Nibble logo

Nibble reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nibble reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2806
Nibble logo
Website
nibble.finance
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nibble

Een weloverwogen keuze maak je niet alleen. Je steunt op de schouders die er eerder mee te maken kregen en ondertussen van wanten weten. Het beheer van je financiële middelen is geen kleine kwestie. Het gaat gepaard met risico’s, afwegingen en overige perikelen. Het heeft uiteraard ook een fijnere zijde — wanneer je middelen juist en verantwoord benaderd worden, reken je op een zorgelozere en zelfs lucratieve gang van zaken. Bij Nibble weet men raad wanneer het om investeren gaat. Meer specifiek, het investeren in leningen. Zo nu en dan legt een huidige gebruiker een beoordeling vast en op basis hiervan ontdek je alles wat je moet weten over Nibble en wat het je kan brengen. Is Nibble betrouwbaar? Waarin maakt Nibble het verschil? Met welke punten houd je best rekening? Hieronder vertellen we je meer.

Over Nibble

Nibble is een platform, bedoeld voor investeringen in leningen. Joymoney staat gekend als het overkoepelend orgaan in IT Smart Finance. Nibble maakt hier proactief onderdeel van uit en vormt de ultieme verbinding tussen leners en investeerders. Het concept is erg toegankelijk en spreekt ook zij die het investeren onder de knie krijgen aan. Een gespecialiseerd team werkt vanuit jarenlange ervaring samen — ze leggen ieder eigen klemtonen vanuit eigen expertise. Ze stromen uit verscheidene sectoren gaande van IT, fiscaliteit, mathematica, economie, evenals ingenieur- en ondernemerschap. Samen staan ze in voor Nibble’s werking en voortdurend aangescherpte kwaliteiten.

Waarom kiezen voor Nibble

Wanneer je van start gaat met investeren via Nibble, zijn er enkele zaken die je in je achterhoofd kunt houden. Nibble’s werking gaat uit van een P2P-concept (Peer-To-Peer). Het is vlot toegankelijk en dit zowel voor particulieren als bedrijven, zowel op beginnend als ervaren startniveau. Het proces werd erg geautomatiseerd — bij aanvang kies je een strategie, bedrag en looptijd. Het spreekt voor zich dat deze klemtonen kunnen verschillen op basis van je situatie. Het platform selecteert leningen en herinvesteert op doorlopende wijze. Benieuwd naar je jaarlijke winstmarge? Deze loopt mogelijks op tot maar liefst 9.7%-19% op jaarbasis. Het gaat om erg competitieve marges.

Is Nibble betrouwbaar?

Nibble maakt enkele prioriteiten meer dan waar — ze gaan transparant, professioneel en innoverend te werk. Alle betrokken neuzen kijken eenzelfde richting uit — de richting naar een beter, zorgelozer én welvarender morgen. Er wordt ingespeeld op wat het is dat klanten benodigen. Vanuit jarenlange expertise binnen het gebeuren van fin-tech brengt Nibble een uitmuntende kwaliteit naar voren. Het concept wordt te allen tijde aangescherpt met oog op innovatie, duurzaamheid en flexibiliteit. Doe rondvraag binnen je naaste omgeving — welk platform verkiezen zij? Nibble zal er zonder twijfel klinken.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag, opmerking of suggestie? Kamp je met een klacht en leg je deze graag naar? Nibble’s klantenservice staat voor je klaar. Je bereikt het team zowel via telefonisch als via mail. Surf naar Nibble’s website voor overige mogelijkheden van contact.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven ontdekte je alle belangrijke informatie omtrent Nibble’s werking. Op basis van ervaringen van zij die je voorgingen, vormde je een helder beeld. Heb je ondertussen ervaring met Nibble? Help je anderen graag verder door er meer over te delen? Stel je eigen beoordeling vandaag nog samen.

Reviews over Nibble
Gerelateerde bedrijven
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Nibble

Nibble is geverifieerd door ons expert team. De webshop Nibble bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Nibble lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Nibble. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Nibble is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van nibble.finance. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nibble.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed voor beginners

Ik ben een beginnend belegger dus ik heb al veel verschillende platforms uitgeprobeerd maar deze blijkt echt het best. Het is makkelijk te begrijpen dus ook super goed voor beginners. Al het beloofde inkomen heb ik elke keer tijdig ontvangen.

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem R.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nibble
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nibble een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nibble. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nibble actief?

Nibble is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Nibble reviews? Dan kunt u naar de website van Nibble gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie