Lucardi logo

Lucardi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lucardi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1412
Lucardi logo
Website
Lucardi.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Lucardi ervaringen

Bij het aanschaffen van sieraden wil je wel zeker weten dat het van optimale kwaliteit is. Wil jij weten of Lucardi sieraden aanbied van optimale kwaliteit of de service wel goed is? Lees hieronder dan alle Lucardi ervaringen en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent! Heb jij al Lucardi ervaringen deel deze dan met andere consumenten zodat deze niet voor nieuwe verassingen komen te staan!

Over Lucardi

Lucardi is opgericht in 1985 en uitgegroeid tot de grootste verkoper van horloges in Noord-Europa. Toch specialiseert Lucardi zich niet alleen in het verkopen van horloges, maar verkoopt het al sinds de start alles wat met sieraden te maken heeft. Met 94 filialen door heel Nedeland is Lucardi de grootste winkelketen van Nederland. Lucardi is een juwelier welke zich niet alleen richt op de duurdere sieraden, maar biedt in alle prijsklasses sieraden aan. Kwaliteit staat in elke prijsklasse voorop en dit betkend dus dat de sieraden altijd van een hoge kwaliteit zijn.

Lucardi ervaringen plaatsen

Lucardi heeft sinds de start van het bedrijf ongelofelijk veel klanten opgebouwd. Maar ondanks dat zijn er nog genoeg consumenten welke geen ervaringen hebben met Lucardi en welke op het punt staan om een aankoop te doen. Lucardi ervaringen kunnen deze consumenten helpen om te juiste keuze te maken. Heb jij dus al Lucardi ervaringen en wil jij deze delen met andere consumenten. Schrijf op deze pagina dan jou Lucardi ervaringen en help andere consumenten de juiste keuze te maken!

Reviews over Lucardi

Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
Lief Leven logo
Lief Leven
1 beoordeling
10
GLAMIRA.nl logo
GLAMIRA.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

4,5
37% zou hier weer kopen
37 beoordelingen
Onze beoordeling over Lucardi

Ons team van experts heeft Lucardi geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Lucardi bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Lucardi is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Lucardi is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Lucardi.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lucardi.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bijzonder slechte service

Ik wilde een enkelbandje 9 karaat in de aanbieding kopen, maar was niet op voorraad. 2 dagen voordat de aanbieding afliep was het product te verkrijgen.
Daarom ben ik 2 dagen na mijn bericht naar de winkel geweest

De luiken waren naar beneden met een briefje dat ze om 14.00 weer open zouden gaan.
Heb gewacht tot 15.30 maar zonder succes
Nu is de aanbieding niet meer geldig

In de winkel kunnen ze me niet meer helpen omdat de aanbieding voorbij is en bij de klantenservice is de enige mogelijkheid om een nieuw account aan te maken. (wat heeft dat er nu weer mee te maken????) Als ik vraag naar een andere oplossing wordt ik niet meer te woord gestaan en wordt het gesprek beëindigd en ook mocht ik niet de naam van de medewerker van de klantenservice noteren.

Kortom: je wordt gelokt met een aanbieding. Maar je kan het product pas daadwerkelijk kopen als de aanbieding voorbij is. En zo gaat dat wel vaker bij Lucardi

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 29-09-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Lucardi Wageningen: Een gouden ring gekocht. Helaas vielen de steentjes eruit, ook na reparatie. De medewerkers vonden het ook heel vervelend. Zij zochten naar een goede oplossing.
Een oplossing waar ik heel blij mee ben. Bedankt! Lucardi Wageningen.

Geplaatst op: 03-10-2022
Laatst bewerkt op: 03-10-2022
Geschreven door: Nancy V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service

Zeer slechte service.
De gouden ring van mijn dochter gebroken na een half jaar, die ze had gekregen met Kerst. Ze heeft deze ring alleen om in het weekend. Klantenservice gemaild wat te doen? Antwoord terug van Nurdan: helaas is de garantietermijn van 3 maanden verstreken. We kunnen niks meer voor u betekenen.
Belachelijk, enige oplossing zou toch wel netjes zijn, maar nee hoor. Uiteindelijk geen reactie meer terug.

Geplaatst op: 25-08-2022
Laatst bewerkt op: 25-08-2022
Geschreven door: Wendy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Besteld, betaald, niet geleverd

Donderdag actie gratis verzenden, omdat ik de ring in het echt wou zien toch maar naar de winkel gereden zaterdag ... 35 km op en af. Daar was de ring niet in voorraad maar ik kon hem online bestellen mits betaling verzendingskost. Ring besteld, betaald en bevestiging ontvangen.
2 dagen later melding dat de bestelling geanuleerd wordt.
70 km gereden, geen andere ring gekocht omdat deze op voorraad was en geleverd kon worden mits verzendingskost.
Resultaat 70 km brandstof en 2 uur voor niks ... lege handen.

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Patrick H.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte kwaliteit en service

Leuke armbandjes gekocht voor onze dochters voor de bruiloft.

Binnen een halve dag, tijdens de bruiloft zijn beide kapot gegaan.

Hierover naar lucardi bericht gedaan, kreeg de melding dat het buiten de garantie tijd lag.

Nog uitgelegd dat ik de sieraden tijdig heb gekocht, en ze dus een maand i de kast hebben gelegen.

Ook hier geen boodschap aan, ik mag ze laten maken op eigen kosten.

Echt zeer slecht en teleurstellend.

Geplaatst op: 10-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: Cornelia D.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Gouden armband van 200€ binnen 2 dagen geknapt. Word alleen ‘geholpen’ met bonnetje, ookal kom je met sieraad + bijbehorende lucardi kadoverpakkingen en labels eraan bij ze. Werkneemster leek stoned.

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht, slecht, slecht

Ik ga nooit meer iets bij lucardi kopen

Geplaatst op: 10-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danielle V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos / klant onvriendelijk

Het is nu de tweede keer en een echt de laatste Zo klantonvriendelijk personeel zonder beleving en de service ook ver beneden pijl .
Echt jammer en ik denk er niet alleen zo over ik hoor het erg vaak .
Nu zelf twee keer wat daar gehaald en snel kapot gegaan, ze doen er niks mee ze horen je niet eens .

Geplaatst op: 05-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar! Heel slechte kwaliteit! Besteld, betaald! maar NOOIT gekregen al VIERDE keer!

Na een paar dagen met BETAALDE! bestelling email van LUCARDI gekregen: "Wij zijn er direct mee aan de slag gegaan, maar kunnen wegens een tekort in de voorraad het desbetreffende artikel op dit moment niet leveren.
Uiteraard vinden wij dit ontzettend vervelend. Wij zullen daarom deze bestelling annuleren en het bedrag zo snel mogelijk terugstorten." En dat gebeurd al VIERDE! keer! Waar zijn jullie mee bezig?! Schandalig!

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte kwaliteit, slechte service

Armbandje gekocht, na 1 week stuk, werd gemaakt. Na een week weer stuk, was gebroken nu, ik kreeg te horen dat het mijn eigen schuld was omdat zou zijn blijven hangen? Ik wilde mijn geld terug maar dat kon niet. Ih heb erop gestaan omdat ik er geen vertrouwen in had. Na heel veel gedoe en tig keer te horen gekregen dat dit dan bij hoge uitzondering mocht. Nooit geen Lucardi meer voor mij. Ik kies wel een andere kadobon als eindejaarskado van mijn baas....

Geplaatst op: 25-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goede service en personeel staat je netjes te woord,en de service is perfect.goed

Service goed en de communicatie ook goed.vriendelijk en oprechte mensen

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verlovingsring mist steentje en wordt niet vergoed omdat het al een keer gemaakt is

Lieve mensen,
Een waarschuwing; KOOP NIKS KOSTBAARS BIJ LUCARDI! Slechte service en slechte kwaliteit van de sieraden!

Op 24 juni 2020 heeft mijn man een witgouden, diamanten verlovingsring gekocht bij de Lucardi winkel. Echter, binnen twee maanden was er al een steentje uitgevallen. We zijn teruggegaan naar de winkel en hebben op 17 augustus 2020 na overleg uiteindelijk een nieuwe ring gekregen. Tot zover goede service.

Echter, in oktober 2021 viel het ons op dat er weer een steentje uit was gevallen. We zijn terug gegaan naar de winkel en de medewerkster gaf aan eerst te moeten overleggen met het hoofdkantoor. Een paar weken later kregen we een voicemail met het bericht: de ring is al een keer vergoed, dus we kunnen niets voor u doen. Dit werd later nog per mail vanuit het hoofdkantoor bevestigd.

Het is echt een slechte service dat de ring niet vergoed of gemaakt wordt nadat er zo snel alweer een steentje is uitgevallen. Dat zegt ook iets over de kwaliteit van de producten die verkocht worden bij de Lucardi lijkt mij..

We zijn erg teleurgesteld in de service van Lucardi en zouden niemand aanraden er sieraden te kopen!

Graag delen zodat iedereen op de hoogte is van de slechte service van Lucardi!

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!!!

Gekocht armbandjes sluit niet goed. Volgens verkoopster hoorde dit zo. Gevraagd om een oplossing, maar zonder bon (helaas heb ik die niet meer) word ik niet geholpen! Vreemd, ik wilde er gewoon voor betalen, maar zonder bon is blijkbaar niets mogelijk.
Onervaren en brutaal personeel. Waardeloze service en kennis!

Geplaatst op: 02-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Online een armbandje besteld nooit gekregen

Contact opgenomen daarna een ingewikkeld formulier gekregen was niet goed ingevuld ,volgens Lucardi!!
Slechte service

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gre G.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht!

Jonge meiden en totaal geen idee waar ze mee bezig zijn.
Barst in me glas van me horloge na vervanging batterij en gewoon de schuld bij mij neerleggen dat het waarschijnlijk er al in zat...echt te erg voor woorden.
Koop echt nooit meer iets bij lucardi laat staan een batterij vervangen

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht !!! Niet tevreden

Heb oorbellen setjes gekocht online ,
Nou wat een knommel is dit zeg
Het kijkt meer op plastic met een zilveren laagje erom heen !
Na 1 dag werkt de sluiting al niet meer
En het materiaal is heel kwetsbaar, en buigzaam
Zeer slechte kwaliteit!!!!
Dit noem ik echt geen echt zilver
Oorbellen van de Hema zijn nog beter
En daar heb ik €65 voor betaald !!!!!!

Nooit meer koop ik daar iets !!!!

Geplaatst op: 06-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet passen, wel kopen.

Voorop gesteld; personeel was niet onvriendelijk, enkel ondeskundig. Ik zocht zilveren oorringetjes. Ik wilde ze het liefst in doen om te kijken of ze goed om mijn oorlel aan zouden sluiten en ook leuk zouden staan bij mijn andere oorbellen. Verkoopster zei echter dat ze niet gepast mochten worden, maar dat ik ze wel mocht kopen en dan terugbrengen als ik niet tevreden was. Raar beleid natuurlijk, maar je komt overal wel eens een scheef beleid tegen. Toen ik ze terug wilde brengen vertelde haar collega mij echter dat dit niet kon. De eerste verkoopster stond erbij en keek ernaar. Daarmee was de kous af en ik kon weer vertrekken met de oorbellen die ik niet ga dragen.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit iets bestellen!

Ik heb ze 1 ster gegeven omdat, dit verplicht is maar dit bedrijf verdient helemaal geen ster! Ik heb een graveerde hanger besteld deze was niet gegraveerd maar gelaserd met als resultaat dat het zilver compleet wit is geworden. Lucardi geeft in de 1ste mail aan dat dit veroorzaakt is omdat hij is gelaserd en niet is gegraveerd als ik daarop aangeef dat ik hem wel gegraveerd zou willen hebben ipv gelaserd zeggen ze in eens dat hij wel gegraveerd is en willen niets doen. Ook wordt aangegeven door lucardi als ik in zou zoomen op hun voorbeeld fotos ik duidelijk zou zien dat het wit zou zijn. Om nog een keer na te kijken heb ik ingezoomt op de foto waarop ik het nog niet kon zien. Als ik dit bij hun aangeef met daarbij de vraag of het uberhaut normaal is dat ik moet inzoomen op een voorbeeld foto om een realistische beeld te krijgen krijg ik geen reactie van hun!

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
402497929 ik wachten 4 dagen voor pakket Slecht service slecht winkel

402497929 wacht 4 dagen voor pakket Slecht winkel slecht service

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pawel K.

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Netjes en snel geleverd

mooie sieraden besteld ze kwamen keurig verpakt en keurig op tijd binnen bedankt

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cora W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levertijd is drama!!!! Zelfs als je extra betaald!

Levertijd is drama!!!! Zelfs als je extra betaald!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Setje besteld voor negen uur is volgende dag in huis! Vijf dagen later niets gezien en op track en tracé is t pakket niet bij Dhl ????! Oke klantenservice bellen .....45 min in de wacht vervolgens werd verbinding verbroken . Dus terug gebeld maar helaas werken ze daar niet tot vijf maar tot tien voor vijf! Komt nog bij dat je geen verhaal kan halen in de winkel momenteel. Kortom slechte service en niet bereikbaar

Geplaatst op: 15-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linda

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit en geen service

Eind januari heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd met een prachtige ring van Lucardi. Jammer genoeg was de ring te klein. Eenmaal aangekomen in het filiaal in Heerlen (Limburg) werd ons verteld dat wij eerder hadden moeten komen op te ruilen. Wij vertelde dat het een verlovingsring was en dit niet mogelijk was zoals eerder besproken tijdens de koop. De verkoopster reageerde heel bot en zei dat dit echt niet de gang van zaken was! Wat was ik teleurgesteld. Na veel aandringen kreeg ik de juiste ring. Echter viel na 8 maanden het diamantje uit de ring. Afgelopen zondag ging ik naar het filiaal in Heerlen, waar ik niet geholpen kon worden omdat de medewerkster niet wist hoe ze retouren diende aan te nemen. Toen ik afgelopen dinsdag terug ging en mijn verhaal vertelde. Wilde de filiaalleidster mijn ring niet eens zien en zei onmiddelijk dat ik geen garantie had. Toen ik na aandringen de ring liet zien. Kreeg ik te horen dat ik niet voorzichtig genoeg met mijn ring was geweest. Ik vertelde haar dat ik graag mijn ring wou hebben gemaakt, aangezien dit veel emotionele waarde had. Zij kon niks voor mij betekenen. Ik kon of een nieuwe ring (zonder korting) kopen of een steen erin laten zetten die er waarschijnlijk weer uit zou vallen. Wat een mooi cadeau en vooral een mooi aandenken moest zijn, werd een kat in de zak! Ik heb ook duidelijk aangeven dat ik hier nooit meer iets zal kopen en ook dit niemand meer zal aanraden.

Geplaatst op: 01-10-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilona

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht product, slechte service

Armandje gekocht, bij thuiskomst zag ik dat de sluiting niet goed dicht kon. Hiermee terug geweest, maar werd weer naar huis gestuurd met de mededeling dat dit normaal is en geen kwaad kan. Vervolgens het armandje dus wel kwijt geraakt... Opnieuw terug gegaan naar de winkel, maar werd totaal geen gehoor aan gegeven.

Geplaatst op: 20-02-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christa

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Enkelbandje gekocht bij lucardi webshop.

2 dagen na ontvangst al kapot en lucardi wilt er niks mee te maken hebben en helpen.
Via de winkel geprobeerd en die zeggen ook niks te kunnen doen. Toen zelf maar direct laten repareren via de lucardi winkel en na reparatie was die verkeerd gerepareerd. Toen was het bandje al 2 weken weg geweest voor reparatie en kon het bandje weer 2 weken weg voor reparatie. Na die 2 weken opnieuw opgehaald en breekt de zelfde avond al weer kapot. Dit aangegeven telefonisch en via de winkel en weer willen ze er niks van af weten of helpen. Terwijl ik wel mooi ruim 50 euro kwijt ben voor een bandje die na 2 dagen van aanschaf kapot gaat en vervolgens 4 weken weg is geweest voor een flut reparatie. Naar me geld kan ik mooi fluiten en k zit met een kapot bandje of geen bandje omdat die bij hun smid licht die hem niet eens fatsoenlijk kan maken. En mij helpen ho maar....
Er teleur gesteld van lucardi ik voel me zwaar opgelicht en genaait door de winkel en de webshop. Jammer dat lucardi de klant niet gewoon kan helpen voor hun eigen fouten....

Geplaatst op: 29-11-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mike

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik mis een oorbel set

Maandag bestelling geplaatst twee set oorbellen, stond voor bepaalde tijd besteld de volgende morgen in huis. Deze konden niet eerder dan woensdag. Woensdag komt het pakketje, mis ik een oorbel set. De volgende dag gebeld, zeggen ze "Nou het klopt want die oorbellen zijn op. We sturen je het geld terug." Op de site staat dat je dan een andere wordt aangeboden. Het slechtste is nog ze jullie e-mailen me niet daarover ik moest zelf bellen, terwijl dit hoorde bij mijn cadeau van onze 1e jaar getrouwd. Ik baal echt en zoals me man zei, dit gaan we niet meer doen. Blij ben ik dat het geld wel terug krijgt maar diep teleurgesteld nog nooit meegemaakt.

Geplaatst op: 31-08-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marlice

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service. Geen geld retour

Horloge besteld bij lucardi wat niet naar wens was. Daarna het product retour gestuurd naar het door hun opgegeven adres. Artikel is op het dhl parcelshop blijven liggen en wordt over 2 weken pas terug gestuurd naar mij. Echter heeft lucardi (randy klantenservice) daar geen begrip voor en zegt doodleuk dat het mijn probleem is en dan het zicht termijn van 14 dagen is verstreken. Ze verlenen bij lucardi GEEN service. Ik hoop dat deze recensie de 30 euro waard is.
Bewerk

Geplaatst op: 04-08-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lucardi koopgoot Rotterdam ,topwinkel !!!!

Geweldige service en enthousiastme van de dames in de koopgoot . Horloge van mijn zoon liep niet goed meer en na 4 maanden , een krasje verder en wat gebruikerssporen mocht mijn zoon zo een nieuwe uitzoeken en werd hij ook nog op maat gemaakt en afgesteld ; GEWELDIG !!!!!!

Geplaatst op: 01-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ruilen niet mogelijk, terwijl het wel op de bon staat

Op 9 december bij Lucardi-Weert een armband gekocht. Wilde hem op Zondag 18 december ruilen/inwisselen bij Lucardi-Helmond. Dit was niet mogelijk. Dit terwijl op de bon staat , dat: "ruilen binnen 14 dagen mogelijk is op vertoon van de aankoopbon". .
In Helmond zei men, dat byoux niet geruild mogen worden.

!Zet dat dan ook op de bon!

Geplaatst op: 22-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mevr. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal geen garantie bij Lucardi

Op 30 november 2016 kocht mijn man voor mij een ketting met hanger en een oorbellen setje.
Op 20 december ging ik naar bed en viel de ketting kapot uit mijn kleding. Het hangertje was kwijt.
In de winkel kreeg ik te horen dat er geen garantie was en dat ik het maar gewoon opnieuw moest kopen. Het was maar €40. Verder was het logisch dat het kettinkje was gebroken, want ik droeg een sjaal.
Het maken van het kettinkje kostte €15, dus ik kreeg het advies gewoon alles nog een keer te kopen. Want het kettinkje los kostte misschien wel minder dan € 15!
Mijn eindconclusie is: KOOP NOOIT IETS BIJ LUCARDI.

Geplaatst op: 08-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Monique

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Lucardi


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
Lief Leven logo
Lief Leven
1 beoordeling
10
GLAMIRA.nl logo
GLAMIRA.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lucardi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 37 beoordelingen geplaatst over Lucardi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lucardi actief?

Lucardi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Lucardi reviews? Dan kunt u naar de website van Lucardi gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie