Wijnvoordeel logo

Wijnvoordeel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wijnvoordeel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1297
Wijnvoordeel logo
Website
wijnvoordeel.be
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wijnvoordeel

Wijn kopen is niet moeilijk, maar goede wijn online aanschaffen niet altijd gemakkelijk. Wijnvoordeel is een specialist op het gebied van alle soorten wijn uit 12 verschillende wijnlanden. Wil jij meer te weten komen over Wijnvoordeel dan staan hier diverse reviews op een rijtje. Lees wat Wijnvoordeel te bieden heeft en bepaal of jij ook wijn via Wijnvoordeel gaat bestellen.

Over Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is letterlijk in 1999 begonnen op de zolderkamer van René en Henriet Tulner. Als liefhebber van mooie wijnen maakt hij zelf zijn eerste website waarmee hij de eerste wijnen verkocht. In de loop van de jaren is Wijnvoordeel gegroeid tot een landelijk bekend bedrijf met meerdere medewerkers. In alle jaren is hun missie gelijk gebleven: het voor een spectaculaire lage prijs aanbieden van gerenommeerde wijnen. Hiervoor zijn ze steeds op zoek naar de mooie wijnaanbiedingen van Nederland. Hun motto is 'slim gekocht, smaak verzekerd'.

Waarom kiezen voor Wijnvoordeel

Via Wijnvoordeel heeft de klant keuze uit meer dan 400 wijnen uit alle bekende wijngebieden ter wereld. De klant besteld online rode, witte en roséwijnen of kiest voor een feestelijke mousserende wijn of een speciaal wijncadeau. De wijn wordt aan de deur geleverd, waardoor de klant niet met een doos wijnflessen hoeft te sjouwen. Door een effectieve bedrijfsvoering en een scherpe inkoop is het mogelijk om de wijn flink onder de normale winkelprijs aan te bieden.

Is Wijnvoordeel betrouwbaar?

Wijnvoordeel bestaat al 22 jaar en is in die tijd gegroeid tot een online winkel met landelijke bekendheid. In 2017 wint het bedrijf de publieksprijs tijdens de Shopping Awards XL in de categorie eten en drinken. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Gorredijk en beschikt over een eigen klantenservice. Het klantenbestand ligt tegen de 500.000 actieve bestellers waarmee een omzet van ongeveer 30 miljoen euro wordt behaald. In de Twinkle 100, het overzicht van de bekendste e-commerce shops in Nederland bezet Wijnvoordeel de 47ste plaats. Wijnvoordeel is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Wijnvoordeel is tijdens kantooruren en op zaterdag telefonisch te bereiken voor alle soorten vragen over hun wijnen en bestellingen. Daarbij is het ook mogelijk om het bedrijf via een email te benaderen. Een uitgebreide FAQ geeft duidelijk antwoord op vele veel gestelde vragen. Er is een regeling rondom proefgarantie op het moment dat een pakket wijn 'kurk' bevat. Binnen 14 dagen kan een bestelling zonder opgave van redenen worden geannuleerd. Klachten moeten via de mail worden ingediend waarna het bedrijf binnen 48 uur contact opneemt. Na uiterlijk 14 dagen volgt een inhoudelijke reactie. Is de oplossing niet naar wens dan kan de klacht door de Geschillencommissie Thuiswinkel worden beoordeeld.

Wil jij ook beoordelen?

Goede wijn behoeft geen krans, maar goede reviews van bestaande klanten geven een heel prima beeld over de wijnen van Wijnvoordeel. Ben jij klant bij Wijnvoordeel dan kan je hier een review achterlaten. Bezoekers van deze website krijgen hierdoor een goed beeld wat Wijnvoordeel te bieden heeft en kunnen goed geïnformeerd beslissen of ze ook via Wijnvoordeel hun wijn in huis gaan halen.

Reviews over Wijnvoordeel

Gerelateerde bedrijven

MegaGadgets logo
MegaGadgets
3 beoordelingen
9,7
BereVini logo
BereVini
1 beoordeling
10
Topdrinks logo
Topdrinks
8 beoordelingen
8,6
5,7
28% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Lees onze review over Wijnvoordeel

Ons team van experts heeft Wijnvoordeel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Wijnvoordeel bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Wijnvoordeel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Wijnvoordeel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van wijnvoordeel.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wijnvoordeel.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wijn is wel ok. Maar aggressive marketing als bittere nasmaak.

Wijn die ik bestelde was wel ok. Maar ik wil iedereen waarschuwen dat het lastig is om van de agressieve marketingactiviteiten af te komen. Je krijgt spam mail die je niet kunt opzeggen, telefoontjes, persoonlijk mailtjes. Heel vervelend. Dus als je iets bestelt, houd er rekening mee dat het wijn is met een langdurige nare afdronk.

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bijzonder slechte klantenservice, onjuiste aanbiedingen.

Ik ben sinds meer dan tien jaar goede klant van dit bedrijf, ook omdat ik vaak voor groepen kook. Tot een halfjaar geleden verliep alles goed. Daarna ontstonden problemen: aanbiedingen die niet werkten, bijzonder trage afhandeling van vragen, bij klachten beloften om terug te bellen, wat gewoon niet gebeurt. Op een of andere manier is de klad in het bedrijf gekomen, ze hebben de eigen processen niet onder controle, houden je aan het lijntje, zeer onplezierig. Ze hebben veel geïnvesteerd in reclame, misschien daardoor op rand van faillissement??? Ik durf niet meer te bestellen.

Geplaatst op: 30-08-2022
Laatst bewerkt op: 30-08-2022
Geschreven door: Bert T.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer!

De wijnen zijn doorgaans goed tot acceptabel. Het probleem ligt hem bij de service, of het ontbreken ervan. Leveringen lopen fout en het bedrijf doet geen enkele inspanning om dit op te lossen. In tegendeel! We bestellenden nochtans regelmatig (groep van 4 aankopers) maar hebben besloten nooit meer bij hen aan te kopen. een echte ontgoocheling.

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 18-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Op 29 juni 2022 een bestelling geplaatst met kortingscode.
Krijgen bij de laatste stap (voor de betaling) de melding: ''In afwachting''.
Navraag over deze status is niet mogelijk, men reageert niet op mails en ook het telefoonnummer
0317-702796 wordt gewoon niet opgenomen. Men zou een betere afhandeling verwachten.

Geplaatst op: 05-07-2022
Laatst bewerkt op: 05-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte levering en afhandeling.

een mooie selctie wijnen tegen een goede prijs, maar de service bij een niet correcte levering laat alles te wensen over
Post.nl laat verstek gaan, zijn niet of heel moeilijk te bereiken en het verloop van de afhandeling is ronduit slecht te noemen.

Geplaatst op: 21-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel bestel proces ... echter wijn niet ontvangen

Ik zag een mooie aanbieding in de krant. De bestelling was snel geplaatst en de levertijd is de volgende dag. Tot zover helemaal goed. De volgende dag komt de wagen van post nl voorrijden de bezorger stapt niet uit en rijdt vervolgens na ongeveer 2 minuten weer weg. Ik krijg een mail dat ik niet thuis was. Niet zo netjes van post nl maar hier kan wijnvoordeel niks aan doen natuurlijk. Ik kan de volgende dag de bestelling ophalen bij een post.nl punt. Helaas krijg ik de volgende dag wederom weer een bericht dat het maandag wordt. Op maandag een bericht dat het dinsdag wordt. Toch maar even gebeld met wijnvoordeel. Ik krijg iemand aan de telefoon die het heel vervelend vind, voor zichzelf want nu moet ze een "onderzoek " instellen. Zolang het onderzoek loopt geen wijn en geen geld terug. Je kunt als wijnvoordeel zeker meer doen voor je klanten stuur gewoon nieuwe af en stel een onderzoek in. Dus post.nl bedankt voor het zoek maken van mijn bestelling en wijnvoordeel bedankt voor de waardeloze service. Hopelijk duurt het onderzoek niet te lang.. ik ben inmiddels wel toe aan een wijntje
Het telefoongesprek werd opgenomen voor trainingsdoeleinden ik hoop dat er wat mee gedaan wordt.
Gr Remko van Ekeren

Geplaatst op: 13-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Remko V.

7 / 10
5/5 3/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze komen hun proefgarantie NIET na!

Ik probeer al 3 weken zure wijn terug te sturen op basis van hun retour en proefgarantie. Ze zijn al 2 keer niet komen opdagen op de beloofde dag, willen niet terugbetalen, doen er weken over om mails te beantwoorden en nemen de telefoon gewoon niet op.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Walter W.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
ONTBETROUWBAAR

Oro italiano Governo all'uso toscano / ediz. limitata.
Tussen 15 en 25/01 is Wijnvoordeel er in geslaagd 4 x de prijs te wijzigen. Aangeprezen aan €8.99, op moment van bestelling zou het opeens €9,49 zijn. Dan was er plots 10% korting ( dus €8,54 ). Ik heb aan deze prijs besteld maar op moment van levering van 30 flessen was prijs alweer veranderd naar €7.99. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat na contactname toch aan deze prijs werd afgerekend.
En vandaag een nieuwe prijs : €7,29...
Wijnvoordeel beschouwt zijn klanten als idioten. Voor mij hoeft het allemaal niet meer.

Geplaatst op: 18-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carlos V.

7 / 10
5/5 3/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Doorgestoken kaart

Ik kocht al lang wijnen bij wijnvoordeel, omdat het een makkelijke site is en de wijnen op zich wel ok zijn.
Op een gegeven moment kocht ik een wijn die de hemel in werd geprezen op de site. Nu hecht ik daar normaal gesproken niet zoveel waarde aan, maar deze wijn, volgens de site, oversteeg elke verwachting.
Doosje gekocht en geprobeerd: het was geen slechte wijn, maar ook niet een hele goede; de eerste slok was ok, maar die werd al snel bitter en sleets. Alsof er iets miste.
Dit strookte uiteraard niet met de beschrijving van de 'kenners', dus ik deed iets wat ik zelden doe: ik schreef een review. Een negatieve review.

Na lange tijd gewacht te hebben op het verschijnen van mijn review op de site, ontdekte ik dat er sinds mijn review al 6 andere mensen een (hele positieve) review hadden geplaatst!
Dat klopte niet, dus Wijnvoordeel maar eens geschreven. Die gaven te kennen dat mijn review niet aan de voorwaarden voldeed (????) en dat deze derhalve niet was geplaatst.

M.a.w. het lijkt mij een site die graag de positieve reviews en reacties plaatst en de slechte eruit vist - en onder het mom van 'het voldeed niet aan de voorwaarden' weggooit.

Caveat Emptor!!

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: David K.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Is eigenlijk men voor de gek houden.

Wat grappig ,
Pierre Baptiste Grenache Rosérosé kost €5,99.
springt de prijs in deze actie tijd van 2de fles half geld in eens naar €6,79 DUS €1,70 pfles
meer dan is de actie 2de voor de helft maar dat is niet waar dus.
Is eigenlijk men voor de gek houden.
benieuwd hoe anderen hier over denken.
raar hoor. men geeft wel antwoordt maar ook weer niet echt, gooit me op de nieuwe alcoholwet. onzin de prijs versprong 25% blijft 25% en dat mag. 2de mail geen reactie levering niet altijd op de afgesproken dag

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin L.

5 / 10
4/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed afgewerkt

Mijn bestelling was super goed afgewerkt. De wijn die ik wilde bestellen was helaas niet op voorraad dus ik kreeg wijnvoordeel op de fles die ik wilde. Super service!

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruben R.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wijnvoordeel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MegaGadgets logo
MegaGadgets
3 beoordelingen
9,7
BereVini logo
BereVini
1 beoordeling
10
Topdrinks logo
Topdrinks
8 beoordelingen
8,6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wijnvoordeel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Wijnvoordeel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wijnvoordeel actief?

Wijnvoordeel is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Wijnvoordeel reviews? Dan kunt u naar de website van Wijnvoordeel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie