Bitpanda logo

Bitpanda reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bitpanda reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2796
Bitpanda logo
Website
bitpanda.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bitpanda

Bitpanda is een online broker die het gemakkelijk maakt om cryptocurrency te kopen en te verkopen. Naast cryptovaluta investeer je ook gemakkelijk en snel in aandelen en waardevolle metalen. Binnen slechts enkele minuten open je een gratis account. Vervolgens kun je 24/7 investeren vanaf €1. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Bitpanda? Wij hebben de reviews van Bitpanda gebruikers voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om een account aan te maken bij Bitpanda en gebruik te maken van de diensten van de online broker.

Over Bitpanda

Bitpanda is in 2014 opgericht in Wenen, Oostenrijk met als doel beleggen voor iedereen toegankelijk te maken. Het huidige financiële systeem is complex, exclusief en duur, waardoor het voor de gemiddelde persoon moeilijk is om te beginnen met investeren. Als oplossing voor dit probleem heeft Bitpanda een gebruiksvriendelijk en voordelig platform opgericht zonder digitale muren en complexe barrières. Hierdoor kan iedereen het maximale uit zijn of haar geld gaan halen, vanaf een inleg van slechts €1,-. Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit meer dan 400 teamleden en maken meer dan 2 miljoen mensen gebruik van Bitpanda. Dit maakt de online broker een van de snelst groeiende fintechs in Europa. Dankzij een PSD2-licentie voor betalingsserviceproviders, ultramoderne beveiliging en gestroomlijnde gebruikerservaring, is Bitpanda voor zowel beginnende investeerders als ervaren experts een prettig platform om te gebruiken. Ervaren investeerders kunnen ook gebruik maken van Bitpanda Pro, dat meer mogelijkheden biedt.

Waarom kiezen voor Bitpanda

Op het handelsplatform Bitpanda kun je zowel cryptocurrency, metalen en geselecteerde aandelen kopen en verkopen. Het handelen in cryptovaluta staat hierbij centraal. Je kunt gebruik maken van Bitpanda of Bitpanda Pro en het platform is toegankelijk via de browser of app. Het is gemakkelijk om geld te storten en direct cryptocurrency aan te kopen op basis van de huidige waarde. Wanneer je gebruik maakt van Bitpanda Pro handel je onderling met andere gebruikers, zodat je zelf de prijs kunt bepalen waarvoor je een koop of verkoop aanbiedt. Voor beginners biedt het reguliere Bitpanda platform meer gebruiksgemak. Dit is dan ook de makkelijkste manier om cryptocurrency aan te kopen.

De crypto markt is 24/7 geopend, ook in het weekend en op feestdagen. Het is dan ook makkelijk dat je de koers kunt checken waar en wanneer je maar wilt. Download de Bitpanda app op je telefoon zodat jij altijd kunt handelen. De applicatie werkt vergelijkbaar met de website versie en je kunt je portfolio checken, huidige prijzen in de gaten houden, je wallets up-to-date en handelen in alle valuta die Bitpanda aanbiedt.

Is Bitpanda betrouwbaar?

Momenteel maken meer dan 2 miljoen mensen gebruik van Bitpanda als online broker. Doordat Bitpanda het hoofdkantoor in Wenen heeft en dus in Europa is gehuisvest, dient het bedrijf Europese richtlijnen te volgen die jou beschermen als consument. Daarnaast zit de online infrastructuur veilig in elkaar. Je kunt gewoon met iDeal geld storten, waardoor je niet lang hoeft te wachten totdat je geld verhandelbaar is. Wat ook prettig is aan Bitpanda, is dat je gratis meer kunt leren over cryptocurrency door gebruik te maken van de Bitpanda academy. Niet alleen helpt de academy je goed op weg, maar ook krijg je een beloning in de vorm van €5,- aan gratis crypto.

Klantenservice en klachten

Bitpanda heeft een uitgebreide online helpdesk waar je antwoord kunt vinden op de meest uiteenlopende vragen. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je een eigen account aan kunt maken, welke fees er gerekend worden voor het doen van een transactie en hoe je jouw account kunt verifiëren. Neem contact op met de community voor algemene vragen die geen betrekking hebben op jouw Bitpanda-account, zoals prijsdiscussies, muntenvermeldingen en functieverzoeken. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de klantenservice door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van Bitpanda om te handelen in cryptovaluta? Laat dan jouw mening over Bitpanda achter op deze pagina om andere mensen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het gebruiksgemak van het platform, hoe lang het duurt om geld te storten of geld op te nemen en wat jouw mening is over de Bitpanda app.

Reviews over Bitpanda
Gerelateerde bedrijven
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Bitpanda

Bitpanda is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bitpanda bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bitpanda lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bitpanda. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bitpanda is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bitpanda.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk om te gebruiken

Het programma zelf is erg makkelijk om mee te werken. Dit is een van de grotere bedrijven in europa en ben zeer tevreden over de diensten die ze verlenen. Verder is de indeling heel duidelijk en netjes waardoor het makkelijk te gebruiken valt!

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura P.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bitpanda
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bitpanda een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bitpanda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bitpanda actief?

Bitpanda is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers en cryptocurrencies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bitpanda reviews? Dan kunt u naar de website van Bitpanda gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie