Schoenenwinkel.nl logo

Schoenenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Schoenenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
947
Schoenenwinkel.nl logo
Website
schoenenwinkel.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Schoenenwinkel.nl

Online schoenen shoppen? Dat doe je natuurlijk bij de webshop Schoenenwinkel.nl. Hier heb je altijd genoeg keuze en kun je eenvoudig bestellen. Wil je ook weten wat andere klanten van Schoenenwinkel.nl vinden? Lees dan gauw verder. Hier lees je namelijk meer over de webshop zelf, maar kom je ook meer te weten over de ervaringen van klanten dankzij hun reviews over Schoenenwinkel.nl.

Over Schoenenwinkel.nl

De webshop Schoenenwinkel.nl werkt volgens een slim principe. Zij kopen slim en voordelig in, waardoor de klant altijd het beste aanbod kan verwachten. Bij Schoenenwinkel.nl kun je dan ook altijd populaire merken vinden, als onbekendere schoenenmerken. Het aanbod varieert en er is dus altijd wel een geschikte schoen voor jou te vinden.

Je kunt bij Schoenenwinkel.nl zowel een groot aanbod voor heren, dames als kinderen vinden. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring en uitmuntende service maakt Schoenenwinkel.nl tot een populaire webshop voor schoenen. .

Waarom kiezen voor Schoenenwinkel.nl

Schoenenwinkel.nl koopt altijd creatief in. Hierdoor is het aanbod altijd een verrassing. Je kunt ieder seizoen nieuwe schoenen verwachten en altijd voor een leuke prijs. Het afwisselende en voordelige aanbod van Schoenenwinkel.nl is al reden genoeg om te kiezen voor deze webshop.

Heb je met spoed nieuwe schoenen nodig of wil je gewoon niet lang hoeven wachten op jouw nieuwe paar schoenen? Dan is Schoenenwinkel.nl zeker de beste optie. Schoenenwinkel.nl vindt een goede én snelle service namelijk erg belangrijk. Ze doen er dan ook alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Schoenenwinkel.nl heeft dan ook een standaard 24 uurs levering voor werkdagen.

Online schoenen bestellen kan nog best lastig zijn, dat weet Schoenenwinkel.nl ook. Daarom bieden ze duidelijke specificaties bij ieder product en zijn alle schoenen online voorzien van meerdere afbeeldingen. Toch kan het gebeuren dat je een verkeerde maat besteld of dat de schoen toch niet lekker zit. Dan hoef je niet te balen, want Schoenenwinkel.nl heeft een schappelijk retourtermijn. Alle schoenen mogen namelijk binnen 14 dagen worden geruild. Je krijgt jouw geld dan gewoon terug en kunt een nieuw paar of een andere maat bestellen bij Schoenenwinkel.nl.

Is Schoenenwinkel.nl betrouwbaar?

Schoenenwinkel.nl heeft al jarenlange ervaring en is een onderdeel van bunnik.biz, een grote handelsonderneming. Je hebt te maken met professionals en dat is ook terug te zien in de webshop, tijdens het betalen en bij de bezorging.

Je ziet het duidelijk terug tijdens de betaling. Dit kan online bij Schoenenwinkel.nl namelijk altijs veilig en naar eigen keuze. Via een beveiligde webbrowser kun je een betaalmethode naar keuze selecteren. Denk bijvoorbeeld aan een veilige betaling mer Ideal of veilig met een creditcard. Je kunt jouw betaaloptie naar keuze ook opslaan bij Schoenenwinkel.nl, wanneer je een gratis account aanmaakt. Je hoeft bij een volgende betaling dan jouw gegevens niet nogmaals in te voeren.

Klantenservice en klachten

Vragen over de schoenen of over de service van Schoenenwinkel.nl kun je altijd stellen aan de klantenservice. Voor een snel antwoord kun je de klantenservice het beste even bellen. Wil je een vraag stellen buiten kantooruren om? Dan kun je jouw vraag het beste per mail versturen en de klantenservice van Schoenenwinkel.nl zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. De klantenservice is professioneel maar staat je altijd vriendelijk te woord.

Bij een klacht over de schoenen kun je natuurlijk gebruik maken van het retourbeleid. Heb je een andere klacht of wil je de klacht over de schoenen of service op een andere manier opgelost zien worden? Schroom dan niet om Schoenenwinkel.nl te contacteren. Zij vinden het belangrijk dat al hun klanten tevreden de (online) deur uitgaan. Deel jouw klacht of aanmerking bij de klantenservice en zij gaan gelijk voor je aan de slag.

Wil jij ook beoordelen?

Loop jij ook op schoenen van de webshop Schoenenwinkel.nl of bestel je hier met regelmaat nieuwe schoenen voor jouw hele familie? Laat dan hieronder weten waarom jij graag bij Schoenenwinkel.nl besteld en wat jouw ervaring is met deze webshop. Vertel bijvoorbeeld iets meer over de kwaliteit van de schoenen, de accuraatheid van de verzendingen en het contact met de klantenservice. Denk je zelf hier nogmaals zult bestellen en zou je Schoenenwinkel.nl aanraden aan anderen? Laat jouw persoonlijke review over Schoenenwinkel.nl hieronder achter en help nieuwe klanten met een unieke ervaring over deze webshop.

Reviews over Schoenenwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Spartoo logo
Spartoo
6 beoordelingen
6,5
Converse logo
Converse
4 beoordelingen
7,3
Kicksshop.nl logo
Kicksshop.nl
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Schoenenwinkel.nl

Ons team van experts heeft Schoenenwinkel.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Schoenenwinkel.nl bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Schoenenwinkel.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Schoenenwinkel.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van schoenenwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Schoenenwinkel.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Prijzen zijn aantrekkelijk bestellen gaat eenvoudig schoenen waren te klein en Bij het retour sturen geen reactie ook bij bellen alleen inspreken bellen niet terug mailen heeft ook geen zin en je klacht indienen evenmin geven nergens reactie op ,zijn nu bijna een maand verder. nog nooit zo’n slecht bedrijf mee gemaakt

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erna B.

6 / 10
3/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne service

Erg fijne service. De schoenen die ik heb besteld zijn scherp afgeprijsd en daardoor had ik ze voor een goede prijs kunnen kopen. De medewerkers van de winkel waren ook erg aardig!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasmijn K.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Schoenenwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Spartoo logo
Spartoo
6 beoordelingen
6,5
Converse logo
Converse
4 beoordelingen
7,3
Kicksshop.nl logo
Kicksshop.nl
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Schoenenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Schoenenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Schoenenwinkel.nl actief?

Schoenenwinkel.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Schoenenwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Schoenenwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie