TUI logo

TUI reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TUI reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
TUI logo
Website
tui.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

TUI reviews

Ga jij graag op reis, maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Wil je een compleet verzorgde reis en wil je een simpel totaalplaatje over hoeveel jouw droomvakantie kost? Wintersporters, vakantiegangers die de zon willen opzoeken en liefhebbers van cruises zijn vast en zeker bekend met reisbureau TUI! TUI is de specialist op het gebied van reizen en vakanties en zij hebben dan ook een gigantisch aanbod hierin! Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben TUI beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over TUI, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van TUI? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

TUI ervaringen

Ons team van experts heeft TUI deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf werd al in 1967 opgericht en zij specialiseren zich in vakanties en reizen die een lach op het gezicht van de reizigers toveren. Het bedrijf is in Nederland opgericht, maar opereert inmiddels internationaal. 

Het aanbod is zeer uitgebreid en zij bieden verschillende soorten vakanties en reizen aan. Voor mensen met zowel een grote als kleine beurs. Ze bieden zowel inspirerende verblijfplaatsen als de reis zelf aan. Je kunt kiezen om alleen de accommodatie of een vliegticket te boeken of een compleet verzorgde vakantie. De keus is aan jou!

De reis configurator op de website van TUI is zeer uitgebreid en met slechts een aantal handige keuzes krijg je al direct een goed aanbod in beschikbare reizen. Of dat nu in Europa of andere continenten is. TUI heeft locaties overal ter wereld en geen bestemming is onmogelijk!

Over TUI

I-Kook heeft meer dan 150  jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de markt. Zij specialiseren zich in vakanties en reizen. Van vakantiehuisjes tot aan luxueuze hotels en van busreizen tot aan cruises. 

Geen bestemming is te gek!

TUI heeft een gigantisch aanbod in reizen op uiteenlopende locaties in de wereld. Het enige dat ontbreekt is eigenlijk een reis naar de maan, maar bij TUI kun je voor alle bestemmingen terecht. Of je nu liever dichterbij huis blijft of een verre reis maakt. Of als je gewoon een verzorgde vakantie wilt in een exotisch resort of op een luxueus cruiseschip. 

Service van TUI

TUI heeft een goede service en de reviews zijn overwegend positief. Via de website kan je direct met hen in contact komen via de klantenservice of je kunt jouw vragen aan de virtuele assistent stellen. Daarnaast kan je via “Mijn TUI” heel veel zaken zelf regelen! En natuurlijk is er ook een uitgebreide kennisbank aanwezig waarin antwoorden op veelgestelde vragen worden gegeven. 

Betalingsmogelijkheden

Op de website zijn er bekende en veilige betalingsmethoden aanwezig, zoals iDeal, creditcard of via een bankoverschrijving. Daarnaast kun je ook met de TUI voucher betalen en kunnen Belgische klanten gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. 

Gebruiksvriendelijkheid website TUI

TUI heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en je kunt heel snel navigeren naar jouw favoriete reisbestemmingen. Daarnaast bieden zij een uitgebreide kennisbank waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt terugvinden. De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. 

Is TUI betrouwbaar?

Wij denken dat TUI een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is TUI ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Met meer dan 150 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is TUI nog altijd groeiende en zij streven naar mooie en betaalbare reizen voor iedereen. De reviews over TUI zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden TUI

TUI is het bekendste vakantiemerk van Nederland en zij adverteren dan ook veelvuldig op het internet en op televisie. Naast een zeer uitgebreide website met niet alleen veel informatie, maar ook een gigantisch reisaanbod, hebben zij ook tientallen reisbureaus verspreid over Nederland. Waar je met een adviseur jouw droomvakantie kunt doornemen en direct kunt boeken. 

Contact opnemen met TUI

Contact opnemen met TUI is geen probleem. Ze zijn bereikbaar via telefoon en je kunt op de website je vragen stellen aan de virtuele assistent. Je kunt TUI ook bereiken via social media kanalen. 

Klantenservice en klachten

TUI heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en de medewerkers staan klaar om je te helpen. TUI is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij TUI? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over TUI compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met TUI. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over TUI

Gerelateerde bedrijven

Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
HotelesXcaret logo
HotelesXcaret
1 beoordeling
10
Vliegtickets.be logo
Vliegtickets.be
8 beoordelingen
5,3
6,1
52% zou hier weer kopen
51 beoordelingen
Lees onze review over TUI

Het bedrijf TUI is geverifieerd door ons. De webshop tui.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. TUI is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TUI maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tui.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van tui.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TUI.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Schandaling

Mensen pas op met tui.
Ben al 35 jaar trouwe klant met een tweetal reizen per jaar en altijd al tevreden geweest.
Maar nu konden en mogen we niet vertrekken verlesen jaar door corona en nkregen ons geld niet terug maar kregen een voucher.
dit jaar waren we verplicht om te boeken of we waren ons geld kwijt dus hebben we geboekt.van de jaar heeft mijn vrouw een zware operatie gehad en konden we niet vertrekken ondanks een medisch bewijs van huisarts en haar behandelde chirurg zijn we onze centen kwijt worden dus niet terugbetaald via tui claims dus mensen pas op want geld gaat voor je gezondheid bij deze maatschappij schandelig MENSEN PAS AUB OP.

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 16-12-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastisch

Wij zouden vanmorgen gevlogen hebben met easyjet, maar door het niet hebben van de Spaanse QR code waren we te laat om nog in te checken. Easyjet was niet bereikbaar. Zo kwamen we terecht bij Tui. Bij de Tui balie op schiphol hebben ze onze reis omgeboekt en een qr code aangemaakt en uitgeprint. En kunnen we alsnog vanmiddag vliegen. Vanaf nu boeken wij alleen nog maar bij Tui. Brian en en zijn collega's zijn fantastisch!!!!

Geplaatst op: 18-09-2021
Laatst bewerkt op: 18-09-2021
Geschreven door: Beeren B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Redelijk

Moesten zondag inchecken dit lukte niet.Maandag op Schiphol ook niet en vele mensen met ons.Moesten naar een speciale balie.Dit was een beetje chaos sommige mensen hebben hier 2uur gewacht.De vlucht vertrok hierdoor 1 uur later.In Bulgarije stond iemand die vertelde welke bus we moesten nemen.De hele week niemand van tui gezien.Er is totaal geen informatie Tui informatie bord alleen op zijn Russisch.Misschien ook eens ophouden en verwachten dat iedereen maar een smartfone met internet heeft de WiFi was erg slecht in dit hotel.Plaats gewoon een informatie boek bij de receptie zodat mensen hier iets kunnen vinden over wat er te doen is.Nu moest je alles aan de receptie vragen deze was heel bereidwillig daar gaat het niet om maar vind dit iets voor de reisorganisatie.

Geplaatst op: 18-07-2021
Laatst bewerkt op: 18-07-2021
Geschreven door: Willy R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima afhandeling

Vorig jaar had ik een vliegreis geboekt naar de Canarische eilanden. Helaas ging dit door het Covid-19 virus niet door en werden alle reizen geannuleerd. Gelukkig heeft deze reisorganisatie ons complete bedrag teruggestort. Hierdoor kunnen wij de volgende keer zelf een nieuwe reis uitzoeken en dit zullen we zeker weer doen via Tui.nl. Prima afhandeling en mijn complimenten naar de klantenservice!

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willem B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ongelooflijk fantastisch hotel sensimar side turkije

Wat een geweldig 18 hotel sensimar side van tui! Snap nu de awards die het wint! Zo bizar schoon(dame dat Ik deed onze kamer)/smaakvol ingericht/ eten zo fantastisch en de thema avonden en animatie top?kan niet anders zeggen dan zéker het geld waard! Wij gaan terug! Super bedankt voor alle service ook van tui zelf. Nog nooit zoiets geweldigs meegemaakt. Als mistery quest heel wat beoordeeld en ook als reisleidster,maar dit verdiend een dikke 10! Groetjes René en mia

Geplaatst op: 11-08-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Ga zo door TUI! Al de derde keer op rij bij jullie geboekt en weer tot in de puntjes perfect. Natuurlijk hebben we wel eens wat te miepe, maar god wat hebben we weer genoten van een weekje zon (y)

Geplaatst op: 01-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Patrizia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
West Coast Tour USA

Met Martineke als reisleidster vanaf 28 september een rondreis langs de West Coast USA gemaakt voor 18 dagen.
Ons reisgezelschap varieerde van 20-80 jarigen en telde 17 personen. Martineke heeft het talent om personen te binden, in elkaar te interesseren, te informeren en te amuseren. Gedegen kennis van zaken en sociale vaardigheden staan hoog in haar vaandel alsmede een luisterend oor die graag de meningen hoort van haar gasten.
Want Martineke is niet alleen een reisleidster maar ook een gastvrouw en vriendin van de groep. We kregen gedegen informatie over de plaatsen en locaties die we bezochten en liet ons meebeslissen in het maken van keuzes. Bij het inchecken van de hotels/motels verzorgde zij de sleutels/pasjes van de kamers en controleerde of een ieder een gewenste accommodatie had verkregen.
De rondreis krijgt van ons de hoogste waardering die we kunnen toekennen. Een solide reisgezelschap die elkaar in de toekomst zeker nog eens zullen ontmoeten om de herinneringen aan deze reis te delen.
Het is net een goed gerecht, de juiste samenstelling van ingrediënten en de goede bereiding er van maakt het resultaat.
Martineke blijft onder deze lofuitingen bescheiden maar als tevreden deelnemer van deze fantastisch reis zet ik haar graag eens in het zonnetje. Kan deze vakantie ooit nog beter? Ik weet het niet maar geef het zeker een kans. We gaan het zeker proberen.
Carin en Pim
Rotterdam

Geplaatst op: 24-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: PimM

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
All inclusive spanje

Super goede deal gescoord bij TUI. Kwam via facebook een mooie aanbieding tegen van TUI en direct gaan kijken en was echt een mooie aanbieding. Zijn net terug van de meivakantie en wat hebben we het heerlijk gehad. Zo kan het dus ook (y)

Geplaatst op: 01-05-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Beertje

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect!

Met TUIfly naar Aruba gevlogen en daar in het RIU Aruba verbleven. Heel vriendelijk personeel aan boord en in het hotel ook alles netjes geregeld!

Geplaatst op: 02-12-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tui medewerking reisburo de Marke in Drachten

Terwijl het heel druk was, en de medewerker er helemaal alleen voor stond werd iedereen geweldig geholpen. We kregen hele goede adviezen over onze reis naar Zuid Afriks (2e keer bij Tui geboekt)
Dit is dus toch de meerwaarde van boeken bij een reisburo, alle hulde voor Roland Altenburg!We wren ookgoedkoper uit dan als we zelf hadden geboekt. Helemaal top!

Geplaatst op: 25-09-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J.coehoorn

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Met TUI naar Lesbos

fantastische vakantie!
Iedereen suppervriendelijk.
Kalloni village is als thuiskomen.De rust komt je tegemoet.Lekker eten, vriendelijke mensen om je heen, kindvriendelijk gewoon een totaalplaatje!!

Geplaatst op: 11-09-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: De B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bakau was prachtig

Eigenlijk vrij last minute geboekt bij TUI en was was het heerlijk. Samen met met vrouw even twee weken heerlijk ontspannen en helemaal niks doen. Alles was goed geregeld en alles mocht en niks hoefde. Uiteindelijk waren we allebei zo moe dat we maar 1 excursie hebben meegedaan en dit was geen enkel probleem

Geplaatst op: 09-02-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd tevreden

Ik boek altijd via TUI en wij zijn over al onze reisen altijd zeer tevreden!

Geplaatst op: 18-01-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Geert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Griekenland was heerlijk

Heerlijke vakantie gehad in Griekenland. Wij zijn nog op reis geweest met de oude naam Arke, maar dat mag geen verschil maken. Echt een onwijs lekker vakantie waar je echt super lekker kan eten. Wij hebben iedere avond genoten van het griekse vlees en de heerlijke salades van tomaat en ui. Zeker een aanrader om even heerlijk tot rust te komen

Geplaatst op: 11-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Chantal &.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Turkijke was echt super

Wij zijn met ze twee heerlijk naar Turkije all inclusief geweest om nog even van de zon te genieten afgelopen week. Het hotel was echt heerlijk! Lieve mensen die turken en ontzettend lekker kunnen ze koken. Wat wel erg jammer was dat de ruimte het restaurant wat beperkt was waardoor je dicht op elkaar zat. Ook stond je soms in een rij van 40 mensen waardoor je echt wel even moest wachten voordat je aan de beurt was. We hebben er daarom voor gekozen om af en toe buiten de deur te eten wat echt heerlijk was.

TUI was echt super gemakkelijk om te boeken en wij zijn er achtergekomen dat wij gewoon niet zo van het all inclusief zijn.

Geplaatst op: 03-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fred &.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gran Canaria was super

Bij aankomst was onze kamer niet 100% naar onze zin, omdat we dicht bij een lift zaten wat toch wat herrie gaf. Dit hadden wij aangegeven bij de reisleidster en zij had meteen een nieuwe kamer geregeld.

kijk dit noemen wij nog eens service!

Geplaatst op: 14-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: B V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende vluchten

We hadden uitstekende vluchten en een geweldige vakantie in een TUI BLUE hotel (Sarigerme), waar het personeel ons goed geholpen heeft. We vlogen ook met TUI, en onze dochter van 5 kreeg de naam 'assistent stewardess' en mocht echt helpen. Ze hield ervan.

Geplaatst op: 17-07-2021
Laatst bewerkt op: 07-01-2022
Geschreven door: Jeroen R.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vakantie Curaçao

Over het geheel genomen was de service, vlucht en vakantie prima. Waar wij ons echter boos over hebben gemaakt was het beleid met de handbagage. In oktober mochten we handbagage incl handtas meenemen. Dit beleid was veranderd. Vervelend dat dit niet gemeld is maar wij netjes een koffer als ruimbagage opgegeven en betaald. Zowel op de heen als terugvlucht. Wat zien wij tot onze verbazing dat er meerdere mensen met zowel een handkoffer als handtas het vliegtuig in kwamen. Zelfs iemand met 3 stuks. En ik kan U verzekeren dat dit geen taxfree tasjes waren. Verder was het erg lang wachten op de koffers toen wij weer in Nederland aankwamen, bijna 2 uur.

Geplaatst op: 02-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Woutkreuzen

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Reis kolokoli Gambia resv nr CGNW34

Het was jammer dat er in het hotel geen goed restaurant was. Verder was de service van het hotel goed. hetgeen wat enorm tegenviel was de excursie naar Lamin Lodge Het varen op de Gambia River was goed, maar de trip door het bos viel erg tegen,niet alleen ons maar heel de groep (8 pers.) Alle dieren zaten in kooien,dat is in Artis beter. Het ergste was nog de prijs € 57.00 per persoon. En om 12.15 waren we weer terug bij het hotel.

Kortom excursie via de plaatselijke gids boeken is veel te duur voor dat geld.

Geplaatst op: 13-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: A K.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Lanzerote

Super vakantie gehad, alles soepel verlopen. Tip: voor tui, zet geen vliegtoestellen uit romenie in.

Geplaatst op: 10-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ank

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vertraging terugreis: goed opgelost!

Onze terugreis had 24 uur vertraging, erg vervelend, maar TUI krijgt van mij een pluim. We werden goed opgevangen. Informatie verschaffing mocht beter. Maar we zaten wel in een goed hotel, eten en drinken was fijn geregeld en de volgende dag vlogen we terug. Later gaven ze ook direct antwoord op onze claim waar ze aan de EU-regels voldeden. Erg blij mee dat TUI het zo opgelost heeft.

Geplaatst op: 24-04-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht te bereiken bij klachten.

Het boeken van een reis gaat prima maar zodra er een probleem is en je ze wil bereiken wordt het een andere zaak. Mailadres op de site is niet meer in gebruik. Toen gebeld en 1 uur in de wacht gestaan. Daarna een medewerkster aan de lijn die mij ook iedere keer liet wachten. Na anderhalf uur zou het de dag erna opgelost zijn. Niet natuurlijk. Nu moet is weer hetzelfde gaan doen.

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 27-10-2021
Geschreven door: Thea V.

7 / 10
3/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig bedrijf!

Geweldig bedrijf! Ik denk dat de beste over de hele wereld! Bedankt tui.nl voor alles! Tui ondersteunt de gast enorm! Zeer goede service!

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 07-01-2022
Geschreven door: Stijn G.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Reis werd geannuleerd door fout in hun systeem, reis opnieuw moeten boeken en opnieuw moeten betalen. na 2 maanden nog steeds geen terugbetaling

Half juni een reis geboekt voor begin juli. Kortweg, moest dan ook onmiddellijk ( binnen de 2 uur) worden betaald. Geen probleem, dit gebeurde ook onmiddellijk.s morgens kreeg ik bericht dat de reis was geannuleerd wegens niet betalen. Het geld was nochthans van mijn rekening. Fout in het systeem dus. Via mail proberen contact op te nemen, nooit antwoord gekregen. Telefonisch geprobeerd, 30 min in de wachtrij. Uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen en vertelde me dat het geld wel zou worden teruggestort. Ondertussen zijn Halfweg augustus, nog steeds niets teruggestort. In die periode al 3 keer opnieuw contact opgenomen, Het zouin orde komen hoor ik telkens, wanneer????

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 20-08-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Laagste prijsgarantie

Laatste prijs garantie? Nou precies dezelfde reis op andere site gezien voor €112 goedkoper. Dus gebeld, zeggen ze dat had je binnen 5 dagen moeten melden. Ik was binnen 12 dagen. Maar die voorwaarde van 5 dagen staat ver verborgen op hun site. Dus ik had er geen recht op.

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Lang w8ten op baggage schiphol

We wachten al 30min en baggage band op schiphol is nog niet aan het draaien. Volgens de airport taxi wacht je soms 1 of 2 uur op je koffers bij Tui. Ik baal nu dat ik moet wachten na een vlucht van 9uur, dus schrijf ik een slechte review

Geplaatst op: 21-04-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ben

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Reis was ok maar vliegtuig was smerig

Eind April naar Japan gegaan. De vlucht was prima maar het vliegtuig was smerig. De kaarten die in het voorvakje van de stoelen lag was helemaal onder de smurrie. Geen zakjes etc. Op de heen reis kwamen te weinig langs met drinken. Op de terug reis was dat beter :)

Geplaatst op: 18-05-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht

Op 2-20-21 komen we op Schiphol aan en dit was niet normaal.
S’nachts om half 5 staan er honderden mensen in rijen opgesteld bij tui.
Staat er een persoon van Tui om de Corona papieren en app te controleren.
Mensen moeten zelf de bagage regelen,niemand die er naar omkijkt.
Zal hun n wordt wezen geld is binnen.
Doordat dit allemaal uit de hand loopt worden op n gegeven moment mensen uit die rijen geroepen omdat t vliegtuig staat te wachten naar verschillende landen.
Met de terugvlucht op 10-10-21 wordt je in een vliegtuig gezet waar de kapotte stoelen wel eens vervangen mogen worden.
Geen Tui vliegtuig trouwens.
Krijgen mail op vakantie bestemming met een verkeerd vliegnummer erin.
Laatste keer bij Tui geboekt niet normaal dit

Geplaatst op: 11-10-2021
Laatst bewerkt op: 11-10-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontzettend slechte service en onbehulpzaam personeel

beloven heel veel en bieden veel aan. tijdens de vakantie kom ik erachter dat de helft maar doorgevoerd is en niet goed geregeld. ze bereiken om dit aan re geven was lastig omdat ik steeds doorverwezen was. uiteindelijk veel moeite moeten doen geld terug te krijgen van activiteiten die "niet door konden gaan" en geen alternatief geboden. al om al, ik reis nooit meer met tui en raad het iedereen in mijn omgeving af

Geplaatst op: 05-12-2021
Laatst bewerkt op: 05-12-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantonvriendelijke en onintegere organisatie.

Op 29 juni werd ik geweigerd op de vlucht, omdat ik een negatieve GGD coronatest had, in plaats van een test via de bij hen aangesloten commerciële testbedrijven, terwijl 3 dagen later iedereen met een gratis GGD test op vakantie kon. Er was geen technische hulp bij het verkrijgen van het formulier om toegang tot Griekenland te krijgen. Dit was een bij hen bekend probleem, maar toch géén hulp. In correspondentie hierover bleven ze maar met onjuiste argumenten hun onkunde verdoezelen. Kreeg uiteindelijk alleen de boekingskosten en luchtvaartbelasting terug. Dit heeft me uiteindelijk veel geld en géén vakantie gekost.
Zéér klantonvriendelijke en onjuist geïnformeerde medewerkers.

Geplaatst op: 01-09-2021
Laatst bewerkt op: 01-09-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over TUI


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
HotelesXcaret logo
HotelesXcaret
1 beoordeling
10
Vliegtickets.be logo
Vliegtickets.be
8 beoordelingen
5,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TUI een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 51 beoordelingen geplaatst over TUI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TUI actief?

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de TUI reviews? Dan kunt u naar de website van TUI gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie