333Travel logo

333Travel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
333Travel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
263
333Travel logo
Website
333travel.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 333Travel

Als reisorganisatie is 333Travel actief in het aanbieden van individuele rondreizen op maat van de reiziger. Overweeg je om zelf een vakantie te plannen met 333Travel, maar weet je nog niet echt wat te overwachten? Wellicht helpt onze verzamelde reviews en informatie over het bedrijf je wat op weg.

Over 333Travel

333Travel is een Nederlandse reisorganisatie die niet gelooft in het verkopen van uitgeklede reispakketten. Bij hen boek je dan ook individuele rondreizen waarbij alles inbegrepen is. Van de entreegelden van excursies tot een volledig uitgeschreven reisprogramma. 333Travel werkt samen met betrouwbare partners waardoor ze een mooi,divers en competitief aanbod aan kunnen bieden. Dit doet de organisatie al sinds 2000 waarbij de focus ligt op de individuele reisbeleving.

Waarom kiezen voor 333Travel

333Travel is een Nederlandse reisorganisatie die individuele rondreizen aanbiedt die variëren van een fly and drive tot een strandvakantie of stedenreis. Hierbij ligt de focus op een individuele rondreis die tot in de puntjes is geregeld waardoor u als reiziger zorgeloos op vakantie kunt. Van je vliegticket tot bijzondere overnachtingen of het entreegeld van je excursie.

Niet alleen is alles inbegrepen in je reis, maar iedere reis wordt ook op maat van de klant samengesteld. Hiervoor wordt gerekend op de ervaren medewerkers die over een ruime expertise van de bestemmingen beschikken.

Ook wie graag duurzaam reist zit bij 333Travel goed. De reisorganisatie zet in op duurzaamheid door steeds te kiezen voor kleinschalige hotels in plaats van de grote resorts. Dit zorgt niet alleen voor een unieke ervaring voor jou als reiziger, maar biedt ook ondersteuning aan lokale ondernemers op je bestemming. Ook bij het uitkiezen van excursies en partners wordt rekening gehouden met milieuvriendelijkheid en het vermijden van dierenleed bij bijvoorbeeld dierensafari´s.

Is 333Travel betrouwbaar?

333Travel is een reisorganisatie die al meer dan twintig jaar actief is in de reissector. Ieder jaar bieden ze duizenden reizigers een vakantie op maat aan. Zo werken ze uitsluitend met betrouwbare partners om al hun klanten een zorgeloze vakantie te bieden. Daarnaast is 333Travel ook verzekerd tegen solvabiliteit waardoor iedere reiziger een garantie heeft op zijn geld terug, mocht de reisorganisatie onverwachts het faillissement moeten aanvragen. Tot 42 dagen voor aanvang van de reis kunt u gratis annuleren. 333Travel staat ook bekend om het aanbieden van gratis repatriëring wanneer natuurrampen of een pandemie zich voordoet.

Klantenservice en klachten

333Travel biedt duizenden reizigers een vakantie om nooit meer te vergeten. Dit doen ze door een volledig uitgekiend programma aan te bieden, maar ook door hun service. Zo bieden ze een 24/7 assistentie tijdens je vakantie waarbij ze klaarstaan voor al je vragen, opmerkingen of klachten. Hierdoor zijn ze in staat om nog tijdens je vakantie de klacht op te lossen. Contact opnemen met 333Travel kan onder meer telefonisch, via sms,whatsapp, social media en e-mail. Ook op hun bestemmingen staan medewerkers ter beschikking voor het oplossen van eventuele problemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al geboekt bij 333Travel? Dan kan je toekomstige reizigers van dienst zijn met een beoordeling van je ervaringen.

Reviews over 333Travel
Gerelateerde bedrijven
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Evancy logo
Evancy
1 beoordeling
10
Martins Hotels logo
Martins Hotels
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over 333Travel

Het bedrijf 333Travel is geverifieerd door ons. De webshop 333travel.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. 333Travel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 333Travel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

333Travel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van 333travel.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 333Travel.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Belachelijke gang van zaken

Positief (vooraf althans).
- Alles telefonisch geboekt, leek allemaal goed te zijn geregeld. We hebben nog gevraagd moeten we dit nog schriftelijk naar je sturen? Nee, dat was niet nodig.

Uiteindelijk op vakantie, blijkt dat het allemaal een beetje anders lag. Onze reis naar Mexico was een deluxe reis, inclusief auto met 2e rijder en alles erop en eraan.

We kwamen er op locatie achter dat we nog even 2e rijder moesten betalen en voor de dropoff kosten (die nergens zijn vermeld).

Daarna kwamen we erachter dat we helemaal geen deluxe reis hadden. We hebben een fout gemaakt door het voorstel niet door te lezen omdat we er vanuit gingen dat het allemaal geregeld is (dit werd telefonisch ook medegedeeld) want we boeken immers via een reisbureau.

We hebben daarna contact gehad en zij konden dus helemaal niks voor ons doen.

We kwamen een stel tegen die het ook via een reisbureau hadden geboekt (zij kregen 4 en 5 sterren hotels), hetzelfde aantal nachten en een huurauto. Totale kosten voor hun: 4047 euro (inclusief alles).

Wij hebben helaas bijna 5000 euro betaald voor 3 sterren hotels, wat echt belachelijk veel is.

Zij staan niet open voor een eventuele oplossing, dus het rest ons niet anders dan afscheid te nemen van dit reisbureau. Zo gaan onze vrienden dit bedrijf ook boycotten, omdat ze dus niet mee willen denken met een oplossing (dit zijn toch 6 koppels die elk jaar een verre reis boeken).

Een hele goede les, bevestig zelf dus altijd alles schriftelijk want ze pakken je gewoon.

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Jan F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede en betrouwbare service

Goede en betrouwbare service! Vorig jaar hebben we een rondreis in de USA geboekt via 333travel waarbij we altijd prettig zijn geholpen. Zodra we weer kunnen reizen gaan we boeken via deze website.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lotte P.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 333Travel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Evancy logo
Evancy
1 beoordeling
10
Martins Hotels logo
Martins Hotels
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 333Travel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over 333Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 333Travel actief?

333Travel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fly & drive , rondreizen , singlereizen , stedentrips , verre reizen , zonvakanties , hotels , vliegticket aanbieders , familiereizen en huwelijksreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de 333Travel reviews? Dan kunt u naar de website van 333Travel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie