Waardijk Schoenen logo

Waardijk Schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Waardijk Schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1246
Waardijk Schoenen logo
Website
waardijk.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Waardijk Schoenen

Op zoek naar een nieuw paar schoenen en wil je graag bestellen bij Waardijk Schoenen? Wil je voor je je bestelling plaatst graag meer weten over de beoordelingen van Waardijk Schoenen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben de reviews van Waardijk Schoenen op deze pagina op een rijtje gezet. Lees snel door wat de ervaringen van andere klanten zijn en neem een weloverwogen beslissing om een nieuw paar schoenen bij Waardijk Schoenen te kopen.

Over Waardijk Schoenen

Waardijk Schoenen is een familiebedrijf met een lange geschiedenis die reeds in 1847 startte, toen bedovergrootvader Jan Waardijk zijn diploma van schoen- en laarzenmaker ontving in Groningen. Hij keerde terug naar geboorteplaats Uitgeest en kocht er twee panden waar hij zijn bedrijf in vestigde. Nu, meer dan 150 jaar later, wordt het bedrijf beheerd door achterkleinzoon Bert Waardijk. Waardijk Schoenen heeft winkelpanden in Alkmaar en Bloemen en blijft in de kern nog altijd een Noord-Hollands bedrijf waar hartwerkende mensen voor superieure kwaliteit en een uitstekende service zorgen. Voor het 150-jarig jubileum kreeg het bedrijf het Koninklijk Wapen, vergezeld van de titel "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" van Koningin Beatrix. Sindsdien vind je het hofleverancierbord aan de gevel van beide winkelpanden. Ondanks de reeds lange geschiedenis van het bedrijf draagt elke generatie Waardijk zijn steentje bij om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Zo startte Bert Waardijk in 2005 en 2006 de kinderschoenenzaken Pucks&Kicks op en werd in 2008 de webwinkel opgestart. In samenwerking met Spaander Trends volgde in 2011 de zaak Waardijk&Spaander in Alkmaar, een winkel waar zowel herenkledij als schoenen worden verkocht.

Waarom kiezen voor Waardijk Schoenen?

Bij Waardijk Schoenen kies je voor kwaliteit en deskundigheid. De schoenen zijn hun geld 100% waard, daar is Waardijk Schoenen van overtuigd. Indien dit niet het geval was, zouden zij de schoenen immers nooit te koop aanbieden. De in Europa gekochte schoenen zijn één voor één handwerk. Naast kwalitatieve schoenen voor het hele gezin vind je bij Waardijk Schoenen een deskundige service. In de winkels krijg je de tijd en de ruimte om de schoenen te passen en goed te beoordelen op pasvorm en comfort. Een slechtzittende schoen kan immers een invloed hebben op je gewrichten, houding en de stand van je rug, benen en voeten. Alle medewerkers zijn zo opgeleid dat ze je naar behoren kunnen adviseren over de aankoop en het onderhoud van je nieuwe schoenen.

Is Waardijk Schoenen betrouwbaar?

Voor je een nieuw paar sandalen koopt voor je dochter of een nieuw paar laarzen voor je vrouw wil je natuurlijk zeker zijn dat Waardijk Schoenen een betrouwbaar bedrijf is. Bij een rondgang langs de gekende reviewplatformen, waaronder het onze, valt het op dat het bedrijf een goede reputatie heeft. Er zijn vele ervaringen van klanten te vinden en het grootste deel daarvan is positief. Vooral de goede prijs/kwaliteitverhouding en de snelle levering valt in de smaak bij andere klanten. Helaas zijn er ook een paar negatieve reviews te vinden maar dat overkomt zowat alle bedrijven. Het is alleen maar menselijk dat er af en toe iets fout loopt. Uiteindelijk kunnen we wel zeggen dat Waardijk Schoenen een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een paar sneakers voor je zoon of wil je graag weten waar je bestelling blijft? Je kunt zowel telefonisch als via het formulier op de website contact opnemen met de klantenservice. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord. Klachten worden binnen 14 dagen behandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs mocassins voor je man gekocht en wil hij sindsdien niets anders meer dragen? Of heb je een bestelling voor regenlaarzen voor je kinderen geplaatst en ben je nog aan het wachten op je pakketje? Wij horen graag wat jouw ervaring met Waardijk Schoenen is, zowel de goede als de slechte. Door jouw review hier achter te laten, help je andere kopers om de juiste beslissing te maken. Aarzel niet en laat ons weten wat jij van Waardijk Schoenen vindt.

Reviews over Waardijk Schoenen
Gerelateerde bedrijven
Van Mourik Schoenen logo
Van Mourik Schoenen
2 beoordelingen
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Waardijk Schoenen

Waardijk Schoenen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Waardijk Schoenen bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Waardijk Schoenen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Waardijk Schoenen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Waardijk Schoenen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van waardijk.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Waardijk Schoenen.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne winkel

Ik was naar de winkel geweest en ben daar super goed geholpen door de medewerkers van de winkel. Ze waren erg vriendelijk en ik heb leuke schoenen kunnen vinden!

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emma D.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Waardijk Schoenen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Van Mourik Schoenen logo
Van Mourik Schoenen
2 beoordelingen
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Waardijk Schoenen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Waardijk Schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Waardijk Schoenen actief?

Waardijk Schoenen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Waardijk Schoenen reviews? Dan kunt u naar de website van Waardijk Schoenen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie