Mijn Hummeltje logo

Mijn Hummeltje reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mijn Hummeltje reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3913
Mijn Hummeltje logo
Website
mijn-hummeltje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mijn Hummeltje

De ontwikkeling van je kindje is natuurlijk van groot belang. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat je er maar al te graag alles aan doet om deze ontwikkeling maximaal te kunnen stimuleren. Om het spelen uitdagend te maken en bijvoorbeeld de motoriek beter te kunnen ontwikkelen, doet het je goed om het houten speelgoed van Mijn Hummeltje in huis te halen. Ben je op dit moment erg benieuwd naar de producten van dit merk en de voordelen die hier zoal aan kleven? We hebben de belangrijkste informatie over Mijn Hummeltje voor je op een rijtje gezet. Ook lees je andere reviews van klanten die al het speelgoed van Mijn Hummeltje in huis hebben gehaald.

Over Mijn Hummeltje

Het merk Mijn Hummeltje is ontstaan toen het duo van dit merk in blijde verwachting was van het eerste kindje. Omdat de eerste negen maanden van de zwangerschap volledig in het teken staan van het kopen van babyspullen, werd langzaam maar zeker steeds duidelijker dat hier een nieuw merk voor moest worden geboren. Het duo van Mijn Hummeltje kwam er destijds namelijk achter dat het houten speelgoed dat op de markt te verkrijgen was, niet helemaal aansloot op de persoonlijke smaak of op de verwachtingen die er waren met betrekking tot de levensduur van het speelgoed. Vandaag de dag bestaat de collectie van Mijn Hummeltje uit een reeks educatief speelgoed, waarbij kwaliteit en design allebei erg belangrijk zijn.

Waarom kiezen voor Mijn Hummeltje

De collectie van Mijn Hummeltje bestaat uit educatief speelgoed dat geschikt is voor een breed scala aan leeftijden. Ieder product staat bekend om de erg lange levensduur en de collectie wordt altijd volledig gemaakt van natuurlijke producten. Ook worden deze producten met de grootste zorg voor je uitgezocht. Hierdoor speelt je kleintje met een verantwoord gevoel met het speelgoed, maar het speelgoed is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand uit je omgeving. Voor de collectie wordt er enkel gebruik gemaakt van houtmaterialen van niet bedreigde boomsoorten.

Is Mijn Hummeltje betrouwbaar?

Het kopen van educatief speelgoed in de webshop van Mijn Hummeltje is erg veilig en dit maakt de webshop dus ook erg betrouwbaar. Op iedere bestelling zijn de verzendkosten helemaal gratis en doordat er direct voor verzonden vanuit het eigen magazijn, kun je ook nog eens vertrouwen op een erg snelle levertijd. Naast een mooi aanbod aan educatief speelgoed, heb je in de webshop ook de keuze uit een erg leuke selectie bijtringen, fopspenen en rammelaars. Hierdoor is er voor ieder levensfase van een kind meer dan genoeg keuze. Ook leren kinderen vanaf jongs af aan al meteen om goed te zijn voor de planeet en omgeving.

Klantenservice en klachten

Wil je op dit moment meer weten over een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje of heb je tijdens het plaatsen van de bestelling vragen over de levertijd? Het team van Mijn Hummeltje staat voor al je vragen maar al te graag voor je klaar. Je neemt contact op door het formulier op de website van Mijn Hummeltje in te vullen, of door een berichtje te sturen per WhatsApp. In beide gevallen kun je vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies.

Wil jij ook beoordelen?

Speelt je kleintje op dit moment al met een van de producten uit de collectie van Mijn Hummeltje? Of heb je een van de producten juist cadeau gegeven tijdens een kraamvisite, als babyshower cadeau of voor een verjaardag? Laat in alle gevallen je review over Mijn Hummeltje achter op deze pagina en deel je mening over de producten van de webshop op deze pagina. Op deze manier kun je ook (toekomstige) ouders of naasten ervan overtuigen wat de voordelen zijn van de producten die je in de webshop van Mijn Hummeltje kunt bestellen.

Reviews over Mijn Hummeltje
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
2,7
12% zou hier weer kopen
119 beoordelingen
Verschrikkelijk, pure oplichterij. Ze sturen een beschadigd artikel en ik moet zelf de retourkosten van 18€ betalen!!

Ze hebben een beschadigd artikel geleverd, verpakking volledig platgedrukt. Dit kon onmogelijk als geschenk nog gegeven worden. Ze weigeren om de retourkosten van 18€ zelf op te nemen. Dus zij maken een fout en ik als klant zou daarvoor moeten opdraaien. Ik laat het hier niet bij en dien klacht in tegen deze oplichterijen.

Geplaatst op: 01-06-2024
Laatst bewerkt op: 01-06-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Het product komt aan in beschadigde verpakking en is geen goede kwaliteit. Zogezegd met een verzekerde verzending want daar betaal je ook extra voor (2.95 euro). Wordt aan de voordeur gelegd en geen verwittiging dat het geleverd is. Een geluk dat ik het per toeval gevonden heb. Maar mails blijven doorkomen dat het nog steeds moet geleverd worden?? Omdat het beschadigd is, wens ik het te retourneren. Ze willen dat het met Track&Trace gebeurt (anders garanderen ze niet dat het aankomt?!) wat 18.10 euro naar Nederland zou kosten. Dit is niet in evenredigheid.

Geplaatst op: 11-06-2024
Laatst bewerkt op: 11-06-2024
Geschreven door: Antje G.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rampzalige service na ontvangst beschadigde bestelling

Ik bestel 3 items via de webshop mét een verzekering voor beschadigde of verloren items - de drie dozen komen allen helemaal beschadigd toe maar de klantendienst van Mijn Hummeltje weigert om via verzekering mij kosteloos de beschadigde materialen terug te sturen. Nu al 10+ e-mails heen en weer zonder duidelijke informatie over de voorwaarden van de verzekering. Telefoonnummer op de website is “niet toegekend”. Wegblijven!

Geplaatst op: 02-05-2024
Laatst bewerkt op: 02-05-2024
Geschreven door: Angela N.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komt afspraken niet na. Wacht sinds 7 oktober 2023 op levering

7 oktober 2023 Magneet sticks besteld. Bestelling niet compleet, er zou een gratis nieuw artikel opgestuurd worden. Na eindeloze mail met 1000x excuses van Mijn hummeltje, inmiddels 6 maart 2024 nog niets ontvangen.
Mijn advies niet kopen daar! Oplichters zijn het!!

Geplaatst op: 06-03-2024
Laatst bewerkt op: 06-03-2024
Geschreven door: Henk V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klantenservice en bedrog

Op 8 februari iets besteld. Op de website stond er dat het op voorraad was, eenmaal gekocht was het niet in voorraad en 10 dagen wachten. Ondertussen zijn we bijna een maand verder en heb ik het nog steeds niet ontvangen. Ze kunnen mij geen track & trace code geven wanneer ik er naar vraag maar het artikel is zogezegd al 2 weken onderweg… waardeloze klantenservice! Hier koop ik nooit iets meer.

Geplaatst op: 28-02-2024
Laatst bewerkt op: 28-02-2024
Geschreven door: Ine D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Houten sjablonen besteld. Website vermeld levertijd tot 3 werkdagen. Na bestelproces te hebben afgerond blijkt levering 12 dagen re duren. Hetzelfde product bij Temu is 2 tientjes goedkoper!!
Helaas h3b ik de reviews te laat gelezen, anders had ik hier zeker niets gekocht. Oplichters die zich verrijken ten koste van anderen!!

Geplaatst op: 07-03-2024
Laatst bewerkt op: 07-03-2024
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Service en levering nul komma nul.

Bij een correcte betaling zou er ook een correcte service en levering moeten gebeuren. Maar dit is niet zo! Pakket nooit ontvangen!!! Nochtans extra betaald voor garantie van levering. Geld terugkrijgen is geen optie.
En contact enkel via mail mogelijk en antwoorden die je steeds krijgt zijn de zelfde en nutteloos!!
Kortom geen betrouwbare firma.

Geplaatst op: 02-03-2024
Laatst bewerkt op: 02-03-2024
Geschreven door: Peggy D.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrog

Verwijzen naar een track&trace systeem voor de levering van onze bestelling, echter het product werd nooit geleverd. In de ene mail bevestigen ze dan eindelijk dat het nog onderweg is en 2 weken later krijg je aanmaning tot betaling. Echt waardeloos!

Geplaatst op: 02-03-2024
Laatst bewerkt op: 02-03-2024
Geschreven door: Nicky W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling staat als geleverd maar is nooit door mij ontvangen.

Na 4 weken eindelijk het bericht dat mijn bestelling onderweg is, toen het bericht dat het geleverd is. Maar ik heb niets ontvangen, na mijn mail hierover kreeg ik dezelfde mails weer. Dus nog steeds niet ontvangen. Maar waar is het dan afgeleverd. Ook is niet zichtbaar welke bezorgdienst het zou leveren.
Telefoon is afgesloten wegens drukte!!!
NOOIT HIER IETS KOPEN!

Geplaatst op: 27-02-2024
Laatst bewerkt op: 27-02-2024
Geschreven door: Willeke D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters! Maar dat is al wel duidelijk voor iedereen toch?

Product is nooit geleverd. Krijg mijn geld tot op heden niet terug. Ze zijn het aan het uitzoeken en houden me aan een lijntje met af en toe een vaag bericht. Duidelijk een partij die niet uit is op eerlijk zaken doen.

Geplaatst op: 21-02-2024
Laatst bewerkt op: 21-02-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Zeer lange leveringstijden, meerdere weken, daarna 2x een niet werkend product ontvangen. Zeer slechte communicatie en traag. Geen enkele restitutie van het product gekregen. Nooit meer bij bestellen

Geplaatst op: 03-02-2024
Laatst bewerkt op: 03-02-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Helaas blijven wij ook achter met een bekocht gevoel.
Dezelfde slechte ervaring met bestellen en levering.
Ziet er goedkope rommel uit. Komt duidelijk uit China. Identiek zelfde product, zelfs met dezelfde foto's, op de website van Temu. Alleen de prijs was anders, bijna 4x duurder op Mijn Hummeltje!
Absolute afrader!

Geplaatst op: 23-01-2024
Laatst bewerkt op: 23-01-2024
Geschreven door: Ilse V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aliexpress…. Te duur: oplichterij

Mijnhummeltje Is gewoon een ordinaire verkoper van spullen via aliexpress/temu (Dropshipment). Spullen komen na ongeveer een maand pas binnen. Op aliexpress staat het voor minder dan de helft te koop en zelfs dan heb je het sneller binnen.

Product terugsturen op eigen kosten :-( . Meeste positieve reviews zijn van mensen met vaak 1 review…. Niet intrappen

Geplaatst op: 17-01-2024
Laatst bewerkt op: 17-01-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure oplichting

Goedkope chinese prul die duur verkocht wordt onder het mom van kwaliteitsspeelgoed uit Nederland.
Website zegt dat spullen op voorraad zijn, daarna stel je vast dat levering tientallen dagen duurt en rechtstreeks uit China komt.

Geplaatst op: 06-01-2024
Laatst bewerkt op: 06-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering maar half ontvangen .

Op 10 Dec bestel ik de zeedieren en de winterslofjes voor kerst. De dieren komen aan eind VH jaar .De slofjes is nu 12 Jan heb ik nog niet .Ik heb al 20 mails gestuurd ,krijg je een antwoord van Hannah (steeds een stom antwoord in de nacht )Echt ik ben dat zo beu die haar emails .
Ik vrees dat ik de winterslofjes niet ga ontvangen ,of misschien tegen volgende winter Echt 1*maar geen tweede maal bestel ik bij Hummeltje.

Geplaatst op: 12-01-2024
Laatst bewerkt op: 12-01-2024
Geschreven door: Kathy P.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

16 november bestelling geplaatst van vier artikelen. Vilten kleed met plakdieren, een blauw en een geel zindelijkheidsbroekje en een set van drie badeendjes.
Helaas bleek het gele broekje roze en van de drie eendjes werden er pas na de kerst twee geleverd.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via mail krijg je nietszeggende onzin als antwoord.
Koop hier niet!

Geplaatst op: 29-12-2023
Laatst bewerkt op: 29-12-2023
Geschreven door: Jan K.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

bestelling gedaan niet in zijn geheel ontvangen en buiten de besteltijd.
zijn niet bereikbaar en je ontvangt geen retourformulier. Niet Kopen

Geplaatst op: 27-12-2023
Laatst bewerkt op: 27-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig

Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf, je bestelling plaats je op tijd om tegen Kerst te krijgen en je betaald ook meteen, het is nu bijna nieuwjaar en heb nog steeds niets ontvangen, bellen gaat niet het is te druk om de telefoon op te nemen, mailen krijg je als antwoord de bestelling is onderweg, 4x zelfde mail, nú krijg je als antwoord op je mail dat ze niet bereikbaar zijn omdat ze met de familie willen vieren!!! Nu dat wil ik ook doen maar dan ook met mijn bestelling voor mijn dochter! Schandalig gewoon echte oplichters!! 😡
Datum van ervaring: 28 december 2023

Geplaatst op: 28-12-2023
Laatst bewerkt op: 28-12-2023
Geschreven door: Heidy J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Okt bestelling gedaan. Nooit wat ontvangen. Maar wel betalen. Tig mails gestuurd en je krijg steeds dezelfde standaard mail terug. Telefonisch niet bereikbaar.
Koop hier niet!!!!.

Geplaatst op: 26-12-2023
Laatst bewerkt op: 26-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Helaas eens met de andere reviewers. Ook ik heb een bestelling geplaatst en kreeg de artikelen volledig beschadigd bezorgd. Mijn Hummeltje reageert niet op emails en zijn telefonisch niet bereikbaar. Oplichterij dus

Geplaatst op: 14-12-2023
Laatst bewerkt op: 14-12-2023
Geschreven door: Peter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichterij!

4 Weken levertijd, slechte kwaliteit, spel zonder doos en zonder gebruiksaanwijzing.
Oplichterij!
Nooit maar dan ook nooit bij t hummeltje bestellen, ondanks dat de site er goed uitziet.

Geplaatst op: 01-12-2023
Laatst bewerkt op: 01-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Rechtstreeks uit China, op AliExpress kan je exact hetzelfde product kopen maar dan veel goedkoper.
Met retour sturen mag je zelf opdraaien voor de bezorg en retourkosten.
Hele slechte webwinkel waar je zeker NIET je geld moet uitgeven.

Geplaatst op: 20-12-2023
Laatst bewerkt op: 20-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Criminele organisatie

Pas op voor deze criminele organisatie. Door verkoop partij. Leveren speelgoed in plastic zakken. Hierdoor de originele verpakking compleet naar de kloten. Niet meer als cadeau te gebruiken. Verzending verzekerd, maar na 1,5 maand ons geld nog niet terug. Oh ja, de telefoon zegt ook al 1z5 maand dat ze te druk zijn om de telefoon op te nemen...

Geplaatst op: 15-12-2023
Laatst bewerkt op: 15-12-2023
Geschreven door: Rob B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke service - dropshipping - niet BPA vrij

We hadden 3 producten besteld omdat de website aangeeft dat het BPA vrij speelgoed is.
Dit speelgoed was heel gelijkaardig aan speelgoed op goedkopere sites (tot 10x goedkoper) zoals Temu maar we wilden echt wel het BPA-vrij gedeelte.
Na enkele weken hadden we het nog steeds niet ontvangen waarna het checken van de tracking aangaf dat het reeds geleverd was, niet het geval dus.
Na emailcontact (want hun telefoonnummer is uitgeschakeld) werd het dan toch opgestuurd en hebben we het enkele dagen later ontvangen, helaas maar 2 van de 3 producten én de dozen waren enorm beschadigd. Na emailcontact met de vraag of we het derde product konden ontvangen alsook de BPA-vrij certificaten voor het speelgoed kregen we nooit een duidelijk antwoord, er werd een 10% korting aangeboden maar geen compensatie voor het ontbrekende product (10% dekt het ontbrekende product niet), onze emails werden daarna genegeerd. Na meermaals terug contact opgenomen te hebben, deden ze alsof ze de vraag niet begrepen, volgens mij is de customer support 'Hannah' een AI generated robot / automatisch antwoord.

2 maanden later, de certificaten niet ontvangen (het speelgoed komt dus gewoon uit China via dropshipping en IS NIET BPA VRIJ!!!) en we hebben te veel betaald zonder het derde product ooit te ontvangen.

Kortom, een schande van een website en ik zou sterk afraden hier ooit te bestellen. Dan ben je beter af bij Temu of soortgelijke.

Geplaatst op: 23-11-2023
Laatst bewerkt op: 23-11-2023
Geschreven door: Laura K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS! KOOP HIER NOOIT!!!!!!!!

Deze online webshop verkoopt rommel en slechte kwaliteit. De dozen komen volledig gecheurd en verfrommeld aan. Ze laten je spullen rechtstreeks vanuit China leveren. Je moet zelf de retourkosten betalen als je wil terugsturen maar men probeert je eerst te overtuigen met comenstaties van 10% of 20%.
Nee hier mag je niet kopen en jammer dat de overheid niet ingrijpt bij dit soort bedrijven.

Geplaatst op: 22-12-2023
Laatst bewerkt op: 22-12-2023
Geschreven door: Stef S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
profielfoto Stef S.
Stef S. 22-12-2023
ZELFS 1 STER is er TEVEEL aan
profielfoto Stef S.
Product komt niet overeen met website: miniatuurversie

Ik heb het artikel wel ontvangen, maar het komt absoluut niet overeen met de foto’s op de website. Het is een miniatuurversie van hoe het speelgoed er op de website uitziet. En bovendien goedkope China-troep. Is nog nog niet de helft waard van wat ik betaalde. Ik vermoed dat het door de webwinkel goedkoop in China wordt besteld en vervolgens rechtstreeks wordt doorgeleerd aan de eindklant. Wat een tegenvaller! Oplichterij! Hier bestel ik NOOIT MEER!!

Geplaatst op: 25-11-2023
Laatst bewerkt op: 25-11-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT!!! BESTELLING VOOR SINT NOOIT ONTVANGEN

Op 7 oktober reeds besteld, gelukkig niet onmiddellijk betaald. En tot op heden nog steeds niet ontvangen. Eerst kreeg ik, net zoals nog iemand de melding dat het zogezegd geleverd was. Wat niet het geval was. Dan hadden ze uiteindelijk geantwoord via mail dat datveen fout in hun systeem was maar dat ik het binnen 4-6 dagen zou hebben. Was ook niet. Ondertussen weer 2 weken verder. Na nogmaals mail te sturen antwoorden ze toen dat het binnen de 3-5 dagen zou geleverd worden. Daarvan zijn nu reeds 4 dagen om, maar nog steeds geen bestelling. Goed dat ik al een alternatief gezocht heb voor mijn kleinkind. Want die komen volgende zondag voor hun sinterklaas cadeau. Nooit zal ik hier nog bestellen. Dus mensen je bent gewaarschuwd. Bestel hier nooit of betaal zeker niet op voorhand.

Geplaatst op: 25-11-2023
Laatst bewerkt op: 25-11-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Product nooit geleverd

Product werd nooit geleverd. Bij sturen van e-mail steeds hetzelfde antwoord van een robot: gelieve bij de buren te kijken want volgens de tracker van onze transportfirma is het geleverd…
Nooit iets ontvangen en niemand bereikbaar voor een oplossing. Bedriegers zijn het !!!

Geplaatst op: 02-11-2023
Laatst bewerkt op: 02-11-2023
Geschreven door: Katrien

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar!

Ik heb hier bijna vijf maanden geleden een vilt bord besteld en betaald , maar nooit iets gekregen!!

Geplaatst op: 30-10-2023
Laatst bewerkt op: 30-10-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Malafide bedrijf

Dit is een MALAFIDE bedrijf. Viltbord besteld voor ons kleinkind wat niet geleverd is. Per mail standaard antwoord en tel niet bereikbaar omdat ze het zo druk zouden hebben!!! Hebben het idd druk door mensen te belazeren. Ook heel bijzonder dat er alleen op de positieve reviews gereageerd wordt...Inmiddels aangifte gedaan bij verschillende instanties. KOOP HIER DUS NIETS.

Geplaatst op: 13-11-2023
Laatst bewerkt op: 13-11-2023
Geschreven door: Nieske P.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Mijn Hummeltje
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mijn Hummeltje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 119 beoordelingen geplaatst over Mijn Hummeltje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2,7 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mijn Hummeltje actief?

Mijn Hummeltje is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Mijn Hummeltje reviews? Dan kunt u naar de website van Mijn Hummeltje gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie