Vanden Borre logo

Vanden Borre reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vanden Borre reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4141
Vanden Borre logo
Website
vandenborre.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vanden Borre

Koop je op het gebied van multimedia graag de nieuwste snufjes? Misschien ken je dan de webshop Vanden Borre wel. Ook als je regelmatig audio, tv’s of huishoudelektro online koopt, kun je zomaar in aanraking komen met Vanden Borre. Op de site zie je een groot aantal producten. Voordat je echter dat ene artikel in je online winkelmandje deponeert, zoek je nog snel even naar reviews. Je hebt groot gelijk. In recensies van andere consumenten lees je veel over een bepaald bedrijf. Deze beoordelingen zijn al door ons verzameld, zodat jij ze meteen even door kunt nemen. Vervolgens beslis je op een weloverwogen wijze of je wel of niet bij deze online winkel wilt kopen.

Over Vanden Borre

Als het om audio, tv, multimedia en huishoudelektra gaat, is Vanden Borre een grote speler op de Belgische markt. Ze zijn toonaangevend en maken deel uit van de Fnac Darty-groep. Dit is een van de grootste distributeurs van huishoudelektro, technische en culturele producten in Europa. Er werken elke dag meer dan 1200 medewerkers bij het bedrijf, dus het is zeker geen kleine onderneming. Ze werken met elkaar aan de zogenaamde Akte van Vertrouwen. Dat is namelijk de strategie van het bedrijf. Vanden Borre wil het verschil maken door haar klanten 10 garanties voor 100% vertrouwen te geven. Verder hecht het bedrijf veel aan waarden. Zo zijn ze klantgericht, respectvol en innoverend.

Waarom kiezen voor Vanden Borre

Er zijn verschillende redenen waarom je nu net precies voor Vanden Borre zou kiezen. Zo profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Dat is natuurlijk ideaal als je bijvoorbeeld een friteuse of een tv wilt aanschaffen. Verder kun je altijd gebruik maken van advies van specialisten. Dat kan online, maar het is ook mogelijk in een van de fysieke winkels. Is er een apparaat kapot, dan kun je ook nog terugvallen op de technici van dit bedrijf. Het verzenden van de producten is gratis en zelfs een eventuele aansluiting wordt kosteloos voor je verzorgd. Heb je die ene smartphone of een ander artikel snel nodig, dan moet dat lukken. Bestel je voor 22.30 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag al bezorgd. Je kunt eventueel ook online bestellen en het artikel wel zelf even ophalen in een van de 73 winkels. Heb je een vaatwasser, een cadeau of wat dan ook razendsnel nodig, dan heb je nog de expresslevering. Dan wordt het artikel al in 2 uur bij je afgeleverd. Verder zijn er altijd heel veel aanbiedingen en ook kun je even surfen naar de outlet.

Is Vanden Borre betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Vanden Borre hoef je jezelf geen zorgen te maken. Dit bedrijf is onderdeel van een groter geheel en heeft zeer veel medewerkers in dienst. Er zijn ook 73 winkels, waar je gewoon even langs kunt gaan. Ook online kun je gemakkelijk contact opnemen met iemand van dit bedrijf. Klantenrecensies geven ook aan dat er veel vertrouwen is in deze shop en dat consumenten tevreden zijn over de klantenservice, maar zeker ook over de geleverde producten.

Klantenservice en klachten

Welke vraag je ook hebt, de kans is groot dat deze al beantwoord wordt op de website. Je leest daar zelfs advies over het baardje dat het beste bij jou zou passen of tips voor de perfecte strijkbeurt. Wil je toch nog zelf iets specifieks vragen aan een medewerker, dan kan dat door middel van de live chat. Je mag er op rekenen dat je bijna meteen een reactie krijgt. Verder is het mogelijk om een e-mail te sturen of om even te bellen naar het telefoonnummer dat je ziet op de website. Ook via social media is het mogelijk om een bericht te sturen. Als laatste is het dan nog een optie om een fysieke winkel te bezoeken. Maak je van te voren een afspraak, dan weet je zeker dat er op het afgesproken moment een medewerker voor je klaar staat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Vanden Borre? Wil je dan op deze pagina een beoordeling achterlaten? Vertel jouw positieve, maar misschien ook negatieve, ervaringen en help zo een ander. Jouw review helpt consumenten om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Reviews over Vanden Borre
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
1 beoordeling
10
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
32 beoordelingen
8,0
Gerelateerde blogartikelen
5,2
22% zou hier weer kopen
42 beoordelingen
Een online bestelling plaatsen en toch in de winkel eindigen.

We deden een bestelling bij vanden borre waarbij 1 product fout geleverd was. We hadden product A besteld maar kregen een product B dat we niet wouden. Ik heb de klantendienst opgebeld over dit probleem en zij verwijzen mij door naar een mail-adres. Ik kreeg redelijk snel een mail terug dat ik dan naar de winkel moest gaan met dit foute product. In de winkel zelf hebben we uiteindelijk ons geld teruggekregen en het product daar achtergelaten. Het is nogal vreemd dat je online een bestelling doet en dat je door een fout van de winkel, toch nog in de winkel terecht komt. Dit probleem kon makkelijk opgelost worden aan de hand van een retour en een overschrijving. Nu hebben wij een half uur in de fille gestaan voor een fout die wij niet hebben gemaakt... wij bestellen hier nooit meer iets.

Geplaatst op: 28-11-2023
Laatst bewerkt op: 28-11-2023
Geschreven door: Emilie G.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dikke merci aan de 2 plaatsers

Vlotte verkoop en tevreden van de hulp. Toch gaan deze 5 sterren speciaal naar de plaasters!!!! Ondanks dat ze later op hun volgende levering zouden zijn, hebben ze er ALLES aan gedaan om mij te helpen. ZOO VEEL dank voor de moeilijke plaatsing van mijn nieuwe wasmachine. Dit maak je niet zo vaak mee, dat de plaasters zo vriendelijk, behulpzaam en professioneel zijn. Dus de 2 plaasters krijgen van mij een 10/10 en een welgemeende dank u wel. De naam van een van de 2 was Bryan en de andere Mr weet ik zijn naam niet. Merci

Geplaatst op: 18-11-2023
Laatst bewerkt op: 18-11-2023
Geschreven door: Neely V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

1 jaar geleden laptop gekocht 870 euro bij thuiskomst gezien dat de lichtjes van toetsenbord niet werken Direct terug naar winkel Geld terug gevraagd maar nee toestel moet naar reparatie 3 weken geduurd Terug thuis en er werken maar 4 lichtjes in toetsenbord Terug winkel en hetzelfde scenario moet naar reparatie 4 weken weg en nog geen lichtjes Uitleg verkopers dat we hem niet meer moeten binnenbrengen omdat er niets aan gedaan kan worden Nu maandag online iphone gekocht van 749 eu en op moment dat ik betaald heb krijg ik een reclame dat in andere winkel zelfde toestel 120 eu goedkoper is Ik annuleer onmiddellijk die iphone en vraag mijn geld terug Nu krijg ik mailtje dat het 2 weken of zelfs iets langer kan duren eer mijn geld terug gestort word omdat de boekhouding vertraging heeft Vind het niet normaal Ze zien direct dat je betaald hebt maar terugstorten duurt meer dan 2 weken Schandalig Voor mij NOOIT meer VD BORRE

Geplaatst op: 30-11-2023
Laatst bewerkt op: 30-11-2023
Geschreven door: Jose A.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrog door foute informatie

Koelkast en vrieskast besteld - welke volgens de webshop in voorraad waren - op zaterdag. Verschillende bevestigingsmails ontvangen van de leverdatum op woensdag waarvan de laatste op dinsdag avond 20.00. Woensdag, amper 1 uur voordat we de chauffeur verwachten worden we gebeld met de mededeling dat de toestellen niet op voorraad waren. Speciaal thuis gebleven, keuken aangepast en vrijgemaakt voor de installatie, allemaal voor niets. Het ironische is nog dat Vanden Borre in zijn laatste mail letterlijk zegt: "Goed nieuws, uw bestelling is vertrekkensklaar. We leveren tussen 9.45 en 11.25... Is er iets tussengekomen of de datum van komt je niet goed meer uit? Om onze verplichtingen tov al onze klanten na te komen, zal je 39€ aangerekend worden voor een nieuwe levering." Wat een farce...

Geplaatst op: 25-10-2023
Laatst bewerkt op: 25-10-2023
Geschreven door: Raf L.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Iets meer dan 4 jaar geleden kochten we een tv van 1200 euro bij VandenBorre. Na 4 jaar bleek deze al stuk te zijn. Hersteldienst gecontacteerd. Zeer moeilijk om afspraak te krijgen in het door ons gevraagde tijdsblok. 4x de afspraak moeten verzetten, omdat ze niet konden garanderen dat ze in de namiddag konden langskomen.
Bovendien zeer duur.
50 euro verplaatsingskosten
39 euro per 20 minuten dat ze werken aan herstelling

Wij waren in totaal meer dan 200 euro kwijt aan een herstelling die nog geen 5 minuutjes geduurd heeft.
Als dit de service na verkoop is die ze bieden, dan kopen wij in de toekomst bij een andere winkel.

Geplaatst op: 14-10-2023
Laatst bewerkt op: 14-10-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Nieuwe vaatwasser besteld, eerste was te groot (nochtans besproken met winkelmedewerker). Om een nieuwe te bestellen moest ik terug naar de winkel, daarna afgesproken dat ze op dinsdag gingen leveren staat ook zo op de bon. (Duurder toestel moeten aankopen) Vrijgenomen op het werk (2e keer) om dan te horen dat ze pas op woensdag leveren 1 dag ervoor. Ze bieden hun excuses aan en kunnen enkel een nieuwe datum inplannen een week later. Echt geen service dit!

Geplaatst op: 12-09-2023
Laatst bewerkt op: 12-09-2023
Geschreven door: Caroline H.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte dienst na verkoop

Koffietoestel delonghi 9 maand geleden aangekocht aan de prijs van 695eu is voor de derde maal defect.Heb aan vandenborre een terugbetaling gevraagd daar wij dit toestel niet meer vertrouwen maar opnieuw wordt er verteld dat het hersteld moet worden.
Dit noem ik bij een toestel van slechts 9 maand oud een slechte service

Geplaatst op: 24-09-2023
Laatst bewerkt op: 24-09-2023
Geschreven door: Erik V.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Absoluut geen klantgericht bedrijf

Absoluut niet klantgericht bedrijf. Ik heb een wasmachine besteld (en betaald) en kies voor levering op zaterdag 2/9. normaliter krijg je vrijdag ts 18u30 en 21u30 een sms met levertijd. niets gekregen. Dus moet ik ervoor zorgen zeker op locatie te zijn op moment dat levering mogelijk was, 7u 's morgens... Vanaf 9u kon ik helpdesk bellen en deed dit ook. Boodschap gekregen dat de bestelling geannuleerd was gezien de wasmachine niet meer op stock was. Ik kon kiezen om een andere te bestellen of geld terug. Ik vraag geld terug en krijg een waardebon ipv terugbetaling terwijl ik dus geen aankopen meer bij deze firma wilde doen - weigeren deze om te zetten naar cash/overschrijving.
Nooit wil ik nog aankopen daar doen

Geplaatst op: 03-09-2023
Laatst bewerkt op: 04-09-2023
Geschreven door: Marc G.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
profielfoto Marc G.
Marc G. 04-09-2023
niet meer van toepassing
profielfoto Marc G.
Goede winkel service, zeer slechte levering

Service in winkel was in orde (een nieuwe koelkast gekocht). Levering was echter slecht.

1) ipv de beloofde week wachtijd moest 5 weken gewacht worden waardoor bijna een cashback actie gemist is geweest

2) eerste keer dat het toestel geleverd werd was maar 1 leverancier mee terwijl was aangegeven dat er twee nodig waren gezien het op 2de verdieping was, toestel is dan op het gelijkvloers achtergelaten

3) 2de keer dat vandenborre afkwam waren twee leveranciers mee, zonder te proberen beslisten ze dat de trap niet geschikt was (de eerste keer was dat geen issue). derde afspraak gemaakt en direct 100 euro forfaitair lift fee moeten betalen

4) 3de keer dat men afkwam waren er twee leveranciers maar konden ze beiden enkel frans, we moesten 3 kwartier wachten tot de lift afkwam die door een derde persoon werdt bestuurd. uiteindelijk is de koelkast geplaatst geweest maar is mij 140 euro aangerekend. vandenborre had nog eens extra gerekend omdat ze opnieuw moesten afkomen (wat 100 procent hun fout was)

conclusie: koop NOOIT een toestel bij vandenborre dat je niet zelf kunt meenemen, levering is duidelijk uitbesteed aan een ander om de kosten te verlagen. klagen bij vandenborre zelf heeft zero effect

Geplaatst op: 27-08-2023
Laatst bewerkt op: 27-08-2023
Geschreven door: Tim V.

6 / 10
4/5 3/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goed.

Ik schrik een beetje van de vele negatieve reviews hier. Zelf koop ik al mijn toestellen (in de laatste vijf jaar: vaatwas, wasmachine, gsm, tablet, e-reader, stofzuiger, kookplaat,...) bij Vandenborre, juist omdat ik er zo'n goeie ervaringen heb zowel met de prijs, aankoopprocedure, kwaliteit, levering als de dienst na verkoop (ja, er is wel al eens iets stuk gegaan, maar altijd correcte service bij de herstelling). Ook over de vriendelijkheid en behulpzaamheid in de winkel heb ik absoluut niet te klagen.

Geplaatst op: 28-08-2023
Laatst bewerkt op: 28-08-2023
Geschreven door: Tine D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ellendig

Op dinsdagnamiddag 8 augustus ging hij naar de Vanden Borre-winkel in Gent om een ​​wasmachine te kopen. Ik stuitte op de ongeïnteresseerde en vernederende niet-beleefde behandeling van de winkelmedewerkers. Dit maakte me erg verdrietig. Ze zeiden ook dat ze in deze winkel geen wasmachines zouden verkopen en dat ik ze in Buruksel moest gaan kopen. Als je het niet verkoopt, waarom denk je er dan over om het te sluiten en te vertrekken? Ik raad u niet aan om langs te gaan bij deze winkel, die geen klanttevredenheid heeft en wiens werknemers arrogant en respectloos zijn en uw tijd en geestelijke gezondheid op een negatieve manier verbruiken.

Geplaatst op: 08-08-2023
Laatst bewerkt op: 08-08-2023
Geschreven door: Emre

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vandenborre ligt mensen op, en neemt geen verantwoordelijkheid

Vandenborre heeft zelf toe iPhone te laten vallen bij opsturen, maar trekt hun verantwoordelijkheid in. Ik moet het zelf maar oplossen met een frauduleuze verzekering die ze ons aangesmeerd hebben (waar ze zelf niet meer mee samenwerken wegens oplichting). Maar daarmee moet ik het wel oplossen omdat ze zelf schade aan m’n gsm doen zonder hun verantwoordelijkheid te nemen

Geplaatst op: 17-07-2023
Laatst bewerkt op: 17-07-2023
Geschreven door: Nele B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goede service en prijskwaliteit TOP TOP !!

Zeer goede service TOP

Geplaatst op: 14-09-2023
Laatst bewerkt op: 14-09-2023
Geschreven door: Dola

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer Vandeborre!

Kan (misschien) enkel in de winkel aanspraak maken op garantie omdat ik in de winkel (Diest) gekocht heb. Indien online gekocht zou men mij wel kunnen helpen...????? Vandeborre "service voor het leven"????
Ik woon 100km van Diest en heb er toen gekocht omdat ik er voorbij kwam, nu terug rijden voor (misschien) aanspraak te kunnen maken is ronduit belachelijk en zeker GEEN SERVICE VOOR HET LEVEN!

Geplaatst op: 19-07-2023
Laatst bewerkt op: 19-07-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Sam

Très mauvais comportement avec le client, téléphone acheté en février 2023، et depuis des bugs des bloquage entrer en réparation après un temps également des problème de charge rentrer également en réparation, il me le rendent sans protection sans housse que j'ai acheté moi même et en plus avec des griffes, quand je réclame, ils disent on détecte pas de problème, nouveau téléphone deux fois en réparation 3mois d'attente finalement comportement avec un client fidèle comme de rien n'était !!!!!!!

Geplaatst op: 21-06-2023
Laatst bewerkt op: 21-06-2023
Geschreven door: Sam A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Diefstal

Ik heb onlangs een koffiemachine delonghi gran lattissima En650b gekocht . Al heel snel begon deze te lekken en heb ik hem voor herstel binnen gebracht . Na 2 weken nog steeds niets gehoord en heb ik contact opgenomen. Twee weken later dus een maand ondertussen krijg ik het bericht dat ik deze mag inruilen . Ondertussen is deze machine einde reeks en kunnen ze hem niet meer leveren . Identiek dezelfde machine met zelfde opties zelfde uitzicht is veranderd van serienummer en is plots 150 duurder en ik kan mijn machine niet inruilen tegen dezelfde machine omdat zij beslissen deze duurder te maken . Ik moet dus met een goedkoper type met minder opties dan deze die ik had tevreden zijn ofwel bijbetalen . Schandalig!

Geplaatst op: 24-03-2023
Laatst bewerkt op: 24-03-2023
Geschreven door: Ties B.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering heeeeeeeel slecht

Onlangs een sony smart tv gekocht bijna 3000 euro toestel werkt perfect.maar ik had de optie genomen levering aan huis plus instalatie. Levering op het afgesproken uur en dag.maar geen instalatie gebeurd wel voor betaald.van de borre werkt met een partner voor levering en instalatie het waren vreemden dus nederlands was een groot probleem.nee nee wij enkel leveren geen instalatie zeiden.ik heb mijn aankoop bon laten zien instalatie kosten.nee u bel met winkel.dus hebben ze de dois binnen GEGOOID en ze waren weg.ik bel oei het werd onderzocht maar tot hiertoe geen reaction en geld voor instalatie ben ik dus kwijt.al hoe is mijn buurman een handige jonge en heeft alles aangesloten en alles uit gelegt.

Geplaatst op: 31-03-2023
Laatst bewerkt op: 31-03-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Horrible experience with delivery of fridge

We bought a Miele Fridge in September, we paid in advance for the fridge and installation, despite delivery in November, the first date for delivery was on January 5th, we waited on site and they never arrived. We received a communication that they would come on Saturday 7th in the morning when no one could be on site, so we called and wrote that we would not be there and asked for the new date. We called and they asked to be paid 39 euros for a new date. We had to call several times to have the new date set for free. the new date was January 13th. As usual before the meeting, they confirmed with 2 automatic SMS and 2 automatic emails, and an additional manual email responding to my question to confirm that they would come the day after they said yes. Instead, no one arrived and we waited the whole day on site. At around 13:00 we called and asked for confirmation that they would come and they confirmed. But they did arrive. we called at 1700ish and they told us that they would not deliver the fridge because its mounting is not compatible with our kitchen so they refused to come. They even said that when i called them they told me about it and that they listened to the registration of the call to be sure. I asked to listen to the registration because they must have called the wrong number because they never told me. They were very aggressive making us feel treated very bad. I told them that as we paid we have the right to have our own good delivered and after much insistence they agreed to deliver on January 17 but they will not install it despite we bought the fridge and we pre-paid for the installation. They also called me back to confess that they were wrong and they never told me about this problem (i.e. they were not telling me the truth when they said that they just listened to the registered conversation with me where they explicitly told me that they would not deliver the fridge because of the installation issue, it was just a plain lie hoping I would give up). Anyway, as they refuse to do the pre-paid installation because it does not fit my kitchen (this is what they claim) I asked them to send me a detailed explanation of why this would be so, send me the aspects of the installation and how our kitchen should be in order to compatible. We agreed they would send such detailed info instead they just send an email saying: we will not install the fridge because is not compatible with your kitchen. To complete the story: when have never shared any specifications, drawings, or other details about our kitchen. We do not know what is happening at Vanderborre, but this is driving us mad and is a horrible experience also because despite you pay all in advance and despite that they all is clear and transparent in our emails and in the recorded telephone conversations they make us feel very bad as if we were the problem... instead we are just people that do not receive their pre-paid fridge and stay on-site waiting for nothing multiple timers. We do not like to write things that cannot be proven, we have all documentation with us, also Vanderboore can check their records and see all our agreements and all their mistakes, one after the other, and listen to the tone of their employees at each call.

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Paolo S.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste service

4 uur geleden
Vanden Borre
Vanden Borre , de akte van niet te vertrouwen !
Gsm gekocht van 1838 €
In garantie een probleem
Zelf terug naar fabrieksinstellingen en reset gedaan maar probleem niet opgelost. Naar VDB in Oudenaarde.
Daar een betweter hetzelfde laten doen en naar huis . Niet opgelost. Terug naar VDB . Terug hetzelfde geprobeerd en terug naar huis gestuurd. Probleem niet opgelost. Terug naar VDB en op aangedrongen om het op te sturen. Na 2 weken niks gehoord en zelf gebeld naar hersteldienst en toestel lag klaar bij VDB in Oudenaarde maar niet verwittigd . Daar 30 minuten staan wachten want 2 personeelsleden moeten kijken hoe een andere een wasmachine helpt laden met een gepensioneerde. Daarna koffie gaan drinken. Gevraagd of gsm hersteld was en ze wisten het niet ( onder garantie ) Dan maar zelf met Samsung contact opgenomen en gsm reeds 3 x verzonden maar ook nog niet opgelost. Een slechtere service kan ik mij niet inbeelden ik wordt daar ook van het kastje naar de muur gestuurd. Ze lachen je gewoon uit

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Garantie een lachertje

Irobot gekocht na 21 maand defect’ Binnen gebracht mail gekregen alles hersteld. In de winkel toegekomen niks hersteld zogezegd vocht en valt niet onder garantie. In de winkel nieuwe afspraak manager was er niet’. Op de afspraak met manager zei hij dat hij niks te zeggen had. Enzovoort enzovoort nooit meer vandenborre dus

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 14-01-2023
Geschreven door: Wim V.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles is ok bij Vanden Borre tot je toestel defect is.

Mijn strijkijzer was stuk na 3 maanden.
Ik wilde dat mijn toestel vervangen werd omdat het nog zo jong was, daar ging men niet op in.
Na 3 weken was het terug, helaas was het euvel niet verholpen, toestel terug gebracht, weer om een nieuw toestel gevraagd weer geweigerd.
Drie weken verder kreeg ik mijn toestel terug, helaas nog steeds niet in orde.
De derde keer terug gebracht, na contactname met de klantendienst dan toch een nieuw toestel ontvangen.
Helaas was ik zo dom om later nog een frietketel te kopen, deze was na 5 maanden stuk, een nieuwe frietketel werd me weer geweigerd, nu ben ik dus weer vertrokken voor een reparatie van drie tot vier weken..

Ik koop NOOIT nog iets bij Vanden Borre, als het toestel defect is, heb je miserie.
Klantenservice is niet bestaande.
Bezin voor je begint!

Geplaatst op: 07-01-2023
Laatst bewerkt op: 07-01-2023
Geschreven door: Martine S.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijke service!!!!

Ik heb bestelling bij Vanden Borre gehad. Ik heb alles nog op 04/02 besteld . Er was met verkoopdienst afgesproken dat mij bestelling zal geleverd worden na 14 uur op 10 februari.
Op 8 februari heb ik een sms van leveringsdienst gekregen dat mijn bestelling op 10 februari om 10 uur zal geleverd zijn in plaats van 14 uur. Toen ik belde op naar die dienst en zei dat helemaal andere tijd afgesproken was, was er gezegd dat de leveringsdienst niet zal zich aanpassen aan mijn wensen!!! En enige wat ze kunnen voorstellen - de levering verplaatsen naar andere dag op 15 februari. Ik ging daarmee akkoord.

Op 9 februari om 20 uur heb ik nog sms van de leveringsdienst Vanden Borre gekregen dat mijn bestelling toch zal geleverd worden op 10 februari om 10 uur . OK!!!! Mijn dochter is thuis gebleven om mijn bestelling te ontvangen.
Op maandag 13 februari heb ik een niewe sms van die leveringsdienst - de bestelling zal op 15 februari van 12 uur tot 15 uur geleverd worden. Ik dacht dat deze keer alles zeker moet lukken. Mijn moeder moest op haar werk niet uitbetaald verlof aanvragen om die levering te krijgen. En 15 februari belt zij naar mij op rond 16:30 en zegt dat mijn bestelling nog steeds niet geleverd is. Ik moest opnieuw naar de leveringsdienst opbellen en vragen waar chauffeur is met mijn aankoop. Straks is chauffeur gekomen en heeft hij gezegd dat wij nog 39 euro voor levering moeten betalen. Voor wat???? Dat is extra kosten voor levering want eerste keer niemand thuis was. Mijn dochter was de ganse dag op 10 februari thuis......niemand is gekomen! En nu moet ik nog 39 euro betalen??? Ik was enorm teleurgesteld over deze vreselijke service! Ik moest mijn bestelling annuleren.
Ik kwam naar de winkel om terugbetaling voor mijn bestelling te krijgen, en verantwoordelijk persoon daar heeft gezegd dat wij 19 euro sowieso moeten betalen....Maar ik ga er niet mee akkoord want ik zie geen mijn schuld in deze situatie:
- ten eerste - uren van levering waren afgesproken bij bestelling - vanaf 14 uur op 10 februari;
- ten tweede - toen ik mijn bestelling verplaatst heb naar andere datum, zei niemand iets over extra kosten;
- ten derde - als levering staat van 12 uur tot 15 uur - dat moet zo zijn, want iedereen van ons is werkzaam...
Toen ik mail stuurde naar cunsomer , kreeg ik ook dezelfde antwoord dat ik voor niets 19 euro moet betalen!!!
Ik zal nooit meer naar deze winkel!!!!

Geplaatst op: 16-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Garantie trekt op niets .

Ik kocht alles bij jullie wat met eletro te maken had en nog geen problemen nu de eerste keer iets dat onder garantie valt en na 5 weken is er nog steeds geen enkele oplossing dit kan echt niet ik zal dan ook steeds jullie winkel afraden een schande vind ik dit mvg

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 24-12-2022
Geschreven door: Michel N.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk teleurstellend

Op 5 december heb ik een camera (iets meer dan 1000 euro) besteld. Volgens de website is de levertermijn 2 weken. Dat was ok, aangezien ik het cadeau voor kerst moest hebben. Op 15 december krijg ik een flauwe mail waarin staat: je hebt gemerkt dat het toestel niet voorradig is. Wachttijd: 4 à 5 weken. Een gevoel van bedrogen te zijn, door de valse info op de website, begint te overheersen. En erger is een teleurgestelde dochter die geen kerstcadeau heeft. Op KERSTDAG krijgen we de mail dat het toestel niet meer op voorrad is. Fijn kerstcadeau... en ondertussen staat ons geld al bijna een maand op de rekening van Vanden Borre. Als ik bel om de koop te annuleren en mijn geld terug eis, moet ik minstens twee weken wachten.
Ik heb gevraagd om dit zo snel mogelijk te storten, wij zijn immers voorgelogen door de website en wij zijn de gedupeerden. En willen de camera zo snel mogelijk elders bestellen. Enige vorm van compensatie (het geld onmiddellijk terug storten) is op zijn plaats. Niet dus. Puur bedrog is dit! Als wij iets kopen op de website moeten wij ook onmiddellijk betalen.
Echt een vreselijke ervaring in deze kersttijden....

Geplaatst op: 27-12-2022
Laatst bewerkt op: 27-12-2022
Geschreven door: Lies

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ergerlijk bedroevend!

TV gekocht in winkel zelf (Sony - 1799€). Stond natuurlijk aangesloten op hoog-kwalitatief circuit. Bij thuislevering onmiddellijk bedroevend beeld! Geen teruggave mogelijk (in winkel gekocht) maar vooral, willen ook geen technicus sturen!
Probeer TV nu 2e hands te verkopen...

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Eric D.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongeschoold personeel

We hadden op voorhand gevraagd en aangegeven om de vaatwasser te installeren. De monteur beweerde dat het niet mogelijk was terwijl alle stukken wel gewoon meegeleverd werden. Er zijn genoeg bedrijven die vaatwassers verkopen, bij Vanden Borre zien ze ons alvast nooit meer terug.
Datum van ervaring: 03 januari 2023

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit schandalig

Toestel aangekocht bij Van Den Borre Lier en geleverd bij 2 hoogbejaarde klanten die slecht te been zijn en ook minder zicht hebben.
Werklui die amper Nederlands verstaan en spreken zetten het toestel zonder meer af. Een kleine test om te verifiëren of het toestel werkt is teveel gevraagd en gebeurt niet. Is nochtans maar 1 stekker in een stopcontact steken!
Ene zit al terug in de vrachtwagen terwijl de andere snel snel het saldo ontvangt en de klant een document laat ondertekenen zonder enige uitleg hierover.
Wanneer werklui weg zijn wordt onmiddellijk vastgesteld dat toestel beschadigd is.
Arrogante en onbeschofte ‘klantendienst’ wil niets doen aangezien het toestel geleverd werd en er op het moment van levering niks gezegd werd. Niet moeilijk, werklui waren op max 5 min binnen en buiten. Hoe kan een klant dan een deftige controle doen.
Werknemer van klantendienst weigert haar naam te geven.
Oh ja, we kunnen u 75 euro vergoeden… Maar een omruiling, herstelling, volledige terugbetaling,… dat gaat allemaal niet.
Voor dergelijke praktijken bestaan woorden: oplichting en misbruik van vertrouwen. Wanneer je de medewerker van de klantendienst (die niet herkenbaar wil zijn) confronteert met het feit dat dergelijke praktijken toch wel veelvuldig op het internet verschijnen, lachen ze dit gewoon weg. Er zijn helemaal niet veel klachten bij VDB… Oh nee, u kan deze klacht bij op de stapel leggen.
Ter info: laagste prijs garantie ook reeds ervaring mee. Eveneens dikke bullsh*t. Prijzen worden slechts vergeleken met enkele andere spelers op de markt (die ze dan ook nog beschuldigen van wanpraktijken). Mss beter eerst de hand eens in eigen boezem steken!

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al bijna een maand op een betaald online bestelling aan het wachten.

Al bijna een maand op een betaald online bestelling aan het wachten. Geen enkel antwoord op berichten. Als ik telefonisch om informatie vraag krijg ik kortweg het antwoord dat ze mij niet kunnen helpen. Is dit de nieuwe service van van den Borre?????????

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Rudy G.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product afgezet en zo snel mogelijk weg en niet aangesloten

Gebeld en beloofd dat ze het komen oplossen.
Dag erna, sorry geen tijd.
Dag voor kerst zonder frigo!

Geplaatst op: 24-12-2022
Laatst bewerkt op: 24-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Vandaag kocht ik een nieuwe I phone Was bedoeld als geschenk voor mijn vrouw
Na de aankoop en afhaling hebben we de volgende vraag gesteld "Wanneer kunnen we langs komen om de gegevens van de oude telefoon over te brengen naar haar nieuwe" Antwoord " dat doen we NIET meer " Dit is toch geen service Ik heb info genomen bij hun concurrenten en die doen dit allemaal - zelfs gratis Eigenlijk wil dit zeggen dat Van Den Borre dit soort aankopen wil verkopen aan mensen die op de hoogte zijn hoe ze gegevens moeten overzetten Diegene die daar niet zo goed in zijn laten ze vallen Ik heb daar op zich geen probleem mee maar dan moeten ze dat wel vermelden alvorens ze een toestel verkopen Dit is echt discriminatie van een iets ouder publiek en strookt niet met hoe Van De Borre adverteert naar hun klanten toe

Geplaatst op: 29-11-2022
Laatst bewerkt op: 29-11-2022
Geschreven door: Luc K.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vanden Borre
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
1 beoordeling
10
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
32 beoordelingen
8,0
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vanden Borre een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 42 beoordelingen geplaatst over Vanden Borre. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vanden Borre actief?

Vanden Borre is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , entertainment en fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Vanden Borre reviews? Dan kunt u naar de website van Vanden Borre gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie