CentrumvoorAvondonderwijs logo

CentrumvoorAvondonderwijs reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CentrumvoorAvondonderwijs reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
518
CentrumvoorAvondonderwijs logo
Website
centrumvooravondonderwijs.be
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen CentrumvoorAvondonderwijs

Je bent nooit te oud om te leren. Daarom is het een geweldige keuze om ook op latere leeftijd te blijven studeren. Ben je op zoek naar een leuke cursus die je naast je werk kunt volgen? Of ben je een echte studiebol en zoek je graag naar een extra uitdaging naast je reguliere studie? In beide gevallen kan het volgen van een opleiding via CentrumvoorAvondonderwijs iets voor jou zijn. Om je een beter beeld te geven over deze organisatie, hebben we de belangrijkste informatie over CentrumvoorAvondonderwijs voor je op een rijtje gezet.

Over CentrumvoorAvondonderwijs

Via CentrumvoorAvondonderwijs ben je altijd zeker van praktijkgericht onderwijs van het hoogste niveau. Zo krijg je altijd les van ervaren vakspecialist samen met 42.000 studiegenoten. De lessen zitten boordevol interactieve groepslessen en zijn hierdoor leuk, uitdagend en vooral erg leerzaam. Je hebt de keuze uit tientallen cursussen, zodat er ook voor jouw persoonlijke voorkeur meer dan genoeg keuze is. Naar wat voor soort studie van CentrumvoorAvondonderwijs gaat je voorkeur uit?

Waarom kiezen voor CentrumvoorAvondonderwijs

Wist je dat je het complete aanbod van deze organisatie eenvoudig en snel kunt filteren op thema? Zo kun je op de website bijvoorbeeld zoeken op studies binnen de thema’s klassikaal, thuisstudie, virtual classes, allround opleidingen, hobby opleidingen, bedrijfsopleidingen en all you can study. Weet je op dit moment al precies wat voor studie je het liefste uit wilt zoeken? Dan heb je ook de mogelijkheid om alle studies van CentrumvoorAvondonderwijs te zoeken op alfabetische volgorde of je maakt eenvoudig en snel gebruik van de zoekbalk. De kans is in alle gevallen erg groot dat je binnen no-time een studie hebt gevonden die perfect bij je past.

Is CentrumvoorAvondonderwijs betrouwbaar?

Het is helemaal niet zo gek dat vandaag de dag meer dan 42.000 studiegenoten je al voor zijn gegaan. Kies je voor een opleiding via CentrumvoorAvondonderwijs, dan profiteer je altijd standaard van een aantal erg leuke voordelen. Denk hierbij aan het laagste inschrijvingsgeld, je kunt ervoor kiezen om diverse gratis proeflessen te volgen, er is altijd wel een opleiding voor iedereen op niveau, je krijgt les van professionals in hun vak, je bent altijd zeker van examengarantie en je kunt ook nog eens een stage volgen.

Klantenservice en klachten

Het volgen van een opleiding is leuk en natuurlijk erg uitdagend. Maar tegelijkertijd wil je natuurlijk ook zeker weten dat de opleiding bij je past en dat je een opleiding gaat volgen waar je je goed op voor kunt bereiden. Voor vragen over het aanbod staat het team van CentrumvoorAvondonderwijs voor je klaar. Je neemt contact op door het formulier op de website van CentrumvoorAvondonderwijs in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een studie via CentrumvoorAvondonderwijs afgerond of ben je op dit moment druk een studie aan het volgen? Laat in beide gevallen eenvoudig en snel je mening over het lesaanbod achter op deze pagina en deel je review over CentrumvoorAvondonderwijs met andere leergieringen.

Reviews over CentrumvoorAvondonderwijs
Gerelateerde bedrijven
Schoonheidsschool logo
Schoonheidsschool
2 beoordelingen
9,5
FormationenGroupe logo
FormationenGroupe
1 beoordeling
10
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
6,8
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over CentrumvoorAvondonderwijs

Het bedrijf CentrumvoorAvondonderwijs is geverifieerd door ons. De webshop centrumvooravondonderwijs.be is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. CentrumvoorAvondonderwijs is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. CentrumvoorAvondonderwijs maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

CentrumvoorAvondonderwijs is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van centrumvooravondonderwijs.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CentrumvoorAvondonderwijs.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vlot verlopen, goede opleiding

Ik volgde de opleiding creatief ontwerp met mijn partner. Alles goed verlopen, goede lesgever en het was een haalbaar examen. Docent Dimitry Beyens was top! Minpuntje was dat mijn diploma gekreukt was post de post. Ik heb daarvoor gemaild en ze gingen een nieuw opsturen.

Geplaatst op: 27-07-2023
Laatst bewerkt op: 28-07-2023
Geschreven door: Liam D. D.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Overbodige cursus

Ooit 2 proeflessen gegeven (ben professioneel leerkracht secundair onderwijs - master + lerarenopleiding) sinds 20 jaar).
De manier waarop 1 enkele persoon mij evalueerde was een klucht.
Evaluatie was enkel gebaseerd op persoonlijke indrukken en niet op aantoonbare feiten/ minpunten van de “proefles”.
Solliciteer hier niet. Veel energie instoppen voor 0 return.

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Rob

4 / 10
2/5 3/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET BEREIKBAAR

Al 3 maand proberen we ons inschrijvingsgeld van een door hen geannulleerde cursus terug te krijgen. 500 € wordt NA veel telefoneren en min.15min in wacht nog steeds niet teruggestort. De verantwoordelijke van de boekhouding is NIET rechtstreeks te bereiken, er is maar 1 telefoonnummer en je kan ook geen mail sturen. En dat voor een school die les geeft in communicatie!!!! De service is dus 0!!!!

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Ludo et Sonja B.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede communicatie

Ik volge momenteel virtuele lessen voor communicatie verantwoordelijke. Ik heb een goede en leuke docent die echt weet waarover hij het heeft. Het eindwerk is een communicatie plan waarvoor we de theorie in de echte praktijk goed kunnen toepassen. Ik ben erg tevreden tot nu toe.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc H.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CentrumvoorAvondonderwijs
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Schoonheidsschool logo
Schoonheidsschool
2 beoordelingen
9,5
FormationenGroupe logo
FormationenGroupe
1 beoordeling
10
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CentrumvoorAvondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over CentrumvoorAvondonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CentrumvoorAvondonderwijs actief?

CentrumvoorAvondonderwijs is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de CentrumvoorAvondonderwijs reviews? Dan kunt u naar de website van CentrumvoorAvondonderwijs gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie