LEGO logo

LEGO reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
LEGO reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2892
LEGO logo
Website
lego.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen LEGO

Het speelgoed Lego hoeft maar weinig introductie, maar vooraleer je Lego wilt aankopen, lees je misschien het liefst toch enkele beoordelingen. We hebben de ervaringen van andere klanten op een rijtje gezet en de belangrijkste info over het bedrijf Lego verzameld.

Over LEGO

LEGO is een plastic bouwsteenspeelgoed dat halverwege de 20e eeuw enorm populair werd. LEGO-blokken zijn ontstaan ”‹”‹in de werkplaats van Billund, Denemarken, van Ole Kirk Christiansen, die in 1932 begon met het maken van houten speelgoed. Twee jaar later noemde hij zijn bedrijf LEGO naar de Deense uitdrukking leg godt ("speel goed").

De LEGO Group is een particulier bedrijf gevestigd in Billund, Denemarken. Het bedrijf is nog steeds eigendom van de familie Kirk Kristiansen die het in 1932 heeft opgericht. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon.

Het heeft een lange weg afgelegd in de afgelopen bijna 85 jaar - van een kleine timmermanswerkplaats tot een moderne, wereldwijde onderneming die nu een van 's werelds grootste speelgoedfabrikanten is.

Waarom kiezen voor LEGO

De LEGO steen is het belangrijkste product van het bedrijf. Ondertussen is Lego al twee keer uitgeroepen tot "Speelgoed van de Eeuw". Nochtans hebben de producten in de loop der jaren een uitgebreide ontwikkeling doorgemaakt, maar de basis blijft de traditionele LEGO-steen.

De steen in zijn huidige vorm werd gelanceerd in 1958. Het in elkaar grijpende principe met zijn buizen maakt hem uniek en biedt onbeperkte bouwmogelijkheden. Het is gewoon een kwestie van de verbeelding op gang brengen en een schat aan creatieve ideeën laten ontstaan ”‹”‹door te spelen.

Hoewel het om speelgoed gaat is het succes van Lego te verklaren door het feit dat het mensen van alle leeftijdsgroepen aanspreekt. Net daarom heeft Lego ook sets voor volwassenen zoals de Star Wars Death Star of de Taj Mahal. Lego is dan ook niet alleen leerrijk en leuk, maar het brengt vaak ook mensen samen.

Is LEGO betrouwbaar?

Lego is meerdere keren uitgeroepen tot beste speelgoed en geniet dan ook een flinke reputatie. Het bedrijf Lego is zeker betrouwbaar. Niet alleen bieden ze speelgoed van een uitstekende kwaliteit, maar ze hebben ook een goede klantenservice.

Het succes van Lego zorgt er echter wel voor dat er oplichters vaak ook namaak Lego gaan verkopen. Voor het kopen van Lego kijk je dus het beste dat je bij een betrouwbare winkel koopt of via Lego zelf.

Klantenservice en klachten

Lego biedt een uitstekende klantenservice. Zo kun je hen makkelijk laten weten als er een steentje kapot is of als er iets ontbreekt in je gekochte set. Vervolgens gaan ze aan de slag om dit ongemak zo snel mogelijk te verhelpen. Lego is bereikbaar via verschillende kanalen. Zo zijn ze bereikbaar via hun contactformulier, maar is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een medewerker. Het is ook mogelijk om via brief te schrijven over je opmerkingen of klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een van de velen die ooit nog met Lego heeft gespeeld? Of misschien heb je onlangs nog een set gekocht? Deel je ervaring met toekomstige klanten van dit populaire speelgoed en schrijf een beoordeling.

Reviews over LEGO
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
116 beoordelingen
2,7
Gerelateerde blogartikelen
7,5
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Bedenk een nieuwe categorie

Ik heb ideeën voor een categorie noem het Head Decoriatons ook wel HD

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: Lucas S.

8 / 10
4/5 5/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onder de beugel

Prijs/vergelijking.

Hallo ik heb voor 3 dagen geleden een bestelling geplaatst , en ik kwam er dus achter dat het product elders 20 euro goedkoper was. Ik heb dit aangegeven en vroeg of ze mij misschien dit verschil konden uitbetalen doormiddel van een foucher of dergelijk...

Ik kreeg als antwoord terug dat de bestelling al uit het magazijn was en dat ze hierdoor het verschil niet willen/kunnen uitbetalen , en dat ik mijn pakketjes maar moet retourneren?

Oh en als klap op de vuurpijl , je kan online niet betalen met iDeal , alleen met creditcard/paypal(bij een Nederlandse webshop) kortom mijn laatste keer bij deze webshop 👍🏼

Geplaatst op: 27-09-2022
Laatst bewerkt op: 27-09-2022
Geschreven door: Pascal K.

4 / 10
2/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg snelle levering

Ik heb de laatste 2 maanden al meerdere bestellingen gedaan bij lego en alles is goed aangekomen en alles wordt netjes en tijdig geleverd. Het bestel proces was ook erg volt en duidelijk.

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roel V.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LEGO
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
116 beoordelingen
2,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LEGO een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over LEGO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LEGO actief?

LEGO is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de LEGO reviews? Dan kunt u naar de website van LEGO gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie