KPN logo

KPN reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
KPN reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
13
KPN logo
Website
kpn.com
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen KPN

KPN. Het is een bedrijf dat iedereen in Nederland kent en iedereen of op het werk of thuis ook wel mee in contact komt. Wil je eventueel overstappen naar KPN? Een dienst gebruiken van deze mastodont? Dan maak je daar natuurlijk best een weloverwogen keuze van. Wat zijn de voorwaarden? Wat zijn de ervaringen van de klanten van KPN met deze specifieke dienst? Zijn de reviews over de dienstverlening positief of negatief? Wat vertellen de beoordelingen jou? Ben jij op zoek naar reviews, ervaringen en beoordelingen van KPN? Dan zit je op deze pagina goed. Hier hebben wij voor jou deze allemaal op een rij gezet. Zo kan jij meteen inschatten of een overstap een goed idee is. Informatie is macht.

Over KPN

KPN is een aanbieder van internet & televisie in Nederland en is ook veruit de marktleider op dat domein. Iedereen kent KPN wel, maar niet iedereen kent de geschiedenis van dit bedrijf. KPN is ontstaan onder de naam PTT in 1852 als telegrafiedienst. Doorheen hun geschiedenis is het bedrijf steeds blijven evolueren en zich aanpassen tot op de dag van vandaag als digitale specialist in de telecomwereld. KPN stelt zich daarbij tot doel om Nederlanders met elkaar te verbinden (de doelstelling is van Nederland het best verbonden land ter wereld te maken) op weg naar een duurzame toekomst. Een voorbeeld van die werkwijze en die focus op duurzaamheid is dat KPN zo goed als elk jaar het energieverbruik terugdringt. Zo is het bedrijf al sinds 2015 volledig klimaatneutraal. KPN stelt zich ook tot doel er voor elke Nederlander te zijn. Dat betekent niet enkel een ruim aanbod aan diensten voor de particulier maar ook een ruim aanbod aan diensten voor zakelijke klanten. Of je nu een klein bedrijf hebt, een middelgroot of een groot: er zijn heel heel wat toepassingen en merken waarmee KPN op die markten actief is. Ben je geïnteresseerd in alles wat KPN uitsteekt? Dan kan je op de website tonnen nieuws over het bedrijf terugvinden net als gedetailleerde waarden en normen betreffende de bedrijfsuitoefening.

Waarom kiezen voor KPN?

KPN biedt een brede waaier diensten aan die niet in één paragraaf te vatten zijn. Zo zijn er pakketten voor televisie, internet en telefonie. Daarnaast vind je echter ook heel wat mobiele abonnementen, sim only producten en zelfs smartphones aan. Tevens is KPN een netwerkaanbieder van 4G. De webwinkel zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: bestellen, mobiel, internet, televisie en andere producten. Onder de subcategorieën vind je zaken als telefoons, abonnementen, SuperWifi, Glasvezel, sim only en ga zo maar door. Ook vind je op de website heel wat service terug. Dat is bijvoorbeeld informatie over hoe bepaalde pakketten te installeren, over online tv-kijken, wat je moet doen bij een verhuis en nog veel meer. Onder de paraplu van KPN vind je ook een brede waaier aan merken met elk hun eigen specialiteit. Zo is er XS4ALL voor internet aan topkwaliteit. Er is Simyo wat een telecomaanbieder is. Je kunt kiezen voor KPN Security voor digitale veiligheid, voor Ortel Mobile als prepaid provider, voor Cam IT Solutions voor de ontzorging van ICT-infrastructuur, voor Solcon voor veilig en beheersbaar internet en voor Inspark om organisaties te helpen met de digitale transformatie. Wil je nooit meer een aanbieding missen van KPN of blijf je graag op de hoogte van de nieuwtjes? Dan kan je één van de social media kanalen van het bedrijf volgen. Ze hebben een Facebook, een Linkedin, een Twitter en een Youtubekanaal.

Is KPN betrouwbaar?

KPN is zonder enige twijfel één van de meest betrouwbare bedrijven in Nederland. De reputatie van het bedrijf is immers onaantastbaar. Met een geschiedenis van 150 jaar en een enorm klantenbestand kan je niet om KPN heen in Nederland. Op de website vind je ook tal van contactgegevens terug zoals het adres van de hoofdzetel en zie je dat KPN een eigen klantenservice heeft voor vragen en/of klachten. Betalingen voer je bij KPN uit in de jouw eigen vertrouwde en veilige bankomgeving. Op de website vind je ook een overvloed aan informatie terug over de bedrijfsuitoefening. Je vindt er privacy statements, algemene voorwaarden, mission statements, kwetsbaarheidsrapporten en nog veel meer. Ook goed om te weten is dat de verbinding met de website zelf beveiligd is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of zit je met een probleem? Dan is de eerste stap om even de pagina klantenservice goed door te lezen. Hier vind je heel wat informatie terug betreffende vaak voorkomende vragen en problemen. Staat het antwoord hier niet tussen? Dan kan je de klantenservice van KPN contacteren. De klantenservice van KPN kan je op verschillende manieren contacteren. Dat kan telefonisch, dat kan per briefwisseling en dat kan ook per mail. Op de website vind je afhankelijk van jouw probleem het juiste nummer en het juiste mailadres. Is er iets misgelopen met jouw dienst of aankoop? Dan kan je een klacht indienen bij KPN. Dit doe je bij voorkeur per mail. In de regel krijg je van KPN binnen enkele werkdagen een inhoudelijke reactie op klachten. Het is ook mogelijk om een klacht in te dienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van KPN? Of maakte je ooit gebruik van diensten van KPN en ben je daarna overgestapt? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met KPN en jouw beoordeling van dit bedrijf. Heb je enige ervaring met de klantenservice? Zijn de producten van een correcte waarde? Is de dienstverlening wat je zou mogen verwachten van een bedrijf van hun formaat? Door jouw review op deze pagina neer te schrijven help je anderen goed inschatten of KPN iets voor hen is net niet.

Reviews over KPN
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Formovie logo
Formovie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
4,3
28% zou hier weer kopen
126 beoordelingen
Lees onze review over KPN

Het bedrijf KPN is geverifieerd door ons. De webshop kpn.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. KPN is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KPN maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

KPN is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van kpn.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van KPN.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Diefstal dmv data roaming buiten Europa

Op de Antillen na aankomst pas bij het hotel de dataroaming uitgezet. Intussen was de kpn in staat om 67 euro aan roamingkosten uit de telefoon te trekken. Zonder dat we daar zelf veel voor hoefden te doen. Geen waarschuwing geen contact alsof de telefoon een geldautomaat is.
Geen mogelijkheid om contact met ze op te nemen per mail oid

Geplaatst op: 31-03-2024
Laatst bewerkt op: 31-03-2024
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontzettende slechte service, leugenaars

beloftes worden niet nagekomen, er wordt zelfs gelogen over monteurs die zouden komen maar nooit opgeroepen zijn. Klachtenservice belt niet terug zoals afgesproken en een medewerker van de klantenservice pretendeert het beter te weten dan zijn collega's, behandeld je alsof je één of andere blonde doos bent en laat je niet uitpraten. Via de site kan je niets regelen en moet je iedere keer weer bellen met onbekwame, leugenachtige helpdeskmedewerkers

Geplaatst op: 19-03-2024
Laatst bewerkt op: 19-03-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Ze geven valse beloftes. Servicemedewerkers geven aan dat het opgelost is maar ho maar niets van waar. Wordt elke keer langdurig in de wacht gezet. Maar het probleem is nog niet verholpen. Is een dagtaak geworden om het te kunnen regelen. Waar is de service gebleven?
Ik kan hem namelijk niet meer vinden bij KPN.
Op de site van KPN staat vermeld dat je je diensten makkelijk kan wijzigingen online. Dat is uiteraard een fabel. Want je mag gewoon de telefoon pakken en bellen.
Nee, geen beste provider en dan druk ik het nog netjes uit.

Geplaatst op: 27-03-2024
Laatst bewerkt op: 27-03-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Eerst 2 jaar lang 21 euro in de maand teveel betalen voor m’n abbonoment zonder een signiaal of compensatie. Vervolgens wijzig ik m’n nummer ben ik een hele week lang onbereikbaar (van het kastje naar de muur gestuurd) zonder compensatie of enig begrip. Vervolgens smeren ze me in de winkel een internetabonnement aan en beloven dat het zonder problemen overstappen is. Nu heb ik al 2 dagen geen internet omdat ze me gewoon niet aansluiten op het netwerk vanuit de centrale, ik werk thuis mijn vrouw ook met alle gevolgen van dien!!! Kijk uit voor dit malavide bedrijf.. ze leveren niks en willen alleen je geld!! Ben blij dat ik er nu vanaf ben!!

Geplaatst op: 26-03-2024
Laatst bewerkt op: 26-03-2024
Geschreven door: Biko D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alleen de normale tv kun je goed kijken zo dra je netflix of videoland aanzet is het drama

Iedere keer stopt ie met afspelen en moet ie weer lade terwijl ik wel grof mag betalen dit is belachelijk

Geplaatst op: 13-02-2024
Laatst bewerkt op: 13-02-2024
Geschreven door: N V.

5 / 10
2/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring

Zeer SLECHT ervaring! Ik ben al 6 jaar klant en sinds vorig jaar krijg ik hele hoge abonnementskosten. In plaats van betere aanbiedingen te krijgen, krijg ik hoge rekeningen.
Ik bel zelden en gebruik meestal het WiFi-internet van mijn werk.
Mijn internetbytes zijn na 1 week leeg, ook als ik het niet vaak gebruik en ben ik dan genoodzaakt om nieuwe gigabyte te bestellen. Mijn abonnement zou 30 euro per maand moeten zijn en ik krijg rekeningen van 90/100 euro. Om deze redenen weiger ik deze maand de extra kosten te betalen, heb ik de klantenservice gebeld voor een onmiddellijke oplossing en in plaats daarvan hebben zij mijn abonnement geblokkeerd. Zeer teleurgesteld en bedrieglijk!! Ik zal mijn abonnement opzeggen.
ik raad je dit bedrijf niet aan!!!

Geplaatst op: 13-02-2024
Laatst bewerkt op: 13-02-2024
Geschreven door: Diana B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht , pure oplichting !

Wij hebben het snelste en duurste abonnement van kpn .
We hebben weinig tot geen verbinding thuis !
Tv apps werken niet vanwege de verbinding .
Monteurs geweest , dan werkt het een beetje en naar een paar dagen niet meer !
Alles duurd ook lang , telefonisch zijn ze moeilijk bereikbaar .
Degene die je bereikt kunnen niks .
Totslot : ik zal nooit meer iets van kpn willen , pure oplichterij !

Geplaatst op: 04-02-2024
Laatst bewerkt op: 04-02-2024
Geschreven door: Rendy B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ik ben niet tevreden als je beld dan word er gezegt ga dit gesprek stoppen je kan niet aan tonen dat je betaald heb zegen u heeft niet betaald en gaan u afsluiten schandalig stap lekker over

Geplaatst op: 30-01-2024
Laatst bewerkt op: 30-01-2024
Geschreven door: Carla W.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn internet deed het niet en tv ook niet lag aan tvkastje en heb nieuwe toe gestuurd gekregen. Snelle service en goed geholpen dank je wel kpn 🙂

Ben al jaren klant bij kpn en ben zeer tevreden.🙂

Geplaatst op: 13-11-2023
Laatst bewerkt op: 13-11-2023
Geschreven door: Frank V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Monteur top geïnstalleerd….!!

De monteur heeft onze KPN verbinding super geïnstalleerd en ververst. Monteur David uit Zelhem.. erg blij mee.. zou deze monteur zo weer laten komen.. !!
topper .

Geplaatst op: 11-10-2023
Laatst bewerkt op: 11-10-2023
Geschreven door: Kas H.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service KPN

Op 2 juni verhuizing doorgegeven bij KPN en nadat de nieuwe aansluiting inmiddels al meer dan 10 keer is verschoven en er ook monteurs zijn geweest die mijn frustratie goed konden begrijpen is het weg gelegd bij het management. Maar tot op heden nog steeds geen aansluiting op mijn nieuwe adres. Ze beloven via de telefoon elke keer het allerbeste en dat het nu echt gaan lukken maar nu 3 maanden later nog steeds niks en de vermoedelijke aansluiting is nu weer verschoven naar 7 september. KPN is goed in het [plegen van contractbreuk maar een oplossing bieden is er niet bij. Ik heb ze nu een ultimatum gesteld met stronering van het abonnementsgeld in het vooruitzicht. Ik wacht deze week nog af en dan bij geen resultaat maar overstappen op een andere provider. KPN is erg slecht bezig en heeft totaal geen ook voor de klant.

Geplaatst op: 21-08-2023
Laatst bewerkt op: 21-08-2023
Geschreven door: Marco T.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte kwaliteit en service

Duur abonnement met weinig plezier, tijd om over te stappen. Terug kijken valt constant uit, Netflix ook en zelf tv programma's. Volgens de klantenservice niets ad hand. Wij zijn er klaar mee!

Geplaatst op: 25-08-2023
Laatst bewerkt op: 25-08-2023
Geschreven door: Hannie D.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer en zeer slechte ervaring

Zeer en zeer slechte ervaring met de kpn.
Sinds 4 maanden 2 versterkers kapot.

Klantenservice gebeld , die sturen je naar de winkel tot 2 x toe daar hebben ze niks weer en weer gebeld met de smoes van we bellen terug en nu na 4 maanden nog niks.

War een waardeloos schandalige service

Geplaatst op: 22-08-2023
Laatst bewerkt op: 22-08-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Horror ervaring!

internet besteld. Lag al aangesloten glasvezelkastje in de meterkast. Enkele offertes ontvangen met aansluitkosten 0. Verschillende afdelingen (Amsterdam en Amersfoort) werken volkomen langs elkaar heen. De een kan niets betekenen, de ander kan aansluiten en zegt toe dat er geen aansluitkosten zijn. ook niet de € 500 voor aansluiting glasvezelkabel. Deze ligt er namelijk al! Vervolgens de router ontvangen EN de nota met daarin oa € 500,- En kom dan maar eens in contact met iemand om dit te regelen. ONMOGELIJK! Ik storneer de incasso en ga er vanuit dat we over 2 weken geen zakelijk internet meer hebben. Dan maar Ziggo?
Heb er al veel uren in moeten stoppen en vind het werkelijk schandalig dat KPN er mee wegkomt, puur dankzij schaalgrootte. Werkelijk een chaotische onbetrouwbare bende, met medewerkers die totaal geen verantwoordelijkheid nemen noch commitment hebben.

Geplaatst op: 23-06-2023
Laatst bewerkt op: 23-06-2023
Geschreven door: Wim S.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hardware goed, service superslecht

ik heb een internet+TV+disneyplus pakket besteld met automatisch oversluiten van ziggo naar kpn.

De levering ging goed, het aansluiten was makkelijk. Het internet was ook snel. Het disneyplus account activeren 1 groot drama. De KPN bot verwijst me steeds naar een pagina waar mijn probleem niet opstaat, ook niet na aanklikken ik heb een kpn+disney account, steeds weer terug naar dezelfde onzin. Er zou een email gestuurd zijn, niet dus. Na 2 dagen zoeken, diverse pogingen tot iemand aan de telefoon te krijgen (altijd weer een bot die je terug stuurt naar dezelfde onvolledige pagina) heb ik maar besloten het disney account te gaan deactiveren en je raadt het al, ik mag een maand gaan betalen voor iets wat me alleen maar ergernis opgeleverd heeft.

Als je disney plus wilt, doe dat dan bij Disney zelf, via kpn lukt het niet.

Geplaatst op: 02-06-2023
Laatst bewerkt op: 02-06-2023
Geschreven door: Robert V.

7 / 10
5/5 1/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos niet klant vriendelijke organisatie

Afgelopen vrijdag 14 juli heeft de KPN een storing gehad. Resultaat toen ik in de ochtend de tv aan deed stond er dat hij software aan het laden was.. Gebeld met de KPN. na tig keer zelfde bandje te horen van zet uit, controleer etc etc kreeg ik iemand aan de lijn. herkende het probleem en gaf aan dat er storing was geweest en zou nieuw kastje sturen... inmiddels twee kastjes en een nieuwe afstandsbediening verder nog steeds geen tv.
We zijn nu een week verder. Iedere dag gebeld. Vanmiddag wederom gebeld (ieder call kost ongeveer een uur zonder resultaat) en de eerste medewerker begon meteen over mijn mobiel en luisterde totaal niet, maar kon wel compensatie geven in MB's. Heb hem verteld dat ik niet geïnteresseerd ben in de gratis MB's maar wil dat de tv werkt. Hij zou mij even in de wacht zetten maar verbrak de verbinding(waarschijnlijk te moeilijk probleem, of men geeft intern aan als je het niet weet hang je gewoon op. Bleek ook toen ik terug belde... en na een kwartier een dame mij te woord stond. (zij) leek het probleem te begrijpen en gaf aan ik stuur een monteur omdat dit nodig is.. Ik zet u even in de wacht en kom zo bij u terug.... na een half uur wachten heb ik opgehangen. Ik denk dat ze was gaan eten of andere klanten het bos in aan het sturen. Wat een vreselijk armoedige on-klant vriendelijke organisatie.. Schaam je kapot KPN !!! Ze vragen allemaal hetzelfde (wat waarschijnlijk in hun script staat en ze niet weten dat je dat ook al meerdere malen door een bandje in je oren getetterd krijgt) luisteren totaal niet en sturen maar van alles op zonder ook maar te beseffen wat het probleem is ... Nogmaals schaam je kapot KPN hoe jullie met je klanten omgaan. Ik benieuwd wie dit leest bij de KPN en nog veel meer benieuwd wie er actie gaat nemen binnen de KPN. ik lees op de site dat 29% weer zou kopen bij de KPN... vinden ze waarschijnlijk belangrijker dan dat 71 % dat niet meer zou doen Ik wacht op ze... Jullie hebben mijn mail en hoor jullie graag..

Geplaatst op: 20-07-2023
Laatst bewerkt op: 20-07-2023
Geschreven door: Ton D.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Super slechte service en verbinding.

Wij hebben al best een tijd problemen met de verbinding bij KPN. Bel ik ervoor krijg ik een dame aan de lijn. Vraagt ze mijn adres en naam want ze wil meekijken. Hoor ik allemaal herrie op de achtergrond vertel ik haar dat ik haar niet goed versta. Vraagt ze welke modem ik heb ben ik aan het kijken en het duurde waarschijnlijk te lang wordt er ineens opgehangen. Vorige keer ook al over de prijs gebeld. Wij betalen over de 60 euro voor internet en tv. Op de site staat 55 euro per maand. Moesten we hem maar opzeggen en opnieuw aanvragen. Wij zijn klaar met KPN en stappen vanavond nog over!

Geplaatst op: 29-06-2023
Laatst bewerkt op: 29-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHTE SERVICE, OPZEGGEN ONMOGELIJK

We willen ons abbonement opzeggen. Dit doen we telefonisch. Kpn zegt dat dat goed komt. Vervolgens 3 maand later zitten wij nog steeds te betalen. Wij weer bellen, is onze eigen schuld. Hadden we maar eerder terug moeten bellen, en de mededeling dat we die maanden niet terug krijgen en nog een maand opzegtermijn moeten betalen.
WAT IS DEZE?! SLECHTSTE SERVICE OOIT!

Geplaatst op: 18-07-2023
Laatst bewerkt op: 18-07-2023
Geschreven door: Femke K.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Een baggerbedrijf dat geen klantenservice heeft.

Een upgrade van 50 naar 100Gbps besteld en tevens KPTV+, ESPN en 4K. Wacht al 5 weken op enige reactie uit de organisatie. Niemand werkelijk niemand kan iets vertellen over deze bestelling nog de status. De klantenservice, hoe durven ze deze zo te noemen, kan niets voor je doen en weten het ook niet. Klachten wordt niet op gereageerd terugbellen ondanks de vele beloftes lukt daar niemand. Had via een andere provider binnen een half uur mijn abonnement om TV te kunnen kijken.

Geplaatst op: 03-06-2023
Laatst bewerkt op: 03-06-2023
Geschreven door: Willem N.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

op 15 maart vaste lijn en internet opgezegd bij KPN.
op 29 april wordt er opnieuw abonnementsgeld afgeschreven van onze rekening.
gebeld met KPN en die zeggen er is niets opgezegd want staat niet in het systeem en is geen bevestiging gestuurd. Hierdoor wordt een nieuwe opzegging aangemaakt door KPN 29 mei einddatum.
26 mei abonnementsgeld afgeschreven van onze rekening door KPN . 26 Mei maar weer gebeld hoe kan dit antwoord. uw abonnement loopt tot 29 mei en daarom halen we dit eraf. wat teveel betaald is wordt op 25 juni teruggestort. door fout KPN betalen we dus teveel en men verschuild zich achter staat niets in systeem en geen bevestiging.
Ik heb een bevestiging gevraagd van ons gesprek maar willen die niet geven want alles wordt in systeem gezet geven ze aan.
zij zijn niet voor rede vatbaar en gebruiken hun machtspositie en als het fout gaat bij hun moet klant betalen. en gesprek duurde 45 minuten.

Geplaatst op: 26-05-2023
Laatst bewerkt op: 26-05-2023
Geschreven door: Harrie B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dom Nutteloos en dom en achterlijk en incompetent

Slecht

Geplaatst op: 25-07-2023
Laatst bewerkt op: 25-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

Altijd heel tevreden geweest over internet + tv. Maar als je op wil zeggen.. opzeggen kan alleen telefonisch. Medewerkers 'maken daar geen aantekeningen van' waardoor je nog eens 4 maanden extra moet betalen voor iets wat je niet eens meer in huis hebt. Als je ze overduidelijk bewijs aanlevert van de opzegging en 16 klachten in hebt gediend hebben ze daar alsnog schijt aan en sturen ze incasso achter je aan. Gesprekken die voor 'trainingsdoeleinden' op worden genomen luisteren ze niet terug als dat betekent dat daarin je gelijk wordt bewezen.
WALGELIJKE ORGANISATIE die hun macht misbruikt.

Geplaatst op: 11-05-2023
Laatst bewerkt op: 12-05-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveren niet wat beloofd wordt

Ik had al KPN en was eigenlijk wel tevreden. Toen verhoogden ze ineens de prijs, of ik moest voordelen welke ik had schrappen. Ik had compleet voordeel en een voordeel omdat er meerdere kpn mobiele abonnementen op mijn naam staan. Tot ik dus te horen kreeg dat dat niet meer kan (na bijna een jaar?)
Kpn beloofde de internetsnelheid te verhogen naar 200mb/s. Nou dat is eventjes geweest en daarna nooit meer gehaald. Heel soms komt de snelheid nog tot bijna 100mb, maar meestal blijft hij onder de 50mb. Jammer!
Dus voor zo'n groot bedrijf, die er zo prat op gaan dat ze betrouwbaar zijn, wel teleurstellend.

Geplaatst op: 29-03-2023
Laatst bewerkt op: 29-03-2023
Geschreven door: Pier O.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ruk

Service is dramatisch. En dan spreek ik uit ervaring.

Er is telkens geen bekabelde aansluiting in de straat gelegd waardoor ik een aantal maanden met een wifi kastje met simkaart zat. Deze kan telkens opgewaardeerd worden maar is na een of twee dagen weer op. Als deze op is niet je bellen met de klantenservice. Ik heb minimaal 3 maal per week aan de telefoon gehangen om weer o telnet te hebben en er is minder dan 25% kans dat de medewerker dit ook lukt. Je moet dan een dag wachten voor het er op staat en als dit niet het geval is moet het weer opnieuw. Dit proces was zo drastisch slecht dat ik uitijndelijk toch maar eens naar ziggo ben overgestapt waar de service tot nu toe top is.

Geplaatst op: 29-03-2023
Laatst bewerkt op: 29-03-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kan niet slechter

Internet abonnement afgesloten en direct merkte we al dat het niet slechter kon. Vier-vijf-zes keer per uur wordt internet afgebroken en moet er gereset worden. Echt drama. Helaas nog 2 maanden afzien en dan zitten we gelukkig niet meer vast aan het abonnement. Nooit, maar dan ook nooit meer internet via KPN.

Geplaatst op: 08-03-2023
Laatst bewerkt op: 08-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Er werkt niemand daar.word niet opgenomen na een uur

Als je klantenservice belt word er na 3 kwartier nog niet opgenomen

Geplaatst op: 27-02-2023
Laatst bewerkt op: 27-02-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte KPN, geld-naaiers, alles achter rug om, HÉÉL KPN IS CRIMINEEL. LIJKEN GOED... ZIGGO is WÈL GOED!!!.

Nu zit bij ZIGGO. Ziggo is VÉÉL BETER, GOEDKOPER EN PROFESSIONELER.
KPN BEDRIEGT, PRAAT SUPERFOUT ACHTER KLANT ZIJN RUG OM(mooi, ik heb klant 200euro per maand mèèr laten betalen enz.)
Bij navraag KPN ALLE provincies, iedere KPN is slecht en crimineel.
Echter weet IK dit: Ik ben vele malen opgelicht door hom#fiel Alkmaar centrum. Hij is crimineel.
Lijkt pro. Maar moet hem kennen....

Nooit KPN.

Neem.....ALTIJD ZIGGO.

EERST KPN PER MAAND 180.
NU BIJ ZIGGO IS maar.... 60 per maand.
120euro per maand in eigen broekzak...

Geplaatst op: 23-05-2023
Laatst bewerkt op: 23-05-2023
Geschreven door: Jeroen V.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Het slechtste bedrijf ooit waarmee je moet communiceren

Sinds midden november 2022 al bezig om korting op abonnement. Na elke factuur moesten wij bellen, omdat nog steeds de korting niet was ingevoerd. Het draaide om rond € 50,= per maand. Na heel veel tijd en ergernis in hebben gestoken met de daarbij nodige pakjes paracetamolletjes ingenomen te hebben, dacht ik dat nu (4 maanden verder en ontelbare telefoontjes) het eindelijk voor elkaar is. Maar elke keer zat er een online aankopen bij van € 9,99. Dit bleek van Spotify te zijn, die wij volgens KPN medewerkers zelf hadden besteld (dit om 1 uur 's nachts). Belachelijk, want om deze tijd zijn wij al lang in dromenland of nachtmerrie van KPN! Wat bleek...dit zat normaal in ons oude abonnement, maar omdat dit omgezet is naar een ander en wij inmiddels al zelf een abo hebben afgesloten bij Spotify familie, dachten de medewerkers /facturatie afdeling dat we nog steeds online aankopen spotify zelf kochten. ( nee hoor.....ik heb dit al 100 x aan jullie uit moeten leggen)
Wat ook zo leuk is...bij elke factuur staat een credit 9,99 (dit van de vorige maand) en een online aankopen van 9,99 van deze maand!!!!Dit maand in maand uit. Komt er dan niemand op het idee dat elke maand een creditnota wordt maakt en gelijktijdig een nota van hetzelfde bedrag? NEE DUS!!
Wat wij verkeerd hebben gedaan is, dat wij ons afhankelijk hebben gemaakt van KPN met ons mailadres. Ik wil alle mensen waarschuwen om NOOIT een webmail adres te nemen en jezelf afhankelijk maken van een provider. Als wij dit niet hadden, waren wij al lang geen klant meer van KPN.
Zo langzaam komen mij de gesprekken met KPN medewerkers (afd Safe) en het woordje coulance mijn neusgaten uit. We wachten maar weer volgende maand af of ze nu eindelijk de € 9,99 online aankopen er voorgoed af hebben kunnen halen. Wat mij nog rest om te vertellen is, dat er heel veel medewerkers ( een enkeling daargelaten) graag met stem verhef praten alsof je één of ander klein kind bent. Schandalig en zeer onbeschoft!!! Oh ja ... en hoeveel medewerkers ons zouden terug bellen om te vragen of nu eindelijk alles in orde is in deze 4 maanden tijd? Het waren er heel erg veel, maar de eerste moet nog bellen. Ik kan zo nog wel een poosje doorgaan wat wij allemaal mee hebben gemaakt met KPN, want alles is nog niet gezegd wat wij in deze maanden hebben meegemaakt. Maar KPN heeft gewonnen in deze strijd. IK geef het op!!! Mooi verhaal voor de consumentenbond of Radar. Die smullen hiervan.

Geplaatst op: 20-03-2023
Laatst bewerkt op: 20-03-2023
Geschreven door: Yvonne W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
KPN verzuimd huidige provider Lebara op te zeggen, maar incassert wel eerste rekening.

KPN verzuimt huidige provider Lebara op te zeggen, maar incasseert wel eerste rekening. Dame van Klantenservice verbreekt gemakshalve de verbinding, heeft blijkbaar geen zin in "Kritische klant".

Geplaatst op: 14-03-2023
Laatst bewerkt op: 14-03-2023
Geschreven door: Frederik B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf de glasvezel verkeerd geplaats

er zou glasvezel geplaats worden met kastje binnen in huis .
maar de kabel is 4 meter van mijn woning bij de meterkast getrokken . de schouw die over de planning en plaatsing van het kastje gaat had fotos gemaakt van waar het kastje binnen huis zou worden geplaats.
en dat bevestig . nu is het kastje buiten bij de meterkast geplaats . ik zij het kastje moet naar binnen geplaats worden dat was afgesproken .. het antwoord van de monteur was dat hij van kpn opdracht had gekregen dat het kastje buiten bij de meterkast geplaats moest worden en dat ik zelf maar moest regelen hoe het kastje naar binnen geplaats moest worden . naar gebelt te hebben met klanten service hierover zeiden ze dat ik het zelf maar moest oplossen . wat een onbetrouwbaar en leugenachtig bedrijf is kpn ik raad dan ook IEDEREEN AF OM GLASVEZEL NIET TE LATEN PLAATSEN DOOR KPN

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 02-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
profielfoto Anoniem
Anoniem 02-03-2023
🤮
profielfoto Anoniem

Schrijf een review over KPN
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Formovie logo
Formovie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KPN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 126 beoordelingen geplaatst over KPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KPN actief?

KPN is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1 , hosting en domeinnamen , internet , simonly , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KPN reviews? Dan kunt u naar de website van KPN gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie