Nextlove logo

Nextlove reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nextlove reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
471
Nextlove logo
Website
nextlove.com
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nextlove

Wellicht ben je na een tijd single zijn weer behoefte aan een nieuwe partner in je leven of je hebt simpelweg de ware nog niet gevonden. Wat je situatie ook is, het team van Nextlove helpt je graag een handje. Op deze pagina lees je verschillende reviews die andere geregisteerden hebben, na het aanmelden op dit platform.

Over Nextlove

Nextlove staat vandaag de dag bekend als de grootste datingwebsite van Europa voor alleenstaande ouders. Het bedrijf is opgericht met als doe om alleenstaande moeders en vaders beter te kunnen begeleiden in de volgende fase van het leven. Nextlove heeft een team voor het beveiligen van het platform en ze monitoren ook nog eens de website. Zo kan je als consument altijd veilig daten op het internet en op zoek naar een gelijkgestemde. Je weet hierdoor zeker dat het zoeken naar de perfecte match net even wat makkelijker verloopt en dat de kandidaten, net als jou, op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Waarom kiezen voor Nextlove

NextLove - een datingwebsite die hoop en geluk brengt aan alleenstaande, gescheiden en gescheiden mensen. Het bedrijf is in augustus 2017 gelanceerd als platform op mobiele telefoons en pc's en is te gebruiken in Nederland, Luxemburg en België. Het bedrijf zelf is opgericht in 2014 en staat vandaag de dag bekend als de snelst groeiende online datingsite van het land. Vandaag de dag kent het platform meer dan 500.000 actieve leden. Het is een belangrijk sociaal netwerk geworden voor mensen die hebben liefgehad, verloren en klaar zijn om een nieuw leven te starten met een nieuw, speciaal iemand.

Is Nextlove betrouwbaar?

Het verschil tussen dit platform en andere sites waar je kunt daten, is dat het rekening houdt met het feit dat zowel vrouwen als mannen een verleden hebben - en dat is helemaal oké. Verwachtingen en percepties kunnen drastisch veranderen na een echtscheiding of scheiding, en terugkeren naar daten kan moeilijk zijn, vooral als er kinderen ter plaatse zijn. Vooral voor alleenstaanden die nog geen kinderen hebben, kan dit soms lastig te begrijpen zijn.

Klantenservice en klachten

Starten aan een nieuwe relatie is natuurlijk erg spannend. Je bent er dan natuurlijk wel zeker van dat je op een goede manier zichtbaar bent op het platform. Wil je graag meer weten over het aanmelden of het opstellen van het profiel? Nextlove heeft een geweldig team van professionals die zich inzetten om hun gebruikers veilig te houden ze we zijn er trots op dat ze elke dag alleen echte gebruikers op de site houden. Het personeel controleert NextLove constant 24/7 om je volledige veiligheid en vertrouwelijkheid te garanderen. Je stelt je vragen door een e-mail te sturen naar de klantenservice van Nextlove.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je op dit moment er te spreken over dit platform? Wellicht heb je met erg veel succes een profiel aan weten te maken of wellicht heb je al een match gevonden. Wat je ervaringen ook zijn, deel ze door een review te schrijven op deze pagina. Wie weet dat je ook andere consumenten kunt overtuigen om eens een kijkje te nemen op het platform.

Reviews over Nextlove
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Nextlove

Nextlove is geverifieerd door ons expert team. De webshop Nextlove bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Nextlove lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Nextlove. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Nextlove is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van nextlove.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede website

Als je op Nextlove zit moet je zeker niet twijfelen, want een abbonoment kan hier redelijk prijzig zijn. Voor mij was dit het uiteindelijk wel waard. De website is heel snel en is fijn om mee te werken.

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nextlove
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nextlove een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nextlove. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nextlove actief?

Nextlove is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Nextlove reviews? Dan kunt u naar de website van Nextlove gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie