Vanden Borre logo

Vanden Borre reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vanden Borre reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4141
Vanden Borre logo
Website
vandenborre.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vanden Borre

Koop je op het gebied van multimedia graag de nieuwste snufjes? Misschien ken je dan de webshop Vanden Borre wel. Ook als je regelmatig audio, tv’s of huishoudelektro online koopt, kun je zomaar in aanraking komen met Vanden Borre. Op de site zie je een groot aantal producten. Voordat je echter dat ene artikel in je online winkelmandje deponeert, zoek je nog snel even naar reviews. Je hebt groot gelijk. In recensies van andere consumenten lees je veel over een bepaald bedrijf. Deze beoordelingen zijn al door ons verzameld, zodat jij ze meteen even door kunt nemen. Vervolgens beslis je op een weloverwogen wijze of je wel of niet bij deze online winkel wilt kopen.

Over Vanden Borre

Als het om audio, tv, multimedia en huishoudelektra gaat, is Vanden Borre een grote speler op de Belgische markt. Ze zijn toonaangevend en maken deel uit van de Fnac Darty-groep. Dit is een van de grootste distributeurs van huishoudelektro, technische en culturele producten in Europa. Er werken elke dag meer dan 1200 medewerkers bij het bedrijf, dus het is zeker geen kleine onderneming. Ze werken met elkaar aan de zogenaamde Akte van Vertrouwen. Dat is namelijk de strategie van het bedrijf. Vanden Borre wil het verschil maken door haar klanten 10 garanties voor 100% vertrouwen te geven. Verder hecht het bedrijf veel aan waarden. Zo zijn ze klantgericht, respectvol en innoverend.

Waarom kiezen voor Vanden Borre

Er zijn verschillende redenen waarom je nu net precies voor Vanden Borre zou kiezen. Zo profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Dat is natuurlijk ideaal als je bijvoorbeeld een friteuse of een tv wilt aanschaffen. Verder kun je altijd gebruik maken van advies van specialisten. Dat kan online, maar het is ook mogelijk in een van de fysieke winkels. Is er een apparaat kapot, dan kun je ook nog terugvallen op de technici van dit bedrijf. Het verzenden van de producten is gratis en zelfs een eventuele aansluiting wordt kosteloos voor je verzorgd. Heb je die ene smartphone of een ander artikel snel nodig, dan moet dat lukken. Bestel je voor 22.30 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag al bezorgd. Je kunt eventueel ook online bestellen en het artikel wel zelf even ophalen in een van de 73 winkels. Heb je een vaatwasser, een cadeau of wat dan ook razendsnel nodig, dan heb je nog de expresslevering. Dan wordt het artikel al in 2 uur bij je afgeleverd. Verder zijn er altijd heel veel aanbiedingen en ook kun je even surfen naar de outlet.

Is Vanden Borre betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Vanden Borre hoef je jezelf geen zorgen te maken. Dit bedrijf is onderdeel van een groter geheel en heeft zeer veel medewerkers in dienst. Er zijn ook 73 winkels, waar je gewoon even langs kunt gaan. Ook online kun je gemakkelijk contact opnemen met iemand van dit bedrijf. Klantenrecensies geven ook aan dat er veel vertrouwen is in deze shop en dat consumenten tevreden zijn over de klantenservice, maar zeker ook over de geleverde producten.

Klantenservice en klachten

Welke vraag je ook hebt, de kans is groot dat deze al beantwoord wordt op de website. Je leest daar zelfs advies over het baardje dat het beste bij jou zou passen of tips voor de perfecte strijkbeurt. Wil je toch nog zelf iets specifieks vragen aan een medewerker, dan kan dat door middel van de live chat. Je mag er op rekenen dat je bijna meteen een reactie krijgt. Verder is het mogelijk om een e-mail te sturen of om even te bellen naar het telefoonnummer dat je ziet op de website. Ook via social media is het mogelijk om een bericht te sturen. Als laatste is het dan nog een optie om een fysieke winkel te bezoeken. Maak je van te voren een afspraak, dan weet je zeker dat er op het afgesproken moment een medewerker voor je klaar staat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Vanden Borre? Wil je dan op deze pagina een beoordeling achterlaten? Vertel jouw positieve, maar misschien ook negatieve, ervaringen en help zo een ander. Jouw review helpt consumenten om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Reviews over Vanden Borre

Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Handyman logo
Handyman
3 beoordelingen
8
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
11 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

5,3
17% zou hier weer kopen
25 beoordelingen
Lees onze review over Vanden Borre

Vanden Borre is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vanden Borre bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vanden Borre lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vanden Borre. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vanden Borre is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van vandenborre.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vanden Borre.

Geplaatst op: 07-02-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Horrible experience with delivery of fridge

We bought a Miele Fridge in September, we paid in advance for the fridge and installation, despite delivery in November, the first date for delivery was on January 5th, we waited on site and they never arrived. We received a communication that they would come on Saturday 7th in the morning when no one could be on site, so we called and wrote that we would not be there and asked for the new date. We called and they asked to be paid 39 euros for a new date. We had to call several times to have the new date set for free. the new date was January 13th. As usual before the meeting, they confirmed with 2 automatic SMS and 2 automatic emails, and an additional manual email responding to my question to confirm that they would come the day after they said yes. Instead, no one arrived and we waited the whole day on site. At around 13:00 we called and asked for confirmation that they would come and they confirmed. But they did arrive. we called at 1700ish and they told us that they would not deliver the fridge because its mounting is not compatible with our kitchen so they refused to come. They even said that when i called them they told me about it and that they listened to the registration of the call to be sure. I asked to listen to the registration because they must have called the wrong number because they never told me. They were very aggressive making us feel treated very bad. I told them that as we paid we have the right to have our own good delivered and after much insistence they agreed to deliver on January 17 but they will not install it despite we bought the fridge and we pre-paid for the installation. They also called me back to confess that they were wrong and they never told me about this problem (i.e. they were not telling me the truth when they said that they just listened to the registered conversation with me where they explicitly told me that they would not deliver the fridge because of the installation issue, it was just a plain lie hoping I would give up). Anyway, as they refuse to do the pre-paid installation because it does not fit my kitchen (this is what they claim) I asked them to send me a detailed explanation of why this would be so, send me the aspects of the installation and how our kitchen should be in order to compatible. We agreed they would send such detailed info instead they just send an email saying: we will not install the fridge because is not compatible with your kitchen. To complete the story: when have never shared any specifications, drawings, or other details about our kitchen. We do not know what is happening at Vanderborre, but this is driving us mad and is a horrible experience also because despite you pay all in advance and despite that they all is clear and transparent in our emails and in the recorded telephone conversations they make us feel very bad as if we were the problem... instead we are just people that do not receive their pre-paid fridge and stay on-site waiting for nothing multiple timers. We do not like to write things that cannot be proven, we have all documentation with us, also Vanderboore can check their records and see all our agreements and all their mistakes, one after the other, and listen to the tone of their employees at each call.

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Paolo S.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste service

4 uur geleden
Vanden Borre
Vanden Borre , de akte van niet te vertrouwen !
Gsm gekocht van 1838 €
In garantie een probleem
Zelf terug naar fabrieksinstellingen en reset gedaan maar probleem niet opgelost. Naar VDB in Oudenaarde.
Daar een betweter hetzelfde laten doen en naar huis . Niet opgelost. Terug naar VDB . Terug hetzelfde geprobeerd en terug naar huis gestuurd. Probleem niet opgelost. Terug naar VDB en op aangedrongen om het op te sturen. Na 2 weken niks gehoord en zelf gebeld naar hersteldienst en toestel lag klaar bij VDB in Oudenaarde maar niet verwittigd . Daar 30 minuten staan wachten want 2 personeelsleden moeten kijken hoe een andere een wasmachine helpt laden met een gepensioneerde. Daarna koffie gaan drinken. Gevraagd of gsm hersteld was en ze wisten het niet ( onder garantie ) Dan maar zelf met Samsung contact opgenomen en gsm reeds 3 x verzonden maar ook nog niet opgelost. Een slechtere service kan ik mij niet inbeelden ik wordt daar ook van het kastje naar de muur gestuurd. Ze lachen je gewoon uit

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Garantie een lachertje

Irobot gekocht na 21 maand defect’ Binnen gebracht mail gekregen alles hersteld. In de winkel toegekomen niks hersteld zogezegd vocht en valt niet onder garantie. In de winkel nieuwe afspraak manager was er niet’. Op de afspraak met manager zei hij dat hij niks te zeggen had. Enzovoort enzovoort nooit meer vandenborre dus

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 14-01-2023
Geschreven door: Wim V.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles is ok bij Vanden Borre tot je toestel defect is.

Mijn strijkijzer was stuk na 3 maanden.
Ik wilde dat mijn toestel vervangen werd omdat het nog zo jong was, daar ging men niet op in.
Na 3 weken was het terug, helaas was het euvel niet verholpen, toestel terug gebracht, weer om een nieuw toestel gevraagd weer geweigerd.
Drie weken verder kreeg ik mijn toestel terug, helaas nog steeds niet in orde.
De derde keer terug gebracht, na contactname met de klantendienst dan toch een nieuw toestel ontvangen.
Helaas was ik zo dom om later nog een frietketel te kopen, deze was na 5 maanden stuk, een nieuwe frietketel werd me weer geweigerd, nu ben ik dus weer vertrokken voor een reparatie van drie tot vier weken..

Ik koop NOOIT nog iets bij Vanden Borre, als het toestel defect is, heb je miserie.
Klantenservice is niet bestaande.
Bezin voor je begint!

Geplaatst op: 07-01-2023
Laatst bewerkt op: 07-01-2023
Geschreven door: Martine S.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Garantie trekt op niets .

Ik kocht alles bij jullie wat met eletro te maken had en nog geen problemen nu de eerste keer iets dat onder garantie valt en na 5 weken is er nog steeds geen enkele oplossing dit kan echt niet ik zal dan ook steeds jullie winkel afraden een schande vind ik dit mvg

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 24-12-2022
Geschreven door: Michel N.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk teleurstellend

Op 5 december heb ik een camera (iets meer dan 1000 euro) besteld. Volgens de website is de levertermijn 2 weken. Dat was ok, aangezien ik het cadeau voor kerst moest hebben. Op 15 december krijg ik een flauwe mail waarin staat: je hebt gemerkt dat het toestel niet voorradig is. Wachttijd: 4 à 5 weken. Een gevoel van bedrogen te zijn, door de valse info op de website, begint te overheersen. En erger is een teleurgestelde dochter die geen kerstcadeau heeft. Op KERSTDAG krijgen we de mail dat het toestel niet meer op voorrad is. Fijn kerstcadeau... en ondertussen staat ons geld al bijna een maand op de rekening van Vanden Borre. Als ik bel om de koop te annuleren en mijn geld terug eis, moet ik minstens twee weken wachten.
Ik heb gevraagd om dit zo snel mogelijk te storten, wij zijn immers voorgelogen door de website en wij zijn de gedupeerden. En willen de camera zo snel mogelijk elders bestellen. Enige vorm van compensatie (het geld onmiddellijk terug storten) is op zijn plaats. Niet dus. Puur bedrog is dit! Als wij iets kopen op de website moeten wij ook onmiddellijk betalen.
Echt een vreselijke ervaring in deze kersttijden....

Geplaatst op: 27-12-2022
Laatst bewerkt op: 27-12-2022
Geschreven door: Lies

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ergerlijk bedroevend!

TV gekocht in winkel zelf (Sony - 1799€). Stond natuurlijk aangesloten op hoog-kwalitatief circuit. Bij thuislevering onmiddellijk bedroevend beeld! Geen teruggave mogelijk (in winkel gekocht) maar vooral, willen ook geen technicus sturen!
Probeer TV nu 2e hands te verkopen...

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Eric D.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongeschoold personeel

We hadden op voorhand gevraagd en aangegeven om de vaatwasser te installeren. De monteur beweerde dat het niet mogelijk was terwijl alle stukken wel gewoon meegeleverd werden. Er zijn genoeg bedrijven die vaatwassers verkopen, bij Vanden Borre zien ze ons alvast nooit meer terug.
Datum van ervaring: 03 januari 2023

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit schandalig

Toestel aangekocht bij Van Den Borre Lier en geleverd bij 2 hoogbejaarde klanten die slecht te been zijn en ook minder zicht hebben.
Werklui die amper Nederlands verstaan en spreken zetten het toestel zonder meer af. Een kleine test om te verifiëren of het toestel werkt is teveel gevraagd en gebeurt niet. Is nochtans maar 1 stekker in een stopcontact steken!
Ene zit al terug in de vrachtwagen terwijl de andere snel snel het saldo ontvangt en de klant een document laat ondertekenen zonder enige uitleg hierover.
Wanneer werklui weg zijn wordt onmiddellijk vastgesteld dat toestel beschadigd is.
Arrogante en onbeschofte ‘klantendienst’ wil niets doen aangezien het toestel geleverd werd en er op het moment van levering niks gezegd werd. Niet moeilijk, werklui waren op max 5 min binnen en buiten. Hoe kan een klant dan een deftige controle doen.
Werknemer van klantendienst weigert haar naam te geven.
Oh ja, we kunnen u 75 euro vergoeden… Maar een omruiling, herstelling, volledige terugbetaling,… dat gaat allemaal niet.
Voor dergelijke praktijken bestaan woorden: oplichting en misbruik van vertrouwen. Wanneer je de medewerker van de klantendienst (die niet herkenbaar wil zijn) confronteert met het feit dat dergelijke praktijken toch wel veelvuldig op het internet verschijnen, lachen ze dit gewoon weg. Er zijn helemaal niet veel klachten bij VDB… Oh nee, u kan deze klacht bij op de stapel leggen.
Ter info: laagste prijs garantie ook reeds ervaring mee. Eveneens dikke bullsh*t. Prijzen worden slechts vergeleken met enkele andere spelers op de markt (die ze dan ook nog beschuldigen van wanpraktijken). Mss beter eerst de hand eens in eigen boezem steken!

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al bijna een maand op een betaald online bestelling aan het wachten.

Al bijna een maand op een betaald online bestelling aan het wachten. Geen enkel antwoord op berichten. Als ik telefonisch om informatie vraag krijg ik kortweg het antwoord dat ze mij niet kunnen helpen. Is dit de nieuwe service van van den Borre?????????

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Rudy G.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product afgezet en zo snel mogelijk weg en niet aangesloten

Gebeld en beloofd dat ze het komen oplossen.
Dag erna, sorry geen tijd.
Dag voor kerst zonder frigo!

Geplaatst op: 24-12-2022
Laatst bewerkt op: 24-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Vandaag kocht ik een nieuwe I phone Was bedoeld als geschenk voor mijn vrouw
Na de aankoop en afhaling hebben we de volgende vraag gesteld "Wanneer kunnen we langs komen om de gegevens van de oude telefoon over te brengen naar haar nieuwe" Antwoord " dat doen we NIET meer " Dit is toch geen service Ik heb info genomen bij hun concurrenten en die doen dit allemaal - zelfs gratis Eigenlijk wil dit zeggen dat Van Den Borre dit soort aankopen wil verkopen aan mensen die op de hoogte zijn hoe ze gegevens moeten overzetten Diegene die daar niet zo goed in zijn laten ze vallen Ik heb daar op zich geen probleem mee maar dan moeten ze dat wel vermelden alvorens ze een toestel verkopen Dit is echt discriminatie van een iets ouder publiek en strookt niet met hoe Van De Borre adverteert naar hun klanten toe

Geplaatst op: 29-11-2022
Laatst bewerkt op: 29-11-2022
Geschreven door: Luc K.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Ergens anders goedkoper? Wij betalen het verschil terug: NOT

Als je een nieuw product koopt met de melding, "als je ergens dit product goedkoper vindt betalen wij de prijs terug". En je vind dit maar liefst 150€ goedkoper en je krijgt dan volgend bericht terug:
Zoals vermeld in onze voorwaarden geldt deze garantie voor tientallen gekende concurrenten in België. De vermelde aanbieding wordt verkocht door een partner verkoper van BOL. We aligneren alleen op producten die rechtstreeks door BOL worden verkocht. De partnerverkopers zijn gemakkelijk herkenbaar aan de vermelding 'Verkocht door' naast de prijs.
Dit noem ik boerenbedrog!!!

Geplaatst op: 21-11-2022
Laatst bewerkt op: 21-11-2022
Geschreven door: Tom

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schitterend

Steeds correct behandeld geweest bij Vanden Borre. Leveringstermijnen werden steeds correct opgevolgd. Ook herstellingen werden uitgevoerd. Herstellingen werden ter plaatse uitgevoerd. Goedkoopste prijs is inderdaad ook zo. Ooit iets gekocht en 2 weken later komt identiek hetzelfde toestel in solden. Ik heb het verschil binnen de kortste keren terugbetaald geweest.

Geplaatst op: 18-11-2022
Laatst bewerkt op: 18-11-2022
Geschreven door: Daniel H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ronduit slecht

“Vandeborre laagste prijs garantie”
En na de slogan stopt het ook meteen!
Na 4jaar heeft onze vaatwasser een fout code en warmt deze niet meer op.
Wij hebben hem bij vandeborre aangekocht en dus dacht ik, ik bel hun technieker op om een diagnose te laten uitvoeren en dan eventueel te herstellen.

Vragen ze 50 euro om te vertrekken en 120 euro per uur!
Een uur diagnose nodig en een uur herstellingswerken en een stuk van 150 euro!
440 euro met andere woorden dus!
Totaal niet tevreden dienst naverkoop dikke nul!

Geplaatst op: 27-10-2022
Laatst bewerkt op: 27-10-2022
Geschreven door: Jeroen P.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Lokt kopers met levering tussen 2 en 4 weken. Incasseert intussen 100% van de koopprijs + leveringskosten + uitgebreide garantie en levert vervolgens niets binnen de voorgestelde tijd. Na contact geen oplossing, weer uitstel en geen alternatief, en uiteraard geen terugbetaling. Als de sukkelaars failliet gaan ben ik mijn geld kwijt. Kortom, nooit meer Vanden Borre tenzij je mee kan nemen wat je betaalt

Geplaatst op: 13-10-2022
Laatst bewerkt op: 13-10-2022
Geschreven door: Yves V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
5 jaar garantie, dikke bullshit

Ik heb 2 jaar en 10 maanden terug een wasmachine gekocht bij v.d.Borre, samen met een 5 jaar garantie. Nu wasmachine kapot, technieker komt kijken, heeft machine zelfs niet open gehad, zegt dat het te duur is voor v.d Borre om het te maken. Ik een waardebon krijg en nieuw machine moet kopen bij hen. Opleg 148 euro voor hetzelfde machine (8kg). Bij levering staat V.d.Borre erop om het oude machine terug mee te nemen om deze na te zien en te herstellen???? Deze was toch onherstelbaar????? Dus op kosten gejaagd voor niets. NOOIT KOOP IK NOG IETS BIJ JULLIE. DIT IS GEWOON SCHANDALIG. AKTE VAN VERYROUWEN. MIJN G....

Geplaatst op: 17-10-2022
Laatst bewerkt op: 17-10-2022
Geschreven door: Agnes V.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden met de service!

Een koelkast besteld, de leveranciers waren heel vriendelijk. Ik heb echter een krasje gezien op de koelkast, maar dit is snel opgelost met extra korting. In de winkel ben ik ook heel goed geholpen.

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onvriendelijk en afgesproken datum zowel ophalen als leveren niet na gekomen

Bestelling geplaatst en alweer ligt het niet klaar op de afgesproken datum in de winkel. Al meerdere malen voorgehad is de laatste keer geweest dat ik hier een bestelling heb gedaan

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 16-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Denk het wel

ik heb een jura ,besteld , nu is hij al een maand weg voor herstelling volgens hun is het stuk niet in voorraad ,ik vind heb nog gerantie geef dan een nieuw toestel zit al een maand zonder daarom weet niet of ik er nog koop ,mijne iphon ook binnen geweest niks aan gedaan nog het zelfde probleem en ide zeer onbeleefd aan de bali die mij geholpen heeft kende niks van de jura een maand zonder koffie is wel lang vind ik

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 18-08-2022
Geschreven door: Linda H.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Winkelpersoneel is nogal aan de botte kant en uitleg vragen wordt nauwelijks beantwoord

De bestellingen via de website verlopen vlot. Maar in de winkel zelf krijg je weinig advies.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christiane V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Jammerlijke retourvoorwaarden

Logitech muis besteld en snel ontvangen. Na de muis in mijn hand genomen te hebben ondervond ik toch dat deze te klein voor me is en had ik toch liever de Large versie besteld
Helaas lees ik nu op hun retoursvoorwaarden, dat de professional klanten NIET van de retrourvoorwaarden kunne genieten.....Bijzonder jammer, want ik zie eerlijk gezegd het verschil niet tussen een paritculiere handpalm en een iemand met een handpalm waar een btw nummer aan gelinkt is. Ik wil bovendien mijn geld niet terug maar de duurdere L versie bestellen. Jammer dat ze hier geen begrip hebben voor deze situatie, maar zich dan schuilden achter het computersysteem die het niet niet toelaat omdat er een btw nummer aan gelinkt is.......BIJNA alles is mogelijk om je klant te dienen.
Een ding is duidelijk, na al mijn aankopen die ik er als professional gedaan heb, was dit in ieder geval de laatste.....

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steve M.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik wil een review plaatsen, maar dat lukt niet

Voor alle bijkomende inlichtingen ben je aangewezen op jezelf. Korte commentaar bij aflevering van besteld artikel en trek dan je plan met cashback.
Daar komen zij niet tussen, bovendien is het een Rwenta-t
oestel en daar vang ik ook bot. met de mededeling dat het heel lang kan duren eer ik antwoord krijg.... dan is de cashback waarschijnlijk verlopen !!

Geplaatst op: 10-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christiane V.

6 / 10
3/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedriegers

Step tijdens de garantie periode binnen gedaan owv defect aan de steel die zomaar dichtklapt! Word niet vergoed moet wel eerst naar Brussel vanuit Hasselt daarvoor en dan rekenen ze nog eens 40 euro aan. De step was volledig ingepakt in plastic en wat blijkt de pedaal en schijfrem zijn stuk omdat ermee gegooid is wat duidelijk zichtbaar is. Voel me echt in het zak gezet in Hasselt. Eerst door de dikke verkoopster de Hollandse leugenaar. En dan door een getatoeëerde verkoper die nig eens leugens begon te verkopen. Koop nooit wat bij vandenborre want het zijn (dikke) leugenaars!!

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rutten

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vanden Borre


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Handyman logo
Handyman
3 beoordelingen
8
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
11 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vanden Borre een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 25 beoordelingen geplaatst over Vanden Borre. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vanden Borre actief?

Vanden Borre is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , entertainment en fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Vanden Borre reviews? Dan kunt u naar de website van Vanden Borre gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie