Modifast logo

Modifast reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Modifast reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Modifast logo
Website
Modifast.nl
Bezoek de website

Modifast ervaringen

Vindt hier alle Modifast ervaringen en beoordelingen van klanten van Modifast. Ben jij een klant van Modifast en wil jij jou goede of slechte Modifast ervaringen delen met anderen. Dat kan, plaats een review of een beoordeling over jouw Modifast ervaringen. Hiermee help je vele mensen bij het vinden van een afslankprogramma die bij het best hun past.

Over Modifast

Voor iedereen met overgewicht heeft Modifast een programma waarmee je je overtollige vet krijt kan raken. Voor de mensen die intensief willen lijnen is de Modifast Intensief het juiste afslankmethode. De protiplus is een eiwitrijke methode die wat gemakkelijker vol te houden is dan de Modifast Intensief. Ook heeft Modifast een methode waarmee je gericht kan werken aan een bepaald probleem. Dat is het Modifast Laboratoires. Voor de mensen die al op hun gewenste gewicht zijn is de Modifast Snack&Meal ontwikkeld. Door je aan deze methode te houden zal je op je gewenste gewicht blijven.

Modifast diensten

Als je gewicht wilt verliezen en dat op een gezonde manier wilt doen dan ben je bij Modifast aan het goede adres. Met de tijd zijn er verschillende manieren ontwikkeld om overtollig vet krijt te raken. Daarvan is Modifast een voorloper op zijn concurrenten. Modifast bied je een goede afslankmethode maar helpt je daarnaast ook voor, tijdens en na je programma. Eveneens zorgt Modifast voor gezonde en lekkere recepten en handige beweegtips. Om de klanten een extra service te geven is de online coach in het leven geroepen. De online coach geeft je professioneel advies en helpt je met goede weekmenu’s en recepten.

Modifast service en klachten

Heb je eens een programma gevolgd bij Modifast en heb je klachten over de service of over het programma zelf? Meldt dit dan door een review of een beoordeling te plaatsen. Dit zou vele anderen mensen helpen bij hun keus voor een afslankmethode.

Reviews over Modifast

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo
T-Mobile
23 beoordelingen
4,6
Match4me.nl logo
Match4me.nl
7 beoordelingen
8,6
NieuweRelatie.nl logo
NieuweRelatie.nl
2 beoordelingen
9
8,7
100% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Modifast

Ons team van experts heeft Modifast geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Modifast bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Modifast is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Modifast is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Modifast.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Modifast.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed vol te houden

Het is duur maar het is ook makkelijk te volgen. Nog geen momenten van honger gehad en ben in 5 dagen al ruim een kilo kwijt.

Geplaatst op: 24-11-2021
Laatst bewerkt op: 24-11-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste dieet wat ik ooit heb gevolgd

Zoveel jaren lopen klooien met mijn gewicht en echt van alles geprobeerd. Maar toen eens aan de Modifast begonnen. Eerste weken waren zwaar en moet je je soms door de honger momenten heen bijten. Als je daar eenmaal doorheen bent en je lichaam een beetje gewend is dan gaat het als een trein.

Rome is niet op een dag gebouwd en hetzelfde geld voor afvallen. Het is een kwestie van volhouden en doorzetten.

Inmiddels ben ik 4,5 kilo kwijt in 1,5 maand tijd en ik ga nog altijd door. Streven is om totaal 8 kilo af te vallen en als ik zo door blijf gaan dan ga ik met een strak lichaam de zomer in!

Geplaatst op: 07-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Grote keuze

Ben 5,5 kilo afgevallen in korte tijd met behulp van Modifast. Grote voordeel is de ruime keuze van shakes, repen en andere Modifast producten. Ook makkelijk te bereiden en voor de tussendoortjes is er altijd een gezonde snack.

Is wel volhouden en je bent soms erg geneigd om te gaan snacken of snaaien. Niet doen en volhouden net als ik! Dat is het geheim.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Afvallen is prima maar kost een hoop

Modifast is wel een prima manier om af te vallen maar het kost je wel een aardige zak met duiten. Want als je al die shakes en repen moet kopen dat kan aardig in de papieren lopen.

Maar ik heb me aan een goed en strak plan gehouden en heeft me in 4 weken tijd toch een kilo of 6 afvallen opgeleverd.

Dieet is prima te volgen en iedereen zal zijn zware momenten hebben. Kan alleen maar zeggen dat afvallen nooit leuk is maarja je als de pondjes over de broekriem hangen dan is het verstandig om er wat aan te doen. Niet alleen voor de looks maar ook voor de gezondheid.

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerda B.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Afgevallen maar last van mijn darmen

Ben een aantal weken bezig met het modifast dieet en moet zeggen het val me niet tegen. Neem zo een reep of shake met me oude vertrouwde bakjes koffie en ik kom de dag wel door. Helaas hebben de shakes en/of repen wel zijn bijwerkingen. Ik krijg enorm last van me darmen en de scheiterij. Helaas, maar het afvallen gaat wel goed dus hou nog even vol

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Henk

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Modifast


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo
T-Mobile
23 beoordelingen
4,6
Match4me.nl logo
Match4me.nl
7 beoordelingen
8,6
NieuweRelatie.nl logo
NieuweRelatie.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Modifast een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Modifast. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Modifast actief?

Modifast is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Modifast reviews? Dan kunt u naar de website van Modifast gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie