YouHodler logo

YouHodler reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
YouHodler reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2809
YouHodler logo
Website
youhodler.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen YouHodler

De wereld van crypto is vandaag de dag booming. Het relatief snel verdienen van geld klinkt natuurlijk ook erg aantrekkelijk. Maar hoe weet je zeker dat je investeert in de juiste valuta? Wanneer weet je zeker dat je gegevens optimaal zijn beveiligd tegen hackers? En op wat voor platform kun je dit veilig en toegankelijk doen? Op al deze vragen is YouHodler het antwoord. Om je beter op weg te helpen, lees je op deze pagina alle informatie over dit bedrijf. Ook hebben we verschillende reviews van andere gebruikers voor je op een rijtje gezet.

Over YouHodler

Het YouHodler FinTech-platform richt zich erop en crypto gedekte leningen met hoog rendement te kunnen verlenen. Maar ook crypto/fiat en crypto /crypto-conversies behoren tot de mogelijkheden. Voor dit platform ben je aan de juiste adres voor verschillende crypto currencies en tokens, waaronder, REP, HT, XRP, XLM, LTC, ETH, BNB, BCH en BTC. Daarnaast kun je er ook altijd op vertrouwen dat digitale activa van gebruikers altijd veilig worden bewaakt met de geavanceerde bewaar- en beveiligingsopties van Ledger Vault. Het bedrijf is gevestigd in Zwitserland en heeft twee hoofdkantoren in Cyprus en Zwitserland.

Waarom kiezen voor YouHodler

Het bedrijf is actief lid van de Crypto Valley Association en de Blockchain Association of Financial Commission. Hierdoor ben je er altijd zeker van dat je gegevens goed worden beschermt door het efficiënte geschillenbeslechtingsproces. Het team van YouHodler beschikt over een erg ruime expertise op het gebied van Commercial Finance en FX/CFD-handel. Daarnaast combineert het team van dit bedrijf de ervaring en kennis op het gebied van traditionele financiën met de start-up geest van de digitale industrie.

Is YouHodler betrouwbaar?

YouHodler is een erg betrouwbaar platform om actief te gaan handelen in crypto. Je kunt via dit platform zowel je cryptoportfolio afdekken als extra geld ontvangen, om het op deze manier te versterken. Om wat voor soort operatie het ook gaat, het is altijd veilig in handen bij het team van YouHodler. Er worden altijd de best practices in de branche gevolgd op het gebied van gegevensversleuteling, toegangsrechten, gegevensbescherming en IT-beveiligingscontroles. Alle fiat-fondsen worden bij gerenommeerde bankrekeningen in Europa en Zwitserland opgeslagen. Het team van dit bedrijf bestaat enkel uit specialisten met een ruime ervaring in de branche.

Klantenservice en klachten

Zowel de portemonnees op het web als op mobiele apparaten zijn uiterst veilig en gebruiksvriendelijk. Kun je advies gebruiken over dit platform en ontvang je graag meer informatie? Je leest alle veel gestelde vragen op de website van YouHodler. Binnen no-time kun je de juiste antwoorden vinden over dit platform waar je naar op zoek bent.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eenmaal (actief) aan het handelen bent in crypto via het platform van YouHodler, ben je hoogst waarschijnlijk zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid? Wil je graag een beoordeling geven over het platform van YouHodler? Laat dan je review achter op deze pagina.

Reviews over YouHodler

Gerelateerde bedrijven

Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over YouHodler

YouHodler is geverifieerd door ons expert team. De webshop YouHodler bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is YouHodler lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via YouHodler. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van youhodler.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van youhodler.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van YouHodler.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden

Ik ben super tevreden met de service van het bedrijf en met de uitbetalingen. Het is een goede kans om een pasief inkomen op te bouwen. Er zit ook echt een super goed team achter die je altijd kunnen helpen!

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Puck S.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over YouHodler


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is YouHodler een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over YouHodler. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is YouHodler actief?

YouHodler is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers en cryptocurrencies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de YouHodler reviews? Dan kunt u naar de website van YouHodler gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie