FormationaDistance logo

FormationaDistance reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FormationaDistance reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
517
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over FormationaDistance

Ons team van experts heeft FormationaDistance geverifieerd op een aantal punten. De webshop van FormationaDistance bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. FormationaDistance is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

FormationaDistance is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van formationadistance.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FormationaDistance.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FormationaDistance


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

CentrumvoorAvondonderwijs logo
CentrumvoorAvondonderwijs
4 beoordelingen
6,3
Schoonheidsschool logo
Schoonheidsschool
2 beoordelingen
9,5
Syntra West logo
Syntra West
2 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FormationaDistance een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FormationaDistance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FormationaDistance actief?

FormationaDistance is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de FormationaDistance reviews? Dan kunt u naar de website van FormationaDistance gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie