ZTE logo

ZTE reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ZTE reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2070
ZTE logo
Website
eu.nubia.com
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen ZTE

Als het om connecten gaat en om de nieuwste manieren van communiceren, dan wil je het liefst zaken doen met een innovatieve partner, een partner die ook steeds de nieuwste producten biedt. ZTE is zo’n partner. Om je een beeld te geven van wat ZTE doet en voor jou kan betekenen, hebben we hier de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat. Op basis daarvan kun je zelf beslissen of je ook kiest voor de producten en diensten van ZTE.

Over ZTE

ZTE wil het verschil maken in de wereld. Dat is ambitieus, maar ZTE maakt die woorden ook daadwerkelijk waar. ZTE helpt mensen over heel de wereld om met elkaar te connecten. ZTE verrijkt de onderlinge communicatie met steeds opnieuw innovatieve technologieën. ZTE mag zich ondertussen dan ook wereldleider op het gebied van telecommunicatie en informatietechnologie noemen. ZTE is vanaf 1985 actief en is actief voor operators, overheid, ondernemingen en consumenten, en dat ondertussen al in 160 landen. ZTE bedient ondertussen een kwart van de wereldbevolking. Behalve de nieuwste smartphones en camera’s biedt ZTE alles op het gebied van draadloos communiceren, transportnetwerken, databasebeheersystemen, cloudcomputing, cloudvideo, multimedia, servers en opslag en cloudtoepassingen.

Waarom kiezen voor ZTE

Als je de onderlinge communicatie steeds wilt verbeteren, dan kies je voor ZTE. Zeker de zeer innovatieve smartphones en technische telecommunicatie, met bijvoorbeeld de eerste smartphone met een under display camera, zijn zeer de moeite waard. Zo komt ZTE binnenkort met de Axon 30 Ultra camera; een 64 MP Quad camera array. Het apparaat beschikt over 6E en 5G connectiviteit. Het gaat hier om een ultra brede camera, die letterlijk je horizon verbreedt. Ook heeft de camera een groothoekcamera met ultra zoom lens, laserdetectie en automatische scherpstelling. En zo heeft ZTE heel veel innovatiefs te bieden.

Is ZTE betrouwbaar?

Dat ZTE wereldleider is op het gebied van telecommunicatie en informatietechnologie, zegt eigenlijk alles over de betrouwbaarheid van deze specialist. Want wereldleider word je niet zomaar natuurlijk. Volgens de reviews en ervaringen kies je met ZTE voor de meest betrouwbare partner die jij je maar kunt wensen. Je hebt de zekerheid steeds te kunnen connecten en kunt een beroep doen op de meest innovatieve technologieën, Ook de producten die ZTE aanbiedt worden in de beoordeling steeds betrouwbaar genoemd.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk neemt ZTE de klanten buitengewoon serieus. En ondanks het feit dat ZTE de zaken meer dan goed voor elkaar heeft, kan er best eens een keer iets verkeerd gaan. Mocht je een klacht hebben, dan kun je die telefonische en via een e-mail kenbaar maken. De problemen en de klachten worden serieus opgepakt en de insteek is altijd om klachten zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen van bestaande klanten kun jij veel beter een weloverwogen besluit nemen. Het is informatie uit de eerste hand, en aan die informatie heb je vaak het meest. Daarom willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken om zo andere mensen ook te helpen als ze voor lastige beslissingen staan.

Reviews over ZTE
Gerelateerde bedrijven
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
39 beoordelingen
8,3
Camerabeveiligingkopen.nl logo
Camerabeveiligingkopen.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met ZTE

Het bedrijf ZTE is geverifieerd door ons. De webshop eu.nubia.com is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. ZTE is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ZTE maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van eu.nubia.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van eu.nubia.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel goed

Mijn telefoon werkt echt super. Ik heb hem aan het begin perongelijk in het water laten vallen maar dit was gelukkig geen probleem. Er zit ook genoeg opslag op en heb er ook meteen een gekocht voor mijn kinderen.

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elise N.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ZTE
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
39 beoordelingen
8,3
Camerabeveiligingkopen.nl logo
Camerabeveiligingkopen.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZTE een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ZTE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZTE actief?

ZTE is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ZTE reviews? Dan kunt u naar de website van ZTE gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie