MuseumTV logo

MuseumTV reviews, ervaringen en beoordelingen

MuseumTV reviews, ervaringen en beoordelingen
2530
MuseumTV logo
Website
MuseumTV
Categorie
Dagje weg

Reviews en ervaringen MuseumTV

Het kan als museum bijzonder aantrekkelijk zijn samen te werken met MuseumTV. Op die manier kun je namelijk je komende tentoonstellingen in je museum extra onder de aandacht brengen. Om je een goed beeld te schetsen van wat MuseumTV is, hebben we hier voor jou de reviews en ervaringen van andere musea en instellingen samengevat. Daarna kun je zelf beslissen of jij ook zaken gaat doen met MuseumTV.

Over MuseumTV

MuseumTV is een videoplatform speciaal voor kunst, cultuur en design en brengt dat met alleen de beste video’s tot leven. MuseumTV laat zien wat er staat te gebeuren in de Nederlandse musea en biedt een kijkje achter de schermen. De organisatie maakt achtergrondverhalen, er worden mini-documentaires gemaakt en er is aanbod voor de curatoren. MuseumTV is van stichting Ons Museum, een stichting die samenwerkt met de musea in ons land. Doel van de stichting is om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur.

Waarom kiezen voor MuseumTV

Het kan voor musea zeer interessant zijn om zaken te doen met deze partij. Zo kun je op de eigen marketingkosten besparen door gebruik te maken van het grote netwerk van MuseumTV. Het helpt je om je naderende tentoonstelling alle aandacht te geven die het verdient en dat levert vaak toch extra bezoekers op. Het is promotie voor je museum. De gemaakte video’s verrijken en verdiepen een bezoek aan het museum, waar je vanwege drukte vaak niet die toelichting krijgt die je wilt. Door samen te werken met MuseumTV krijgen jouw collecties en tentoonstellingen bovendien een plek op de tentoonstellingsagenda.

Is MuseumTV betrouwbaar?

Uit alle reviews en ervaringen blijkt dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Dat blijkt ook wel uit de partijen waarmee het samenwerkt. Bovendien is er ondersteuning van tien provincies en het VSB Fonds, het Mondriaanfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. En dergelijke grote partijen doe alleen zaken met betrouwbare bedrijven en organisaties. Voorts geldt er een samenwerking met al even betrouwbare partijen als Ziggo en NPO 2. Bij MuseumTV werken alleen liefhebbers die vooral passie hebben voor alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. Ook dat biedt vertrouwen. Uit de beoordelingen blijkt dat MuseumTV steeds de afspraken nakomt. En dat zegt alles over de betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je ondanks de heldere informatie op de website met vragen blijven zitten. Je kunt eveneens een klacht hebben. In deze gevallen kost het je amper moeite om in contact te komen met de mensen van MuseumTV. Dit kan telefonisch en per mail. Je kunt eveneens contact zoeken via de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Als jij je gratis abonneert op de nieuwsbrief blijf je ook steeds op de hoogte van alles rondom MuseumTV.

Wil jij ook beoordelen?

Nou jij door de beoordelingen van andere partijen die al bekend zijn met MuseumTV een prima beeld hebt kunnen genereren van alles wat MuseumTV doet, ben jij in staat de voor jou beste beslissing te nemen. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Dan namelijk help jij straks ook andere mensen die voor een moeilijke keuze staan?

Gerelateerde bedrijven
Plopsaland logo
Plopsaland
20 beoordelingen
5,1
Bellewaerde logo
Bellewaerde
1 beoordeling
10
Efteling logo
Efteling
6 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over MuseumTV

Het bedrijf MuseumTV is geverifieerd door ons. De webshop MuseumTV is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MuseumTV is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MuseumTV maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van MuseumTV is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van MuseumTV. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MuseumTV.

Geplaatst op: 19-04-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over MuseumTV
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plopsaland logo
Plopsaland
20 beoordelingen
5,1
Bellewaerde logo
Bellewaerde
1 beoordeling
10
Efteling logo
Efteling
6 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MuseumTV een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over MuseumTV. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MuseumTV actief?

MuseumTV is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de MuseumTV reviews? Dan kunt u naar de website van MuseumTV gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie