LampenTotaal logo

LampenTotaal reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
LampenTotaal reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
328
LampenTotaal logo
Website
lampentotaal.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Lampen Totaal

Het is belangrijk om je verlichting zowel binnen als buiten de deur in orde te hebben. Lampen Totaal is een aanbieder die je zomaar eens perfect van dienst zou kunnen zijn. Om je een inkijkje te bieden in alles wat deze specialist in het assortiment heeft opgenomen, hebben we de reviews en ervaringen voor jou samengevat. Het is vervolgens aan jezelf een keuze te maken en eventueel ook zaken te doen met Lampen Totaal.

Over Lampen Totaal

Bij Lampen Totaal koop je zowel de trends op het gebied van binnen- en buitenverlichting, maar vind je ook andere toepassingen en klassiekers. Wat dat betreft is Lampen Totaal echt van alle markten thuis. Bij Lamp Totaal is men elke dag opnieuw bezig met het onderzoeken naar, het verbeteren van en de ontwikkeling van nieuwe lampen. Het mooie van deze aanbieder is wel dat de lampen steeds prima betaalbaar zijn en je er dus steeds de beste lamp voor een aantrekkelijke prijs koopt.

Waarom kiezen voor Lampen Totaal?

Je kiest voor Lampen Totaal vanwege het verpletterende aanbod van deze specialist. En dat voor zowel binnen- als buitenlampen. Je vindt er onder meer 12 volt buitenverlichting, led verlichting, lichtbronnen en zaklampen, net als talloze smart home producten. Voordeel is dat Lampen Totaal zowel een fysieke als een online winkel heeft. Koop je vanaf een bedrag van 49 euro, dan krijg je de lampen gratis bezorgd, afhalen mag natuurlijk ook. Je krijgt er dan nog een kop koffie bij ook. De specialisten van Lampen Totaal zijn uiterst behulpzaam en in totaal vind je bij deze specialist ongeveer 17.500 lampen. Van dit aantal heeft de specialist een groot deel op voorraad. De aanbieder van de beste lampen heeft zowel de bekende merken als ook budgetlampen. Voor elk wat wils dus.

Is Lampen Totaal betrouwbaar?

Ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Uit de reviews en ervaringen komt een beeld van een zeer betrouwbare aanbieder naar voren. Ook de kwaliteit van de lampen wordt als betrouwbaar omschreven. Daarnaast biedt Lampen Totaal ”˜Kopers Bescherming’. Ook het rapportcijfer van de klant mag er zijn: een 4,53 uit 5. Een zeer hoog cijfer. Betrouwbaar zijn ook al de betaalmethoden, waaronder ook iDeal. Dat er vertrouwen is in de klant blijkt verder wel uit het feit dat je met Klarna achteraf kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht? Bezoek dan gewoon de showroom in Opheusden. Daar kunnen ze altijd van dienst zijn. Verder kun je bellen met de specialist, zoals je ook kunt kiezen voor het sturen van een e-mail of een live chatgesprek aangaan met een medewerker van Lampen Totaal. Voldoende mogelijkheden dus om een vraag te stellen en om een klacht in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets heeft meer waarde dan een beoordeling van een bestaande klant. Die beoordeling is onafhankelijk en staat doorgaans bol van de praktische informatie. Het helpt je in elk geval bij het nemen van de juiste keuze. Daarom ook willen we je vriendelijk verzoeken om voortaan ook een beoordeling te maken. Daar hebben heel veel mensen namelijk baat bij.

Reviews over LampenTotaal
Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Nostalux logo
Nostalux
2 beoordelingen
8,5
Light and Shade logo
Light and Shade
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over LampenTotaal

Het bedrijf LampenTotaal is geverifieerd door ons. De webshop lampentotaal.nl is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. LampenTotaal is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. LampenTotaal maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

LampenTotaal is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van lampentotaal.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van LampenTotaal.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende klantenservice

Ik heb lang moeten rond zoeken voor een tuintransformator nadat onze kapot was gegaan. Geen enkele webshop verkoopt deze behalven lampentotaal. Ik ben super blij dat ik het eindelijk heb kunnen kopen en de service is ook echt fantastisch.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke M.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LampenTotaal
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Nostalux logo
Nostalux
2 beoordelingen
8,5
Light and Shade logo
Light and Shade
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LampenTotaal een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over LampenTotaal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LampenTotaal actief?

LampenTotaal is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de LampenTotaal reviews? Dan kunt u naar de website van LampenTotaal gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie