Sunweb logo

Sunweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sunweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
29
Sunweb logo
Website
sunweb.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Sunweb

We pakken graag de koffer in en we gaan graag op vakantie. Even ontsnappen aan het dagelijkse leven, de drukte en de rekeningen die zich opstapelen. Een vakantie is een moment van ontspanning en rust. Je wil je nergens zorgen over maken en alleen maar genieten van je welverdiende vakantie. Dus je gaat driftig op zoek naar een leuke locatie, maar ook naar een reisbureau die in al jouw wensen en eisen kan voldoen. Sunweb is dan ook de juiste partij om voor te kiezen! Lees onze beoordelingen over het bedrijf en oordeel zelf of Sunweb de beste keuze is.

Informatie over Sunweb

Sunweb is een reisorganisator die actief is in Nederland en België en ze bieden verschillende soorten vakanties aan op hun website. Het bedrijf werd in 2000 in Nederland opgericht en ze specialiseren zich in vrijwel iedere vakantie die je maar kunt bedenken. In 2006 heeft het bedrijf een Belgische tak opgericht en hun doel is om iedereen te laten genieten van de beste vakanties voor de scherpste prijs. Ze onderscheiden zich niet alleen door het enorme assortiment en de beste prijzen aan te bieden, maar ook door de beste service te leveren. De specialisten van Sunweb staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om je van advies te voorzien. Zodat jij straks onbezorgd op vakantie kunt gaan.

Aanbod Sunweb

Het aanbod van Sunweb is in de afgelopen jaren flink uitgebreid met verschillende soorten vakanties. Het is dan ook de perfecte online reisorganisator waar je zoektocht naar je meest ideale vakantie begint. Of je nu op zoek bent naar zon, zee en strand of juist de sneeuw wil opzoeken. En natuurlijk maakt het niet uit of je met de auto op vakantie wil of dat je juist een verre bestemming wil bezoeken. Sunweb biedt het allemaal aan. 

Zonvakanties

Ben je op zoek naar zon, zee en strand? Dan ben je bij Sunweb aan het juiste adres, want zij bieden tientallen vakanties naar zonnige bestemmingen. Denk aan vakanties naar Griekenland, de Canarische eilanden en Spanje. Wanneer je op de website op zoek gaat naar zonvakanties krijg je direct handige tips en een selectie van de meest populaire vakanties te zien die je direct kunt boeken. Zo krijg je gelijk veel info over de mogelijkheden en welke bestemmingen je kunt kiezen. En dat uiteraard voor de beste prijs.

Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende bestemmingen, maar ook uit soorten vakanties. Ben je op zoek naar een vlieg- of autovakantie of ben je juist op zoek naar een all-inclusive aanbieding. Of wil je misschien een kijkje nemen bij de last minute aanbiedingen? Dat alles is mogelijk via Sunweb.

Wintersport

Een wintersportvakantie is een ideaal moment om het jaar goed te beginnen of af te sluiten. Er zijn talrijke bestemmingen in alleen al Europa waar je kunt genieten van dikke pakken sneeuw en zowel familievriendelijke als uitdagende pistes. Sunweb biedt verschillende soorten wintersportvakanties aan. Of je nu de hele dag door op de latten wilt staan, van de wonderschone omgevingen en besneeuwde bergen wil genieten of het gezellig wil hebben met de Après Ski. 

Voor iedere wintersporter is er wel een vakantie op Sunweb te vinden. Of je nu alleen, met je vriendengroep of met het gezin wil gaan wintersporten. Je hebt keuze uit verschillende locaties en accommodaties. Een groot voordeel is dat een skipas altijd is inbegrepen. Dus dat is sowieso al een zorg minder wanneer je een wintersportvakantie via Sunweb boekt.

Cruisevakanties

Een cruisevakantie is natuurlijk een unieke ervaring, want wanneer je een cruisevakantie boekt boek je feitelijk je accommodatie en vervoersmiddel in één. Je kunt kiezen voor een cruise die vanuit Nederland vertrekt of kies voor een andere mooie locatie waar jouw avontuur begint. Denk aan het Caribische gebied of boek een mooie cruise die je kennis laat maken met de wonderschone natuur en wateren van Noord-Europa.

De keuze is enorm. Je kunt kiezen voor complete cruisevakanties, scherpe aanbiedingen wanneer je op zoek gaat naar last minute cruisevakanties en je kunt ook selectief kiezen op locatie, bestemming, schepen en rederijen. Wanneer je op de website van Sunweb op zoek gaat naar je eerstvolgende cruisevakantie krijg je niet alleen een enorme keuze, maar ook handige tips en meer informatie over wat je van een cruisevakantie kunt verwachten.

Autovakanties

Blijf je liever met beide benen op de grond en wil je niet het water over? Dan kun je ook altijd kiezen voor een mooie of juist avontuurlijke autovakantie. Met een autovakantie kun je de mooiste locaties in Europa bezoeken en je kiest zelf waar je naartoe gaat. Het aanbod van Sunweb is zeer uitgebreid met verschillende locaties en accommodaties waaruit je kunt kiezen. En ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven.

Op de website kun je kiezen uit verschillende soorten vakanties en accommodaties. Voor als je samen, met vrienden of het hele gezin op vakantie wil. Je hebt ook keuze uit thema’s en uit faciliteiten die op locatie aanwezig zijn. Zo weet je ook al van te voren wat je te wachten staat als je achter het stuur kruipt en naar je gekozen bestemming rijdt.

Last minutes

Wil je echt spotgoedkoop op vakantie? Sunweb biedt zowel zonvakanties als wintersportvakanties tegen zeer scherpe prijzen aan. Wanneer je kiest voor last minutes op de website heb je direct een keuze of je de zon wil opzoeken of dat je op wintersport wil. Je krijgt direct een uitgebreid aanbod in vakanties die je kunt boeken. 

Hier heb je nog wel keuzes uit een all-inclusive last minute, een super last minute of een traditionele last minute waarmee je binnen 6 weken op vakantie gaat. Last minute vakanties gaan naar mooie bestemmingen, zoals Griekenland, Spanje, Oostenrijk, Turkije en Egypte. Een nadeel is dat last minute vakanties relatief hard gaan en dus ook snel uitverkocht zijn. Wil je dus snel en voordelig op vakantie? Beslis dan snel!

Vakantiegarantie van Sunweb

Het laatste wat je wil wanneer je op vakantie bent is dat je jezelf zorgen maakt over randzaken die roet in het eten kunnen gooien. Daar heeft Sunweb iets op gevonden. Namelijk de vakantiegarantie. De vakantiegarantie is precies dat de naam doet vermoeden. Garanderen dat je plezier hebt en kunt ontspannen.

Met de vakantiegarantie is de reisleiding altijd bereikbaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Heb je op je bestemming een dokter nodig? Geen probleem. Dat regel je eenvoudig via de Sunweb-app. Je hebt ook een geld terug garantie. Stel dat je de vakantie door onvoorziene omstandigheden moet annuleren? Dan krijg je gegarandeerd binnen 14 dagen het geld teruggestort. En ben je op je bestemming gestrand? Geen probleem, want Sunweb biedt met de vakantiegarantie ook een repatriëringsgarantie aan. En last but not least kun je ook met de vakantiegarantie gebruikmaken van de gratis omruilgarantie.

Bijzonderheden Sunweb

Duurzaam ondernemen staat bij Sunweb hoog in het vaandel. Ze investeren daarom in zowel binnenlandse als buitenlandse projecten om duurzaam te zijn. Terwijl ze ook veel aandacht besteden aan het opleiden van bekwame kennis specialisten. Sunweb vind het ook belangrijk dat de CO²-uitstoot wordt beperkt en daarom investeren ze in partners en vliegtuigmaatschappijen om bijvoorbeeld onderzoek te doen naar duurzame brandstoffen.

Een andere bijzonderheid is dat Sunweb vrijwel ieder keurmerk heeft dat je kunt vinden. Daaronder de keurmerken van SGR, SGRZ en ANVR. Ze hebben ook het Thuiswinkel Waarborg keurmerk en zelfs het Europese E-Commerce Europe keurmerk. Ze zijn ook aangesloten bij het calamiteitenfonds reizen en het vignet AVG OK. Dat aangeeft dat ze de privacy van reizigers beschermen en persoonsgegevens worden beschermd.

Sunweb werkt ook intensief samen met Stichting reis met je hart. Een stichting die zich inzet voor mensen die graag op vakantie willen, maar daar niet de financiële middelen voor hebben. De stichting maakt het voor deze doelgroep in samenwerking met reisorganisaties en donateurs mogelijk dat mensen met minder geld toch op vakantie kunnen.

Hoe betrouwbaar is Sunweb?

Wij denken dat Sunweb een betrouwbaar bedrijf is. De reviews over de webshop zijn overwegend positief! In de reviews spreken klanten over de scherpe prijzen, de goede service en het ruime assortiment van de reisorganisatie. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via sunweb.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Sunbweb staat tevens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ze hebben verschillende keurmerken die bevestigen dat Sunweb aan de hoge kwaliteitseisen van een reisorganisatie voldoen.

Betalingsmethoden

Bij Sunweb kun je betalen via een bankoverschrijving. Na de boeking ontvang je een factuur voor de aanbetaling die je binnen 7 dagen moet voldoen. Bij het uitblijven van een betaling wordt je boeking geannuleerd. Een aanbetaling bestaat uit 100% reserveringskosten, 100% calamiteitenfonds, 100% van een eventuele annuleringsverzekering, 100% van de eventuele poliskosten en 30% over de overige onderdelen van de reis. De restbetaling moet 6 weken voor aanvang via een bankoverschrijving aan Sunweb zijn voldaan. De exacte kosten van je vakantie worden altijd op factuur gespecificeerd.

Is Sunweb goed bereikbaar?

Sunweb is goed bereikbaar, maar de kans dat je ze moet bellen, appen of mailen is klein tot nihil. Een groot voordeel van de reisaanbieder is dat ze een zeer uitgebreide kennisbank hebben. Vrijwel iedere vraag wordt in de kennisbank beantwoordt en zo kun je heel zelfstandig alle informatie opvragen die je nodig hebt. 

Wanneer je een reis boekt of wil boeken, heb je een account voor ‘Mijn Sunweb’ nodig. In Mijn Sunweb kun je ook heel eenvoudig informatie en facturen inzien. Zo heb je altijd een overzicht van je interesses, mogelijkheden en eventuele boekingen die je hebt verricht. Voor de liefhebber is er ook een Sunweb-app voor iOS en Android beschikbaar. 

Wil je toch in contact treden met Sunweb? Dat kan via social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter en je kunt ook een WhatsApp-bericht naar ze versturen. Uiteraard kun je ze ook telefonisch bereiken of je kunt ze een e-mail sturen. Op de website vind je onder ‘contact’ alle contactmogelijkheden met Sunweb.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Sunweb een reis geboekt? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met de reisorganisatie. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Sunweb compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of ze bij het reisbureau willen boeken. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Sunweb was. Wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een reis te vinden en of ze de beloftes met betrekking tot de service waarmaken. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Sunweb!

Reviews over Sunweb

Gerelateerde bedrijven

Interhome logo
Interhome
2 beoordelingen
6
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
indicamp logo
indicamp
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,9
47% zou hier weer kopen
44 beoordelingen
Onze beoordeling over Sunweb

Sunweb is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sunweb bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sunweb lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sunweb. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van sunweb.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van sunweb.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sunweb.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bizar KLANT -ON -VRIENDELIJK

In verband met ziekte en plotseling noodzakelijke operatie een deelannulering gedaan voor een geboekte all inclusive wintersport vakantie gedurende de kerstdagen.

Omdat het een deelannulering betrof werden er extra kosten berekend voor de resterende bezetting.

Omdat de afzegging zo kort voor vertrek is gedaan kon er geen beroep worden gedaan op enige restitutie.
Dit staat in de voorwaarden.
Tot zover accoord maar waar men volledig de plank mis slaat is dat er extra kosten worden berekend terwijl de hele kamer reeds is betaald.

Bovendien i.v.m. het all inclusive arrangement word een aantal skipassen niet gebruikt en ook de ondere inclusive onderdelen.

In mijn optiek dubbele winst voor Sunweb.

Ik heb om deze redenen gevraagd de extra kosten te crediteren.

Volgens de ANVR voorwaarden zou dit mogelijk zijn.

Op mijn verzoek om enige empathie te tonen voor de omstandigheden werd abrupt en bot wederom verwezen naar de kleine lettertjes.

Om deze reden zal ik in de toekomst zeker nooit meer bij deze organisatie boeken.

Mede ook omdat eerdere all inclusive arrangementen zeer karig of ronduit niet voldeden aan het predikaat all inclusive.

Kortom slechte service en zeer niet in verhouding tot prijs die ervoor berekend word.

Kennelijk het verdienmodel van deze organisatie.

Mocht u met sunweb in zee zou willen gaan moet je goed kunnen zwemmen.

Geplaatst op: 22-12-2022
Laatst bewerkt op: 22-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstelling

Geboekt naar LA Palma, Puerto Naos, vertrek 1 december. TWEE dagen voor vertrek werden we gebeld; reis gaat niet door ivm metingen die na de vulkaanuitbarsting van dit voorjaar nog steeds te hoog zijn. Geld terug of iets anders; op zich oké geholpen, maar de schrik was groot, niet naar de plek waar we ons zo op verheugd hadden. Uiteindelijk waren we tevreden, maar hoe is het is vredesnaam mogelijk dat we niet eerder op de hoogte gesteld zijn etc??? Zeer slecht, hoe kan een mens zo snel schakelen?? Zelf moeten vragen om een tegemoetkoming, maar niet meer gehoord hoe dat is geregeld want we gingen al op vakantie. Maar het blijft idioot, ook al was het alternatief goed (Gran Canaria), maar een compleet andere sfeer en vele malen drukker.

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Let heel goed op waar je voor betaald

Reis geboekt voor mijzelf en minderjarige zoon. Beide exact zelfde prijs betaald. Zoon kan/krijgt minder op reis. Sunweb past gewoon prijs aan. Ik betaal meer, hij minder. Voila, en nu klopt het?! De prijsspecificatie die ik in eerste instantie ontving klopt dus niet. Vreemde praktijken en meedenken aan een oplossing ho maar. Pas op met dit bureau...

Geplaatst op: 06-12-2022
Laatst bewerkt op: 06-12-2022
Geschreven door: Merel B.

4 / 10
2/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit een schandalige maatschappij

Deze maatschappij is eerder als schandalig te omschrijven. Ik wou een simulatie maken, maar had blijkbaar verkeerdelijk doorgeklikt op boeken. Daarna onmiddellijk een mail gestuurd (er werd ook niks online betaald)
Bleek dat niks meer geannuleerd kon worden, enkel omboeken was nog mogelijk met een kostprijs van 500 euro voor annulatie... wat een oplichterij... NOOIT meer, ik reis heel veel voor mijn werk en privé, heb dus al heel veel maatschappijen gehad en hun service gezien, maar dit, NOOIT MEER, nooit eerder meegemaakt... Service laat echt te wensen over en prijzen veranderen om de haverklap ....
Connections, tui, correndon zoveel beter of rechtstreeks bij maatschappij en hotel boeken, dan krijg je tenminste de service die je als klant verdient en kan mij je bij vergissing wel verder helpen.

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
"Oplichting" bij aanpassing

Toen we begin juni een wintersportreis wilden boeken, was het onzeker of we met 5 of 6 personen zouden gaan. Daarom heb ik via Whatsapp contact gezocht met Sunweb met daarbij de vraag of het mogelijk is om later een extra persoon bij te boeken. Het antwoord daarop was "Ja zeker! (maar wel een ruim genoeg appartement boeken)". Dat hebben wij dus gedaan, en hiervoor was de rekening 5*929 euro (bij 6 personen was het 6*850 euro geweest). Nu heb ik vandaag gebeld om een 6e persoon bij te boeken, en het blijkt dat we daarvoor ruim 1300 euro moeten bijbetalen omdat de prijs voor de reeds geboekte personen ook toeneemt. Dit vind ik onredelijk:
1) Dit betekent dat het nu boeken 150 euro per persoon = 900 euro totaal duurder is dan als we direct voor 6 man hadden geboekt (6*1005 = 6030 euro ipv 6*850 = 5100 euro)
2) Het appartement is al gereserveerd. De enige extra kosten voor Sunweb zijn toeristenbelasting, lakenpakket, skipas en wat administratiekosten.
3) Aan de telefoon werd aangegeven dat dit de "huidige prijs" is, maar het appartement is helemaal niet meer beschikbaar. "Huidige prijs" slaat dus nergens op.
4) Gezien het niet is aangegeven bij navragen (bovengenoemd) in juni dat dit forse extra kosten zou meebrengen

Geplaatst op: 12-11-2022
Laatst bewerkt op: 12-11-2022
Geschreven door: Hans V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze verekeringen

Op 14/03/2022 boekten we een reis naar Mallorca bij Sunweb. Samen met de boeking sloten we een annulerings- en bijstandsverzekering af. Voor deze verzekeringen betaalden we € 234,01.

We vertrokken op 28/08, maar op 23/08 overlijdt mijn schoonbroer. De dag erna, op 24/08, neem ik contact op met Sunweb en deze verwijzen mij door naar Axa.
Een medewerker van Axa wist me te vertellen dat we geen recht hadden op de annuleringsverzekering indien mijn schoonbroer al 3 maanden ziek was. Spijtig genoeg vocht hij al 10jaar tegen kanker. De uitvaartplechtigheid was op 03/09 en wij kwamen op 06/09 terug. Dezelfde dag, op 24/08, heb ik nog tweemaal contact gehad met iemand van Axa en zij baseren zich op een artikel dat niet van toepassing was op ons. Namelijk als je 7 dagen na de boeking een annuleringsverzekering afsluit en de persoon is al 3 maand ziek dan keren ze niet uit. Wij sloten de verzekering samen met de boeking af op 14/03/2022 en geen 7 dagen later. Op 14/03 kan ik niet voorspellen dat mijn schoonbroer op 23/08 zou overlijden.

Omdat Axa niet wou wijken en wij geen positief antwoord hadden ontvangen van Sunweb hebben we ons uitvoerig geëxcuseerd bij mijn zus en familie en zijn we met tegenzin vertrokken om geen € 2.563,89 te verliezen.

Nu vraag ik zowel aan Sunweb als aan Axa om het bedrag van de verzekeringen terug te betalen. In eerste instantie is Sunweb de hoofverantwoordelijke. Daar hebben we geboekt, de verzekeringen afgesloten en betaald.

Tot op heden nog geen positief antwoord mogen ontvangen.

Sluit geen verzekeringen af bij Sunweb, ze zijn waardeloos.

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Karel P.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Incompetent, bedrieglijk en klantonvriendelijk reisagentschap!

Hotel Gran Melia Palacio de Isora in Tenerife geboekt voor 13 dagen en 12 nachten (3 tem 15 september). Een 5-sterrenhotel waar de All IN tem 1 uur 's nachts inbegrepen is (of zo wordt het door Sunweb toch op hun site omschreven). Eenmaal aangekomen blijkt dat het hotel al jaren hun policy toepast van ALL in tem 23 uur en dat vanaf 23 uur ALLES betalend is. Voorbeeld: een mojito kost 14 euro/stuk. Drink je er dus nog 4 gedurende twee uren kost dit 56 euro/persoon/avond. Dit vanaf dag 1 gemeld aan Sunweb, geregeld zelf opnieuw een bericht moeten sturen of zij hiervoor een oplossing hadden. Wij hebben gedurende ons verblijf NIEMAND van Sunweb gezien, laat staat telefonisch gehoord. Enkel enkele whatsapp-berichten dat ze dit met het hoofdkantoor moesten opnemen hoewel ze zelf toegaven dat zij die 1 uur idd zo vermelden op de site. Dit is gewoonweg platvloers bedrog waarvoor wij ook de gepaste en rechtvaardige terugbetaling van verwachten en niet de belachelijk voorgestelde 'compensatie' van 150 à 200 euro korting op een volgende reis (dit werd mij via whatsapp voorgesteld NA terugkomst van vakantie). Wij boekten een reis, afgaande op de CORRECTE info op jullie site (wat iedereen wel doet veronderstel ik, als je via een reisagentschap boekt) en eens aangekomen blijkt dit helemaal niet te kloppen met de realiteit. Zoals reeds gemeld: alle nodige printscreens werden reeds genomen van hoe jullie het melden op de site. Het wordt tijd dat jullie deze info aanpassen. Wij wensen en eisen een correcte terugbetaling voor de gelden schaden. Verlof/vakantie dient om te ontspannen, we hebben ons meer moeten bezighouden met te kijken wat wel en niet inbegrepen was, het uur in het oog houden tot wanneer we mochten bestellen en de hopeloze communicatie naar jullie toe zonder enige pasklare respons. Werk aan de winkel zou ik zo denken.

Geplaatst op: 17-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Kristof V.

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht, laat iets zien en je beland ergens anders

Ik vraag mij af waarom mijn review niet op de website onder de hotel Poenix sun staat ???
Dit zijn de waarheiden die jullie verbergen.
Je komt daar aan en je ziet opeens vuile schimmel kamer totaal anders dan op de foto.
Ik wil hierbij mijn klacht indienen tegen jullie website die mensen voor de gek houden. Wordt een iets laten zien en je beland ergens anders.
Waarom kijken jullie niet na of de accomodaties voldoen aan de standaard basis hygiënisch en logische voorwaarden wat een Europese gezin verdient?
Nu jullie mijn review verbergen betekend dat het enkel geld voor jullie belangrijk is dan de gezondheid van mensen.
Ik was daar met kinderen. We zijn allemaal ziek geworden inclusief mijn kinderen !!!! Hoe harteloos zijn jullie ? Als ik wist dat de hotel kamers en badkamer zo slecht aan toe is zou ik dat nooit boeken Ookal was het maar 1 euro!!!

Ik heb totaal niet genoten van mijn vakantie en heb financiële schade gelopen.
Ik wens schadevergoeding!
Mijn klacht zal ik ook onder de review voor de sunweb zelf ook plaatsen !! Plaats zo snel mogelijk mijn review onder de hotel zodat anderen niet voor de gek gehouden worden!!!

Geplaatst op: 23-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Shabnam H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Je krijgt niet wat sunweb beloofd

Een appartement met swim up geboekt. Bij aankomst bleek het niet zoals de foto's hadden aangetoond op de site bij het boeken. De medewerkers ter plaatsen hebben niets voor ons gedaan. Zij verscholen zich achter het antwoord "wij kunnen niets doen vanwege de drukte".
Dit was de 2e keer dat wij via sunweb hadden geboekt en 2 keer gezeik. Ik zal NOOIT meer via sunweb iets boeken en sunweb zeker NIET aanbevelen. Ben benieuwd hoe zij onze klacht gaan afhandelen, weinig vertrouwen in sunweb.

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Vincent V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer mooie reis,maar slechtte organisatie door Sunweb.

Wij zijn op een uitstap in Tenerife met 4 personen achtergelaten op de ophaalplaats.De bus ging om 18h vertrekken en wij hebben gewacht van 17.45h tot 19.15h.maar werden niet opgepikt.Toch beweren ze dat hij er was en dat de bus vol zat ?

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 09-08-2022
Geschreven door: Benjamin D.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedenk je goed als je met SUNWEB boekt.

Ik zal het samenvatten om het voor jullie duidelijk te maken.

Mijn vrouw heeft bij SUNWEB een vakantie geboekt 17-06-2022 met boeking 474----.

Hierbij heeft zij dezelfde dag gebeld en 45 minuten in de wacht gestaan om het te annuleren.
Uiteindelijk niet doorgekomen ze bleef op dezelfde positie hangen.
Omdat ik zelf al een vakantie had geboekt precies die dag kon ze dat niet weten en heeft daarom direct contact opgenomen.

Ze kreeg jullie niet te pakken en heeft maandag 20-06-2022 een mail gestuurd om het schriftelijk nogmaals door te geven dat het geannuleerd kan worden en met de aantekening en schermafbeelding dat ze die vrijdag ook al 45 min gebeld had.

Annuleringsrecht:
Als reiziger heb je het recht om binnen 24 uur na de totstandkoming van de reisovereenkomst deze zonder opgave van redenen kosteloos te annuleren, tenzij de organisator dit recht in de aanbieding en de bevestiging heeft uitgesloten door het gebruik van de term: definitieve boeking.

Hierbij staat bij jullie reservering dat de reis pas definitief is als de betaling is voldaan.
En moest binnen 3 dagen betaald worden.
Ook dat heeft ze uiteraard niet gedaan.

Hierbij stuurt Sunweb dit antwoord:

24 uur bedenktijd is hierbij niet van toepassing. Bij de laatste stap vragen wij namelijk 'weet je zeker dat je de boeking definitief wilt maken' om het vervolgens met een rode knop te bevestigingen dat je de boeking definitief maakt. De betaling staat hier los van.

DUS BIJ SUNWEB HEB JE GEEN RECHT

JE KRIJGT DIRECT EEN FACTUUR VAN MEER DAN 1000 EURO ALS JE PER ONGELUK DUBBEL BOEKT.

Daarbij heeft ze 21-06 gelijk geantwoord dat we hier ons best voor gedaan hebben om gelijk te annuleren en het zo nogmaals te bevestigingen.

Nu blijven jullie maar bellen en een aanmaning sturen van het te vorderen bedrag.

Ze is er echt helemaal van overstuur en heb het met deze reden voor haar geschreven.

Ik heb nog niet eerder met zo'n bedrijf te maken gehad met zo'n onvriendelijk samenwerking.
Een vakantie moet genieten zijn ( creating memories) jullie zeggen het zelf maar dat is niet gelukt.

Dennis

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Dennis V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk

Vreselijk jullie zijn afzetters na alles te hebben ingevuld en dan bij betaling komt er een ander bedrag op hotel die jullie presenteerden 1 woord voor schandalig kamer voor 2 personen (vrienden ) te klein geen ruimte minibar gaf meer warmte dan koude eten was totale flop salade die niet eens koud staat eten was zelfde of werd terug gebruikt Animatie kinderen niks zwembad vuil kinder glijbaan werd niks mee gedaan s’avonds gingen de lichten gewoon uit terwijl andere hotels nog animatie was dit allemaal hotel Monte Carlo 4sterren waard naar mijn ervaring een kwart ster waard ! Ze waren goed in mensen ronselen voor de buiten activiteiten

Geplaatst op: 01-08-2022
Laatst bewerkt op: 01-08-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk.

Bij de meeste reisbureau’s boek je toch pas defenitief wanneer men het voorschot betaald voor een bepaalde datum. Bij sunweb dus niet. Wanneer men alles invult en een bevestigingsmail ontvangt is het dus definitief. Door deze flauwe kul, moeten we dus annuleringskosten betalen. Terwijl we eigenlijk niet eens een 1 cent betaald hebben.
Voor ons zijn het afzetters. En dat zal altijd zo blijven.

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 26-07-2022
Geschreven door: Seppe L.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Breed aabod aan goeie reizen.

Na het 4de perfect geslaagde reispakket moet ik jullie belonen. Altijd tevreden geweest en vriendelijk personeel. Ze doen hun job met goesting en ze helpen en informeren in geval van aanpassingen of dergelijke.

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Jean G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vreselijk

VRE-SE-LIJK. Wij hebben een ‘superior’ kamer geboekt bij Vasia Village. Volgens de omschrijving van hun eigen website krijg je dan een kamer met zeezicht! Leuk! Helaas, vandaag bleek dat niets klopte van dit alles. We werden weggestopt in een piepklein kamertje achter de mooie kamers met zeezicht. Onze kamer kijkt uit op een soort vuilnisbelt ongeving met allemaak bouwvallen en rotzooi! Wat een drama! Wij hebben op onze papieren ‘superieur’ kamer staan maar zitten nu in een zogenaamde ‘double room’ doe volgens de website van Vasia Village’ echt voor twee personen is en waar volgens hun eigen website geen mogelijkheid is voor een derde bed voor een kind van 8. Maar…..die hebben ze er wel bij gedrukt. Wat we ook zeggen tegen Sunweb, ze doen er NIETS mee. Ja, omboeken naar een ander resort en dan 95,- per nacht bijbetalen!!! SCHANDALIG!! NOOIT MEER SUNWEB VOOR ONS!!

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Eric B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Factuur 500 euro hoger dan bij de boeking

Je boekt een reis en krijgt een prijsoverzicht. Daarna vul je alle gegevens in en krijg je weer eenprijsoverzicht. Je boekt dan definitief en daarna krijg je via mail een bevestiging met de betaalgegevens. Op die mail krijg je een andere prijs, verschil 500 euro. Mail verstuurd naar Sunweb en daar krijg je het volgend antwoord. De kinderkorting was tot 12 jaar en uw dochter is 13 jaar. Nergens stond er vermeld dat de kinderkorting tot 12 jaar was, zelfs niet na het invullen van haar geboortedatum. . Bij de definitieve booking kreeg je dit verschil ook niet te zien.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Baggerservice van Sunweb

Binnen een werkdag verzoek gedaan om de geboekte reis te annuleren; maar nee, daarvoor wilt Sunweb ruim 1500 euro zien. Er waren voor de reis nog maar 2 kamers beschikbaar en ten tijde van het verzoek nog maar 1 (ofwel; Sunweb heeft hierdoor ook geen omzet mis gelopen). Wat een baggerservice. Ik ben bereid de review weg te halen mits er een oplossing wordt geboden (boeking 4610898).

Geplaatst op: 28-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitchel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama

Eerste keer dat ik boekte via sunweb online. Nooit meer. Niet zozeer om de service van sunweb zelf maar wel om het hotel dat ze presenteerden als 4 sterren hotel en ronduit dramatisch bleek te zijn. Boek nooit het Sauerland Stern hotel in Willingen. Het is gedateerd en oud. Service ondermaats en kamers vuil. Eten was ronduit slecht, niet te eten. De ligging zogezegd op de piste was niet op de piste maar er 7 minuten te voet vanaf. De Bar was gewoon niet open en het zwembad kon je enkel betreden na reservatie . Er bleek geen subtropisch zwemparadijs te zijn.... Na 1 dag vertrokken alhoewel geboekt voor 3 dagen. Slechtste ervaring ooit .

Geplaatst op: 02-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet vergoeden van schade

Pakketreis geboekt en op de heenreis bagage zoek geraakt. Hierdoor kleding e.d. moeten kopen Sunweb weigert deze schade te vergoeden en verwijzen nar de vliegmaatschappij . Volgens de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is de aanbieder, Sunweb, bij pakketreizen ook aansprakelijk voor gemaakte kosten bij vermissing bagage. Sunweb heeft lak aan wettelijke regels.

Geplaatst op: 13-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pja S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nieuwe reisleider

Graag wil ik dit bericht met Sunweb en iedereen die dit leest delen.
Wij hadden een hele goede reisleidster genaamd Ciska maar zij werkt niet meer bij Sunweb. Na een paar invallers/studenten? te hebben gehad hebben we nu een fantastische opvolger voor haar.
William is nu onze reisleider. En wat voor een heerlijk persoon is dit! Hij is attent, supervriendelijk, humoristisch, snel en zeer deskundig. Niets is hem te veel. Hij doet alles voor zijn gasten.
Sunweb heeft met William een “parel” in handen. Een waardige opvolger. Wij hopen hem nog vele jaren mee te mogen maken in Benidorm

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marian L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Sunweb de eerste en laatste keer

Ik heb een vakantie geboekt via Sunweb omdat ik een weekje alleen op vakantie wilde gaan, Sunweb had als enige een hotel die een hotel in mijn ogen aanbod die ook voor een redelijke prijs was.

Hotel geboekt, aangekomen op bestemming. Alles leek tot zover in orde. Ik zat op Kreta en tijdens mijn 2e dag was er de 2e heftigste aardbeving ooit, de hoogste is gemeten in 1994 op een schaal van 6.1, 6 dagen geleden was er een aardbeving van 6 op de schaal van richter. Na deze aardbeving zijn er nog wel honderden naschokken/bevingen geweest, de volgende dag werd ik weer wakker geschud. Ik heb direct aan de bel getrokken bij de 'reisleiding', deze vertelde mij dat ik 'rustig moest doen' en dat het wel even kon duren voordat ik voorzien zou worden van een antwoord.

Op zo'n moment wil je gewoon graag geholpen/gehoord worden, ik wilde niet langer blijven op Kreta, ook omdat ik alleen was. Als ik dan te horen krijg dat ik 'even rustig moet doen en moet afwachten', vind ik dit ongelofelijk als zo'n organisatie zijnde. Schandalig gewoon.

Niks was mogelijk en ik wilde zo snel mogelijk weg, ik heb maar zelf een vlucht geboekt (enkele reis van 400 euro, wat ook volstrekt belachelijk is) omdat ik gewoon mijn eigen veiligheid wilde waarborgen.

Voortaan boek ik toch gewoon maar weer lekker bij de bekendere rode/blauwe concurrent, Sunweb = goedkoop = duurkoop. Nooit meer.

Geplaatst op: 03-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nick

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende informatie en slechte service in Lanzarote

Ik had een Sunweb reis en accommodatie geboekt via Neckermann naar hotel Iberostar in Lanzarote. De vrouw van Neckerman vertelde dat ze er zelf was geweest, een goed hotel, veel zwembaden en rust. Ik had dus de reis geboekt voor 2700 euro.

Toen ik aankwam bleek dat er alleen maar 2 animatie zwembaden voor met name kinderen beschikbaar waren en kinderbedjes en dat voor de andere zwembaden je een zogenaamde Prestige moest hebben en dan zou je samen met andere extra faciliteiten 35 euro per dag extra moeten betalen.

Zowel op de website also op de subwebapp met mijn boeking staat er dat er beschikbaarheid zou zijn voor 7 zwembaden en wordt er over een beperking niet gesproken. Wel dat er prestige 1 eigen zwembad zou hebben. Bij de prestige beschrijving stond een hele opsomming maar niet dat ze drie eigen zwembaden zouden hebben.

Ik had dit aangegeven in de whatsapp 's avonds zodat ze dit zou lezen in de morgen (want ik zou een afspraak met haar hebben mbt mogelijke excursies). Ik kreeg 's morgens een bericht terug waarin stond dat door Covid19 faciliteiten veranderd kunnen zijn en we hier geen rechten op konden verhalen. Deze situatie had echter niks met Corona te maken maar was het beleid van het hotel.

Het is bepalend dat als er niets klopt een reisorganisatie dus blijkbaar de verantwoordelijkheden en rechten van een klant kan uitsluiten door Corona de schuld te geven. Tijdens de afspraak met de Sunweb medewerkster zei ze dat ze niet wist waar het over ging en het antwoord vanuit de auto schreef.

Ik had daarna een afspraak met de Sunwebmanager verantwoordelijk voor het eiland. Zij vertelde dat ze vond dat ik gekregen had waarvoor ik geboekt had omdat de kamer ok is en het is all-inclusive. Ik vertelde dat dit niet zo was omdat een deel van de faciliteiten niet toegankelijk waren. Ze wilde verder niets doen. Ze wilde een klacht opstellen en vroeg me dat te ondertekenen. Maar omdat hier ook in stond dat ik gekregen had waarvoor ik geboekt had, wilde ik het niet ondertekenen. Daarnaast gaf ze zelf aan dat ze niks wilde doen.

Wil ik dus toegang tot de rustigere zwembaden hebben, moet ik dus 35 euro per dag bijbetalen wat dus neerkomt op 490 euro voor 14 dagen wat dus het totaal maakt van 3190 euro

Ik had dus een dure vakantie geboekt en kom erachter dat ik dus alleen toegang heb tot de kinderzwembaden.

De houding van de Sunweb manager verbaasde me erg. Ze was aanvallend, niet flexibel en deed niks om ook maar begrip te tonen. Ik vroeg haar nogmaals om aan te tonen waar op de website het stond dat er beperkte toegang was tot de zwembaden maar ik kreeg geen antwoord. Ik werd aangeraden om de Prestige te nemen en extra te betalen. Ook werd het afgeschoven naar Neckermann terwijl zij juist de website van Sunweb gebruikte voor informatie.

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen terugbetaling ontvangen van mijn voucher

Ik had een reis geboekt naar Egypte voor 2 personen. Maar mijn reis werd geannulleerd i.v.m. corona en ik zou de aanbetaling teruggestort krijgen. Ondertussen ben ik gescheiden en had natuurlijk een nieuw rekeningnummer doorgegeven omdat ik de hoofdboeker was en de aanbetaling ook betaald had. Maar na enkele keren aar Sunweb te hebben gebeld (steeds 1.5 uur in de wacht) werdt mij verteld dat het geld naar de rekening van mijn ex is gegaan en ze kunnen het zogezegd niet terug halen. Ik ben des duivels en wil mijn geld toch terug hebben natuurlijk. Maar volgens mij moet sunweb de fout herstellen en mij alsnog uitbetalen. 1 ding is zeker, ik ga nooit maar dan ook nooit meer een reis boeken bij sunweb,

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Annuleren boeking

Een dik compliment voor de klantenservice van Sunweb. Geweldig geholpen bij het annuleren van een boeking, medewerkster Moniek was erg begripvol en na het telefoongesprek kreeg heel snel (binnen een uur!) een annuleringsbevestiging in mijn mailbox. Met deze service wil ik volgende vakantie graag boeken bij Subweb! Een erg gerustellende gedachte dat de klantenservice zo snel en vriendelijk handelt.

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Denise L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Door zeer luide geluidsoverlast klacht ingediend. Zelfs geluidsopnames ingediend. Antwoord jammer kunnen we niets aan doen en zeggen dan nog hopen dat u een fijne vakantie gehad heeft. Nou dan heb je de klacht goed gelezen . Maar niet heus. Daarna nog een brief gestuurd naar de directie van Sunweb. Maar wat dacht je . Nog geen regeltje terug gekregen. U snapt het NOOIT
GEEN SUNWEB MEER.

Geplaatst op: 18-02-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marga

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Reisleiding

Op zich ben ik altijd goed te spreken over de vakanties die ik bij Sunweb heb geboekt, alleen de reisleiding tegenwoordig? Je wordt ergens uit de bus gezet en je bekijkt het maar. Of je stapt vanaf de airport in een bus, zonder reisleiding, chauffeur roept om, appartement huppeldpup, en je staat daar in het donker geen idee waar je heen moet lopen. Wellicht zijn dit bezuinigingen, maar juist de vroegere persoonlijke en goede reisleiding stond Sunweb bekend om. De reisleiding zelf, te jong en onervaren, doen hun best maar komt zeker niet altijd over, een ingestudeerd praatje, beter iemand die zelf echt spontaan is, verteld en aanvoelt wat er nodig is, meer ervaren is en die uitlegt waar je heen moet als je de bus uitstapt, bereikbaar is voor vragen -en niet alleen telefonisch- beter nog, even meeloopt. Mvg

Geplaatst op: 24-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Reisleiding

Op zich ben ik altijd goed te spreken over de vakanties die ik bij Sunweb heb geboekt, alleen de reisleiding tegenwoordig? Je wordt ergens uit de bus gezet en je bekijkt het maar. Of je stapt vanaf de airport in een bus, zonder reisleiding, chauffeur roept om, appartement huppeldpup, en je staat daar in het donker geen idee waar je heen moet lopen. Wellicht zijn dit bezuinigingen, maar juist de vroegere persoonlijke en goede reisleiding stond Sunweb bekend om. De reisleiding zelf, te jong en onervaren, doen hun best maar komt zeker niet altijd over, een ingestudeerd praatje, beter iemand die zelf echt spontaan is, verteld en aanvoelt wat er nodig is, meer ervaren en die uitlegt waar je heen moet als je de bus uitstapt, beter nog, even meeloopt.

Geplaatst op: 24-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Reisleiding

Op zich ben ik altijd goed te spreken over de vakanties die ik bij Sunweb heb geboekt, alleen de reisleiding tegenwoordig? Je wordt ergens uit de bus gezet en je bekijkt het maar. Of je stapt vanaf de airport in een bus, zonder reisleiding, chauffeur roept om, appartement huppeldpup, en je staat daar in het donker geen idee waar je heen moet lopen. Wellicht zijn dit bezuinigingen, maar juist de vroegere persoonlijke en goede reisleiding stond Sunweb bekend om. De reisleiding zelf, te jong en onervaren, doen hun best maar komt zeker niet altijd over, een ingestudeerd praatje, beter iemand die zelf echt spontaan is, verteld en aanvoelt wat er nodig is, meer ervaren is en die uitlegt waar je heen moet als je de bus uitstapt, bereikbaar is voor vragen -en niet alleen telefonisch- beter nog, even meeloopt. Mvg

Geplaatst op: 24-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Heerlijk gehad

Vakantie naar Egypte geboekt en was heerlijk! Super geregeld Sunweb!

Gewoon top!

Geplaatst op: 15-03-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Traumatische vakantie

Sunweb neemt klachten absoluut niet serieus. Je moet eerst 4 weken wachten op een reactie die nergens op slaat en overeenkomt met een reactie op fb en vervolgens mag je weer 4 weken wachten op een reactie op je email. En dan gaat jet om een zeer traumatische ervaring op een excursie die afgenomen is bij sunweb zelf.

Geplaatst op: 22-09-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karima T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Sunweb


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Interhome logo
Interhome
2 beoordelingen
6
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
indicamp logo
indicamp
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sunweb een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 44 beoordelingen geplaatst over Sunweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sunweb actief?

Sunweb is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , vakantieparken , wintersport en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Sunweb reviews? Dan kunt u naar de website van Sunweb gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie