Tofvel logo

Tofvel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tofvel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1079
Tofvel logo
Website
tofvel.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tofvel

Een goede slof zit heerlijk om de voet, zorgt voor de nodige warmte en ziet er nog een beetje modieus uit ook. Laat dat nou net zijn wat je bij Tofvel terug kunt vinden. Maar wat weet je voor de rest eigenlijk van dit bedrijf? Is de kwaliteit van de sloffen van Tofvel wel goed? Wat zeggen hun klanten? Als je op zoek bent naar reviews over Tofvel zit je hier goed. Op deze pagina vind je reviews over, ervaringen met en beoordelingen van Tofvel terug. Zo schat jij helemaal correct in wat je mag verwachten van dit bedrijf.

Over Tofvel

Tofvel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van premium pantoffels. Het gaat ook niet zomaar om premium pantoffels, maar wel om pantoffels die handgemaakt zijn uit Nepal. De pantoffels van Tofvel zijn gemaakt van 100% natuurlijke wol afkomstig van vrij grazende schapen. Het bedrijf steunt op drie duidelijke principes. Een eerste principe is de hang naar eenvoud. Vergeet duizenden modellen: bij Tofvel vind je een zeer beperkt aantal modellen maar allemaal wel van een hoge kwaliteit. Het tweede principe is comfort. De sloffen van Tofvel zijn ontzettend duurzaam, beschikken over een schokabsorberende EnergySole en zijn afgewerkt met een kalfsleren of rubberen zool. Ten slotte dragen ze bij Tofvel ook fair trade hoog in het vaandel. Elke aankoop bij Tofvel is een duwtje in de rug geven aan de lokale economie van Kathmandu in Nepal. Zo zet het bedrijf zich onder andere in om hun werknemers Engelse lessen aan te bieden.

Waarom kiezen voor Tofvel?

Bij Tofvel vind je dus sloffen van een hoge kwaliteit uit Nepal. De handgemaakte producten zijn slechts verkrijgbaar in drie simpele modellen voor dames en heren. Wel heb je de keuze uit verschillende kleuren. Je vindt op de website instappers terug en ook hoge modellen. Goed om te weten is dat je bij Tofvel nooit verzendkosten betaalt. Heb je een bestelling geplaatst voor 12 uur op een werkdag? Dan mag je jouw paar sloffen reeds de volgende dag in huis verwachten. In de regel ontvang je jouw pakketje dus 1 à 2 werkdagen na bestelling. Ben je toch van idee veranderd? Dan krijg je tot 14 dagen na ontvangst de tijd om retour te sturen. Betalen kan bij Tofvel op verschillende manieren in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Je kunt betalen via iDeal, via kredietkaart, met PayPal en ook met bancontact.

Is Tofvel betrouwbaar?

Tofvel is absoluut een betrouwbare webwinkel. Zo beschikt het bedrijf over een aanwezigheid op sociale media waar je met vragen terecht kunt en heeft het een eigen klantenservice. Bovendien is Tofvel al enige tijd actief in de sector en in Nepal en heeft het een goede reputatie opgebouwd. Op de webwinkel kan je daarenboven op diverse manieren in een veilige betaalomgeving betalen. Ook is het zo dat de website verbonden is met het veilige SSL-certificaat. Dat betekent zoveel als dat jouw persoonsgegevens veilig zijn voor derden. Op de website vind je ten slotte ook de nodige contact- en bedrijfsgegevens terug. Zo staat het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer gewoon op de website te blinken!

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je een vraag hebt die je niet meteen op de website beantwoord ziet. In dat geval kan je de klantenservice van Tofvel contacteren. De klantenservice spreekt Nederlands, Duits en Engels en kan bereikt worden via de telefoon, per mail of door een brief te sturen naar de hoofdzetel. De klantenservice is geopend tijdens de kantooruren en stuurt in de regel binnen de werkdag een antwoord terug. Helaas loopt niet altijd alles perfect en kan het zijn dat je een klacht hebt. Klachten kunnen per mail doorgestuurd worden voorzien van bestelnummer en alle informatie over de klacht. Je ontvangt van Tofvel een ontvangstbevestiging en ten laatste veertien dagen later een inhoudelijk antwoord. Alternatief kan je ook een klacht neerleggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij aan jouw voeten een paar sloffen van Tofvel? Of heb je op een andere manier ervaring met deze webwinkel? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van dit bedrijf. Wat is de kwaliteit van de producten? Ben je tevreden over de levertijd? Hoe zit het met de klantenservice? Schrijf jouw beoordeling neer in de vorm van een review op deze pagina. Zo help je toekomstige bezoekers correct inschatten wat Tofvel al dan niet voor hen kan betekenen!

Reviews over Tofvel
Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Sneakers.be logo
Sneakers.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Tofvel

Tofvel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tofvel bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tofvel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tofvel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van tofvel.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van tofvel.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tofvel.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tofvel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Sneakers.be logo
Sneakers.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tofvel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tofvel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tofvel actief?

Tofvel is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tofvel reviews? Dan kunt u naar de website van Tofvel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie