Hey! logo

Hey! reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Hey! reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4784
6
0% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Hey!

Hey! is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hey! bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hey! lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hey!. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van heytelecom.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van heytelecom.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hey!.

Geplaatst op: 05-10-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte service

14 dagen wachten op activatie en nog altijd geen oplossing
Nummer nu geblokkeerd door Het dus kan niet terug naar huidige provider en online service kan het niet oplossen dit is ronduit klant gijzeling

Geplaatst op: 07-11-2022
Laatst bewerkt op: 07-11-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Het is ondertussen een soapserie van 3 maanden geworden om naast mijn eigen Hey! simkaart nog 3 gezinsleden erbij te krijgen. Eerst probleem om te bestellen omdat er verkeerde instructies op de website staan (en dat blijft gewoon staan!), dan geen simkaarten omdat er een ongekend probleem was dus weeral lang wachten (ik heb dan zelf gezien dat bij de oude provider per simkaart een ander klantnr. was, Hey kon dat ook gerust gezegd hebben!!) dan 3 simkaarten naar het oude adres terwijl het op mijn account ruim op tijd aangepast was (dus een IT bug), dan activatie van 2 van de 3 simkaarten (?) maar het zijn de verkeerd verstuurde simkaarten die geactiveerd werden. Nu zitten de kids zonder gsm omdat bij de activatie de oude simkaarten niet meer werken. Het ging met spoed behandeld worden maar we zijn al weer dag 2. BLIJF DUS VER WEG VAN HEY! ZE HEBBEN VEEL GELD VOOR RECLAME MAAR GEEN VOOR DEFTIGE SERVICE!

Geplaatst op: 08-12-2022
Laatst bewerkt op: 08-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen klantenservice!

Als je problemen hebt, kun je het vergeten. Hun klantenservice reageert niet. En als ze reageren incompetent.

Geplaatst op: 11-10-2022
Laatst bewerkt op: 11-10-2022
Geschreven door: Davy V.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Hey!


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Proximus logo
Proximus
47 beoordelingen
3,4
Scarlet logo
Scarlet
23 beoordelingen
5,5
Orange logo
Orange
26 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hey! een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Hey!. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hey! actief?

Hey! is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hey! reviews? Dan kunt u naar de website van Hey! gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie