FormationenGroupe logo

FormationenGroupe reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
FormationenGroupe reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
522
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met FormationenGroupe

Ons team van experts heeft FormationenGroupe geverifieerd op een aantal punten. De webshop van FormationenGroupe bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. FormationenGroupe is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

FormationenGroupe is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van formationengroupe.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FormationenGroupe
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
CentrumvoorAvondonderwijs logo
CentrumvoorAvondonderwijs
5 beoordelingen
6,8
Schoonheidsschool logo
Schoonheidsschool
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FormationenGroupe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FormationenGroupe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FormationenGroupe actief?

FormationenGroupe is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de FormationenGroupe reviews? Dan kunt u naar de website van FormationenGroupe gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie