Schoonheidsschool logo

Schoonheidsschool reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Schoonheidsschool reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
519
Schoonheidsschool logo
Website
schoonheidsschool.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Schoonheidsschool

Je bent natuurlijk nooit te oud om te leren. Gaat je hart op dit moment sneller kloppen van een praktijkgerichte opleiding, waarbij persoonlijke verzorging altijd centraal staat? In dat geval ben je bij Schoonheidsschool aan het juiste adres. Duizenden studiegenoten zijn je al voor gegaan en hebben met succes een opleiding afgerond. Op deze pagina lees je verschillende reviews over Schoonheidsschool, samen met de belangrijkste informatie over dit bedrijf.

Over Schoonheidsschool

Bij de Schoonheidsschool staat praktijkgericht les krijgen van een ervaren vakspecialist altijd centraal. Dit doet je samen met 42.000 studiegenoten, die verdeeld zijn over een erg breed scala aan opleidingen. Jouw startschot begint bij het uitzoeken van een passende opleiding. Je hebt de keuze uit thematische lessen, klassikale lessen, thuisstudie lessen, Virtual Class lessen, allround opleidingen, hobby opleidingen, bedrijfsopleidingen en all you can study. Hierdoor is er ook voor jouw persoonlijke voorkeur meer dan genoeg keuze.

Waarom kiezen voor Schoonheidsschool

Er zijn tal van redenen om ervoor te kiezen om een opleiding te volgen via Schoonheidsschool. Je boost eenvoudig en snel je carrière met een professionele opleiding. Het diploma dat je via deze organisatie kunt halen, mag je vermelden op je CV. Daarnaast ben je ook altijd zeker van een lage prijs. Dit door de grootte van de school en het aanbod aan gespecialiseerde opleidingen. Ook profiteer je op een regelmatige basis van leuke kortingsacties en er zijn ook nog eens andere financiële voordelen om alle studenten extra te kunnen motiveren.

Is Schoonheidsschool betrouwbaar?

Schoonheidsschool is een erg betrouwbaar platform om een opleiding te volgen. Het maakt niet uit waar je voorkeur naar uit gaat, voor iedere opleiding heb je de keuze uit een gratis hoofdstuk. Je weet hierdoor net even wat beter wat je kunt verwachten en beter een keuze maken om een cursus te volgen die aansluit bij jouw ambities. Door middel van het online leerplatform haal je het maximale uit iedere opleiding. Zo ontwikkel je je skills met extra oefeningen en praktische opdrachten.

Klantenservice en klachten

Door een opleiding te volgen via Schoonheidsschool, weet je altijd zeker dat je les gaat krijgen van professionals. Deze docenten beschikken in alle gevallen over enkele jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied. Hierdoor weet je altijd zeker dat je alles leert wat je nodig gaat hebben zodra je gaat werken binnen de sector. Kun je hulp gebruiken bij het inschrijven of ontvang je graag net even wat meer informatie over een specifieke opleiding uit het aanbod? Je stelt je vragen door een e-mail te sturen of door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Volg je op dit moment een opleiding via Schoonheidsschool of heb je met erg veel succes een diploma op zak van deze organisatie? Laat in beide gevallen je review over Schoonheidsschool achter op deze pagina. Op deze manier kun je ook andere beauty professionals overtuigen om het aanbod een keer goed te bekijken.

Reviews over Schoonheidsschool
Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
CentrumvoorAvondonderwijs logo
CentrumvoorAvondonderwijs
5 beoordelingen
6,8
Gezondheidsschool logo
Gezondheidsschool
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Schoonheidsschool

Schoonheidsschool is geverifieerd door ons expert team. De webshop Schoonheidsschool bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Schoonheidsschool lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Schoonheidsschool. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van schoonheidsschool.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van schoonheidsschool.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden

Ik ben begin afgelopen schooljaar begonnen met mijn opleiding. Ik ben altijd goed geholpen door de leraren van de opleiding en heb nooit lang hoeven wachten op een antwoord op mijn vraag.

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Levi H.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Schoonheidsschool
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
CentrumvoorAvondonderwijs logo
CentrumvoorAvondonderwijs
5 beoordelingen
6,8
Gezondheidsschool logo
Gezondheidsschool
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Schoonheidsschool een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Schoonheidsschool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Schoonheidsschool actief?

Schoonheidsschool is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lessen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Schoonheidsschool reviews? Dan kunt u naar de website van Schoonheidsschool gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie