Meetic logo

Meetic reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Meetic reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
424
Meetic logo
Website
meetic.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Meetic

Je hoeft de deur tegenwoordig niet meer uit om de leukste mensen te ontmoeten. Steeds vaker ontmoeten mensen elkaar online en groeien zo prachtige relaties. Wil jij dat ook, dan zou je een beroep kunnen doen op Meetic, een bijzondere datingsite voor mensen vanaf achttien jaar. Om er achter te komen of Meetic ook iets voor jou kan betekenen, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om ook een gratis profiel aan te maken op Meetic.

Over Meetic

Meetic is niet één van de vele datingsites waarop je een profiel kunt aanmaken. Bij Meetic staat de mens centraal, iets dat tot uiting komt door bijvoorbeeld de virtuele coach die beschikbaar is en je helpt bij alles wat met dating te maken heeft. Je krijgt de gelegenheid een verhaal te vertellen op Meetic en nergens anders vind je zo uitgebreide profielen. Op basis van zeer nauwkeurige zoekprofielen kun je zomaar eens je droompartner ontmoeten of in elk geval iemand die volledig aansluit bij dat wat jij zoekt. De kans dat jij zo iemand vindt is nergens anders groter dan op Meetic.

Waarom kiezen voor Meetic?

Een profiel aanmaken op Meetic betekent dat de kans groot is dat je eindelijk vindt wat je zoekt. De zoekprofielen en de zoekfuncties werken zeer nauwkeurig. Bij Meetic heb je zelf veel in de hand en kun je steeds een beroep doen op een virtuele coach, ook als je bijvoorbeeld te kampen hebt met een gebrek aan zelfvertrouwen. Je kiest zelf voor de incognito of bijvoorbeeld de Zen modus. Anderen zien niet dat jij hun profiel bekijken en kies je voor de Zen modus dan kun je alleen aangesproken worden door mensen die naadloos aansluiten bij jouw criteria. Meetic biedt gemak. Download de speciale Meetic app van Google Play of de Play Store en wie weet heb jij snel je droompartner gevonden.

Is Meetic betrouwbaar?

Meetic is, zo leren ons ook de positieve reviews en ervaringen, een betrouwbare datingsite. Met ruim negentien jaar ervaring weet deze aanbieder ook precies wat jij als lid wilt. Dat is in eerste instantie anonimiteit en veiligheid. Voor Meetic is de service aan de klant prioriteit, zoals veiligheid en bescherming van de persoonlijke gegevens dat ook is. Je bepaalt bovendien heel erg veel zelf bij deze datingsite. Zo is het onder meer mogelijk om op betrouwbare wijze een videogesprek te voeren met een aspirant date.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je op verschillende manieren contact zoeken als je een klacht hebt over de producten of diensten van Meetic. Het is echter altijd eerst verstandig om de veel gestelde vragen door te nemen. Soms worden bepaalde zaken dan al meteen een stuk duidelijker. Daarnaast kun je via de datingsite direct contact maken met het Customer Care Team van Meetic. Zij zullen er alles aan doen om de klacht op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets heeft meer toegevoegde waarde dan de informatie die je uit de beoordelingen van bestaande leden kunt halen. Met die extra informatie wordt een beslissing nemen een stuk gemakkelijker. Daarom willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen bij het nemen van de beste beslissing.

Reviews over Meetic
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Meetic

Meetic is geverifieerd door ons expert team. De webshop Meetic bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Meetic lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Meetic. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van meetic.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van meetic.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Meetic.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima site

Zoals op alle sites, heeft Meetic duidelijk zijn aandeel in de mindere mens. Maar des ondanks deze min ontmoette ik daartoch de man van mijn leven.

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roos R.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Meetic
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Meetic een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Meetic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Meetic actief?

Meetic is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Meetic reviews? Dan kunt u naar de website van Meetic gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie