ANWB Creditcard logo

ANWB Creditcard reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ANWB Creditcard reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1332
ANWB Creditcard logo
Website
anwb.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen ANWB Creditcard

Ben je lid van de ANWB en zoek je een aanbieder van creditcards? Dan zou één en één wel eens twee kunnen zijn en dan zou de ANWB Creditcard zomaar iets voor jou kunnen zijn. Om te kijken of dit ook echt het geval is, hebben we de beoordelingen van mensen die al een creditcard van de ANWB hebben voor je samengevat. Vervolgens beslis je uiteraard helemaal zelf of je ook kiest voor de ANWB Creditcard.

Over ANWB Creditcard

De ANWB is de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond en dé organisatie in Nederland voor verkeer en toerisme. De ANWB is er al vanaf 1883. Voor de ruim vier miljoen leden wordt regelmatig wat extra’s gedaan. Mooi voorbeeld is de ANWB Creditcard. Dat betekent dat alleen leden van de ANWB de ANWB Creditcard aan kunnen vragen. Met de creditcard kunnen leden wereldwijd en veilig betalen en zijn zo goed als alle aankopen verzekerd.

Waarom kiezen voor de ANWB Creditcard?

Ben je lid van de ANWB en op zoek naar een geschikte creditcard? Dan is de ANWB Creditcard een prima optie. Je hebt zo namelijk een heel goedkope creditcard. De creditcard staat voor veiligheid en gemak. In alle gevallen is de ANWB Creditcard goedkoper dan de betaalkaart die je bij een bank aanvraagt. De ANWB Creditcard wordt wereldwijd geaccepteerd en vrijwel al je aankopen zijn verzekerd. Komt een pakket niet aan, dan krijg je bovendien je geld terug.

Is de ANWB Creditcard betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van mensen die al een ANWB creditcard hebben zijn helder; de creditcard is buitengewoon betrouwbaar. En dat blijkt ook in de praktijk. De creditcard kent wereldwijde dekking, je kunt steeds veilig betalen en je kiest zelf uit een van de drie uitvoeringen, de Gold, Silver of Classic. Overigens krijg je de creditcard niet zomaar. Je dient achttien jaar of ouder te zijn, je inkomen dient tenminste 1150 euro netto uit werk of pensioen per maand te zijn en je moet in Nederland wonen en een Nederlandse bankrekening hebben. Ook mag je de afgelopen zeven jaar geen betalingsachterstanden hebben opgelopen, iets dat wordt gecheckt bij het BKR in Tiel. Daarmee wordt voorkomen dat mensen in de financiële problemen geraken door het bezit van een creditcard. Ook de aanvraagprocedure is dus zeer betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Wil je contact met de ANWB omdat je een klacht hebt, dan kun je die klacht op verschillende manieren indienen. De kortste klap is gewoon bellen met de ANWB. Daarnaast kun je gebruik maken van het contactformulier op de website. Nog een andere optie is contact leggen via de social media kanalen Facebook en Twitter. Mogelijkheden voldoende dus om snel in contact te komen met de ANWB.

Wil jij ook beoordelen?

Van alle geboden informatie heb je doorgaans het meest aan de beoordelingen van mensen die ervaring hebben met een bepaald product of met een dienst. Dit omdat zij je vooral praktische informatie kunnen geven. En juist die informatie kan je helpen bij het nemen van de enige juiste beslissing. Om die reden vragen we je - heel vriendelijk uiteraard- om voortaan ook een beoordeling te maken om zo andere mensen ook de helpende hand te bieden.

Reviews over ANWB Creditcard
Gerelateerde bedrijven
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Santander logo
Santander
20 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met ANWB Creditcard

Ons team van experts heeft ANWB Creditcard geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ANWB Creditcard bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ANWB Creditcard is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ANWB Creditcard is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van anwb.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Handig en gemakkelijk

Gemakkelijk en super betrouwbaar. Ik gebruik deze creditcard al jaren zonder enkele problemen. Ik gebruik hem meestal alleen voor grotere aankopen via internet aangezien je beter beschermt bent tegen problemen met de webshop waar je besteld.

Geplaatst op: 14-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique M.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ANWB Creditcard
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Santander logo
Santander
20 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ANWB Creditcard een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ANWB Creditcard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ANWB Creditcard actief?

ANWB Creditcard is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) creditcards & bankpassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ANWB Creditcard reviews? Dan kunt u naar de website van ANWB Creditcard gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie