Hey! logo

Hey! reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hey! reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4784
6,1
46% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Onze beoordeling over Hey!

Hey! is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hey! bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hey! lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hey!. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van heytelecom.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van heytelecom.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hey!.

Geplaatst op: 05-10-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk omgezet, prima service, goede helpdesk

Omzetten van orange naar hey binnen de 48 uur
Vlotte en behulpzame helpdesk
Issue opgelost in 5 minuten
Aanrader van formaat

Geplaatst op: 08-08-2023
Laatst bewerkt op: 08-08-2023
Geschreven door: Verbiest D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering en aktivatie

Besteld, simkaart de volgende dag geleverd.
Aktivatie: eenvoudige procedure via web,
simkaart geaktiveerd binnen de 5 minuten.
gechat met klantendienst, snelle reactie met live medewerker.

Geplaatst op: 26-05-2023
Laatst bewerkt op: 26-05-2023
Geschreven door: Marc D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Afzetters

Wij zijn van orange naar hey gegaan. De rekening is nooit boven de 30 euro geweest. Nu hebben wij in 1 klap rekening van 61 euro. Ik snap niet hoe dit kan. Daarom ben ik terug naar orange gegaan nooit zoiets voor gehad bij orange.

Geplaatst op: 28-02-2023
Laatst bewerkt op: 28-02-2023
Geschreven door: Bart H.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Als het werkt OK, maar anders

We hadden besloten 3 nummers te wijzigen van Orange naar Hey! Voor de twee eerste nummers liep dit vlekkeloos. Voor het derde nummer werd er blijkbaar de procedure gestart; het nummer is gestopt bij orange; maar dit nummer is nu na 14 dagen nog niet gestart bij Hey. Al 3 maal een telefoontje gehad om na te gaan of we wel degelijk wilden switchen, maar nihil als resultaat.
Enige support is een (automatische) chat die eindigt met "Ga niet weg 😉, hij of zij pakt dit zo op."
@ Hey!: dossiernummer 61236272

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-02-2023
Geschreven door: Koen S.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

sim kaart besteld in promo,
na 14 dagen nog geen kaart ontvangen.
volgens hey zegt vorige provider dit nummer geblokkeerd te zijn terwijl ik het nog steeds gebruik. moet ik een nieuwe aanvraag doen bij hey maar dan zonder promo, want die is verlopen. ze kunnen me echt niet helpen, zeggen ze.

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Raf Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service. Om 9.30 aangevraagd en om 12.20 was alles in orde.En de prijs is geweldig. Super!!!!!!

Super.Om 9.30 uur aangevraagd en om 12.20 was alles in orde.En de prijs is niet te evenaren. Ben er heeeeeeel tevreden over!!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst op: 17-01-2023
Laatst bewerkt op: 17-01-2023
Geschreven door: Erik P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
SLECHT, SCAM, Naam provider niet waardig

Blijf weg van deze wannabe provider. Slechtste service ooit meegemaakt. Abonnementen terug geannuleerd en zelfs dat is een lijdensweg.

Geplaatst op: 02-01-2023
Laatst bewerkt op: 02-01-2023
Geschreven door: Hans C.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

14 dagen wachten op activatie en nog altijd geen oplossing
Nummer nu geblokkeerd door Het dus kan niet terug naar huidige provider en online service kan het niet oplossen dit is ronduit klant gijzeling

Geplaatst op: 07-11-2022
Laatst bewerkt op: 07-11-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Het is ondertussen een soapserie van 3 maanden geworden om naast mijn eigen Hey! simkaart nog 3 gezinsleden erbij te krijgen. Eerst probleem om te bestellen omdat er verkeerde instructies op de website staan (en dat blijft gewoon staan!), dan geen simkaarten omdat er een ongekend probleem was dus weeral lang wachten (ik heb dan zelf gezien dat bij de oude provider per simkaart een ander klantnr. was, Hey kon dat ook gerust gezegd hebben!!) dan 3 simkaarten naar het oude adres terwijl het op mijn account ruim op tijd aangepast was (dus een IT bug), dan activatie van 2 van de 3 simkaarten (?) maar het zijn de verkeerd verstuurde simkaarten die geactiveerd werden. Nu zitten de kids zonder gsm omdat bij de activatie de oude simkaarten niet meer werken. Het ging met spoed behandeld worden maar we zijn al weer dag 2. BLIJF DUS VER WEG VAN HEY! ZE HEBBEN VEEL GELD VOOR RECLAME MAAR GEEN VOOR DEFTIGE SERVICE!

Geplaatst op: 08-12-2022
Laatst bewerkt op: 08-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Scam

Veel reclame over hun spotprijzen, is zeker waar. Snel mijn SIM-kaart binnengekregen (na 2 dagen al).
MAAR MIJN 4G WERT TOTAAL NIET.
Probeer hun al een hele week te bereiken maar de enigste manier is via hun website en dat is een automatische robot. Na 45min wachten antwoordde iemand maar zonder iets van info te geven, als ik daarna doorvroeg of het kon worden opgelost bleef er geen antwoord komen.
IS DUS EEN SCAM !! Zou zeker geen klant worden!!!! Ik ga meteen terug veranderen naar mijn oude provider

Geplaatst op: 19-12-2022
Laatst bewerkt op: 19-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen klantenservice!

Als je problemen hebt, kun je het vergeten. Hun klantenservice reageert niet. En als ze reageren incompetent.

Geplaatst op: 11-10-2022
Laatst bewerkt op: 11-10-2022
Geschreven door: Davy V.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Hey!
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
76 beoordelingen
3,5
Zuny logo
Zuny
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hey! een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Hey!. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hey! actief?

Hey! is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hey! reviews? Dan kunt u naar de website van Hey! gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie