Vanden Borre logo

Vanden Borre reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vanden Borre reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4141
Vanden Borre logo
Website
vandenborre.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vanden Borre

Koop je op het gebied van multimedia graag de nieuwste snufjes? Misschien ken je dan de webshop Vanden Borre wel. Ook als je regelmatig audio, tv’s of huishoudelektro online koopt, kun je zomaar in aanraking komen met Vanden Borre. Op de site zie je een groot aantal producten. Voordat je echter dat ene artikel in je online winkelmandje deponeert, zoek je nog snel even naar reviews. Je hebt groot gelijk. In recensies van andere consumenten lees je veel over een bepaald bedrijf. Deze beoordelingen zijn al door ons verzameld, zodat jij ze meteen even door kunt nemen. Vervolgens beslis je op een weloverwogen wijze of je wel of niet bij deze online winkel wilt kopen.

Over Vanden Borre

Als het om audio, tv, multimedia en huishoudelektra gaat, is Vanden Borre een grote speler op de Belgische markt. Ze zijn toonaangevend en maken deel uit van de Fnac Darty-groep. Dit is een van de grootste distributeurs van huishoudelektro, technische en culturele producten in Europa. Er werken elke dag meer dan 1200 medewerkers bij het bedrijf, dus het is zeker geen kleine onderneming. Ze werken met elkaar aan de zogenaamde Akte van Vertrouwen. Dat is namelijk de strategie van het bedrijf. Vanden Borre wil het verschil maken door haar klanten 10 garanties voor 100% vertrouwen te geven. Verder hecht het bedrijf veel aan waarden. Zo zijn ze klantgericht, respectvol en innoverend.

Waarom kiezen voor Vanden Borre

Er zijn verschillende redenen waarom je nu net precies voor Vanden Borre zou kiezen. Zo profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Dat is natuurlijk ideaal als je bijvoorbeeld een friteuse of een tv wilt aanschaffen. Verder kun je altijd gebruik maken van advies van specialisten. Dat kan online, maar het is ook mogelijk in een van de fysieke winkels. Is er een apparaat kapot, dan kun je ook nog terugvallen op de technici van dit bedrijf. Het verzenden van de producten is gratis en zelfs een eventuele aansluiting wordt kosteloos voor je verzorgd. Heb je die ene smartphone of een ander artikel snel nodig, dan moet dat lukken. Bestel je voor 22.30 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag al bezorgd. Je kunt eventueel ook online bestellen en het artikel wel zelf even ophalen in een van de 73 winkels. Heb je een vaatwasser, een cadeau of wat dan ook razendsnel nodig, dan heb je nog de expresslevering. Dan wordt het artikel al in 2 uur bij je afgeleverd. Verder zijn er altijd heel veel aanbiedingen en ook kun je even surfen naar de outlet.

Is Vanden Borre betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Vanden Borre hoef je jezelf geen zorgen te maken. Dit bedrijf is onderdeel van een groter geheel en heeft zeer veel medewerkers in dienst. Er zijn ook 73 winkels, waar je gewoon even langs kunt gaan. Ook online kun je gemakkelijk contact opnemen met iemand van dit bedrijf. Klantenrecensies geven ook aan dat er veel vertrouwen is in deze shop en dat consumenten tevreden zijn over de klantenservice, maar zeker ook over de geleverde producten.

Klantenservice en klachten

Welke vraag je ook hebt, de kans is groot dat deze al beantwoord wordt op de website. Je leest daar zelfs advies over het baardje dat het beste bij jou zou passen of tips voor de perfecte strijkbeurt. Wil je toch nog zelf iets specifieks vragen aan een medewerker, dan kan dat door middel van de live chat. Je mag er op rekenen dat je bijna meteen een reactie krijgt. Verder is het mogelijk om een e-mail te sturen of om even te bellen naar het telefoonnummer dat je ziet op de website. Ook via social media is het mogelijk om een bericht te sturen. Als laatste is het dan nog een optie om een fysieke winkel te bezoeken. Maak je van te voren een afspraak, dan weet je zeker dat er op het afgesproken moment een medewerker voor je klaar staat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Vanden Borre? Wil je dan op deze pagina een beoordeling achterlaten? Vertel jouw positieve, maar misschien ook negatieve, ervaringen en help zo een ander. Jouw review helpt consumenten om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Reviews over Vanden Borre

Gerelateerde bedrijven

dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
SteelSeries logo
SteelSeries
2 beoordelingen
10
Krefel logo
Krefel
9 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

6,3
29% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Vanden Borre

Vanden Borre is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vanden Borre bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vanden Borre lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vanden Borre. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vanden Borre is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van vandenborre.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vanden Borre.

Geplaatst op: 07-02-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden met de service!

Een koelkast besteld, de leveranciers waren heel vriendelijk. Ik heb echter een krasje gezien op de koelkast, maar dit is snel opgelost met extra korting. In de winkel ben ik ook heel goed geholpen.

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onvriendelijk en afgesproken datum zowel ophalen als leveren niet na gekomen

Bestelling geplaatst en alweer ligt het niet klaar op de afgesproken datum in de winkel. Al meerdere malen voorgehad is de laatste keer geweest dat ik hier een bestelling heb gedaan

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 16-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Denk het wel

ik heb een jura ,besteld , nu is hij al een maand weg voor herstelling volgens hun is het stuk niet in voorraad ,ik vind heb nog gerantie geef dan een nieuw toestel zit al een maand zonder daarom weet niet of ik er nog koop ,mijne iphon ook binnen geweest niks aan gedaan nog het zelfde probleem en ide zeer onbeleefd aan de bali die mij geholpen heeft kende niks van de jura een maand zonder koffie is wel lang vind ik

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 18-08-2022
Geschreven door: Linda H.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Winkelpersoneel is nogal aan de botte kant en uitleg vragen wordt nauwelijks beantwoord

De bestellingen via de website verlopen vlot. Maar in de winkel zelf krijg je weinig advies.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christiane V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Jammerlijke retourvoorwaarden

Logitech muis besteld en snel ontvangen. Na de muis in mijn hand genomen te hebben ondervond ik toch dat deze te klein voor me is en had ik toch liever de Large versie besteld
Helaas lees ik nu op hun retoursvoorwaarden, dat de professional klanten NIET van de retrourvoorwaarden kunne genieten.....Bijzonder jammer, want ik zie eerlijk gezegd het verschil niet tussen een paritculiere handpalm en een iemand met een handpalm waar een btw nummer aan gelinkt is. Ik wil bovendien mijn geld niet terug maar de duurdere L versie bestellen. Jammer dat ze hier geen begrip hebben voor deze situatie, maar zich dan schuilden achter het computersysteem die het niet niet toelaat omdat er een btw nummer aan gelinkt is.......BIJNA alles is mogelijk om je klant te dienen.
Een ding is duidelijk, na al mijn aankopen die ik er als professional gedaan heb, was dit in ieder geval de laatste.....

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steve M.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik wil een review plaatsen, maar dat lukt niet

Voor alle bijkomende inlichtingen ben je aangewezen op jezelf. Korte commentaar bij aflevering van besteld artikel en trek dan je plan met cashback.
Daar komen zij niet tussen, bovendien is het een Rwenta-t
oestel en daar vang ik ook bot. met de mededeling dat het heel lang kan duren eer ik antwoord krijg.... dan is de cashback waarschijnlijk verlopen !!

Geplaatst op: 10-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christiane V.

6 / 10
3/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedriegers

Step tijdens de garantie periode binnen gedaan owv defect aan de steel die zomaar dichtklapt! Word niet vergoed moet wel eerst naar Brussel vanuit Hasselt daarvoor en dan rekenen ze nog eens 40 euro aan. De step was volledig ingepakt in plastic en wat blijkt de pedaal en schijfrem zijn stuk omdat ermee gegooid is wat duidelijk zichtbaar is. Voel me echt in het zak gezet in Hasselt. Eerst door de dikke verkoopster de Hollandse leugenaar. En dan door een getatoeëerde verkoper die nig eens leugens begon te verkopen. Koop nooit wat bij vandenborre want het zijn (dikke) leugenaars!!

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rutten

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vanden Borre


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
SteelSeries logo
SteelSeries
2 beoordelingen
10
Krefel logo
Krefel
9 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vanden Borre een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Vanden Borre. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vanden Borre actief?

Vanden Borre is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , entertainment en fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Vanden Borre reviews? Dan kunt u naar de website van Vanden Borre gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie