WatchWinders.nl logo

WatchWinders.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

WatchWinders.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
356
WatchWinders.nl logo
Website
WatchWinders.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen bij Watchwinders.nl

Je hebt recentelijk een kwalitatief hoogstaand horloge gekocht die werkt met een automatisch uurwerk, aangedreven door een opwindbare veer. Je polsbewegingen zorgen ervoor dat je stijlvolle klok wordt voorzien van energie en het op tijd blijft lopen. Voor de momenten dat je de horloge niet draagt, ben je op zoek naar een watchwinder voor het dagelijkse onderhoud aan je uurwerk. De diensten van Watchwinders.nl worden je aangeraden en je wilt graag weten of ze betrouwbaar zijn. Hier vind je reviews terug van je voorgangers bij Watchwinders.nl en daardoor krijg je een duidelijk beeld of je met ze in zee wilt gaan, of juist verder gaat zoeken naar een andere optie.

Over Watchwinders.nl

Voor veel eigenaren van opwindbare horloges is een watchwinder de ultieme horlogeaccessoire vanwege zijn luxe uitstraling en functionaliteit. Doordat een automatisch horloge na 48 uur stil staan stopt met werken, dien je de tijd & datum weer opnieuw in te stellen als je deze weer om doet. Door de gevoeligheid van de kroon, kan deze nogal stuk gaan. Watchwinders.nl heeft een uitstekende oplossing gevonden om de kwetsbare delen van je uurwerk te beschermen. Het in 2005 opgerichte familiebedrijf heeft tonnen aan ervaring opgedaan in kwalitatieve producten & professionele service. Daarbij zijn ze een officiële dealer van wel 15 verscheidene high-quality brands.

Waarom kiezen voor Watchwinders.nl?

Het excellent product van Watchwinders.nl wordt geleverd vanuit hun magazijn in Nederland. Wil je graag dat je horloges een lange levensduur hebben en veilig opgeborgen zijn? Dat is de Watchwinder een juiste investering voor jouw kostbare horloge. Je horloge wordt opgeborgen in een stevige omhulsel. Het apparaat wordt elektrisch aangedreven waardoor jouw horloge constant in beweging blijft en de kleine onderdelen in jouw horloge niet stil blijven staan. Hierdoor is jouw horloge altijd klaar om gedragen te worden en slijten de onderdelen minder snel door stilstand. Heb je zelfs 2 automatische horloges die je graag degelijk onderhoud? De keuze is ontzettend ruim bij Watchwinders.nl, want ze hebben zelfs winders die 2,4,6,8 of 12 horloges aankunnen. Het geeft daarbij ook een prachtig gezicht als je meerdere horloges in je Watchwinder hebt opgeborgen.

Is Watchwinders.nl betrouwbaar?

Ga je zelf op zoek naar ervaringen met Watchwinders.nl dan zul je voldoende positieve geluiden horen uit meerdere hoeken. Dit komt omdat het familiebedrijf duidelijk communiceert via hun klantenservice en op de website vermeld wat de levertijd van hun producten zijn. Heb je hier vragen over? Dan zijn ze zelfs direct te bereiken via een mobiel nummer. Door aantrekkelijke kortingen op hun watchwinders in combinatie met de gratis verzending binnen Nederland, zijn ze zeer gewild bij de consument. Een geprezen keurmerk met een gemiddelde van een 8.8 en het kortingsysteem die tot wel 12.5% korting biedt, geeft een zeer vertrouwd gevoel voor de horlogeliefhebbers.

Klantenservice en klachten

Door de jarenlange ervaring heeft het familiebedrijf een staat van uitstekende service opgebouwd. De klantenservice is direct bereikbaar via mail of zelfs via een mobiel nummer. Een antwoord kun je snel verwachten en daarbij wordt er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. Dit is terug te vinden in de reviews sectie van Watchwinders.nl, waar louter positieve reacties staan vermeld.

Wil jij ook beoordelen?

Om andere horlogeliefhebbers te helpen in hun zoektocht naar een uitmuntende accessoire voor hun automatische horloges, is het achterlaten van een beoordeling van groot belang. Deel je ervaringen van Watchwinders.nl met anderen, zodat de keuze voor allen veel gemakkelijker wordt.

Reviews over WatchWinders.nl
Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
UnderArmour logo
UnderArmour
3 beoordelingen
7
Frickin logo
Frickin
2 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over WatchWinders.nl

WatchWinders.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop WatchWinders.nl bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is WatchWinders.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via WatchWinders.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

WatchWinders.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van WatchWinders.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van WatchWinders.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super handig

Ik heb een grote collectie van veel verschillende horloges en ik had dus een watchwinder nodig en die heb ik hier zeker gevonden. Het werkt erg goed en hoef ze niet de hele tijd opnieuw in te stellen.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonathan L.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WatchWinders.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
UnderArmour logo
UnderArmour
3 beoordelingen
7
Frickin logo
Frickin
2 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WatchWinders.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over WatchWinders.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WatchWinders.nl actief?

WatchWinders.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de WatchWinders.nl reviews? Dan kunt u naar de website van WatchWinders.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie