Lucardi logo

Lucardi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lucardi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1412
Lucardi logo
Website
Lucardi.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Lucardi ervaringen

Bij het aanschaffen van sieraden wil je wel zeker weten dat het van optimale kwaliteit is. Wil jij weten of Lucardi sieraden aanbied van optimale kwaliteit of de service wel goed is? Lees hieronder dan alle Lucardi ervaringen en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent! Heb jij al Lucardi ervaringen deel deze dan met andere consumenten zodat deze niet voor nieuwe verassingen komen te staan!

Over Lucardi

Lucardi is opgericht in 1985 en uitgegroeid tot de grootste verkoper van horloges in Noord-Europa. Toch specialiseert Lucardi zich niet alleen in het verkopen van horloges, maar verkoopt het al sinds de start alles wat met sieraden te maken heeft. Met 94 filialen door heel Nedeland is Lucardi de grootste winkelketen van Nederland. Lucardi is een juwelier welke zich niet alleen richt op de duurdere sieraden, maar biedt in alle prijsklasses sieraden aan. Kwaliteit staat in elke prijsklasse voorop en dit betkend dus dat de sieraden altijd van een hoge kwaliteit zijn.

Lucardi ervaringen plaatsen

Lucardi heeft sinds de start van het bedrijf ongelofelijk veel klanten opgebouwd. Maar ondanks dat zijn er nog genoeg consumenten welke geen ervaringen hebben met Lucardi en welke op het punt staan om een aankoop te doen. Lucardi ervaringen kunnen deze consumenten helpen om te juiste keuze te maken. Heb jij dus al Lucardi ervaringen en wil jij deze delen met andere consumenten. Schrijf op deze pagina dan jou Lucardi ervaringen en help andere consumenten de juiste keuze te maken!

Reviews over Lucardi
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Lief Leven logo
Lief Leven
0 beoordelingen
10
Juwelier Willems logo
Juwelier Willems
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
4,5
34% zou hier weer kopen
45 beoordelingen
Lucardi Lisse - ZEER SLECHTE service

Laatst oorbellen gekocht voor mijn 4 jarige dochter. Bij het afrekenen kregen we nog te horen; u heeft 3 maanden garantie op de achterkantjes. Na precies 1 week kwam onze dochter uit school en was er 1 oorbel weg. Ze heeft het zelf niet eens gemerkt, want ze werd gelijk verdrietig. Ik ben uiteraard teruggegaan naar Lucardi - Lisse, maar kreeg te horen dat ze niks voor mij kunnen doen. De garantie is alleen op het achterkantje als deze stuk is en dat moet je kunnen aantonen. Dit was gelijk het standaard antwoord.
De medewerkster die ons de oorbellen had verkocht was op dat moment zelf ook aan het werk en beaamde dat zij het niet had mogen zeggen dat we 3 maanden garantie hebben op de achterkant. Maar het bleef erbij; we kunnen niks doen. Want wie zegt dat mijn dochter de oorbel niet zelf heeft uitgedaan. Mijn dochter is 4 jaar en kan/doet dit niet zelf!
Ik was behoorlijk boos. € 20 voor K3 oorbellen, weggegooid?
Vervolgens kwam de medewerkster met teksten dat zij niks kan doen, anders kan ze haar baan kwijtraken en dat is belangrijker voor haar dan ontevreden klanten, want ja zij heeft ook een gezin te onderhouden gaf ze aan. Ik wist niet wat ik hoorde.

Vervolgens mij verhaal in een mail naar de klantenservice gestuurd. Het ergste vind ik de woorden van de medewerkster in de winkel. Zo ga je niet met klanten om. En hoe ze erbij stonden, het deed ze gewoon helemaal niks hoe ik me voelde of wat ik er van vond.

Vandaag kreeg ik reactie van de klantenservice. Een standaard mail met de tekst: wat jammer om dit te vernemen.
En met dezelfde tekst dat de garantie niet geld als oorbellen zijn verloren.
Medewerkster Widia denkt om half 6 nog even snel een standaard mail eruit, zijn we daar ook weer vanaf.

Dit sloeg voor mij echt alles. En is dan ook mijn reden voor deze zeer slechte beoordeling. Ik ga zelf nooit meer naar Lucardi, in geen enkele plaats. Wat een slechte service. En de medewerksters in Lisse staan er alleen maar om te moeten werken. De dame met groen haar hoort echt niet in een winkel te staan en met klanten te werken. Ik heb dit zelf echt nog nooit meegemaakt, maar ik raad het iedereen af om naar Lucardi te gaan!

Geplaatst op: 28-12-2023
Laatst bewerkt op: 28-12-2023
Geschreven door: Denise T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne vriendelijke, behulpzame mensen.

. Kocht armband voor de Kerst voor zoon. Kon geruild worden of geld terug. Ook in andere vestiging bv Roermond.
Armband te groot, zoon gaat naar Roermond. Niks kon. Verkoopster van Maastricht heeft gebeld met Roermond. Kwam niet verder.
Uiteindelijk armband weer in Maastricht terug gebracht en was binnen 2 seconden opgelost. Super. Bedankt voor de service.

Geplaatst op: 05-01-2024
Laatst bewerkt op: 05-01-2024
Geschreven door: Marlou M.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Allerslechtste rommel ooit ontvangen

Wij ezels hebben ons 2 keer aan deze steen gestoten. Het eerste paar trouwringen beviel niet omdat deze er heel anders uit zagen dan op de website. Retourneren kon niet omdat wij ze aan de binnenkant hadden laten graveren.
Toen besloten wij een voor een ander paar ringen naar de winkel te gaan om ze te bekijken en te bestellen. Deze ringen bleven 2 weken mooi maar zijn na een maand niet meer om aan te zien: kleurloos, dof en beschadigd met krassen. Ook het 1e paar zit trouwens onder de krassen. Inkoopkosten van Lucardi van deze rotzooi zal hooguit een paar euro bedragen.

Geplaatst op: 30-11-2023
Laatst bewerkt op: 30-11-2023
Geschreven door: Vincent R.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrog

Prijzen bij de artikelen zijn ineens duurder bij de kassa

Geplaatst op: 24-12-2023
Laatst bewerkt op: 24-12-2023
Geschreven door: Eric J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slechte kwaliteit

1 april creolen met steentjes gekocht. Ondertussen drietal x gedragen en er ontbreken al kleine steentjes. Heel fijne gaatjes en je ziet nu zwarte puntjes. Slechts 3 maand garantie. Niet aan te raden. Er zijn betere juwelen

Geplaatst op: 07-09-2023
Laatst bewerkt op: 07-09-2023
Geschreven door: Elvira V.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede kwaliteit en vriendelijk personeel

Heb de afgelopen jaren een paar ringen, kettingen en in totaal meer dan 15 (betaalbare) horloges bij Lucardi gekocht en tot op heden enkel goede ervaringen gehad. Horlogeband wordt voor je op maat gemaakt. De volgende koop ik er ook. Weinig tot niets op aan te merken, zeker als je de prijs in ogenschouw neemt.

Geplaatst op: 20-04-2023
Laatst bewerkt op: 20-04-2023
Geschreven door: Peter V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
WAARDELOOS

Ik heb een ring gekocht bij Lucardi op 28-10-2022 t.w.v. 150 euro!!! en op 06-01-2023 terug gegaan omdat het steentje spontaan uit de ring was gevallen.
De medewerker bij de Lucardi te Arnhem vertelde mij dat er geen garantie zat op de ring want ik had de ring naast een andere ring gedragen en dan verbuigt de ring en vervalt de garantie. Belachelijk die regel heb ik NOG NOOIT gehoord.
dit is geen reëele eis om garantie te verlenen op een steentje die uit een ring valt na 2 maanden.
Na de medewerker dit duidelijk te hebben gemaakt heeft ze beloofd er een steentje in te zetten dit was op 6-01-2023 welke ik op 16-01-2023 kon ophalen echter toen ik daar kwam zat er in de ring tot mijn stomme verbazing geen zirkonia steen zoals bij aankoop maar een ieniemienie nep glassteentje.
Het hele design van de ring is hiermee uit ze verband je moet het steentje echt zoeken.
De medewerker kon er niks aan doen behalve een andere collega whatsappen na 30 minuten te hebben gewacht werd mij verteld dat ik 21 januari maar terug moest komen. Ik heb verzocht mij te bellen met een oplossing dit was akkoord en ik zou 21 januari worden gebeld dit is echter niet gebeurd dus ben ik maar weer langs gegaan. De reden dat ik niet was gebeld was volgens de medewerker omdat het druk was. ( tsja dat is spijtig maar afspraak lijkt me afspraak ik ben immers ook klant) nou fijn ik ben dus WEEER voor niks gegaan want ze kon niks doen ik moest maar contact opnemen met het hoofdkantoor.
Ook hier kreeg ik geen enkele oplossing na te hebben aangegeven dat het een ondeugdelijk product betreft en dat ik graag het bewijslast tegemoet zie waaruit blijkt dat ik schuldig ben aan het defect. Geen enkele reactie meer. JA JE LEEST HET GOED LUCARDI REAGEERT GEWOON NIET MEER. En de ring? Die heb ik ook niet. Weg 150 euro en ring!!!

PAS OP!!!! Kijk heel goed uit voor je iets koopt bij LUCARDI want garantie heb je NIET!!

Geplaatst op: 21-03-2023
Laatst bewerkt op: 21-03-2023
Geschreven door: S K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT & OPLICHTERSBEDRIJF

armband voor mijn vriendin gehaald, 3x raden mensen?? jah ze leveren me een LEGE doos ZONDER armband ? en dan zeg je er wat van , ze poeieren je gewoon af. EINDSTAND GELD WEG EN NIKS GELEVERD.
1 tip koop OVERAL maar NIET BIJ LUCARDI!!!

Geplaatst op: 21-02-2023
Laatst bewerkt op: 21-02-2023
Geschreven door: Nordin T.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slechte kwaliteit

Hele slechte ervaring, klantendienst is totaal niet vriendelijk en geven geen oplossing.
Voor de prijs die je betaald mocht de kwaliteit wel heel wat beter zijn. Ik raad deze winkel zeker aan niemand aan.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bijzonder slechte service

Ik wilde een enkelbandje 9 karaat in de aanbieding kopen, maar was niet op voorraad. 2 dagen voordat de aanbieding afliep was het product te verkrijgen.
Daarom ben ik 2 dagen na mijn bericht naar de winkel geweest

De luiken waren naar beneden met een briefje dat ze om 14.00 weer open zouden gaan.
Heb gewacht tot 15.30 maar zonder succes
Nu is de aanbieding niet meer geldig

In de winkel kunnen ze me niet meer helpen omdat de aanbieding voorbij is en bij de klantenservice is de enige mogelijkheid om een nieuw account aan te maken. (wat heeft dat er nu weer mee te maken????) Als ik vraag naar een andere oplossing wordt ik niet meer te woord gestaan en wordt het gesprek beëindigd en ook mocht ik niet de naam van de medewerker van de klantenservice noteren.

Kortom: je wordt gelokt met een aanbieding. Maar je kan het product pas daadwerkelijk kopen als de aanbieding voorbij is. En zo gaat dat wel vaker bij Lucardi

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 29-09-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Lucardi Wageningen: Een gouden ring gekocht. Helaas vielen de steentjes eruit, ook na reparatie. De medewerkers vonden het ook heel vervelend. Zij zochten naar een goede oplossing.
Een oplossing waar ik heel blij mee ben. Bedankt! Lucardi Wageningen.

Geplaatst op: 03-10-2022
Laatst bewerkt op: 03-10-2022
Geschreven door: Nancy V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service

Zeer slechte service.
De gouden ring van mijn dochter gebroken na een half jaar, die ze had gekregen met Kerst. Ze heeft deze ring alleen om in het weekend. Klantenservice gemaild wat te doen? Antwoord terug van Nurdan: helaas is de garantietermijn van 3 maanden verstreken. We kunnen niks meer voor u betekenen.
Belachelijk, enige oplossing zou toch wel netjes zijn, maar nee hoor. Uiteindelijk geen reactie meer terug.

Geplaatst op: 25-08-2022
Laatst bewerkt op: 25-08-2022
Geschreven door: Wendy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Besteld, betaald, niet geleverd

Donderdag actie gratis verzenden, omdat ik de ring in het echt wou zien toch maar naar de winkel gereden zaterdag ... 35 km op en af. Daar was de ring niet in voorraad maar ik kon hem online bestellen mits betaling verzendingskost. Ring besteld, betaald en bevestiging ontvangen.
2 dagen later melding dat de bestelling geanuleerd wordt.
70 km gereden, geen andere ring gekocht omdat deze op voorraad was en geleverd kon worden mits verzendingskost.
Resultaat 70 km brandstof en 2 uur voor niks ... lege handen.

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Patrick H.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte kwaliteit en service

Leuke armbandjes gekocht voor onze dochters voor de bruiloft.

Binnen een halve dag, tijdens de bruiloft zijn beide kapot gegaan.

Hierover naar lucardi bericht gedaan, kreeg de melding dat het buiten de garantie tijd lag.

Nog uitgelegd dat ik de sieraden tijdig heb gekocht, en ze dus een maand i de kast hebben gelegen.

Ook hier geen boodschap aan, ik mag ze laten maken op eigen kosten.

Echt zeer slecht en teleurstellend.

Geplaatst op: 10-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: Cornelia D.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Gouden armband van 200€ binnen 2 dagen geknapt. Word alleen ‘geholpen’ met bonnetje, ookal kom je met sieraad + bijbehorende lucardi kadoverpakkingen en labels eraan bij ze. Werkneemster leek stoned.

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht, slecht, slecht

Ik ga nooit meer iets bij lucardi kopen

Geplaatst op: 10-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danielle V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos / klant onvriendelijk

Het is nu de tweede keer en een echt de laatste Zo klantonvriendelijk personeel zonder beleving en de service ook ver beneden pijl .
Echt jammer en ik denk er niet alleen zo over ik hoor het erg vaak .
Nu zelf twee keer wat daar gehaald en snel kapot gegaan, ze doen er niks mee ze horen je niet eens .

Geplaatst op: 05-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar! Heel slechte kwaliteit! Besteld, betaald! maar NOOIT gekregen al VIERDE keer!

Na een paar dagen met BETAALDE! bestelling email van LUCARDI gekregen: "Wij zijn er direct mee aan de slag gegaan, maar kunnen wegens een tekort in de voorraad het desbetreffende artikel op dit moment niet leveren.
Uiteraard vinden wij dit ontzettend vervelend. Wij zullen daarom deze bestelling annuleren en het bedrag zo snel mogelijk terugstorten." En dat gebeurd al VIERDE! keer! Waar zijn jullie mee bezig?! Schandalig!

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte kwaliteit, slechte service

Armbandje gekocht, na 1 week stuk, werd gemaakt. Na een week weer stuk, was gebroken nu, ik kreeg te horen dat het mijn eigen schuld was omdat zou zijn blijven hangen? Ik wilde mijn geld terug maar dat kon niet. Ih heb erop gestaan omdat ik er geen vertrouwen in had. Na heel veel gedoe en tig keer te horen gekregen dat dit dan bij hoge uitzondering mocht. Nooit geen Lucardi meer voor mij. Ik kies wel een andere kadobon als eindejaarskado van mijn baas....

Geplaatst op: 25-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goede service en personeel staat je netjes te woord,en de service is perfect.goed

Service goed en de communicatie ook goed.vriendelijk en oprechte mensen

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verlovingsring mist steentje en wordt niet vergoed omdat het al een keer gemaakt is

Lieve mensen,
Een waarschuwing; KOOP NIKS KOSTBAARS BIJ LUCARDI! Slechte service en slechte kwaliteit van de sieraden!

Op 24 juni 2020 heeft mijn man een witgouden, diamanten verlovingsring gekocht bij de Lucardi winkel. Echter, binnen twee maanden was er al een steentje uitgevallen. We zijn teruggegaan naar de winkel en hebben op 17 augustus 2020 na overleg uiteindelijk een nieuwe ring gekregen. Tot zover goede service.

Echter, in oktober 2021 viel het ons op dat er weer een steentje uit was gevallen. We zijn terug gegaan naar de winkel en de medewerkster gaf aan eerst te moeten overleggen met het hoofdkantoor. Een paar weken later kregen we een voicemail met het bericht: de ring is al een keer vergoed, dus we kunnen niets voor u doen. Dit werd later nog per mail vanuit het hoofdkantoor bevestigd.

Het is echt een slechte service dat de ring niet vergoed of gemaakt wordt nadat er zo snel alweer een steentje is uitgevallen. Dat zegt ook iets over de kwaliteit van de producten die verkocht worden bij de Lucardi lijkt mij..

We zijn erg teleurgesteld in de service van Lucardi en zouden niemand aanraden er sieraden te kopen!

Graag delen zodat iedereen op de hoogte is van de slechte service van Lucardi!

Geplaatst op: 27-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!!!

Gekocht armbandjes sluit niet goed. Volgens verkoopster hoorde dit zo. Gevraagd om een oplossing, maar zonder bon (helaas heb ik die niet meer) word ik niet geholpen! Vreemd, ik wilde er gewoon voor betalen, maar zonder bon is blijkbaar niets mogelijk.
Onervaren en brutaal personeel. Waardeloze service en kennis!

Geplaatst op: 02-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Online een armbandje besteld nooit gekregen

Contact opgenomen daarna een ingewikkeld formulier gekregen was niet goed ingevuld ,volgens Lucardi!!
Slechte service

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gre G.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht!

Jonge meiden en totaal geen idee waar ze mee bezig zijn.
Barst in me glas van me horloge na vervanging batterij en gewoon de schuld bij mij neerleggen dat het waarschijnlijk er al in zat...echt te erg voor woorden.
Koop echt nooit meer iets bij lucardi laat staan een batterij vervangen

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht !!! Niet tevreden

Heb oorbellen setjes gekocht online ,
Nou wat een knommel is dit zeg
Het kijkt meer op plastic met een zilveren laagje erom heen !
Na 1 dag werkt de sluiting al niet meer
En het materiaal is heel kwetsbaar, en buigzaam
Zeer slechte kwaliteit!!!!
Dit noem ik echt geen echt zilver
Oorbellen van de Hema zijn nog beter
En daar heb ik €65 voor betaald !!!!!!

Nooit meer koop ik daar iets !!!!

Geplaatst op: 06-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet passen, wel kopen.

Voorop gesteld; personeel was niet onvriendelijk, enkel ondeskundig. Ik zocht zilveren oorringetjes. Ik wilde ze het liefst in doen om te kijken of ze goed om mijn oorlel aan zouden sluiten en ook leuk zouden staan bij mijn andere oorbellen. Verkoopster zei echter dat ze niet gepast mochten worden, maar dat ik ze wel mocht kopen en dan terugbrengen als ik niet tevreden was. Raar beleid natuurlijk, maar je komt overal wel eens een scheef beleid tegen. Toen ik ze terug wilde brengen vertelde haar collega mij echter dat dit niet kon. De eerste verkoopster stond erbij en keek ernaar. Daarmee was de kous af en ik kon weer vertrekken met de oorbellen die ik niet ga dragen.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit iets bestellen!

Ik heb ze 1 ster gegeven omdat, dit verplicht is maar dit bedrijf verdient helemaal geen ster! Ik heb een graveerde hanger besteld deze was niet gegraveerd maar gelaserd met als resultaat dat het zilver compleet wit is geworden. Lucardi geeft in de 1ste mail aan dat dit veroorzaakt is omdat hij is gelaserd en niet is gegraveerd als ik daarop aangeef dat ik hem wel gegraveerd zou willen hebben ipv gelaserd zeggen ze in eens dat hij wel gegraveerd is en willen niets doen. Ook wordt aangegeven door lucardi als ik in zou zoomen op hun voorbeeld fotos ik duidelijk zou zien dat het wit zou zijn. Om nog een keer na te kijken heb ik ingezoomt op de foto waarop ik het nog niet kon zien. Als ik dit bij hun aangeef met daarbij de vraag of het uberhaut normaal is dat ik moet inzoomen op een voorbeeld foto om een realistische beeld te krijgen krijg ik geen reactie van hun!

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
402497929 ik wachten 4 dagen voor pakket Slecht service slecht winkel

402497929 wacht 4 dagen voor pakket Slecht winkel slecht service

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pawel K.

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Netjes en snel geleverd

mooie sieraden besteld ze kwamen keurig verpakt en keurig op tijd binnen bedankt

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cora W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levertijd is drama!!!! Zelfs als je extra betaald!

Levertijd is drama!!!! Zelfs als je extra betaald!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Lucardi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Lief Leven logo
Lief Leven
0 beoordelingen
10
Juwelier Willems logo
Juwelier Willems
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lucardi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 45 beoordelingen geplaatst over Lucardi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lucardi actief?

Lucardi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Lucardi reviews? Dan kunt u naar de website van Lucardi gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie