AWIN Benelux logo

AWIN Benelux reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AWIN Benelux reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1087
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over AWIN Benelux

Ons team van experts heeft AWIN Benelux geverifieerd op een aantal punten. De webshop van AWIN Benelux bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. AWIN Benelux is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

AWIN Benelux is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van awin.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van AWIN Benelux.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super goed

Tot nu toe zo goed, alles ziet er georganiseerd uit, goed uiteengezet voor mij om te begrijpen dat de installatie eenvoudig was. heel erg bedankt hiervoor. Ik kan bijna niet meer zonder.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martijn O.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AWIN Benelux
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AWIN Benelux een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AWIN Benelux. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AWIN Benelux actief?

AWIN Benelux is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de AWIN Benelux reviews? Dan kunt u naar de website van AWIN Benelux gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie