Bioethanolhaard-Shop logo

Bioethanolhaard-Shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bioethanolhaard-Shop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
611
Bioethanolhaard-Shop logo
Website
bioethanolhaard-shop.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bioethanolhaard-Shop

Bioethanolhaard-Shop biedt je een moderne en milieuvriendelijke manier om je woning te verwarmen aan de hand van bio-ethanol haarden. Ideaal als je ook je steentje aan een groenere wereld wilt bijdragen. Er zijn bovendien heel wat modellen om uit te kiezen. Wil je ook graag je aankopen doen bij Bioethanolhaard-Shop? Ontdek hieronder dan eerst de ervaringen van voormalige klanten. Zo kom je te weten of dit ook echt de beste webshop is voor jou!

Over Bioethanolhaard-Shop

Bioethanolhaard-Shop begon voor het eerst als webshop in Denemarken, maar is ondertussen actief in 10 verschillende landen. Tegenwoordig bestaan er ook meerdere showrooms in Denemarken. Het doel van het bedrijf is vooral om haarden aan te bieden die aan ieders wensen voldoen. Bioethanolhaard-Shop wil je als klant ook zekerheid bieden. Om die reden stuurt het je al het nodige beeldmateriaal.

Bioethanolhaard-Shop heeft door zijn jaren ervaring daarnaast heel wat kennis en expertise inzake bio-ethanol haarden. Als je dus nog met vragen zit of je je graag wilt laten adviseren, kan je altijd bij een medewerker terecht. Dat is wel zo handig!

Waarom kiezen voor Bioethanolhaard-Shop

Als je je woning wilt verwarmen, zijn er uiteraard heel wat moeilijkheden. Toch is Bioethanolhaard-Shop één van de beste keuzes voor het kopen van verwarming, omdat de haarden milieuvriendelijk zijn. Dat is de dag van vandaag niet onbelangrijk. In de webshop vind je bovendien tal van verschillende modellen, waaronder inbouwhaarden, wandhaarden, vrijstaande haarden. Dat wil dus zeggen dat er een haard is voor elk type woning. Ook past de verwarming bij iedere interieurstijl. Je vindt er dus zeker je ding!

Een ander voordeel van kopen bij Bioethanolhaard-Shop is dat je er altijd kan rekenen op expert advies. De juiste verwarming uitkiezen kan moeilijk zijn, maar met het advies van professionals voorkom je een miskoop.

Is Bioethanolhaard-Shop betrouwbaar?

Als je van plan bent om te kopen bij Bioethanolhaard-Shop vraag jij je waarschijnlijk wel af of de webshop betrouwbaar is. In dat geval kunnen we je geruststellen, want je merkt aan de tal van positieve recensies dat je wel degelijk op de webwinkel kan vertrouwen.

Ook de vele veilige betaalmethoden, waaronder zelfs achteraf betalen via Klarna zijn een goede indicatie. Als je nog met twijfels zit kan je dus kiezen voor later betalen, omdat je zo geen enkel risico loopt.

Klantenservice en klachten

Heb je al eerder aankopen gedaan bij Bioethanolhaard-Shop en zit je nu met klachten? Dan is het mogelijk om hen een mail te sturen. Daarnaast kan je hen bellen of het contactformulier op de site invullen.

Wil jij ook beoordelen?

Houd je niet in om op onze site je Bioethanolhaard-Shop beoordelingen achter te laten als je reeds ervaringen met het bedrijf hebt opgedaan. Zo kan jij anderen helpen bepalen of dit voor hen de beste webshop is. Het schrijven van een review duurt bovendien slechts enkele minuutjes. Je hoeft er dus niet mee in te zitten dat je veel tijd gaat verliezen!

Reviews over Bioethanolhaard-Shop
Gerelateerde bedrijven
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9
Walra logo
Walra
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Bioethanolhaard-Shop

Bioethanolhaard-Shop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bioethanolhaard-Shop bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bioethanolhaard-Shop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bioethanolhaard-Shop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bioethanolhaard-Shop is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van bioethanolhaard-shop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bioethanolhaard-Shop.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top kwaliteit, top service

Wij hebben hier onlangs een Cocoon Aeris gekocht en hij bevalt ons zeer goed. Mooi afgewerkt en een mooie vlammenzee gecombineerd met mooie decoratie. Daarnaast was de service uitmuntend en was de levering zoals afgesproken snel en gratis! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bioethanol haard!

Geplaatst op: 05-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: Martin V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte communicatie, glas kapot bij levering, brander veel groter dan de haard en past dus niet

Slechte communicatie lang moeten wachten email adressen die niet meer werken boze berichten krijgen omdat je dan uiteindelijk maar via Facebook contact zoekt brander die bij aankomst per groter is dan de omranding, die we ook geleverd hebben een al het glas lag in 1000 stukken in de doos. Nu krijgt de vervoerder de schuld, maar als je ziet hoe het "ingepakt" is. .triest. voor ons een enorme teleurstelling

Geplaatst op: 25-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaren producten

Erg Fijne en betrouwbaren producten. Alles werkt prima en ik ben er erg tevreden mee. Het ziet er ook mooi uit bij onze zit hoek in de tuin. Het gaat ook niet stinken wat erg fijn is.

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mila G.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bioethanolhaard-Shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9
Walra logo
Walra
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bioethanolhaard-Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Bioethanolhaard-Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bioethanolhaard-Shop actief?

Bioethanolhaard-Shop is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bioethanolhaard-Shop reviews? Dan kunt u naar de website van Bioethanolhaard-Shop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie