Flinndal logo

Flinndal reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Flinndal reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
52
Flinndal logo
Website
flinndal.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Flinndal

Jouw gezondheid is belangrijk voor je. Dus wil je wel dat je alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Een zoektocht op internet deed je belanden op Flinndal.nl. Dit is een webshop voor voedingssupplementen. Klinkt veelbelovend en ziet er prima uit. Maar je wilt toch wel graag weten of het ook echt allemaal zo is, voordat je hier gaat bestellen. Niet alleen of de producten wel goed zijn (het gaat toch om je gezondheid!), maar ook gewoon of het allemaal wel prima werkt en geleverd wordt. Beoordelingen van anderen zou je dan ook graag ergens willen lezen. Nou, dat kan! Hier dus, net als alle informatie over de werkwijze van Flinndal. Door de ervaringen van anderen te lezen, weet je tenminste wat je kunt verwachten, nietwaar? Lees dus maar snel verder!

Over Flinndal

Flinndal levert aan de consument en is gespecialiseerd in vitaminen. En dan wel van een hoge kwaliteit. Het bedrijf vertelt geen halve waarheden, maar baseert zich enkel op wetenschappelijk bewezen feiten. Het bedrijf is in 2005 ontstaan, heel eenvoudig aan de keukentafel! Inmiddels is het echter van 2 producten en 2 medewerkers gegroeid naar een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen en daarnaast nog een Gezond Gewicht Lijn én maar liefst 40 medewerkers!

Waarom kiezen voor Flinndal

Flinndal is een webshop die serieus te werk gaat en niet zomaar iets roept. Kwaliteit en service zijn belangrijk. Op de site kan je alle informatie vinden over het product wat je aanschaft. Zo weet je zeker dat het doet, waar jij naar op zoek bent. Je kunt kiezen voor een 100% gepersonaliseerd vitaminecomplex. Deze wordt speciaal voor jou samengesteld. Dit wordt gedaan aan de hand van een DNA-test en/of een lifestyle check. Hoe gepersonaliseerd wil je het hebben? Natuurlijk kan je ook kiezen voor de standaardproducten. Lekker handig is het ‘Herhaalgemak’. Dit is een service die Flinndal aanbiedt. Iedere 3 maanden ontvang je dan automatisch jouw bestelling. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. Is dat te snel? Dan kan je het ook laten omzetten naar 4 of 6 maanden. Het mooie hiervan is verder ook nog dat je geen verzendkosten betaalt en het zelfs 15% goedkoper is. Een bestelling bij Flinndal heeft geen verzendkosten als je boven de 20 euro bestelt. Ook handig: de pakketten passen gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven! Overigens kan je ook terecht bij dit bedrijf voor mondkapjes. Zoeken op de site is overzichtelijk en prima te doen. Zo kan je zoeken op categorie en doelgroep. Let ook eens op de aanbiedingen!

Is Flinndal betrouwbaar?

In 15 jaar zo kunnen groeien moet toch wel een teken zijn dat je een goed product levert én betrouwbaar bent. Het spreekt ook voor het bedrijf dat ze niet zomaar allerlei gezondheidsclaims op hun site neerzetten. Ze willen wetenschappelijk bewezen feiten hebben en alleen daarvan uitgaan. Door de duidelijke informatie over de producten weet je precies wat je wel en wat je niet van het product kunt verwachten. De gemiddelde score, die op de site genoemd wordt, is meer dan een 9,5, wat toch enorm hoog is! Zeker als je weet dat het om ruim 8000 beoordelingen gaat!

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur op werkdagen en van 10:00 tot 16:00 uur op zaterdag. Natuurlijk kan je naast bellen ook mailen, maar ook chatten. Via Facebook Messenger kan je eveneens contact opnemen. Chatten en bellen zou betekenen dat ze binnen 5 minuten te bereiken zijn. Via Facebook binnen een half uur. Retourneren mag binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen. Dit is gratis. Uiteraard kan dit alleen als de verpakking nog niet geopend is.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de producten van Flinndal? Wil je dan hier ook jouw beoordeling achterlaten? Natuurlijk kan dit over het product zelf zijn, maar ook over andere dingen die met Flinndal te maken hebben. Hoe snel was de levering? Als er klachten of problemen waren: hoe ging het bedrijf daar mee om? Heb je ervaring met het ‘Herhaalgemak’, loopt dit goed? Was de kantenservice echt zo snel te bereiken? Door jouw recensie kunnen anderen zelf een goede beslissing maken of ze wel of niet zullen bestellen bij Flinndal.

Reviews over Flinndal
Gerelateerde bedrijven
Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Optimaformula.nl logo
Optimaformula.nl
2 beoordelingen
9
Synofit logo
Synofit
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8
82% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Lees onze review over Flinndal

Ons team van experts heeft Flinndal geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Flinndal bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Flinndal is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Flinndal is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van flinndal.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Flinndal.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top goede product

Het zijn goede producten wel duur maar bij grotere hoeveelheden word het een stuk goedkoper
Ik bestel grote hoeveelheden want ik heb een maagverkleining (Gbp) gehad en zit mijn hele leven aan de exstra vitamines

En als je in de horeca werkt met onregelmatig tijden is het zeker belangrijk

Edwin Vennik zwolle

Geplaatst op: 09-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin Vennik zwolle V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een dikke 10 voor deze klantenservice.

Een hele goede ervaring met dit bedrijf. Koop er al een paar jaar mijn vitamines. Goede bezorging en fijne vitaminepreparaten.
Er was iets mis gegaan met een levering en dat is bijzonder netjes opgelost door dit bedrijf. Van mij krijgen ze dus een dikke 10 voor hun service.

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marijke S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onterechte administratieve kosten

Als je een herhaal procedure volgt krijg je pas later te weten dat het geen automatisch incasso is, waarop extra kosten worden verleend. Daarnaast kwam mijn product nog twee maanden te laat aan.

Geplaatst op: 31-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Boi

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed spul

ik ben zeer tevreden , ik weet dat je voor kwaliteit moet betalen nu zijn deze nog niet heel erg duur. Ik had al meerder overgang supplementen geprobeerd en niets na 1 maand slikken aan verbetering, maar bij deze van flindall. na twee weken ..de opvliegers waren verdwenen, ik voel me stukken beter...en stemmingswisselingen zijn ook veel minder.
zeer tevreden hierover.

Geplaatst op: 10-12-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simone

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ongewenste telefonische aanbiedingen

Op zich tevreden over mijn bestelling bij flindal, maar nogal irritant dat ik de afgelopen week meerdere keren ben gebeld door verkopers van flindal n.a.v. mijn bestelling, terwijl ik mij niet kan herinneren hiervoor toestemming te hebben gegeven. Niet netjes en klantvriendelijk dat jullie zo met klanten omgaan

Geplaatst op: 07-11-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amanda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet prettig

Geen goede ervaringen, verkeerde producten bezorgd, verkeerde factuur, werd uiteindelijk wel maar niet soepel opgelost

Geplaatst op: 29-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed maar wel aan de prijs

De producten van Flinndal zijn er goed en je voelt je ook echt lekker als je het een tijdje doet. Echter is mijn mening wel dat het aan de prijs is om alle producten te gebruiken.

Gezonder leven en afvallen is iets waar je je levensstandaard mee verbeterd maar dat komt dus wel met een prijs.

Over het algemeen ben ik wel te spreken over de kwaliteit van de producten,

Geplaatst op: 07-04-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service na foute bezorging

Ik had een bestelling gedaan en die ging niet goed. Ik heb toen contact met Flinndal gehad en alles werd direct opgelost. Enkele dagen daarna alsnog alles binnen gekregen.

Goed dat de service zo top is.

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle bezorging

Enorm tevreden over Flinndal en je bestelling is er snel en kan gemakkelijk door de brievenbus dus hoef je ook niet thuis te blijven.

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Producten zijn goed

Flinndal heeft een goede website en je kunt echt uit een hoop producten kiezen. Gebruik nu al enkele maanden de producten van Flinndal en het werkt echt.

Zal het ook aan anderen willen aanraden. Inmiddels gebruikt ook mijn vrouw de producten en diverse kennissen.

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Na operatie voedingssupplementen gebruikt!

Na mijn operatie moest ik voedingssupplementen gaan gebruiken en deze hebben ik besteld via Flinndal. Helemaal top hoe gemakkelijk het te bestellen is en ook nog snel geleverd. Daarnaast staat er meer dan voldoende informatie op de website!

Een dik tevreden klant

Geplaatst op: 25-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flinndal
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Optimaformula.nl logo
Optimaformula.nl
2 beoordelingen
9
Synofit logo
Synofit
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flinndal een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Flinndal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flinndal actief?

Flinndal is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Flinndal reviews? Dan kunt u naar de website van Flinndal gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie