Conrad logo

Conrad reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Conrad reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2196
Conrad logo
Website
conrad.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Conrad

Ben je benieuwd naar hoe Conrad er op staat bij mensen die al eerder zaken deden met dit bedrijf? Zoek je bevestiging van de goede verhalen die je zelf al hoorde over Conrad? Met speciale dank aan de reviews en ervaringen van andere mensen krijg je hier een mooi overzicht van het bedrijf dat Conrad is. Aan de hand van de mening van anderen kun je vervolgens helemaal zelf beslissen of je zaken gaat doen met Conrad of dat jij je heil liever elders zoekt.

Over Conrad

Max Conrad richtte in 1923 Conrad Electronic SE op. Behalve distributeur van technische producten is het ook een detailhandelaar. Conrad levert producten aan zowel bedrijven als consumenten. Conrad biedt de producten met name online aan. De onderneming is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een must voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Het assortiment bestaat uit honderdduizenden artikelen. De producten moeten het leven vooral aangenamer maken. Hoewel je bij Conrad de meest geavanceerde artikelen kunt kopen, is het voor velen toch vooral de aanbieder van precies die kabels die je nergens anders meer vindt. Pas als Conrad het niet heeft, pas dan weet je zeker dat je het ook nergens anders vindt.

Waarom kiezen voor Conrad

Bij Conrad vindt je precies die artikelen die je nergens anders meer vindt. Het aanbod van de Duitse aanbieder is enorm groot en precies dat is voor veel mensen reden om zaken te doen met deze zeer complete aanbieder. Je vindt er simpelweg alles; van actieve componenten tot alles op het gebied van automatisering, installatietechniek, kabels en connectoren en smart home. Je koopt er ook de nieuwste 3D printers en de meest geavanceerde quadrocopters, net als alles op het gebied van vrije tijd, auto en het huishouden. Goed nieuws is dat het aanbod nog steeds verder groeit.

Is Conrad betrouwbaar?

Conrad biedt Duitse betrouwbaarheid. De producten die verkocht worden, worden alom geroemd. Behalve dat de artikelen dus van topkwaliteit zijn, geldt dat ook voor de organisatie van het bedrijf. Het kwaliteitsmanagementsysteem wordt getoetst aan de hand van de geldende ISO 90012015 norm. Conrad laat dit elk jaar opnieuw toetsen, en dat op geheel vrijwillige basis. Met deze normering is een bepaald kwaliteitsniveau gegarandeerd. Ook voor het overige maakt Conrad een uitermate betrouwbare indruk.

Klantenservice en klachten

Op de website van Conrad wordt getracht een antwoord te geven op alle mogelijke vragen. In de meeste gevallen zit daar ook inderdaad dat antwoord tussen dat je zoekt. Wil je contact leggen met de onderneming? Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt zowel bellen als een e-mail sturen en een privébericht via Facebook Messenger is ook al geen probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan de reviews en beoordelingen van andere mensen heb je hier een goed beeld gekregen van Conrad. Maak jij voortaan ook een beoordeling om ander mensen op dezelfde wijze verder te helpen? Je helpt mensen op deze manier écht bij het nemen van de juiste beslissingen.

Reviews over Conrad

Gerelateerde bedrijven

SierbetonOnline logo
SierbetonOnline
4 beoordelingen
7,8
FonQ logo
FonQ
5 beoordelingen
7,6
Homestylingshop.nl logo
Homestylingshop.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,5
72% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ervaringen met Conrad

Conrad is geverifieerd door ons expert team. De webshop Conrad bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Conrad lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Conrad. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Conrad is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van conrad.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt hele goede service en een betrouwbare zaak.

Eerlijke zaak met zeer goede producten en eerlijke prijzen. Gewoon waar voor je geld.
En dat geld voor de meeste artikelen.
Aanrader om hier je spullen te kopen.

Geplaatst op: 05-04-2022
Laatst bewerkt op: 05-04-2022
Geschreven door: Johnny D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gebruiksvriendelijke website

De website werkt prima en de producten komen snel aan bij mij thuis. Ik had een televisie besteld en deze werd netjes op de aangegeven tijd afgeleverd. De monteur was ook nog zo aardig om even uitleg te geven over de televisie en deze zelfs aan te sluiten. Ik koop hier de volgende keer zeker weer mijn electronica!

Geplaatst op: 31-03-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Hans K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

Ik koop mijn gereedschap en losse onderdeeltjes altijd bij Conrad. Gewoon een nette, goede en betrouwbare shop. Levering duurt soms wel langer dan één dag. Volgens mij hebben ze een magazijn in Duitsland waardoor de levering wat langer duurt. Maar verder gewoon goed!

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Bo

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Lage prijs & goede service

Onlangs een paar aankopen gedaan op Conrad. De klantenservice heeft me goed geholpen met een paar vragen die ik had over een product. Naast de lage prijs was ik positief verrast door de snelle levering én goede service.

Geplaatst op: 31-03-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Mika B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze afhandeling

Waardeloos contact, betalen niet terug, telefonisch niet bereikbaar, reageren niet op mail

Geplaatst op: 04-05-2022
Laatst bewerkt op: 04-05-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Mijn bestelling wordt door Conrad na 1 maand geannuleerd, ik ben 30 euro armer

Opgelet!
Ik heb onlangs 2x iets aangekocht bij Conrad en 2x liep het fout. En het ergste van alles is dat ik er netto 30 euro aan verlies omdat Conrad weigert me volledig te vergoeden!
1 maand na mijn 2 bestellingen werden ze geannuleerd door Conrad omdat ze de artikels niet meer kan leveren”¦
En zo zijn er nog artikels die ze (soms redelijk goed geprijsd) aanbieden op hun website om je te lokken. Nadat je bestelt, houden ze je aan het lijntje om uiteindelijk de bestelling te annuleren.
En in mijn geval wordt de volledige kost niet terugbetaald”¦
Artikel 13 van hun algemene voorwaarden voorziet zelfs in een schadevergoeding, maar ook daar wil Conrad niet van weten. Integendeel: een klantonvriendelijke reactie kreeg ik van hen.
Je blijft uiteraard de vrije keuze hebben om bij Conrad een bestelling te plaatsen. Mijn bedoeling is enkel om je te waarschuwen van de mogelijke gevolgen als er iets fout loopt: in mijn geval liep het niet 1 keer fout, maar 2 keer op 2 bestellingen.

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Johan

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk ik krijg een aanmaning voor iets wat ik niet besteld of ontvangen heb.

6 lampen van paulmann online besteld en betaald. Met levertijd van maximaal 5 werkdagen. Na 6 werkdagen kwamen 2 lampen binnen. Waarna ik gebeld heb (klantenservice altijd druk. Bij particulier wordt je gewoon opgehangen) Waar de rest van de lampen waren, kreeg ik te horen dat die vandaag opgestuurd werden dus morgen binnen zouden komen. Prima. 2 dagen later komen 2 lampen binnen. Kom er nog 2 te kort. Waarna ik weer gebeld heb de rest zou zeer snel komen. 5 werkdagen later krijg ik de laatste 2 binnen. Prima zou je zeggen beetje vertraging maar lampen doen het en zijn goed. 2 weken later krijg ik een aanmaning dat ik 2 lampen niet betaald zou hebben. Ik heb toen weer de klantenservice gebeld dat dit niet klopt (ik heb 6 lampen besteld en 6 lampen ontvangen) En dat ik 1 bestelling heb gedaan en die beltaald heb. (Ruben) zou het regelen. Weer 2 weken later krijg in een nieuwe aanmaning binnen. Weer naar de klantenservice 1e keer bellen word ik in de wacht gezet en wordt er gewoon opgehangen. (Precilla)gebeld dat dit niet klopt. Ze ging er naar kijken en voor de middag terugbellen en bevestigen dat het niet klopt. Ze heeft niet terug gebeld. Smiddags heb ik haar terug gebeld om te vragen of het opgelost is. Nee een collega in duitsland moet dat regelen maar het wordt snel opgelost. Nu 2 dagen later nog geen enkel bericht gekregen.
Teleurstellend.

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 14-04-2022
Geschreven door: Rob G.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Conrad


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SierbetonOnline logo
SierbetonOnline
4 beoordelingen
7,8
FonQ logo
FonQ
5 beoordelingen
7,6
Homestylingshop.nl logo
Homestylingshop.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Conrad een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Conrad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Conrad actief?

Conrad is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , gereedschap , hobby , huis en bouwen , smarthome en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Conrad reviews? Dan kunt u naar de website van Conrad gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie