Mijn Hummeltje logo

Mijn Hummeltje reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mijn Hummeltje reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3913
Mijn Hummeltje logo
Website
mijn-hummeltje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mijn Hummeltje

De ontwikkeling van je kindje is natuurlijk van groot belang. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat je er maar al te graag alles aan doet om deze ontwikkeling maximaal te kunnen stimuleren. Om het spelen uitdagend te maken en bijvoorbeeld de motoriek beter te kunnen ontwikkelen, doet het je goed om het houten speelgoed van Mijn Hummeltje in huis te halen. Ben je op dit moment erg benieuwd naar de producten van dit merk en de voordelen die hier zoal aan kleven? We hebben de belangrijkste informatie over Mijn Hummeltje voor je op een rijtje gezet. Ook lees je andere reviews van klanten die al het speelgoed van Mijn Hummeltje in huis hebben gehaald.

Over Mijn Hummeltje

Het merk Mijn Hummeltje is ontstaan toen het duo van dit merk in blijde verwachting was van het eerste kindje. Omdat de eerste negen maanden van de zwangerschap volledig in het teken staan van het kopen van babyspullen, werd langzaam maar zeker steeds duidelijker dat hier een nieuw merk voor moest worden geboren. Het duo van Mijn Hummeltje kwam er destijds namelijk achter dat het houten speelgoed dat op de markt te verkrijgen was, niet helemaal aansloot op de persoonlijke smaak of op de verwachtingen die er waren met betrekking tot de levensduur van het speelgoed. Vandaag de dag bestaat de collectie van Mijn Hummeltje uit een reeks educatief speelgoed, waarbij kwaliteit en design allebei erg belangrijk zijn.

Waarom kiezen voor Mijn Hummeltje

De collectie van Mijn Hummeltje bestaat uit educatief speelgoed dat geschikt is voor een breed scala aan leeftijden. Ieder product staat bekend om de erg lange levensduur en de collectie wordt altijd volledig gemaakt van natuurlijke producten. Ook worden deze producten met de grootste zorg voor je uitgezocht. Hierdoor speelt je kleintje met een verantwoord gevoel met het speelgoed, maar het speelgoed is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand uit je omgeving. Voor de collectie wordt er enkel gebruik gemaakt van houtmaterialen van niet bedreigde boomsoorten.

Is Mijn Hummeltje betrouwbaar?

Het kopen van educatief speelgoed in de webshop van Mijn Hummeltje is erg veilig en dit maakt de webshop dus ook erg betrouwbaar. Op iedere bestelling zijn de verzendkosten helemaal gratis en doordat er direct voor verzonden vanuit het eigen magazijn, kun je ook nog eens vertrouwen op een erg snelle levertijd. Naast een mooi aanbod aan educatief speelgoed, heb je in de webshop ook de keuze uit een erg leuke selectie bijtringen, fopspenen en rammelaars. Hierdoor is er voor ieder levensfase van een kind meer dan genoeg keuze. Ook leren kinderen vanaf jongs af aan al meteen om goed te zijn voor de planeet en omgeving.

Klantenservice en klachten

Wil je op dit moment meer weten over een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje of heb je tijdens het plaatsen van de bestelling vragen over de levertijd? Het team van Mijn Hummeltje staat voor al je vragen maar al te graag voor je klaar. Je neemt contact op door het formulier op de website van Mijn Hummeltje in te vullen, of door een berichtje te sturen per WhatsApp. In beide gevallen kun je vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies.

Wil jij ook beoordelen?

Speelt je kleintje op dit moment al met een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje? Of heb je een van de producten juist cadeau gegeven tijdens een kraamvisite, als babyshower cadeau of voor een verjaardag? Laat in alle gevallen je review over Mijn Hummeltje achter op deze pagina en deel je mening over de producten van de webshop op deze pagina. Op deze manier kun je ook (toekomstige) ouders of naasten ervan overtuigen wat de voordelen zijn van de producten die je in de webshop van Mijn Hummeltje kunt bestellen.

Reviews over Mijn Hummeltje
Gerelateerde bedrijven
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Vertbaudet logo
Vertbaudet
7 beoordelingen
5,5
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
8 beoordelingen
4,4
Gerelateerde blogartikelen
2,7
13% zou hier weer kopen
96 beoordelingen
Oplichterij!

4 Weken levertijd, slechte kwaliteit, spel zonder doos en zonder gebruiksaanwijzing.
Oplichterij!
Nooit maar dan ook nooit bij t hummeltje bestellen, ondanks dat de site er goed uitziet.

Geplaatst op: 01-12-2023
Laatst bewerkt op: 01-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke service - dropshipping - niet BPA vrij

We hadden 3 producten besteld omdat de website aangeeft dat het BPA vrij speelgoed is.
Dit speelgoed was heel gelijkaardig aan speelgoed op goedkopere sites (tot 10x goedkoper) zoals Temu maar we wilden echt wel het BPA-vrij gedeelte.
Na enkele weken hadden we het nog steeds niet ontvangen waarna het checken van de tracking aangaf dat het reeds geleverd was, niet het geval dus.
Na emailcontact (want hun telefoonnummer is uitgeschakeld) werd het dan toch opgestuurd en hebben we het enkele dagen later ontvangen, helaas maar 2 van de 3 producten én de dozen waren enorm beschadigd. Na emailcontact met de vraag of we het derde product konden ontvangen alsook de BPA-vrij certificaten voor het speelgoed kregen we nooit een duidelijk antwoord, er werd een 10% korting aangeboden maar geen compensatie voor het ontbrekende product (10% dekt het ontbrekende product niet), onze emails werden daarna genegeerd. Na meermaals terug contact opgenomen te hebben, deden ze alsof ze de vraag niet begrepen, volgens mij is de customer support 'Hannah' een AI generated robot / automatisch antwoord.

2 maanden later, de certificaten niet ontvangen (het speelgoed komt dus gewoon uit China via dropshipping en IS NIET BPA VRIJ!!!) en we hebben te veel betaald zonder het derde product ooit te ontvangen.

Kortom, een schande van een website en ik zou sterk afraden hier ooit te bestellen. Dan ben je beter af bij Temu of soortgelijke.

Geplaatst op: 23-11-2023
Laatst bewerkt op: 23-11-2023
Geschreven door: Laura K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product komt niet overeen met website: miniatuurversie

Ik heb het artikel wel ontvangen, maar het komt absoluut niet overeen met de foto’s op de website. Het is een miniatuurversie van hoe het speelgoed er op de website uitziet. En bovendien goedkope China-troep. Is nog nog niet de helft waard van wat ik betaalde. Ik vermoed dat het door de webwinkel goedkoop in China wordt besteld en vervolgens rechtstreeks wordt doorgeleerd aan de eindklant. Wat een tegenvaller! Oplichterij! Hier bestel ik NOOIT MEER!!

Geplaatst op: 25-11-2023
Laatst bewerkt op: 25-11-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT!!! BESTELLING VOOR SINT NOOIT ONTVANGEN

Op 7 oktober reeds besteld, gelukkig niet onmiddellijk betaald. En tot op heden nog steeds niet ontvangen. Eerst kreeg ik, net zoals nog iemand de melding dat het zogezegd geleverd was. Wat niet het geval was. Dan hadden ze uiteindelijk geantwoord via mail dat datveen fout in hun systeem was maar dat ik het binnen 4-6 dagen zou hebben. Was ook niet. Ondertussen weer 2 weken verder. Na nogmaals mail te sturen antwoorden ze toen dat het binnen de 3-5 dagen zou geleverd worden. Daarvan zijn nu reeds 4 dagen om, maar nog steeds geen bestelling. Goed dat ik al een alternatief gezocht heb voor mijn kleinkind. Want die komen volgende zondag voor hun sinterklaas cadeau. Nooit zal ik hier nog bestellen. Dus mensen je bent gewaarschuwd. Bestel hier nooit of betaal zeker niet op voorhand.

Geplaatst op: 25-11-2023
Laatst bewerkt op: 25-11-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Product nooit geleverd

Product werd nooit geleverd. Bij sturen van e-mail steeds hetzelfde antwoord van een robot: gelieve bij de buren te kijken want volgens de tracker van onze transportfirma is het geleverd…
Nooit iets ontvangen en niemand bereikbaar voor een oplossing. Bedriegers zijn het !!!

Geplaatst op: 02-11-2023
Laatst bewerkt op: 02-11-2023
Geschreven door: Katrien

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar!

Ik heb hier bijna vijf maanden geleden een vilt bord besteld en betaald , maar nooit iets gekregen!!

Geplaatst op: 30-10-2023
Laatst bewerkt op: 30-10-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Malafide bedrijf

Dit is een MALAFIDE bedrijf. Viltbord besteld voor ons kleinkind wat niet geleverd is. Per mail standaard antwoord en tel niet bereikbaar omdat ze het zo druk zouden hebben!!! Hebben het idd druk door mensen te belazeren. Ook heel bijzonder dat er alleen op de positieve reviews gereageerd wordt...Inmiddels aangifte gedaan bij verschillende instanties. KOOP HIER DUS NIETS.

Geplaatst op: 13-11-2023
Laatst bewerkt op: 13-11-2023
Geschreven door: Nieske P.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte kwaliteit

't Ziet er dan misschien leuk uit, maar absoluut geen kwaliteit. Product was in no time kapot, kreeg een nieuwe, dat was service, maar zelfde euvel. Eind van het liedje zit ik met 2 slechte producten, retourneren lukt niet, geld terug al helemaal niet. Afrader!

Geplaatst op: 04-10-2023
Laatst bewerkt op: 04-10-2023
Geschreven door: Willemien E.

5 / 10
3/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT

Koop hier aub geen artikelen

Ik heb twee keer een kapot artikel ontvangen, na weken lang moeten wachten op antwoorden vanuit de mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar bieden ze mij 20% van het aankoopbedrag terug.
De producten komen uit China en de levertijd is iet normaal lang. Als ik aangeef niet akkoord te gaan met 20% omdat ik een kapotte lijst heb ontvangen kan ik weer dagenlang wachten op precies dezelfde mail als daarvoor. Bij deze zal ik aangifte doen bij de politie want dit bedrijf klopt van geen kant. Ik ben erg verbaasd over de reacties op trustpilot want als je op deze site gaat zijn er alleen maar slechte beoordelingen te vinden over dit bedrijf.

Geplaatst op: 05-10-2023
Laatst bewerkt op: 05-10-2023
Geschreven door: Maarten

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Malafide bedrijf

Viltbord besteld voor ons kleinkind en nog steeds niet ontvangen. Per mail hetzelfde geprogrammeerde antwoord en tel niet bereikbaar omdat ze het zo druk hebben!!! Ze hebben het idd druk met mensen belazeren. Moeten zich schamen. Inmiddels aangifte gedaan. DUS KOOP HIER NIETS...

Geplaatst op: 06-11-2023
Laatst bewerkt op: 06-11-2023
Geschreven door: Nieske

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Dropshipping vanuit China. Prachtige foto,'s op website, troep geleverd.
Niet kopen!!

Geplaatst op: 31-10-2023
Laatst bewerkt op: 31-10-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel lang wachten op een bestelling die dan in een beschadigde doos toekomt.

Heel lang wachten op een bestelling die dan in een beschadigde doos toekomt.

Geplaatst op: 27-09-2023
Laatst bewerkt op: 27-09-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het is een slechte kwaliteit .

Het lijkt er leuk uit te zien, maar laat aan alle kanten los

Geplaatst op: 11-10-2023
Laatst bewerkt op: 11-10-2023
Geschreven door: Riek

6 / 10
2/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets ontvangen! Het telefoonnummer is niet in gebruik

Half juli een bestelling geplaatst elkaar nog steeds niets ontvangen.
De mails die ik krijg dat mijn bestelling onderweg is zijn met track en trace die zegt dat mijn bestelling in België is aangekomen. Dit is helaas niet waar ik woon!

Geld retour kan niet want dan moet je het product retour sturen maar dat is lastig als je het pakket niet ontvangen hebt!

Zeker GEEN aanrader, hoop dat ik nog iets ontvang maar ben er bang voor....

Geplaatst op: 15-09-2023
Laatst bewerkt op: 17-09-2023
Geschreven door: Suus

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters! Bestel hier nooit!

In één woord oplichters! Bestel hier nooit!

Op 8 juli 2023 heb ik een cadeautje besteld bij mijn hummeltje voor mijn nichtje. Na het lezen van goede recensies en het zien van een vestigingsadres in Nederland durfde ik dit bij deze onbekende webshop wel aan en ze hadden het product op voorraad. De volgende dag na mijn bestelling kreeg ik ook al netjes een verzendbevestiging van mijn bestelling, maar toen kwam het… het zou 5 tot 10 werkdagen duren voordat ik het pakketje zou ontvangen. Toen gingen bij mij de alarmbellen al rinkelen Een pakketje versturen binnen Nederland zal nooit zo lang duren en nu kwam het cadeautje ook nog eens veel te laat om nog aan mijn nichtje te kunnen geven. Deze levertijd werd van te voren niet gecommuniceerd! Wat blijkt? Deze webshop besteld het product nadat jij dit bij hun hebt besteld rechtstreeks uit landen als China en hebben zelf helemaal geen voorraad.

Na 3 weken had ik het pakketje nog niet ontvangen en kreeg ik plots een e-mail van PostNL dat ik inklaringskosten moest betalen van meer dan €8,- Na het weigeren van het betalen van de inklaringskosten heb ik direct contact opgenomen met de webshop dat ik het product terug heb laten sturen naar de afzender en dat ik het aankoopbedrag retour wil ontvangen. De service is hierbij uitermate teleurstellend en ver te zoeken! Elke keer komen er weer excuses en antwoorden die totaal niet aansluiten op de situatie. Nu zijn we inmiddels 2 maanden verder en ik heb nog steeds het bedrag van mijn bestelling niet terug ontvangen! Ze komen elke keer weer met smoesjes en nieuwe redenen waarom ik het bedrag niet retour zou kunnen krijgen. Ik heb als consument mijn bestelling niet ontvangen dus ik sta volledig in mijn recht om het aankoopbedrag terug te krijgen!!!

Ik hoop dat deze recensie ervan weerhoudt dat andere consumenten in deze oplichters trappen! Bestel hier nooit!

Geplaatst op: 08-09-2023
Laatst bewerkt op: 08-09-2023
Geschreven door: Lisa

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
TRAP HIER NIET IN

Dit is geen "hip" bedrijf wat leuk educatief speelgoed importeert maar een bedrijf wat de boel oplicht door jouw bestelling door te zetten naar Ali Express. Ik kreeg na anderhalve maand direct vanuit China een heel slechte versie van het product dat ik (voor 50 euro) besteld had. KOOP HIER NIETS!

Geplaatst op: 01-11-2023
Laatst bewerkt op: 01-11-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijk!

Een paar weken geleden een bestelling via Mijn Hummeltje geplaatst voor een cadeautje. Staat op hun website dat de leveringstijd ongeveer 6-10 werkdagen is, maar inmiddels is onze bezorg datum al meerdere keren gewijzigd en wachten wij al ruim 3 weken op een pakket wat waarschijnlijk vanuit China komt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar omdat ze de telefoon uit hebben geschakeld. Zal wel zijn vanwege de vele klachten, want waarom zet je anders je telefoon uit?
Via de mail reageren ze niet, maar ik heb wel mooi 80 euro overgemaakt. Zojuist ook een melding gemaakt bij ACM, hopelijk doen meerdere mensen dit zodat dit opgepakt wordt.
Ook knap dat er staat dat hun de retour zendingen doneren aan een kringloopwinkel, want ze negeren je net zolang totdat je je pakket niet meer retour kunt zenden en zodat zij geen geld hoeven terug te storten.

Geplaatst op: 05-09-2023
Laatst bewerkt op: 05-09-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Bestelling ontvangen maar de kwaliteit is heel slecht en van china. Werkt niet naar behoren en wil het terug sturen na 10 mails nog geen retourformulier ontvangen alleen vreemde alternatieven hier bestel ik nooit meer.

Geplaatst op: 25-09-2023
Laatst bewerkt op: 25-09-2023
Geschreven door: Kevin P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

We hebben hier een klittenband bord besteld voor 35 euro. Deze was echt van slechte kwaliteit. Even op Google gezocht en kwam gelijk bij ali express naar boven voor 8 euro !! Retour formulier aangevraagd maar wordt niet op gereageerd en telefonisch niet bereikbaar. Op hun website adverteren ze met een andere afbeelding dan je daadwerkelijk geleverd krijgt. Oplichting dus !

Geplaatst op: 02-09-2023
Laatst bewerkt op: 02-09-2023
Geschreven door: Cynthia V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichting

Producten zijn van zeer slechte kwaliteit en als je wilt retourneren krijg je standaard mail antwoord maar geen retour formulier. Telefonisch onbereikbaar en per mail geen persoonlijk contact. Oplichting dus. Niet bestellen, je bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 25-08-2023
Laatst bewerkt op: 26-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerste en laatste keer

Een ijscokar bestelt op mijn Hummeltje, naast dat de levertijd anderhalve week was van deze ijscokar kwam deze ook nog eens beschadigd aan, tenminste.. de doos was erg kapot en met tape waren de grote scheuren vast getaped. Dit had een cadeau moeten zijn voor onze dochter haar verjaardag wat mijn moeder nog moest inpakken. We hebben gemaild met ons Hummeltje en ze vonden het erg vervelend, ze konden ons 20% korting geven. We konden dan het product houden. Ze snapten ook aan de foto's te zien dat deze niet meer als nieuw te beschouwen was en het niet meer aantoonbaar op een verjaardag gegeven kon worden. We hebben het terug mogen doen maar we moesten wel even de retourkosten zelf betalen. Erg teleurstellend was dit..
Het was voor ons de eerste maar ook zeker de laatste keer dat wij bij dit bedrijf hebben besteld!

Geplaatst op: 15-08-2023
Laatst bewerkt op: 15-08-2023
Geschreven door: Vion

5 / 10
2/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger slecht.

Een retour zenden is drama.
Ze aan de lijn krijgen kan niet.
Mails beantwoorden ze niet of met een voorgeschreven standaard mail.
Kortom NOOIT wat bestellen.
Zijn oplichterspraktijken

Geplaatst op: 08-09-2023
Laatst bewerkt op: 08-09-2023
Geschreven door: Annelies K.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechter dan slecht

Telefonisch niet bereikbaar. Per mail alleen maar standaard antwoorden terug waar je niks mee kunt.

Het lijkt op oplichting.

Na 7 mails en diverse dagen geprobeerd te bellen, order geannuleerd.

De slechtste ervaring die ik ooit met een webshop gehad heb!

Blijf hier weg!

Geplaatst op: 16-08-2023
Laatst bewerkt op: 16-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste bestelling die ik ooit heb meegemaakt

Ze luisteren niet en doen maar wat, wacht al maanden op een bestelling die volgens hun elke keer afgeleverd word op het juiste adres terwijl dit niet zo is. Vraag nu mn geld terug en om de bestelling te annuleren na 3 verkeerde pogingen in 2 maanden voor 1 simpel bestellingkje. Nu negeren ze mij, klotebedrijf.

Geplaatst op: 29-08-2023
Laatst bewerkt op: 29-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een dikke onvoldoende

één van mijn 2 bestelde producten kwam aan in een volledig beschadigde doos die duidelijk al geopend werd en terug vastgekleefd met 2 kleine stukjes tape...de inhoud zit er in gepropt en voldoet niet aan de verwachtingen...dit cadeau kan niet doorgegeven worden.

Geplaatst op: 01-09-2023
Laatst bewerkt op: 01-09-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Walgelijk!!! Pure dropshipping. Gewoon op Ali bestellen!! Trap er niet in! Je betaalt ook nog inklaringskosten!!!

Het is dropshipping, oplichterij! Product duur aanbieden(zogenaamd aanbieding) vervolgens levertijd merr dan 3 weken. Komt gewoon uit China. Bij Ali 11,95! Ik heb betaald 34.95 plus verzendkosten plus inklaringskosten bijna 10 euro.
Oplichterij of niet?
Mensen doe het niet! Je bent een dief van jezelf.
Voor mij en omgeving NOOIT meer.

Geplaatst op: 02-09-2023
Laatst bewerkt op: 02-09-2023
Geschreven door: Alieke M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Domme internetzwendel

Op verzoek onderzoek ik Babo e-commerce BV, BGJ Bouman Beheer BV en de enig aandeelhouder van laatstgenoemde BV. Op basis van de ervaringen en bewijzen die ik tot nu toe heb verzameld ziet het er niet zo fraai uit. Inmiddels heb ik de Autoriteit Consument en Markt geraadpleegd. Zij starten een onderzoek zodra er vijf meldingen binnenkomen over deze webwinkel. Mijn ervaring is dat de politie het onderzoek ook daadwerkelijk oppakt zodra ACM dit doet.
Hoewel de website er op het oog goed uitziet is de zwendel als je wat beter kijkt slecht doordacht, op het onnozele af zelfs. De aandeelhouder is academisch geschoold, je zou dan toch een iets verfijndere aanpak verwachten.
Indien nodig ga ik voor mijn opdrachtgever tot de rechter om haar recht te halen. Omdat dit een langdurig en kostbaar proces is, heb ik eerst onderzocht of de aandeelhouder voldoende draagkrachtig is, anders is het zonde van de moeite. Dit blijkt gelukkig het geval en ik moedig andere 'slachtoffers' dan ook van harte aan om indien nodig ook naar de rechter te stappen. Het vergt veel geduld en het kost je vooraf ook wat geld. De bewijsvoering is echter dusdanig eenvoudig dat je geen risico loopt en uit ervaring weet ik dat het winnen van een dergelijk proces enorm veel voldoening geeft. Uiteindelijk hoop ik vooral dat deze webwinkel haar dubieuze praktijken staakt.

Geplaatst op: 06-07-2023
Laatst bewerkt op: 06-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht bedrijf

Ik heb hier magneet kralen besteld. Inmiddels ben ik al aantal maanden bezig met mailen om de 2e set te ontvangen. Zeer slechte service, beloven iets maar je hoort niks meer van ze terug.
Krijg alleen maar de mail wordt ge checkt.

Geplaatst op: 10-06-2023
Laatst bewerkt op: 10-06-2023
Geschreven door: Marielle K.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waaardeloos bedrijf!!!

Iets leuks uitgezocht voor onze jarige kleinzoon.
Besteld én betaald...
Na 5 weken zit ik nog te wachten. Veel standaard mails, met allerlei verhalen, maar verder niets.
Het zijn inderdaad oplichters.
KOOP DAAR NOOIT, u bent gewaarschuwd!

Geplaatst op: 13-07-2023
Laatst bewerkt op: 13-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER SLECHT!!!! Dieven!!!

Van alles beloven, standaard mails bij reclameren, maar niets leveren. Eén grote oplichtersbende.
Nooit, maar dan ook nooit mee in zee gaan!

Geplaatst op: 02-08-2023
Laatst bewerkt op: 02-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Mijn Hummeltje
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Vertbaudet logo
Vertbaudet
7 beoordelingen
5,5
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
8 beoordelingen
4,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mijn Hummeltje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 96 beoordelingen geplaatst over Mijn Hummeltje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2,7 gekregen, waarbij 13% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mijn Hummeltje actief?

Mijn Hummeltje is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Mijn Hummeltje reviews? Dan kunt u naar de website van Mijn Hummeltje gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie