AsiaDirect logo

AsiaDirect reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AsiaDirect reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1106
AsiaDirect logo
Website
asiadirect.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen AsiaDirect

Azië is niet alleen het grootste continent van onze aardbol, maar ook een continent dat tot de verbeelding spreekt. De weelderige natuur, de rijke geschiedenis en geheel eigen cultuur zijn een mix die voor heel wat mensen niet te weerstaan valt. Heb je interesse in een tripje naar het verre oosten? Dan ben je vast al wel eens op AsiaDirect uitgekomen. Wil je graag weten wat de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van AsiaDirect zijn? Dan heb je de juiste webpagina gevonden. Hier vind je alle reviews over AsiaDirect terug. Zo weet je waar je aan begint en kan je al jouw reis beginnen plannen of jouw koffers pakken richting een andere aanbieder.

Over AsiaDirect

AsiaDirect is het geesteskind van oprichters Roeland Wassink en Rutger Olthoff en ontstond meer dan 15 jaar geleden. De kernwaarden van deze reisorganisatie zijn aandacht naar de reiziger toe, lokale ondersteuning en op maat gemaakte individuele rondreizen. Dat alles met heel wat respect voor zowel de lokale bevolking, natuur als dieren. AsiaDirect profileert zich dan ook voornamelijk als een bedrijf dat als geen ander in touch is met de lokale omgeving van jouw droombestemming. De doelgroep van AsiaDirect zijn niet het type toeristen die aankomen op de luchthaven, een taxi nemen richting een vijfsterrenhotel en enkel hoofdsteden aandoen. AsiaDirect is er voor die toerist die een unieke ervaring wilt beleven en vooral het echte Azië wilt ontdekken. Dat respect en duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen worden zie je aan de ondersteuning van ECPAT (bewustwording van kindersekstoerisme) en CITES (internationale handel in dieren en planten op een correcte manier). Groen reizen is ook iets waar ze op inzetten.

Waarom kiezen voor AsiaDirect

AsiaDirect heeft een breed aanbod reizen in een waaier aan bestemmingen doorheen het Aziatische continent. Die bestemmingen zijn achtereenvolgens Thailand, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka, Maleisië, Myanmar, Cambodja, Japan, Laos en India. Je kunt een familiereis, een fietsavontuur, een strandvakantie, een rondreis tot een huwelijksreis bij AsiaDirect terugvinden. Wat ze vooral verkopen is jouw droomvakantie. In een persoonlijk gesprek maak jij jouw wensen kenbaar en AsiaDirect stelt een op maat gemaakte reis voor jou en jouw metgezellen samen. Een persoonlijke aanpak die op zijn minst een unieke ervaring garandeert. Alles is aanpasbaar en bovendien werkt AsiaDirect zonder reserveringskosten en met een laagste prijsgarantie. Die houdt in dat als je bij een andere operator een rondreis, een bouwsteen van jouw op maat gemaakte reis of een hotel goedkoper ziet dezelfde prijs zal worden aangeboden.

Is AsiaDirect betrouwbaar?

AsiaDirect is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en heeft in die tijd een ruim netwerk opgebouwd en heel wat klanten over de vloer gehad. De website zelf heeft dan ook al een sectie met ervaringen voor wie het uit de mond van echte klanten wilt horen. Daarnaast vind je alle bedrijfsinformatie perfect op de website terug. Er zijn kantoren in Nederland, België en Thailand en bij elk van de kantoren staan alle nodige gegevens (contactinformatie, KvK-nummer, Btw-nummer, ”¦). Bovendien heeft AsiaDirect ook een klantenservice waar je met eventuele klachten terecht kunt. AsiaDirect lijkt dus alleszins betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over de werking van AsiaDirect of zit je met een klacht? Dan zijn er heel wat manieren om hen te bereiken. Op de website vind je een contactformulier terug waar je alle relevante informatie over jouw vraag of klacht op kwijt kunt. Daarnaast kan je ook bellen richting het hoofdkantoor in Thailand (uiteraard tegen Nederlands tarief!) of naar de kantoren in België en Nederland. Er staat ook een WhatsApp nummer en verschillende e-mailadressen. Het team tracht je altijd meteen of op zijn minst zo snel mogelijk verder te helpen. Heb je tijdens jouw reis een klacht? Dan is het de bedoeling dat je hier melding van maakt bij de betrokken dienstverlener. Kan deze geen oplossing vinden? Dan wordt de klacht ter plekke schriftelijk vastgelegd en verder opgevolgd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden al eens een reis ondernomen met AsiaDirect? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Werd er voldoende informatie op voorhand meegegeven? Was de reis exact zoals beloofd werd en werd je ter plekke goed geholpen? Kortom: was het een positieve ervaring om te boeken bij AsiaDirect of niet? Dankzij jouw ervaringen met en beoordeling van AsiaDirect kan een volgende potentiële klant een gedegen beslissing nemen. Laat hier een review achter en maak dat mogelijk!

Reviews over AsiaDirect
Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
63 beoordelingen
5,5
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over AsiaDirect

AsiaDirect is geverifieerd door ons expert team. De webshop AsiaDirect bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is AsiaDirect lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via AsiaDirect. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

AsiaDirect is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van asiadirect.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van AsiaDirect.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende kwaliteit van dienstverlening; en is er een kleine hapering dan wordt die uiterst correct opgelost.

Beste Jeroen en het team van AsiaDirect,

We willen jullie graag van harte bedanken voor het creëren van een fantastische reis naar Vietnam en Cambodja. Jullie aandacht, hulpvaardigheid en het snel en correct opvolgen van onze vragen hebben in zeer grote mate bijgedragen aan onze positieve ervaringen. Bij het samenstellen van de reis konden we gemakkelijk Hue alsnog toevoegen. Jullie hielden ons goed op de hoogte van de laatste aanpassingen (bijvoorbeeld de boottocht over de grens van Vietnam naar Cambodja die niet door kon gaan) en jullie reageerde zeer correct en snel toen onze overstap in Bangkok toch meer tijd vergde dan aanvankelijk was ingecalculeerd. Dit door de terugreis aan te passen met een overnachting in Bangkok in plaats van in Siem Reap. En daarmee is ook onze terugreis uitstekend en ook relax verlopen.

Jeroen, wellicht zijn je collega's net zo goed als jij, maar als we weer naar Azië zouden willen gaan, willen we zeker weer via AsiaDirect, en dan zouden we het liefst met behulp van jou willen boeken. Overigens hebben we in de tussentijd AsiaDirect al aan meerdere mensen aanbevolen.
Als klein verbeterpunt zouden we nog mee willen geven dat er nog duidelijker rondom de visa gecommuniceerd kan worden. Visa voor Vietnam noodzakelijk en vooraf aanvragen. Laat even weten welke grensovergangen ingevuld moet worden bij de aanvraag. Visa voor Cambodja ook noodzakelijk maar hoeft niet van tevoren worden aangevraagd. Geef iets meer duidelijkheid over de gang van zaken ter plaatse.

Alle gidsen hadden een goed verhaal, waren heel gemotiveerd en deden uitstekend hun best om het ons naar de zin te maken. Onze complimenten, echter de uitspraak van het Engels leidde nogal eens tot hoofdbrekens in de zin dat niet altijd even duidelijk verstaan kon worden wat er precies werd bedoeld.

Tot slot, we zouden willen dat er meer reisorganisatoren zijn zoals jij. Nogmaals heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten,
José Bloemer

Geplaatst op: 21-07-2023
Laatst bewerkt op: 21-07-2023
Geschreven door: José B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige familiereis georganiseerd voor 15 personen

Na een erg goede ervaring van een familiereis in Thailand door Asia Direct geregeld door Jeroen, hebben we Jeroen weer benaderd om een reis in Vietnam te regelen.
We hebben onze wensen voorgelegd van de bezienswaardigheden die we er in elk geval in willen hebben. Jeroen met collega in Vietnam hebben daarna een prachtige reis samengesteld. We hebben in totaal 21 dagen gereisd met 15 familieleden. De reis van Hanoi naar Zuid Vietnam met strandbestemming Phu Quoc was afwisselend met bus, trein en vliegtuig.
We hadden verschillende erg goede gidsen op onze reis. In de steden hebben we zelf ingevuld dus zonder gids.
De gekozen hotels voldeden prima aan onze wensen met mooie grote kamers. 3 Sterren was goed genoeg voor ons, vaak vonden wij ze 4 sterren waard, met een goed en uitgebreid ontbijt.
Met 15 personen heb je nogal wat bagage, voor Asia Direct geen probleem die had hier duidelijk rekening mee gehouden en was er een grotere bus geregeld of voldoende minivans zoals op Phu Quoc die ons naar het hotel brachten of haalden. Alle verplaatsingen verliepen vlekkeloos., met bus, trein en vliegtuig. Keurig netjes alles op tijd en de benodigde tickets geregeld. Hadden mooie luxe bussen.
Wij hebben de volgende plaatsen bezocht: Hanoi, Halong Bay (2 dagen) op mooie boot met uitstapjes, Ninh Binh Trang An dan met trein naar Hoi An, vliegen naar Saigon en retour naar Phu Quoc. Laatste bestemming in hotel l Ázure zeer vriendelijk en behulpzaam vooral Nam die zorgde dat we niets tekort kwamen. Zelfs een voor noodzakelijk tandarts bezoek ging Nam 3x mee vanwege taalprobleem met tandarts (geen Engels). Regelde ook 8 goede scooters voor onze groep. Mooi eiland om op deze manier te verkennen.
Wij raden iedereen aan on je reis door Asia Direct te laten organiseren. Hartelijk dank Jeroen en team. Roel en Wil.
Misschien nog eens een reis naar Azie dan zeker weer Asia Direct

Geplaatst op: 27-04-2023
Laatst bewerkt op: 28-04-2023
Geschreven door: Roel en Wil H.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geregeld

Alles was goed geregeld. We hebben een erg afwisselende reis van 3 weken gehad en de we hebben gereisd met veel gidsen en chauffeurs die ons heel goed zijn bevallen. Super veel moois gezien. Top!

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Megan P.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AsiaDirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
63 beoordelingen
5,5
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AsiaDirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over AsiaDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AsiaDirect actief?

AsiaDirect is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , hotels , landenspecialist , singlereizen , strandvakanties en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de AsiaDirect reviews? Dan kunt u naar de website van AsiaDirect gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie