De 5 beste vakantieparken in Duitsland

De 5 beste vakantieparken in Duitsland

In ons artikel “De beste vakantieparken in Nederland” hebben we uitgebreid stilgestaan bij welke mooie parken je in Nederland kunt bezoeken. Nederland heeft prachtige natuurgebieden en hoogstwaarschijnlijk heb je nog niet eerder jouw eigen land ontdekt. Voor vakantiegangers die liever toch over de grens gaan, hebben we in onze blog vertelt welke vakantieparken in België je kunt bezoeken. Maar hoe zit dat met de vakantieparken in Duitsland en welke vakantieparken bij onze oosterburen zijn absoluut de moeite waard?

Een van de meest complete vakantieparken vind je nabij Eifel

Nabij het prachtige Eifel vind je het ruim opgezette vakantiepark Dormio Eifeler Tor. Een mooi vakantiepark met ruime vakantiehuizen en appartementen die zo zijn opgesteld dat je altijd een prachtig uitzicht over het adembenemende landschap hebt. Op het park zijn alle faciliteiten aanwezig. Van meerdere restaurants en cafés tot aan een groot indoor speelparadijs voor kinderen en van een wellness & spa tot aan een zwembad. Je kunt er ook midgetgolfen of in de nabijgelegen natuur ruige outdoor sporten beoefenen. Zoals hiken, raften en mountainbiken.

Waterpret en wellness bij Tropical Island Resort

Het Tropical Island Resort ligt nabij Krausnick en in dit vakantiepark staat waterpret en wellness centraal. Je kunt verschillende verblijven boeken, zoals lodges, tenten, tiny houses en suites. Het bijzondere aan dit park is dat ze een geweldig en groot overdekt subtropisch zwembad hebben. Met verschillende zwembaden, golfslagbad, glijbanen en zelfs complete stranden. Ben je het water even zat? Laat je dan verwennen in de wellness & spa.

Rust en plezier bij Roompot Ferienresort Cochem

Bij het plaatsje Cochem vind je het vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem en hier ga je naartoe voor rust, ontspanning en plezier. Je kunt luxe suites of vakantiehuizen boeken en op het park zelf zijn alle faciliteiten aanwezig om jezelf te vermaken. De wellness & spa is heel uitgebreid, terwijl je naast het park een balletje kunt slaan op de golfbaan. Je kunt ook altijd het gezellige plaatsje Cochem bezoeken als je de prachtige omgeving wilt verkennen en wilt shoppen.

Center Parcs in Duitsland

Ja, ook in Duitsland is de bekende aanbieder van vakantieparken Center Parcs vertegenwoordigd en een van hun mooiste parken vind je in Leutkirch im Allgäu. Center Parcs Park Allgäu is een breed en luxe opgezet vakantiepark met alle faciliteiten voor jong en oud. Boek een van de villa’s of bungalows en geniet van alle comfort die je maar kunt verzinnen. Er is ook zat te beleven, want in dit vakantiepark vind je de lange wildwaterbaan van Duitsland en je kunt ook een ritje maken met de rollercoaster zip line.

Landal Salztal Paradies

Landal Salztal Paradies is een prachtig vakantiepark waar je zowel in de zomer als in de winter jezelf kunt vermaken. In dit gebied vind je meer dan 8000 kilometer aan leuke en ook uitdagende wandelroutes en tijdens de winter kun je genieten van de wintersport of alleen al van de mooie besneeuwde bergtoppen. De vakantiehuisjes zijn luxe en modern terwijl er genoeg faciliteiten op het park aanwezig zijn om jezelf te vermaken. Denk dan aan een indoor zwembad, een ijsbaan en een speeltuin voor kinderen.

Categorieën
Vakantieparken Vakantieparken
Recente blogartikelen
Welke E reader past bij jou?
Welke E reader past bij jou? 22-03-2024
Wat is het verschil tussen een smartwatch en een sporthorloge?
Wat is het verschil tussen een smartwatch en een sporthorloge? 21-03-2024
Lees meer blogs