Shoeline logo

Shoeline reviews, ervaringen en beoordelingen

Shoeline reviews, ervaringen en beoordelingen
178
Shoeline logo
Website
Shoeline
Categorie
Mode

Shoeline ervaringen

Shoeline is de bekende online schoenenwinkel met verschillende sneakers, laarzen en trendy schoenen. Misschien vraag je jezelf even af of het veilig is om hier te bestellen vooral als je hier nog nooit een bestelling hebt geplaatst. Op onze website vind je Shoeline ervaringen van bezoekers die je voor zijn gegaan. Ze geven je graag een idee wat je kan verwachten op schoenen gebied en of een bestelling goed verlopen is. Heb je zelf al eens een paar schoenen besteld bij Shoeline? Jouw Shoeline ervaringen kunnen andere helpen om toch over de brug te komen en hier een paar schoenen te bestellen.

Over Shoeline

Shoeline bestaat al sinds 1988 en is dus al jaren een gerenommeerde schoenenwinkel met bestaande winkels in de grote steden. Sinds 2009 heeft het bedrijf besloten om betaalbare collecties met merkschoenen ook online te verkopen. Met dezelfde service werden de schoenen vervolgens online verkocht. Merken als Quick, Bjorn Borg, Bugatti en Converse kom je hier o.a. tegen. De Shoeline ervaringen zijn dan ook zeer positief over de betaalbare collecties waar je allemaal uit kan kiezen.

Gratis verzending en ruilen

Als je schoenen wil gaan kopen dan is het belangrijk dat ze lekker zitten. Net als in de winkel kan je schoenen altijd gratis verzenden en ruilen. Ongeacht de waarde van je bestelling jouw schoenen worden zo snel mogelijk door TNT Post gratis thuisbezorgd. Passen de schoenen toch niet echt lekker? Dan kunnen de schoenen van Shoeline gewoon gratis retour. Eventueel is het ook mogelijk om de schoenen binnen veertien dagen te ruilen bij een winkel in de buurt.

Shoeline trends

Shoeline heeft niet alleen een goede service en mooie schoenen, maar volgt ook nog eens de trends op schoenen gebied. Voor zowel heren als vrouwen is het mogelijk om de trends van de dag te zien. Passen de trends bij wat jij zoekt? Dan kan je direct zien welke schoenen helemaal hip en trendy zijn. Bestel deze schoenen direct online en profiteer van de scherpe prijzen en mogelijkheden om te ruilen. Deel vervolgens jouw Shoeline ervaringen met ons en adviseer ons waar wij voortaan onze schoenen moeten kopen.

Gerelateerde bedrijven
Van Mourik Schoenen logo
Van Mourik Schoenen
2 beoordelingen
9,5
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
Sanita logo
Sanita
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Shoeline

Het bedrijf Shoeline is geverifieerd door ons. De webshop Shoeline is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Shoeline is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Shoeline maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Shoeline is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Shoeline. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Shoeline.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super service

De schoenen die ik had besteld via de website waren net iets te groot voor mij maar hier heb ik de website over gecontacteerd en ze hebben ze zonder probleem voor mij om geruild!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne L.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shoeline
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Van Mourik Schoenen logo
Van Mourik Schoenen
2 beoordelingen
9,5
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
Sanita logo
Sanita
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoeline een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Shoeline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoeline actief?

Shoeline is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Shoeline reviews? Dan kunt u naar de website van Shoeline gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie