Sloffen-specialist logo

Sloffen-specialist reviews, ervaringen en beoordelingen

Sloffen-specialist reviews, ervaringen en beoordelingen
417
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Sloffen-specialist

Ons team van experts heeft Sloffen-specialist geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sloffen-specialist bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sloffen-specialist is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sloffen-specialist is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Sloffen-specialist te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sloffen-specialist
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Dr. Martens logo
Dr. Martens
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sloffen-specialist een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sloffen-specialist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sloffen-specialist actief?

Sloffen-specialist is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Sloffen-specialist reviews? Dan kunt u naar de website van Sloffen-specialist gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie