Suncamp holidays logo

Suncamp holidays reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Suncamp holidays reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1350
Suncamp holidays logo
Website
suncamp.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Suncamp holidays

Ben je op zoek naar een beoordeling van Suncamp holidays, dan ben je hier op het juiste adres. Lees ervaringen en meningen van andere klanten over Suncamp holidays. Hierdoor is het snel duidelijk of Suncamp holidays voor jou een geschikte aanbieder is van kampeervakanties.

Over Suncamp holidays

Suncamp holidays bestaat sinds 2002 als onderdeel van de kampeerspecialist ACSI, een organisatie met ruim 50 jaar ervaring in de wereld van kamperen. Bij de start verhuurde ze alleen via internet kampeerplaatsen en accommodaties. Na een succesvol begin konden klanten ook via reisbureaus hun vakanties boeken en vooraf alle bestemmingen bekijken via een Nederlands en Duitstalige brochure. Al snel kwamen er steeds meer accommodaties beschikbaar door heel Europa. In Frankrijk, Italië, Denemarken, Zwitserland, Polen en Groot-Brittannië genoten vele gasten van een ontspannen vakantie. Door de opkomst van 'glamping' zijn sinds 2008 luxe designtenten te huur. Vanaf 2009 bestaat de mogelijkheid om een eigen mobilhome te boeken en vanaf 2011 staan op vele plaatsen lodgetenten op de gasten te wachten.

Waarom kiezen voor Suncamp holidays

Suncamp holidays is een Nederlands bedrijf met een ruime ervaring op het gebied van kampeerreizen. Momenteel bestaat hun aanbod uit ruim 400 camping, verspreid over 14 Europese landen. Klanten kiezen een eigen kampeerplaats voor hun eigen tent of caravan, of kiezen juist voor een compleet ingerichte tent, stacaravan, chalet of bungalow. De prijs van de camping is via Suncamp holidays nooit duurder dan wanneer je rechtstreeks via de camping een reservering plaatst. Alle campings laten zich typeren als kindvriendelijke familiecampings. Daarom zijn er speciaal campings geselecteerd met een zwembad, gelegen aan een meer of aan zee.

Is Suncamp holidays betrouwbaar?

Suncamp is onderdeel van ASCI, de bekendste kampeerspecialist van Europa en uitgever van de jaarlijkse groene kampeergids. Inspecteurs van deze organisatie controleren al bijna 55 jaar bijna 10.000 campings per jaar. Hun kennis en oordeel is belangrijk bij het selecteren van speciale Suncamp holidays campings. Klanten boeken via een Nederlandse organisatie waardoor er geen sprake is van een taalbarrière of extra kosten. Daarnaast is Suncamp holidays aangesloten bij de ANVR, het calamiteitenfonds en de Stichting Garantiefonds Reisgelden. In 2017 en 2018 won Suncamp holidays de Glamping XL Award van de Kids Vakantiegids. In 2019 volgde een nominatie voor de Zoover Awards.

Klantenservice en klachten

Suncamp holidays beschikt over een telefoonnummer dat gebeld kan worden voor alle soorten vragen. Ze maken gebruik van de digitale reisleider Anna voor gratis tips en advies over de gekozen camping. Via hun webpagina kunnen klanten de Suncamp klantenservice. Hier staan ook antwoorden op de meest gestelde vragen. Zijn er ondanks alle aandacht toch klachten over de organisatie dan kan de klant dit kenbaar maken bij de ANVR. Deze organisatie onderzoekt het conflict en zal een bindend uitspraak doen.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen van anderen zijn belangrijk om een goed beeld te krijgen van Suncamp holidays. Ben je zelf klant geweest en wil je deze ervaring met anderen delen dan kan je hier een beoordeling plaatsen. Hiermee help je andere kampeerliefhebbers om de juiste keuze te maken.

Reviews over Suncamp holidays
Gerelateerde bedrijven
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
Eenvakantiehuisje.nl logo
Eenvakantiehuisje.nl
1 beoordeling
10
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Suncamp holidays

Het bedrijf Suncamp holidays is geverifieerd door ons. De webshop suncamp.be is al sinds 2001 een betrouwbare partij om te bestellen. Suncamp holidays is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Suncamp holidays maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van suncamp.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van suncamp.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Dynamic pricing is geldklopperij

Dynamic pricing is het nieuwe woord bij Suncamp en onder die noemer vinden ze het normaal dat prijzen meer dan verdubbelen t.o.v. het jaar eerder. De service blijft echter hetzelfde, net als het product dat ze leveren. In mijn ogen is dat geldklopperij en mis- of gebruik maken van de positie die ze hebben.

Sorry Suncamp, maar voor mij was het de laatste keer dat ik via jullie heb geboekt. Dat jullie het normaal vinden dat een accommodatie met 106% stijgt t.o.v. vorig jaar vind ik een gedachten voor de korte termijn.

Natuurlijk had ik niet kunnen boeken en voor een andere vakantie kunnen gaan. Maar ja, maar wie verwacht nou dat de prijzen zo enorm stijgen. Toen we dit te horen kregen waren alternatieven al vol. Ik heb geprobeerd het bespreekbaar te maken met jullie, maar hier was weinig begrip voor, de reactie was ver van prettig en de service was ver te zoeken.

Jammer, maar voor mij de laatste keer..

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Joost V.

5 / 10
3/5 2/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Ze bieden echt een goede service en ik kreeg ook heel snel iemand aan de telefoon die al mijn vragen goed heeft beantwoord. Ze zijn erg vriendelijk en super meedenkend. Ondanks de drukte blijven ze goed contact houden met iedereen wat erg fijn is.

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Damian S.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Suncamp holidays
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
Eenvakantiehuisje.nl logo
Eenvakantiehuisje.nl
1 beoordeling
10
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Suncamp holidays een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Suncamp holidays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Suncamp holidays actief?

Suncamp holidays is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , hotels , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Suncamp holidays reviews? Dan kunt u naar de website van Suncamp holidays gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie