Peterhahn.nl logo

Peterhahn.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Peterhahn.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1233
Peterhahn.nl logo
Website
peterhahn.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Peter Hahn

De organisatie van dit merk staat vandaag de dag al bijna 50 jaar bekend om een erg hoge service. Bij dit merk heb je de keuze uit een geselecteerde collectie dames-en herenmode van enkel premium kwaliteit. Deze collectie wordt daarom altijd gekenmerkt door de fijnste natuurlijke materialen. Denk hierbij aan zachte zijde, luxueus kasjmier, fijn katoen en pure wol. Ben je op dit moment benieuwd naar de mening van andere klanten over dit bedrijf? Lees dan gerust eens verder en ontdek alle reviews die zijn geschreven over Peter Hahn.

Over Peter Hahn

Peter Hahn staat symbool voor moderne en daarnaast ok erg tijdloos mooie mode van de allerhoogste kwaliteit. Het veelzijdige assortiment van dit merk bestaat uit tal van populaire merken als Looxent, Strenesse, Brax, Laurèl, Escada, Joop! en Gerry Weber. Daarnaast bestaat de fraaie collectie van dit merk ook diverse merken als Anna Aura, Uta Raasch en Fadenmeister Berlin die exclusief bij Peter Hahn verkrijgbaar zijn. Naast de klassieke en eigentijdse mode, is er daarnaast ook nog eens een erg enorme keuze aan mode in grote maten (tot en met maat 56). Ook voor deze collecties gelden de kenmerken elegantie, stijlvol, comfortabel en de perfect passende pasvorm.

Waarom kiezen voor Peter Hahn

Het team van Peter Hahn stelt in de collectie de beste pasvorm met een hoog comfort altijd centraal. Net zo belangrijk als een succesvolle onderneming zijn de omstandigheden voor mens, maatschappij en milieu. Ook worden alle hulpbronnen op verantwoorde en veilige wijze gebruikt. Je kunt hierdoor ook nog eens met een erg duurzaam gevoel gaan shoppen. Klinkt goed, toch?

Is Peter Hahn betrouwbaar?

Peter Hahn is zonder twijfel een erg betrouwbare webshop om kleding te bestellen. Consumenten profiteren namelijk van diverse leuke voordelen. Denk hierbij aan een erg groot assortiment internationale mode. Daarnaast ben je altijd zeker van een gecontroleerde kwaliteit en je bent altijd zeker van een inspirerende winkelervaring. Ook werkt dit merk met regelmatige acties en aantrekkelijke aanbiedingen, zodat je altijd profiteert van een erg leuke deal. Klinkt goed, toch?

Klantenservice en klachten

Bestel je een item van de beste merken die je je als consument maar kunt verzinnen, dan wil je natuurlijk wel zeker zijn van een perfecte pasvorm. Kun je advies gebruiken over een bepaald product uit de collectie of zijn er overige vragen die je graag stelt? Het kundige personeel van Peter Hahn helpt je graag verder. Neem contact op met de behulpzame klantenservice van Peter Hahn per mail of per telefoon.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een tijd geleden een bestelling geplaatst in de webshop van Peter Hahn en ben je erg te spreken over de kwaliteit, service of juist een specifiek product van het merk? Laat je review eenvoudig en snel op deze pagina achter. Wie weet dat je ook andere consumenten weet te overtuigen om ook eens een keer een kijkje te nemen op deze fraaie webshop.

Reviews over Peterhahn.nl
Gerelateerde bedrijven
tenCate1952 logo
tenCate1952
2 beoordelingen
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
ADAM Brandstore logo
ADAM Brandstore
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
4,9
25% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Peterhahn.nl

Het bedrijf Peterhahn.nl is geverifieerd door ons. De webshop peterhahn.nl is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Peterhahn.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Peterhahn.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Peterhahn.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van peterhahn.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte service

Inmiddels 4 maanden bezig met het in orde maken van een administratieve fout van Peter Hahn. Meerdere malen wordt ons belooft dat we worden terug gebeld en dat ze het gaan uit zoeken; het is alsof je tegen een muur praat

Geplaatst op: 05-02-2024
Laatst bewerkt op: 05-02-2024
Geschreven door: Ewoud S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eenmaal besteld, niet voor herhaling vatbaar.

In mei dit jaar een leuke jas besteld in de sale, een aantal weken later werd de jas bezorgd, en heb ik de jas eind juni betaald. Vandaag kreeg ik de factuur. Gelijk afschrijving vd bank opgezocht, keurig betaald eind juni. Gebeld met klantenservice Hahn, ze gaan het uitzoeken. Kan wel twee weken duren. Huh? Wat is dit voor een bedrijf? Ik vond de extreem lange levertijd al heeeeeel bijzonder, een faktuur opsturen een halfjaar na bestelling die allang betaald is, en dan nog wellicht twee weken nodig hebben om dit heel ingewikkelde probleem
uit te zoeken, het geeft niet bepaald vertrouwen in dit bedrijf. Het zal dus bij deze eenmalige bestelling blijven. Er zijn ruim voldoende alternatieve digitale modezaken die hun administratie perfect op orde hebben.

Geplaatst op: 14-11-2023
Laatst bewerkt op: 14-11-2023
Geschreven door: Machteld E.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aanvulling beoordeling

Nadat ik gisteren te horen kreeg dat verifiëren van mijn betaling wel twee weken kon duren kreeg ik vandaag al een reactie per mail. Alles in orde bevonden, met excuses. Het is wel zo netjes om, na het melden van een klacht, ook de goede afloop te vermelden.

Geplaatst op: 15-11-2023
Laatst bewerkt op: 15-11-2023
Geschreven door: Machteld E.

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik begrijp het niet meer...

Peter Hahn was vroeger altijd een goed leverend en correct bedrijf. Maar de laatste tijd is er van alles aan de hand.
We zitten nu in november en ik krijg een factuur van mei die al lang en breed betaald is. Als je hierover belt dan word je afgescheept met u wordt teruggebeld. Je zou toch verwachten dat je in en systeem kunt kijken of iets wel/niet betaald is.
Als je een mail stuurt dan wordt hier zeker niet binnen een week op gereageerd. Mijn account is helemaal leeg. Mijn historie van bestellingen zijn allemaal weg/verdwenen. Er moet iets aan de hand zijn want ook de levertijd laat heel lang op zich wachten. Mensen klagen niet voor niks. Er klopt gewoon iets niet en ze proberen het te verdoezelen. Ik ben al heel lang klant en nu verloopt de communicatie met Peter Hahn stroef.

Geplaatst op: 14-11-2023
Laatst bewerkt op: 14-11-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Wat een vreselijk bedrijf. Voor de 1ste keer schoenen besteld. Wil ik retourneren omdat ze te klein zijn. Helaas terugstuur tijd verstreken. Zou opgelost worden moest alleen via andere afdeling. Zou geen probleem zijn. Na 3 mails 3 keer iemand aan de telefoon die heeeel slecht nederlands sprak en beweerde nee hoor u heeft mij niet aan de telefoon gehad....nou echt wel zelfde naam zelfde slechte nederlands. En helaas nog steeds geen antwoord op mijn vraag.

Geplaatst op: 28-11-2023
Laatst bewerkt op: 28-11-2023
Geschreven door: Y T.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
De slechste web winkel ever!

De slechste web winkel waar ik ooit iets heb besteld. Geen levering, geen en onfatsoenlijke communicatie, geen service.

1 juni bestel ik voor de 1e keer bij Peter Hahn. Bij het bestellen werd aangegeven dat de levertijd 4 tot 5 dagen zou zijn. Na een dag of 7 ben ik gaan bellen. Heb een uur en 15 minuten in de wacht gestaan. Er werd mij verteld dat ik eind van de week de bestelling kon verwachten. Ze kregen een nieuw systeem en daarom duurde het iets langer. Na het weekend weer geprobeerd te bellen maar na 15 minuten maar opgehangen en een mail gestuurd. De enigste reactie daarop was een standaard mail waarin ik korting kreeg. Geen antwoord op mijn vragen. Vervolgens nog een mail gestuurd welke nooit is beantwoord. Vandaag nog maar een keer gebeld. Een zeer ongeïnteresseerde arrogante dame deelt mij mede dat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn en de 23e weer op voorraad komen. Nou ik heb de bestelling geannuleerd. Ik geef mijn geld wel uit bij een bedrijf dat mij wel graag als klant wil hebben. Een beetje fatsoen en communicatie als er vanalles mis gaat is wel het minste dat een bedrijf kan doen.
Dat was dus 1x en nooit meer.

Als er iets fout gaat kan dat gebeuren. Het gaat er dan om hoe je dat als bedrijf oplost.
Bij Peter Hahn hebben ze daar duidelijk de kwaliteiten niet voor.

Datum van ervaring: 20 juni 2023

Geplaatst op: 20-06-2023
Laatst bewerkt op: 20-06-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Heb goed 9 weken terug schoenen besteld, die op voorraad waren... Nog steeds geen schoenen gezien... Heb drie x gemaild, eerste twee x geen reactie, de derde x kreeg ik een mail dat ze problemen hadden met de pc...ja daag we waren toen 6 weken verder...heb nu gemaild dat ik de schoenen niet meer wil ..nog steeds geen reactie

Geplaatst op: 18-06-2023
Laatst bewerkt op: 18-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne kleren

Ik heb echt een super positieve ervaring gehad met dit bedrijf. Ze waren super behulpzaam en wilde je graag helpen als je er zelf niet helemaal uit kwam!

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohamed V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Peterhahn.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
tenCate1952 logo
tenCate1952
2 beoordelingen
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
ADAM Brandstore logo
ADAM Brandstore
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Peterhahn.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Peterhahn.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,9 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Peterhahn.nl actief?

Peterhahn.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Peterhahn.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Peterhahn.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie