Roompot logo

Roompot reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Roompot reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
240
Roompot logo
Website
roompot.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Roompot

Het is heerlijk om af en toe even op vakantie te gaan. Lekker even ontspannen van alle stress. Maar je wil natuurlijk wel op vakantie naar een fantastische plek. Op Roompot.nl vind je een verzameling van verschillende plaatsen alwaar je op vakantie kunt gaan. Maar hoe werkt de website en is deze wel betrouwbaar? Dit zijn legitieme vragen. Daarom lees jij hier reviews en ervaringen, zodat je een weloverwogen beeld van Roompot.nl krijgt. Op basis daarvan kun je dan de keuze maken of je daar een vakantie gaat boeken, of juist niet.

Over Roompot

De kracht van Roompot.nl is dat ze de grootste aanbieder van Nederland zijn. Veel mensen willen natuurlijk een weloverwogen keuze maken als het gaat om de vakantie. Bij Roompot.nl heb jij een zeer groot aanbod, dus er is altijd voor iedereen wel iets wat bij hem past. Het bedrijf kent dan ook meer dan 2100 medewerkers die actief zijn in verschillende landen in Europa. Ook in Europa is Roompot.nl namelijk een zeer grote aanbieder. Roompot heeft meer dan 180 vakantieparken in de landen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Waarom kiezen voor Roompot

Een vakantie bij Roompot.nl boeken kent meerdere voordelen. Een belangrijk punt is bijvoorbeeld dat je onbetaald je kunt vakantie kunt wijzigen. Het kan natuurlijk zijn dat jij van gedachten gaat veranderen. Misschien zie je net een leuker park en denk je: daar wil ik heen! In dat geval is dat gewoon mogelijk en zijn er geen extra kosten aan verbonden. Ook kunnen er bepaalde calamiteiten optreden, waardoor je op een specifieke datum niet meer kunt gaan. Ook in die gevallen is het gewoon mogelijk om gratis een wijziging door te voeren. Een ander voordeel is dat je op veel manieren kunt betalen. Bij veel vakantieaanbieders kun je bijvoorbeeld alleen maar met creditcard betalen. Roompot.nl biedt echter ook IDEAL en andere veelgebruikte betaalmiddelen.

Is Roompot betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Roompot.nl is onbetwistbaar. Als je namelijk onderzoek doet, zal je al snel constateren dat ze zeer positieve recensies ontvangen. Bovendien hebben ze een zeer groot platform met veel exposure. Je kunt het bedrijf dus zeker vertrouwen. Op de verschillende Sociale Media kanalen kun je namelijk veel lezen over Roompot. Uiteraard zitten er ook nu en dan negatieve recensies aan vast, maar dit heeft niets met de betrouwbaarheid van doen. Ze zijn niet voor niets de grootste vakantieaanbieder van Nederland! Bovendien hebben ze ook meerdere prijzen gewonnen en zijn de vakantieparken alom gewaardeerd.

Omgeving Zeeland

Voor Roompot is Zeeland een belangrijke bestemming. Van alle vakantieparken die ze in Nederland en Duitsland hebben liggen de meeste parken in Zeeland. Het hoofdkantoor is dan ook gevestigd in Zeeland en ze weten dan ook als geen ander waar je het liefste wil verblijven. De parken zijn vaak voorzien van een tropische zwemparadijs waar je zelfs met slecht weer terecht kan. Vooral in Kamperland vindt je de mooiste parken van Zeeland. Roompot zorgt voor animatie en natuurlijk luxe accommodaties waar je echt samen van kan genieten.

Frankrijk en Roompot

Met Roompot kan je ook de zon opzoeken met Roompot Vakantieparken. Wat dacht je van de Provence of de Cote d’Azur? Je ontdekt alle leuke plekjes met Roompot in een gezellig vakantiehuis. Overdag kan je de prachtige omgeving ontdekken om in de avond terug te keren naar je eigen huisje vol animatie. Dankzij de zon overgrote omgeving is het hier natuurlijk altijd genieten en er is ook nog een prachtig buitenzwembad aanwezig. Wil je het toch wat dichterbij zoeken? In Normandië of de Franse Ardennen zijn ook een aantal Roompot vakantieparken te vinden.

Klantenservice en klachten

Roompot.nl staat bekend om de uitstekende klantenservice. Een belangrijke norm voor een goede klantenservice is dat een bedrijf goed bereikbaar is. Dat is bij Roompot.nl echt het geval. Sterker nog: ze zijn letterlijk dagelijks bereikbaar, dus ook in het weekend. Dus mocht je een vraag hebben die echt niet kan wachten tot het begin van de week, dan kun je ook gemakkelijk contact met ze opnemen.

De hoeveelheid opties om contact op te nemen, zegt ook iets over de kwaliteit van een klantenservice. Heb jij een korte vraag, of een vraag die snel beantwoord moet worden? In dat geval kun je contact opnemen via Whatsapp en dan zal je snel en concreet worden geholpen. Bovendien kun je ook gebruikmaken van Facebook-messenger. Daar kun je ook precies zien wat de gemiddelde reactietijd is. Ga je toch liever voor wat persoonlijker contact? In dat geval kun je ook gewoon telefoneren en dan word jij ook snel geholpen.

Klachten worden over het algemeen goed afgehandeld bij Roompot.nl. Dit kun je duidelijk zien aan de manier hoe ze klanten beantwoorden op kanalen waar recensies worden gegeven. Ze doen altijd hun best om een klacht zo goed mogelijk op te lossen, zodat de klanten tevreden zijn. Ze hebben natuurlijk ook een reputatie hoog te houden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al enige ervaring met Roompot.nl? Ben je bijvoorbeeld op één van de vakantieparken geweest en wil jij je ervaringen delen over de kwaliteit aldaar? Of heb je eens problemen gehad met een bepaalde boeking en wil jij aan iedereen laten weten hoe dat is afgehandeld? In dat geval is het leuk om je ervaringen te delen. Zo kun jij mensen op de hoogte stellen en krijgen consumenten een goed beeld van Roompot.nl.

Reviews over Roompot

Gerelateerde bedrijven

Allcamps logo
Allcamps
8 beoordelingen
7,4
EuroParcs logo
EuroParcs
12 beoordelingen
4
Vakantiepark Dierenbos logo
Vakantiepark Dierenbos
5 beoordelingen
6,4

Gerelateerde blogartikelen

5,6
28% zou hier weer kopen
30 beoordelingen
Ervaringen met Roompot

Het bedrijf Roompot is geverifieerd door ons. De webshop roompot.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Roompot is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Roompot maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van roompot.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van roompot.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Deze keer ook minpunten

Al 2x eerder op Roompot Dunimar geweest.
Deze keer echter een huisje, op kleine afstand van de snelweg.
Dit mag echt beter beschreven worden, want er is dan echt wel de nodige geluidsoverlast.
Ik heb werkelijk 4 nachten geen oog dicht gedaan.
Verder had de prijs aangepast moeten zijn, vanwege de grote bouwput die nu aanwezig was.
Niet correct om een volledige reissom te tellen, terwijl het grootste gedeelte van het park een grote berg zand is.
Voor de rest was alles prima, huisje was schoon en ook niks kapot.

Geplaatst op: 15-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Lucie K.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer.slecht

Huisje zeer vies heel veel stuk heel vee achterstallig onderhoudt

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Frie H.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Heb zitten kijken naar prijzen van de huisjes heb per ongeluk op verkeerde knopjes gedrukt en daarna niet goed op mijn mail gelet moet ineens haast de hele vakantie betalen en onbeschoft behandeld door klantenservice

Geplaatst op: 14-07-2022
Laatst bewerkt op: 14-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote teleurstelling!!

Huis gehuurd in Breeduyn village . Erg vies huis. Dit gemeld bij receptie en niet naar behoren opgelost. Ook gemeld via klachten formulier, niets mee gedaan. Na thuiskomst gemeld bij kwaliteit Roompot. Na vele mails met foto’s en telefonisch contact hebben die gebeld met receptie van park en kreeg ik te horen dat die zeggen alle problemen voor ons te hebben opgelost (wat zeker niet zo was ) en voor ons daarom niets konden doen. Je word dus eigenlijk ook nog voor leugenaar uitgemaakt en ze gaan ervan uit dat het klopt wat de receptie zegt. Makkelijker kan niet voor zo’n park ze kunnen dus gewoon zeggen wat ze zelf willen !!! Klant is hier zeker geen koning

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anky D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ÉÉN grote teleurstelling!!

Huis was zeer vies ! Vieze deuren , wc pot en bril , kookplaat , servies goed ,kastjes , kapotte meubels. Dit gemeld bij receptie. Er is toen dame met doekje en spuitbus langs geweest maar dat heeft niet geholpen. Nogmaals gemeld en vervolgens niets meer gehoord. Ook mail naar hoofd kantoor gestuurd en nu na ruim één week ook van hen geen reactie. Tot overmaat van ramp de laatste 5 dagen auto buiten slagboom moeten zetten omdat er op parkeerplaats bij huis geen plaats meer was terwijl er een eigen parkeerplaats bij huis zou zitten. Het meest triest vind ik dat je gewoon niet gehoord word en helemaal géén reactie krijgt !!!

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anky D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ÉÉN grote teleurstelling!!

Huis was zeer vies ! Vieze deuren , wc pot en bril , kookplaat , servies goed ,kastjes , kapotte meubels. Dit gemeld bij receptie. Er is toen dame met doekje en spuitbus langs geweest maar dat heeft niet geholpen. Nogmaals gemeld en vervolgens niets meer gehoord. Ook mail naar hoofd kantoor gestuurd en nu na ruim één week ook van hen geen reactie. Tot overmaat van ramp de laatste 5 dagen auto buiten slagboom moeten zetten omdat er op parkeerplaats bij huis geen plaats meer was terwijl er een eigen parkeerplaats bij huis zou zitten. Het meest triest vind ik dat je gewoon niet gehoord word en helemaal géén reactie krijgt !!!

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anky D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bedrijf!!

In telefonisch gesprek niet aangegeven dat binnen 72 uur de boeking definitief zou worden en we gelijk al annulerings kosten moeten betalen! Ik had alleen een prijs aangevraagd en zou nog overleggen en laten weten of ik akkoord ging. Nu zitten we vast aan annuleringskosten van €1179!! Geen vriendelijke personeel en doen er niks aan. Niet bij hun boeken!!

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daphne V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helaas niet coulant als het verblijf niet door kan gaan door onverwachte omstandigheden. Regels zijn regels”¦.

Een weekend in het midden van het land gepland om mijn verjaardag te vieren zodat alle 3 de kinderen (met partner)even ver zouden moeten reizen. Iedereen gevaccineerd en/ of corona gehad. Dus niet meer gedacht aan annuleringsverzekering. Blijkt, één heeft corona op zijn werk opgelopen en kan dus niet komen. Dus partner ook niet. Wij wilden het weekend verschuiven naar 2 weken later( heel gepuzzel dat iedereen weer zou kunnen). Dat kan maar de volle pond betalen”¦.
Regels zijn regels. Logisch maar een beetje coulance was fijn geweest. Dus niet meer via roompot volgende keer”¦..

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Winnifred M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT MEER ROOMPOT

NOOIT MEER ROOMPOT
Na informatie aanvraag is onze vakantie zonder overleg omgeboekt. Na herhaaldelijk mailen geen reactie. En na bellen geven ze fout toe, maar deze is niet te herstellen. Er wordt alternatief aangeboden, maar dit voldoet niet voor ons. Hierdoor hebben we 'schade' geleden. Roompot wil niet met enige tegemoetkoming komen en ontkent nu, na inschakeling van Rechtsbijstand, dat zij zonder toestemming hebben omgeboekt: LEUGENAARS.

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Per ongeluk en door misverstand een reis geboekt.ik hou mijn email niet in het oog .na paar laanden onmiddellijk brief van incaso bureau in de bus .opletten mensen dit bedrijf is alleen uit op je geld.malafide praktijken .nooit boek ik hier nog een reis

per ongeluk en door misverstand een reis geboekt.ik hou mijn email niet in het oog .na paar laanden onmiddellijk brief van incaso bureau in de bus .opletten mensen dit bedrijf is alleen uit op je geld.malafide praktijken .nooit boek ik hier nog een reis

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steven F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht. Smerig, slecht onderhoud, foutieve informatie, slechte service!

Slechte ervaring, was heel smerig huisje. 1 van de gasten liep daardoor een voetschimmelinfectie op.
Vloeren vies, badkamer haren in putje. Niet om naar huis te schrijven. Foutieve informatie over reserveren zwembad waardoor er niet gezwommen kon worden. Slecht onderhoud van o.a. midgetgolfbaan. Zodanig dat het onveilig was.
Onze klachten vriendelijk onder de aandacht gebracht maar er wordt niks mee gedaan. Slechte service.

Geplaatst op: 21-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

We zaten er met 2 ouderen op en kregen nadien een rekening aan van 40 euro omdat we het niet proper hadden achtergelaten. Een schande. Nooit nog roompot.

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick K.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Triest!

Prima week gehad, totdat we een mail kregen met dat we een best bedrag moeten betalen voor iets wat we niet gedaan hebben, blijkbaar moet je als vakantieganger eerst je matras en alles goed bekijken voordat je mag genieten, want anders krijg je een rekening voor iets wat je niet eens gedaan hebt, heel jammer, triest dat het zo moet gaan.

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet schoon, wel leuk huis

Roompot Cadzand Bad.
De schoonmaak laat te wensen over. Het was er stoffig, douchedeur smerig. Trapleuning vielt cies aan. Stof onder banken en bedden. Rugpijnbedden.
Het huis op zich is leuk, misschien mag het interieur wat gemoderniseerd worden.

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joyce W.

5 / 10
4/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slechte service. Klantonvriendelijk , geen compensatie in coronatijd

Geen mogelijkheid tot verplaatsen van weekend door corona ziekte. Terwijl er nog genoeg huisjes beschiklbaar zijn. Dat begrijp ik nu door de onklantvriendelijke houding van roompot. Je bent gewoon je geld kwijt.

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Voor mijn ouders hadden we mooi samen voor hun 50 jarig huwelijk een weekend weggeboekt. Helaas heeft er een zeer heftige situatie bij ons in de familie plaatsgevonden.
Hier door kunnen we niet op vakantie.
Ook mede door de corona die het er allemaal niet makkelijke op maakt.
Nu hebben we gevraagd of we het kunnen omboeken voor in betere tijden. Maar helaas is het antwoord nee. We vragen geen geld terug want we hebben al vaker bij roompot geboekt. Maar nee hoor we krijgen totaal geen medewerking. Ze hebben daar totaal geen inlevingsvermogen en vinden de gebeurtenissen blijkbaar niet erg genoeg. Wat voor moeite is om gewoon de vakantie om te boeken. Echt heel heel slecht dit.

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christel S.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super nette accommodatie het vernieuwde Graaf van Egmond .

Super gezellige,leuke en nette schone accommodatie.
Voldoende parkeer gelegenheid in de garage.
En handig inchecken met een vooraf toegestuurde pin code.
We komen hier zeker gauw weer terug.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Reinier W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantonvriendelijk

Ik belde om de 1,5 dag geleden boeking te annuleren. Door de nieuwe omstandigheden konden wij niet meer op visite bij mijn ouders (deze wonen 3,5 uur rijden vanaf ons huisadres).
Ik kon niet meer annuleren (langer dan 24 uur geleden de boeking gedaan) en ik kon ook niet omboeken naar een andere datum want de datum ligt binnen 28 dagen.
Ze claimen met de klant mee te denken, maar laten de klant wel 90 % annuleringskosten betalen. Ik wil wel omboeken, maar dat mag niet ivm 28 dagen. Mijn boeking is nog geen 2 dagen geleden. De nieuwe regels maken dat ik niet meer op visite kan bij mijn ouders en d3 voorwaarden voorkomen annulering. Ik zou graag omboeken, maar dat mag niet. Maximaal 28 dagen van tevoren (toen had ik nog niet eens geboekt). En ze willen niet meedenken, alleen geld ontvangen.

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gediscrimineerd

Schandlige service
K ben zelf niet gevaccineerd en ik hou me aan de regels op het park. Ik heb een kleine van 5 en 10. Ze wilde na de kidsclub 10.15 uur. Ik wilde ze even afzetten en zeggen dat mama ze zo ophaald. Ik kan mijn kleine niet zomaar afzetten en dat ze niet weet waar mama is. De wereld is erg groot voor z'n kleintje. Dit mocht niet omdat ik geen qr code had. Mevrouw zei dat dit kinderen van ongevaccineerde waren en andere kinderen kon besmetten. Mevroue zei tegen iedere gast dat Wij ongevaccineerde waren! Mevrouw haalde de andere gasten erbij om te vragen of ze bang voor ons waren omdat de besmettingen zo hoog opliepen. De kinderen zijn vab ongevaccineerde dus gevaarlijk. wij zouden een gevaar voor hun kinderen zijn. Een gast antwoorde haar dat hij niet bang was en dat er niemand was dus laat ze even de kinderen afzetten. Dit is echt schandalig Mijn kinderen waren helemaal van slag en hebben gehoord dat zij besmettelijke kinderen waren. Dit kan echt niet! Ieder zijn keuze laat de kinderen erbuiten. Wij komen haast 3x per jaar naar de roompot toe maar hierna zijn we geneigd om dit niet meer te doen. De kinderen voelen zich erg buitengesloten. Wij volwassen maken zelf de keuze maar laat de kinderen hier buiten. Ik heb aangifte gedaan tegen deze mevrouw. Ik zou je verzoeken haar aan te spreken op haar misselijk maken gedrag. En ons te compenseren. We hebben tot maandag geboekt maar zijn vandaag zondag na huis omdat we ons niet meer prettig voelen.

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Het schuifraam in de luxebungalow was met vijzen dichtgeschroefd. de vijzen staken enkele cm uit met gevaar voor kwetsuur. Zo hadden wij geen toegang tot buiten vanuit de living en geen nooduitgang. Roompot vind dit normaal voor een luxebungalow waar de prijs toch merkelijk hoger is dan een andere woning. Klacht wordt niet aanvaard. Park Cochem

Geplaatst op: 17-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny P.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden over klantenservice

Wij hebben een vakantie geboekt via Belvilla bij Roompot. Wij zouden volgende week naar Duitsland Cochem vertrekken. Omdat onze kinderen dan 5 dagen in quarantaine moeten wordt die vakantie voor ons zeer moeilijk. Bij Belvilla loop je tegen een muur op! Niets meedenken of oplossingsgericht denken! Uiteindelijk contact opgenomen met Roompot. Personeel klantenservice (oa Lisa) doen er alles aan om de klant tevreden te stellen! Dit zijn mensen die met de klant meedenken en hun vakantiegeluk hoog in het vaandel hebben staan. Uiteindelijk met hun tot een goeie oplossing gekomen. Zeer tevreden. Volgende keer rechtstreeks bij Roompot boeken zonder tussenpersoon en al zeker zonder Belvilla!

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heeeeeeel slecht

roompot is heel slecht in service geld ontvangen zijn ze goed in maar service geven 0,0 wij hadden een weekend daar geboekt van vrijdag tot maandag nu is het zo dat we daar hadden geboekt via de telefoon met de vraag wij als gezin hebben even rust nodig dus willen een huisje waar dat mogelijk is we kregen een huisje aangewezen en bij aankomt was het al een huisje wat aan elkaar vast zat nou wij dachten oke het zal wel wij hebben daar 2nachten last gehad van onze buren die een kind in het huisje was naast ons die volgends roompot niet eens was aangegeven wij hadden daar over geklaagd maar kon niks aan gedaan worden ze willen ons een tegoed bon van 75euro geven om bij hun op het park wat te kunnen eten en drinken (schandalig) wij zijn er maar 2 nachten geweest en alleen maar elende die 75euro mogen ze houden k.. bedrijf is het meer niet

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roberto H.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super verblijf

Wat hebben we een super leuke week gehad op Resort Arcen! Het huisje was heel netjes, een mooie ligging en het aanbod aan activiteiten was overweldigend. Vooral de show op donderdagavond was de moeite waard om voor op te blijven! Ook is er genoeg te doen in de omgeving, bij de kasteeltuinen hebben we onze ogen uitgekeken en waren eigenlijk nog lang niet klaar. In één woord: GEWELDIG!

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marloes L.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Een lang weekend met ergenis

Aangekomen op de camping Dishoek, waren er alleen maar plekken die niet waren voorzien van gras, maar alleen modder en wat daarbij hoort. Gevraagd aan de receptie wat hun hieraan konden doen, en hun antwoord was: Niets, Sorry !! Dit alsnog later doorgegeven aan De Roompot en die kwamen, na overleg, met een vergoeding van 12.50 om koffie met gebak te nuttigen of iets anders. Gezegd dat dit een fooi is.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ben V.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel Slecht.

Wil je een huisje bij Roompot huren, denk daar dan nog maar eens 2x over na, afgelopen week zijn wij een midweek naar Roompot Nieuwvliet Bad geweest met het hele gezin en alle kleinkinderen. We waren erg vroeg op het park en stonden om 15.00 uur klaar om in een huisje te kunnen nr 277, ik kan je vertellen we zaten met alle kinderen pas om 19.00 uur in een huisje omdat de huisjes die we toegewezen kregen nog niet schoon waren en even 3 uur moesten wachten voordat het huisje schoon was, maar schoon in hun optiek is niet schoon in mijn optiek, ik kan niet wachten om jullie die foto’s te laten zien.
Als eerste kregen een huisje toegewezen die niet eens schoon was, en waar de peuken tussen de banken zaten in de huiskamer, en over de wastafel en bedden zal ik voor me houden, niks was schoon.
We kregen na lang stampei met de (Receptie) maken een huisje toegewezen aan de andere kant van het park, ver van alles en dat met 4 kinderen hoe dan Roompot, denk eens na.
Nou we zouden een ander huis je krijgen een groter huisje voor 16 personen, wat ook totaal niet aan de eisen voldeed die wij stelde, geen traphekje, geen omheining en dat met een kind van 2 jaar, en ook dit huis nr 531 stonk als of er natte honden in hadden gelegen.
We hebben flink woorden gehad we kregen een huisje ver weg van alles, we kwamen binnen en hebben foto’s van hoe het eruit zag, op het eerste gezicht leek het schoon, maar dan komt het, vet vlekken in de keuken deze was niet schoon gemaakt, hondenharen op de mat en dik in de stofzuiger, dikke stof onder de bank en zo kan ik nog wel even doorgaan, de wc echt goor. Mocht Roompot hier niks mee doen met dit bericht zal ik de foto’s erbij plaatsen en ga ik het hogerop spelen, wij hebben voor een midweek ruim €1000, euro betaald en van goede service is niet te spreken. Misschien een idee als Roompot Nieuwvliet een andere schoonmaak bedrijf inhuurt aangezien wij na lange na niet de enige waren die klachten hadden.
Onze kleinkinderen willen dan ook nog zwemmen, hier was de eerste mogelijkheid Vrijdagmiddag wanneer we het park zullen verlaten, ff serieus Roompot dan komen we hier met kinderen van 2 jaar, 6 jaar en 9 jaar en 10 jaar.
Uit eindelijk hebben een huisje 531 gehad zonder onze voorkeur €27.50 niet terug gehad
1 dag kwijt van onze vakantie

Verschrikkelijk voor de eigenaar van deze huisjes.
HOOP OP EEN REACTIE ROOMPOT.

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Grace C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
0

Wij hadden een 10 persoonshuisje bij Nieuwvliet Beach Resort geboekt. Bij aankomst troffen wij een HEEL smerig huisje aan. Er lag een kaartje binnen dat alles gecontroleerd was door Fatima. Nou... niet dus: tandpastaresten en haren in de wastafels, remsporen in de toiletten, gebruikte handdoeken van de vorige bewoners op de grond in de badkamer, de oven te vies om te kunnen gebruiken, vaatwasser niet uitgeladen, een zestal lege limonadeflessen in een hoek, PlayStation 4 was weg, hele vieze vloer en dan nog maar niet te spreken over de vensterbanken en lampenkappen.....overal kon je vies op schrijven.
Kortom, zo lever je een huisje, waar toch best een prijskaartje aan hangt , niet af aan de nieuwe bewoners. Als "compensatie" "konden we op het terras een consumptie bestellen terwijl ondertussen het huisje werd schoongemaakt, ( na deze schoonmaak stonden de lege flessen er nog) echt schandalig. Roompot jullie moeten je doodschamen!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Coby V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Suzanne

Helaas weinig flexibiliteit qua omboeken. Ook al is er wel plek in andere vakantie huisjes.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suzanne B.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top

We hebben afgelopen zomervakantie een huisje bij Roompot gehad. Niets op aan te merken, alles was goed. Tegenwoordig zijn de huisjes bij Roompot echt heel erg mooi. Het huisje was schoon bij aankomst en verder alles netjes. De klantenservice vriendelijk en het vermaak voor onze 2 kinderen van 5 en 6 was erg goed.

Wij hebben een fijne vakantie gehad.

De nieuwe huisstijl en het logo van Roompot is ook helemaal top. Ze timmeren flink aan de weg! Ga zo door.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bo P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige natuurlijk

Ik ben afgelopen jaar (net voor de corona) naar Hof Domburg geweest in Zeeland. Dit is een geweldig Roompot park en heb hier erg genoten van de natuurlijk en fijne locatie. Het park is van alle gemakken voorzien en ligt vlak bij het strand waardoor je er binnen een paar minuutjes bent. Geweldig gewoon!

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Roompot


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Allcamps logo
Allcamps
8 beoordelingen
7,4
EuroParcs logo
EuroParcs
12 beoordelingen
4
Vakantiepark Dierenbos logo
Vakantiepark Dierenbos
5 beoordelingen
6,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Roompot een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 30 beoordelingen geplaatst over Roompot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Roompot actief?

Roompot is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Roompot reviews? Dan kunt u naar de website van Roompot gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie