Dryly logo

Dryly reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dryly reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1181
Dryly logo
Website
dryly.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dryly

Heeft jouw kind problemen met plassen in bed? Dan ben je bij Dryly aan het goede adres. Dit bedrijf is opgestart vanuit de overtuiging dat er een leukere oplossing nodig was tegen bedplassen. De plaswekkers die op de markt verkrijgbaar waren hadden veelal een medische uitstraling. Hierdoor ervaren kinderen een plaswekker als een negatief iets. Dryly hanteert juist een positieve benadering, met diverse spelelementen en de pandaknuffel Wizzu. Je kind wordt gestimuleerd en gemotiveerd om te werken aan de oplossing. Lees de reviews over Dryly van andere ouders. Zo kom je er achter of de plaswekker past bij jullie situatie en of je een bestelling wilt plaatsen bij Dryly. Wij hebben alle Dryly beoordelingen voor je op een rij gezet.

Over Dryly

Dryly is een jong innovatief bedrijf gevestigd in Mierlo. Het bedrijf wil het zelfvertrouwen en geluk herstellen van kinderen die last hebben van bedplassen. Dit kan namelijk een grote impact hebben op het zelfvertrouwen van je kind. Zo durft je kleine bijvoorbeeld niet uit logeren te gaan of wilt hij of zij niet meer mee op schoolkamp. Het is belangrijk om zo snel mogelijk aan de oplossing te gaan werken. De vrolijke, unieke en speelse plaswekkermethode van Dryly zorgt ervoor dat 93% van de gebruikers binnen 6 tot 8 weken droog is.

Waarom kiezen voor Dryly

Dryly heeft een bewezen plaswekkermethode ontwikkelt waarmee het voor je kind leuk en positief wordt om te werken aan een oplossing tegen bedplassen. Voor het slapen gaan trekt je kind een plaswekkerbroekje van Dryly aan. Dit broekje ziet er net zo uit als gewoon ondergoed en staat in verbinding met de ontvanger. De ontvanger in de pandaknuffel maakt je kind wakker zodra het broekje nat wordt. De knuffelbeer Wizzu ziet er vriendelijk uit en helpt je kind om droog de nachten door te komen. Wizzu kan zelfs makkelijk mee uit logeren! De plaswekker zendt een signaal naar je smartphone en geeft goed inzicht bieden in het bedplasgedrag van jouw kind. Het handige van de app is dat het ook helpt in de communicatie naar de arts toe. Het is de bedoeling dat jij als ouder de app samen met je kind gebruikt. Dryly is er voor kinderen die zindelijk willen worden en kinderen die problemen hebben met bedplassen. De meeste kinderen die gebruik maken van de oplossing, zijn tussen de 3 en de 16 jaar oud. Voor de jongere kinderen heeft Dryly vrolijke broekjes ontwikkeld. Voor de wat oudere kinderen zijn er onopvallende effen broekjes zonder logo.

Is Dryly betrouwbaar?

Veel ouders zijn razendenthousiast over Dryly. Lees de beoordelingen over Dryly om zelf te bepalen of dit wellicht een goede oplossing voor jouw kind is. Om op de hoogte te blijven van alle acties, aanbiedingen en nieuwtjes raden we je aan om je in te schrijven voor de Dryly nieuwsbrief en Dryly te volgen op social media. Je kunt jouw bestelling op verschillende manieren afrekenen, waaronder met Klarna. Als je kiest voor betalen met Klarna hoef je jouw bestelling pas achteraf te betalen. Wist je dat 72% van de zorgverzekeraars deze oplossing tegen bedplassen zelfs vergoeden? De bedrijfsinformatie van Dryly is makkelijk te vinden op de website.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over de producten of over de service van Dryly? Of wil je graag meer weten over de verschillende producten? Neem dan contact met de klantenservice op. Dryly is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Ook kun je veel informatie over de oplossing tegen bedplassen terugvinden op de website. Neem zeker een kijkje op de blogpagina.

Wil jij ook beoordelen?

Heeft Dryly jouw kind geholpen om zindelijk te worden? Of heb je minder positieve ervaringen met dit bedrijf? Door jouw mening over Dryly te delen help je anderen bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld wat je kind vindt van Wizzu, of de app eenvoudig in gebruik is en wat je vindt van de uitstraling van het ondergoed van Dryly. Jouw Dryly review helpt anderen op weg! Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring met Dryly.

Reviews over Dryly
Gerelateerde bedrijven
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
La Boite Rose logo
La Boite Rose
0 beoordelingen
10
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
123 beoordelingen
2,7
Gerelateerde blogartikelen
8
0% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Systeem werkt niet en klantenservice is onbetrouwbaar. Bedrijf komt afspraken niet na

Slechte klantenservice, systeem werkt niet. Enkel loze beloftes.
Het idee van de beer, de app om alles bij te houden stond ons wel aan. Helaas alle lovende woorden ten spijt maakt dit bedrijf niet veel waar van wat ze beloven. Klantenservice is ronduit slecht. Terugbellen wordt enkel beloofd maar nooit gedaan, opvolging van problemen evenmin (je moet overal zelf tig keer achteraan bellen) De beer is een leuke gimmick maar omdat de ontvanger met geluid erin gestopt wordt is het alarm nauwelijks hoorbaar en werkt dus niet. De app heeft regelmatig problemen (kan niet zachter gezet worden zodat iedereen in huis wakker wordt). Omgekeerd zou beter zijn; de beer meer geluid en de app minder. Het koppelen van zender en ontvanger werkt niet vlekkeloos. Bij koppelen andere zender is onze zoon al z’n puntjes etc kwijt. Nu is zowel de app als de beer weer niet stil te krijgen ( ze blijven achter elkaar afgaan). Het halve huishouden slaapt niet meer en degene om wie het gaat wordt niet wakker van het zachte geluidje uit het binnenste van de beer.... Wij hebben als proef een zender gekregen met trilfunctie ( na eindeloos erom vragen). Deze verliest telkens de verbinding en laadt slecht. Werkt inmiddels helemaal niet meer terwijl dat juist een verbetering was en onze zoon hier vaker van wakker werd. We kunnen dus weer opnieuw beginnen.... Ook nu weer veel beloftes maar ons terugbellen / op de hoogte houden zit er niet in. Kortom; uiterst teleurstellend en als we dit hadden geweten hadden we het systeem van een ander bedrijf genomen.

Onderstaande reactie van het bedrijf (op Trustpilot beloven ze dat ze ons gaan bellen, moet nog gebeuren) is wederom een loze belofte. Wij hebben zelf na anderhalve week maar contact opgenomen en weer werden er vele loze belofte gedaan. Begrip aan de telefoon en het zou opgelost worden. De zaakvoerder zou overleggen met de directrice en ons uiterlijk 25-5 vertellen of en hoe we ons geld terug zouden krijgen. U raadt het al...... Niets meer vernomen.. Dit is echt belachelijk slecht. Wees gewaarschuwd !!!!!

Na weer veel telefoontjes met allerlei smoezen en aantoonbare leugens zouden we alles terug mogen sturen en ons geld terug krijgen.
U begrijpt het al...
Eind mei alles teruggestuurd. Meerdere malen contact, vele beloftes van Dryly verder, maar GEEN GELD TERUG

PAS OP bij dit bedrijf !!
Wij gaan het hogerop zoeken want de werkelijk erbarmelijke manier waarop ze hier met klanten omgaan kan echt NIET !!!

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Dryly
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
La Boite Rose logo
La Boite Rose
0 beoordelingen
10
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
123 beoordelingen
2,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dryly een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dryly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dryly actief?

Dryly is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Dryly reviews? Dan kunt u naar de website van Dryly gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie