Rains.com logo

Rains.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Rains.com reviews, ervaringen en beoordelingen
540
Rains.com logo
Website
Rains.com
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Rains.com

Ben je op zoek naar alleen de beste regenkleding die ook nog eens een fraaie uitstraling heeft? Dan zou zaken doen met Rains.com helemaal niet zo vreemd zijn. Om je duidelijk te maken wat Rains.com zoal te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten nog eens doorgenomen en samengevat. Op basis van die informatie kun je eventueel ook besluiten om ook voor Rains.com te kiezen.

Over Rains.com

Rains.com is al vanaf 2012 actief met de innovatie van hoogwaardige regenkleding. Of anders; het wilde de traditionele regenjas herdefiniëren en kwam met de poncho op de markt. Al snel volgde een volledige collectie regenkleding en tegenwoordig is er sprake van een zeer uitgebreid aanbod aan regenkleding en aanverwante producten. Daarbij is de insteek steeds geweest dat goede regenkleding nooit ten koste mag gaan van een doordacht ontwerp.

Waarom kiezen voor Rains.com?

Met Rains.com kies je voor een modern lifestylemerk dat waterdichte regenkleding biedt. Het merk staat bekend vanwege de compromisloze benadering van eenvoud. Behalve functioneel is steeds sprake van kleding met uitstraling. Het assortioment mag er zeker ook zijn. Zo vind je er waterdichte weekendtassen en voor dames en heren regenjassen en broeken, gewatteerde jassen, winterkassen en fleece jassen en vesten. Daarnaast biedt het rugzakken, reistassen, draagtassen, crossbodytassen en toilettassen. Tenslotte bestaat het assortiment uit accessoires als portemonnees, reisaccessoires, hoeden, petten en handschoenen.

Is Rains.com betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten blijkt dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. De geleverde producten zijn zeer betrouwbaar en bieden je steeds precies die bescherming die je zoekt. De producten die geleverd worden zijn onderworpen aan de standaarden van REACH. Dat is de Europese verordening voor regulatie, beoordeling, autorisatie en beperking van chemische stoffen. Bovendien worden de producten gemaakt in ethisch verantwoorde fabrieken met veilige werkomstandigheden.

Klantenservice en klachten

Hoewel we in de reviews en ervaringen geen klachten tegenkomen, kan het toch zijn dat je de behoefte voelt om een klacht in te dienen. Rains.com bied je die ruimte. Kijk wel eerst bij de FAQ, daar worden de meeste vragen namelijk al beantwoord. Wil je toch een klacht deponeren, dan kun je dit doen via het contactformulier op de website. Je kunt echter ook gewoon bellen of een e-mail sturen. Rains.com is eveneens actief op de social mediakanalen Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn. Ook via die wegen zou je contact kunnen zoeken. Door je te abonneren op de nieuwsbrief, ontgaat je helemaal niets meer over Rains.com.

Wil je ook beoordelen?

Iedereen onderkent ondertussen wel de toegevoegde waarde die reviews en ervaringen hebben. Je krijgt zo immers onafhankelijke informatie uit de eerste hand, informatie die je echt helpt bij het maken van de juiste keuze. Het doornemen van de beoordelingen verkleint in elk geval de kans op een misstap aanzienlijk. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo help jij andere mensen ook als die voor een lastige keuze staan.

Reviews over Rains.com
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
UnderArmour logo
UnderArmour
3 beoordelingen
7
Nolten logo
Nolten
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Rains.com

Het bedrijf Rains.com is geverifieerd door ons. De webshop Rains.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Rains.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Rains.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Rains.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Rains.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Supper service

Nadat ik had besteld ben ik goed geinformeerd over de status van mijn bestelling. De Retour is ook supersnel afgehandeld en alles was goed geregeld. Top!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guus L.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rains.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
UnderArmour logo
UnderArmour
3 beoordelingen
7
Nolten logo
Nolten
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rains.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Rains.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rains.com actief?

Rains.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Rains.com reviews? Dan kunt u naar de website van Rains.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie