PrintAbout.nl logo

PrintAbout.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PrintAbout.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1282
PrintAbout.nl logo
Website
printabout.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

PrintAbout.nl reviews

Ondanks dat we digitaliseren en in een digitaal tijdperk leveren, printen we nog steeds in grote aantallen onze documenten uit. Belangrijke contracten, brieven, overeenkomsten en foto’s worden op papier geprint en door een printer uitgespuugd. Maar een printer kan zijn werk niet doen zonder een cartridge, toner en papier. Wanneer je op zoek gaat naar inkt of papier, dan kom je al snel uit bij PrintAbout.nl. Een webshop gespecialiseerd in zaken die met printers en printen te maken hebben. Misschien vraag je jezelf wel af of het een betrouwbare webshop is? Maken ze wel hun beloftes waar en hoe gaan ze om met klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben PrintAbout.nl beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over PrintAbout.nl, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van PrintAbout.nl? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

PrintAbout.nl ervaringen

Ons team van experts heeft PrintAbout.nl deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 17 jaar en is lid van de KvK (Kamer van Koophandel) en Thuiswinkel Waarborg. Vanaf 2005 specialiseren zij zich in de verkoop van printers, cartridges, toners en printer toebehoren, zoals papier. 

Het bedrijf is gevestigd in Moordrecht en hebben een zeer uitgebreide helpdesk. Die zowel per live chat, e-mail als telefoon bereikbaar is. Ze hebben een ruim assortiment in printers en toebehoren en je kunt met bekende betalingsmethoden, zoals iDeal, PayPal en creditcard bij hun afrekenen. 

De website van PrintAbout.nl is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Je kan vanuit de homepage direct navigeren naar de producten die nodig hebt en ze bieden ook een handige keuzehulp aan als je voor een specifieke printer naar inkt zoekt.

Over PrintAbout.nl

PrintAbout.nl heeft al meer dan 17 jaar ervaring en is daarmee een belangrijke speler op het gebied van printers en printertoebehoren. Zij hebben een ruim assortiment. Van printers tot aan inktcartridges en van toners tot aan papier. Je kan ook accessoires, zoals fusers en papierladen bij hun bestellen.

Ruim assortiment printers, cartridges en toners

PrintAbout.nl biedt printers van gevestigde merken, zoals HP, Canon en Epson aan. Daarnaast bieden zij een ruim assortiment in officiële inktcartridges en toners, maar je zou ook kunnen kiezen voor het huismerk. Dat in de regel goedkoper en kwalitatief net zo goed is. PrintAbout.nl biedt ook papier aan en accessoires, zoals papierladen, onderhoudskits en fusers.

Service van PrintAbout.nl

PrintAbout.nl heeft een uitgebreide helpdesk waar je via telefoon, live-chat en e-mail terecht kunt voor al jouw vragen. Of je nu een vraag over een abonnement of een product hebt of een probleem met je huidige abonnement of telefoon ervaart. PrintAbout.nl is ook actief op vrijwel alle social media kanalen.

Betalingsmogelijkheden

PrintAbout.nl biedt alle bekende en veilige betalingsmethoden aan. Daaronder iDeal, VISA, Mastercard en PayPal.

Gebruiksvriendelijkheid website

PrintAbout.nl heeft een uitgebreide en zeer gebruiksvriendelijke website die heel clean is. Je kunt producten snel vinden met de handige navigatie en er is genoeg informatie aanwezig om de klant goed te informeren over de producten die zij aanbieden. Ze hebben een uitgebreide FAQ waar je de antwoorden op veelgestelde vragen van klanten kunt teruglezen en de website is uiteraard beveiligd met een SSL-TLC-certificaat. Te herkennen aan het slotje dat voor de url van de website in de browserbalk staat. Je kunt bij PrintAbout.nl dus veilig inloggen en afrekenen. 

Is PrintAbout.nl betrouwbaar?

PrintAbout.nl is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is PrintAbout.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze de erkende betalingsmethode iDeal aan. 

Met meer dan 17 jaar ervaring is PrintAbout.nl een gevestigde naam op het Internet en een veilige plek waar je printers en printertoebehoren kunt kopen. Ze hebben een uitgebreide helpdesk die je kunt inschakelen als je vragen hebt en het team bevat specialisten die jou kunnen adviseren over printers en toebehoren. De reviews van consumenten zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden PrintAbout.nl

Iets dat opvalt is dat zij veel aandacht besteden aan de kennisbank. Zij hebben een mooie keuzehulp in het leven geroepen die jou helpen om de juiste printer, inktcartridge of toner te bestellen. Daarnaast plaatsen ze regelmatig informatieve artikelen waarin ze meer vertellen over printers en de mogelijkheden die je met printen hebt. Aan de artikelen is duidelijk af te lezen dat zij specialisten in dienst hebben die vrijwel alles weten over printers en printen.  

Contact opnemen met PrintAbout.nl

Contact opnemen met PrintAbout.nl is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Tijdens de openingstijden zijn ze ook bereikbaar via live chat. Daarnaast kan je ze ook bereiken op vrijwel alle social media kanalen.

Klantenservice en klachten

PrintAbout.nl heeft haar eigen klantenservice. Die jou kunnen helpen bij vragen over printers en printertoebehoren. Je kunt ze ook bereiken als je problemen hebt of een klacht hebt. Ze bieden met e-mail, telefoon en live chat genoeg opties aan hoe je met ze in contact kunt komen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij PrintAbout.nl? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over PrintAbout.nl compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met PrintAbout.nl. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over PrintAbout.nl

Gerelateerde bedrijven

Paradigit logo
Paradigit
11 beoordelingen
4,5
BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6,8
58% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Lees onze review over PrintAbout.nl

Ons team van experts heeft PrintAbout.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van PrintAbout.nl bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. PrintAbout.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

PrintAbout.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van printabout.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van PrintAbout.nl.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Komt hier nooit meer binnen

Voor de tweede keer in een paar maand word een nieuwe cartridge van print about niet aangenomen door mijn HP printer.Bij mijn vorige klacht kreeg een waardeloze reactie met vraag naar foto van weergave op pc terwijl ik die bij mijn klacht ha

Geplaatst op: 31-10-2022
Laatst bewerkt op: 31-10-2022
Geschreven door: Marcel D.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Komt hier nooit meer binnen

Voor de tweede keer onbruikbare cartridge voor HP.Bij klacht vraagt men twee weken laterschermafdruk net of slechte cartridge er dan nog inzit.Had trouwens foto's bijgevoegd.Wil nu zelfs de moeite niet meer doen,komt toch niets van.Dure les.

Geplaatst op: 31-10-2022
Laatst bewerkt op: 31-10-2022
Geschreven door: Marcel D.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden, prijs-kwaliteit top

Huismerk voor praktisch de helft van de prijs, vlug geleverd, geen opmerkingen tot nu. Eigen merkpatronen zijn duur en niet beter. Hier bijna twee voor de prijs van één !!

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Martin F.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Dure vergissing, verkeerd besteld.

Dure vergissing.
Had twee verkeerde toners besteld voor de prijs van. € 51,75. waren ongeopend.
Retourneren naar Printabout kosten € 6,95.
Teruggave 70%
€ 51,75 minus € 15,52=
terug €36,23
Uiteindelijk gemaakte kosten € 6,95 + € 15,52 = € 22,47.
Foutje, bedankt , kosten 43,4 %

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Fred G.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima, snelle service , uitstekend huismerk!

Na altijd a merk te hebben gebruikt nu huismerk geprobeerd.
Uitstekende kwaliteit en snelle levering .
Een aanrader !

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miranda S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf!

Een ding is zeker, jullie ergens aanbevelen als bedrijf zullen wij als bedrijf zeer zeker niet doen!
Zoals eerder telefonisch aangegeven werken ALLLE kleuren niet.
Wij zijn nu een week bezig om jullie problemen op te lossen daar jullie zelf weten dat private label toners deze problemen kunnen geven.
Jullie zouden eens een voorbeeld aan 123inkt kunnen nemen, die wisselen tenminste direct nog dezelfde dag de toners om.
Dit was letterlijk de eerste en de laatste printer die wij bij jullie gekocht hebben, want ik zou jullie serviceafdeling maar eens onder de loep nemen.
Meer dan een week op je toners wachten, jullie moeten je schamen.

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: P. B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Supersnel geleverd

S'avonds besteld en dag erna geleverd

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fraude

Recent hebben wij vanuit ons bedrijf alle samenwerking stopgezet met PrintAbout.
Enerzijds omdat we vaststelden dat er ons halfvolle toners werden opgestuurd die ons voor 100% werden aangerekend.
Dat is pure fraude.

Anderzijds omdat we printers aankochten die defect waren... maar niet defect genoeg.
Ondanks binnen de bedenkperiode van 14 dagen gemeld hield PrintAbout zich niet aan de Europese wetgeving.
Aanvankelijk werd ons gemeld dat zij akkoord gingen met het crediteren van deze defecte printer,
pas na het opsturen hiervan kwamen zij terug op hun eerdere communicatie.

Tevens kunnen we toch stellen dat het certificaat Thuiswinkel Waarborg een holle doos is.
Dit label noch de mensen hebben enige toegevoegde waarde op de ervaring als klant bij het online kopen bij deze frauduleuze winkel.

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vincent C.

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede producten

Ik kan hier altijd super goede producten bestellen tegen een goede prijs. De levering is ook altijd super snel en meestal is het de dag erna al in huis. Super fijn service!

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nicolaas B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Opdringerig en niet correct

Ik koos bewust om originele Canon cartridges te kopen (ik heb geen goede ervaring met huismerken, en geloof ook niet zoveel van het zogezegde voordeel: die dingen zijn even groot en zien er even gevuld uit). Voor ik de bestelling kon afronden, kreeg ik expleciet een pop-up of ik wel zeker was en geen "voordeel" wilde halen uit het voordelige (maar duurdere) huismerk. Je moet hier bewust aangeven dat je dit niet wenst. Tot daar ok.

Maar vervolgens word je opgebeld. Ten eerste laat ik geen telefoonnummer achter om een verkoper aan de lijn te krijgen, maar uitzonderlijk in geval van een probleem opgebeld te worden. Nu nam de huisgenoot op, die inderdaad op de hoogte was van de bestelling, maar niet goed snapte wat hun bedoeling was. Het leek erop alsof ze de originele canon cartridges niet konden leveren, en dat ze vroegen of ze toch niet het huismerk mochten opsturen. Maar het was dus niet duidelijk waarom, en er werd ook niet aangegeven dat dit duurder zou zijn, ze zouden immers de verzendkosten laten vallen. En als het huismerk niet zou passen (wat ons al eens was overkomen), mochten we ze kosteloos retourneren.

Zelf had ik hier mijn bedenkingen bij, maar goed, de dingen werden geleverd, zonder enige extra factuur (noch per mail, noch op papier). OK dan maar, geen moeite om hierover te gaan moeilijk doen - één van de cartridges getest en het paste. Een maand later krijg ik plots een betaalherinnering in de bus. Pardon? Van wat? Bleek dat we toch een extra opleg moesten betalen, en dat de canon cartridges niet out of stock waren, maar dat dit hun verkooptechniek is: elke klant gaan opbellen of ze toch hun bestelling niet willen wijzigen. En zonder de besteller zelf te spreken, passen ze dan je bestelling aan.

Ik gaf aan dat ik dan liever de hele handel terugstuurde (gewoon principieel), maar dat kon dus niet meer kosteloos, want er was reeds een maand verstreken. En het speet hen "dat ik er per abuis een verkeerde bestelling plaatste". Maar ik had helemaal geen verkeerde bestelling geplaatst, zij hebben die zonder mijn akkoord gewijzigd en pas na een maand een betalingsherinnering gestuurd! (voor een factuur die ik nog niet eerder gezien had)

Voor mij dus ABSOLUUT GEEN betrouwbare leverancier & niet voor rede vatbaar - ik, alsook mijn omgeving, zal hier nooit meer bestellen.

Geplaatst op: 30-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super tevreden

De website werkt super goed en is erg gebruikers vriendelijk. Ik werd aangenaam verrast dat ze de enveloppe gratis meesturen zodat je de lege inkt cartridges terug kan sturen om te recyclen.

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rens V.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen

Toen ik een toner had besteld die blijkbaar niet paste ben ik goed geholpen door de klantenservice. Zij hebben met mij gekeken welke ik wel nodig had. Ik kon de verkeerde ook zo terug sturen zonder gezeur. Erg fijn!

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Douwe H.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn geholpen

Na wat negatieve ervaringen met concurrenten was ik blij toen ik hier zonder problemen de perfecte printer kon uitkiezen. Ik had van te voren gebeld of alles nog op voorraad was en ze waren erg vriendelijk!

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Collin N.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Attente en goede service

Wat een attente klantenservice! Na een minder goede review geschreven te hebben is er meteen contact met ons opgenomen en hebben we het probleem kunnen bespreken. Al onze problemen zijn weer op gelost en we zijn weer tevreden!

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Manon K.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PrintAbout.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Paradigit logo
Paradigit
11 beoordelingen
4,5
BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PrintAbout.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over PrintAbout.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PrintAbout.nl actief?

PrintAbout.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de PrintAbout.nl reviews? Dan kunt u naar de website van PrintAbout.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie