Berrylook logo

Berrylook reviews, ervaringen en beoordelingen

Berrylook reviews, ervaringen en beoordelingen
683
Berrylook logo
Website
Berrylook
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Berrylook

Kleding is zeker voor vrouwen erg belangrijk. Gelukkig kun je tegenwoordig zowel in de fysieke winkel als in de online shop zo goed als alle mogelijke kleding aanschaffen. Een bijzondere aanbieder is Berrylook. Om je een beter beeld van deze aanbieder te geven hebben we de reviews en ervaringen van klanten voor je samengevat. Op basis van die extra informatie kun jij al dan niet ook je kleding voortaan bij Berrylook aanschaffen. Dat kan overigens alleen online.

Over Berrylook

Berrylook is een online kledingwinkel met een zeer ruim assortiment. De kleding is kwalitatief uitstekend en uiteraard erg fraai. Je vindt duizenden producten voor zowel meisjes als vrouwen en dat in allerlei verschillende soorten. Berrylook verkoopt de kleding alleen online maar verzendt de producten wel wereldwijd. Berrylook is overigens gevestigd in het Engelse Londen.

Waarom kiezen voor Berrylook?

Je kiest voor Berrylook omdat je er als vrouw alle mogelijke kleding vindt in tal van uiteenlopende stijlen. Tops, jurken, bovenkleding, schoenen, blouses, badmode en accessoires; het is er allemaal. Daarnaast vind je nog een klein aanbod aan mannenmode. Je koopt er niet alleen de nieuwste damesmode, je schaft er eveneens de meest hippe dameskleding aan. Op de website is plaats ingeruimd voor nieuw binnengekomen kledingstukken, krijg je meteen te zien welke producten populair zijn en kun je gebruik maken van interessante deals met hoge kortingen.

Is Berrylook betrouwbaar?

Gezien de reviews en ervaringen mag gesteld worden dat Berrylook een betrouwbare aanbieder is. De recensies zijn overwegend positief, en dat zowel over het aanbod en de service. Ook wordt gesteld dat de afspraken altijd nagekomen worden. Logisch, want klanttevredenheid heeft de allerhoogste prioriteit bij deze aanbieder. Ook de wereldwijde verzendservice loopt wat dat betreft gesmeerd, want ook vanuit andere landen is er eigenlijk alleen maar lof voor Berrylook, een organisatie die door de klanten dan ook als betrouwbaar beoordeeld wordt.

Klantenservice en klachten

Zoals gesteld streeft Berrylook volledige klanttevredenheid na. In die missie slaagt het prima. Desondanks kan het best zijn zijn dat je een klacht hebt over een bepaald product of dienst. In dat geval kun je gebruik maken van het e-mailformulier dat je op de webshop vindt. Berrylook is er alles aan gelegen om de klacht zo snel mogelijk op te lossen. Behalve via e-mail kun je Berrylook niet alleen volgen via social media kanalen als Facebook, Instagram. Twitter en Pinterest, ook op die manier kun je natuurlijk altijd proberen contact te leggen met deze specialist in dameskleding. Daarnaast vind je Berrylook ook op You Tube overigens.

Wil jij ook beoordelen?

De beste adviezen die je kunt krijgen zijn die uit de praktijk. In dit geval dus van de klanten van Berrylook. Om die reden kun jij door de beoordelingen van klanten van Berrylook al een veel betere inschatting maken of deze specialist een bedrijf is waar je zaken mee wilt doen. Nu je de toegevoegde waarde van de reviews en ervaringen zelf ervaren hebt, vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Echt een kwestie van een kleine moeite, een groot plezier. Doen dus!

Reviews over Berrylook
Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
tenCate1952 logo
tenCate1952
3 beoordelingen
7,7
Desigual logo
Desigual
12 beoordelingen
4,4
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Berrylook

Het bedrijf Berrylook is geverifieerd door ons. De webshop Berrylook is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. Berrylook is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Berrylook maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Berrylook is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Berrylook te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Berrylook.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne winkel

Ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over deze winkel. Het is heel gemakkelijk om te vinden wat je zoekt, gemakkelijk te lezen en de klantenservice is erg aardig en ze spreken ook Spaans! Wat kan ik nog meer vragen!

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zakaria V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Berrylook
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
tenCate1952 logo
tenCate1952
3 beoordelingen
7,7
Desigual logo
Desigual
12 beoordelingen
4,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Berrylook een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Berrylook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Berrylook actief?

Berrylook is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Berrylook reviews? Dan kunt u naar de website van Berrylook gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie