar?

Eibmarkt.com handhaaft zich al meer dan twintig jaar in de branche, en alleen dat feit zegt al veel over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Ook de recensies van bestaande klanten laten aan duidelijkheid weinig te wensen over. Zij oordelen allemaal zeer positief over de mate van betrouwbaarheid van de specialist. Nog iets; Eibmarkt.com is een goedgekeurde exporteur van de Duitse douane. Dat word je niet zomaar. Dan moet je als onderneming simpelweg betrouwbaar zijn. Als klant krijg je ”˜kopersbescherming’ als je zaken doet met Eibmarkt.com, zoals het bedrijf al diverse keren onderscheiden werd. Het aantal awards rechtvaardigt ondertussen in elk geval een mooie prijzenkast.

Klantenservice en klachten

Zeker een zo grote aanbieder als Eibmarkt.com moet de klantenservice goed in orde hebben. En dat heeft deze Duitse onderneming dan ook. Mocht je een vraag hebben of eventueel een klacht willen indienen, dan krijg je daar ook de gelegenheid voor. Voor je dat doet doe je er wel verstandig aan eerst de veel gestelde vragen eens door te nemen Soms namelijk, wordt dan het antwoord op je prangende vraag al duidelijk. Mocht je toch contact willen leggen met Eibmarkt.com, dan kun je gebruik maken van een speciaal contactformulier op de website, zoals je ook telefonisch contact op kunt nemen en een e-mail kunt verzenden. Omdat je het adres van het bedrijf gewoon op de website vindt, kun je de klacht die je hebt eventuele ook schriftelijk indienen.

Wil je ook beoordelen?

Het maken van de juiste keuze is niet altijd gemakkelijk. Wat je zeker kan helpen zijn de beoordelingen van mensen die ervaring hebben met bepaalde producten en diensten. Op basis van die recensies kun je in elk geval een betere beslissing nemen. Daarom reken we op jou, en gaan we ervan uit dat jij voortaan ook een beoordeling maakt. Veel tijd kost het je niet, op die manier help je echter wel andere mensen als die knopen door moeten hakken.

Reviews over Eibmarkt.com

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
12 beoordelingen
4,9
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
2 beoordelingen
9
RedMagic logo
RedMagic
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Eibmarkt.com

Het bedrijf Eibmarkt.com is geverifieerd door ons. De webshop eibmarkt.com is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Eibmarkt.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Eibmarkt.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van eibmarkt.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van eibmarkt.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Eibmarkt.com.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Eibmarkt.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
12 beoordelingen
4,9
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
2 beoordelingen
9
RedMagic logo
RedMagic
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eibmarkt.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Eibmarkt.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eibmarkt.com actief?

Eibmarkt.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Eibmarkt.com reviews? Dan kunt u naar de website van Eibmarkt.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie