Sunparks logo

Sunparks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sunparks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Sunparks logo
Website
sunparks.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Sunparks

Soms ben je er echt aan toe, aan een weekendje, midweek of een week weg. Sunparks bied je die mogelijkheid. Om er achter te komen of jij je geld op de juiste wijze besteedt als je kiest voor Sunparks, hebben wij hier de ervaringen van andere mensen voor je samengevat. Op basis van hun beoordelingen kun je vervolgens zelf bepalen of je ook een vakantie boekt bij Sunparks.

Over Sunparks

Sunparks is een merknaam van twee vakantieparken in België: een aan de kust en één in de Kempen. Het is van het Nederlandse bedrijf Center Parcs Europe en het beheer wordt gevoerd door de Franse organisatie Pierre & Vacances Center Parcs Group. In 1981 zag het bedrijf het levenslicht toen Sun International Sunclub Groendijk oprichtte. Sunparks biedt op de twee genoemde locaties comfortabele vakantiehuisjes voor tussen de twee en de tien personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht.

Waarom kiezen voor Sunparks

Sunparks biedt meer dan fraaie vakantiehuizen die volledig zijn ingericht. Ze beschikken over een comfortabele woonkamer met flatscreen televisie en een open haard, een volledig uitgeruste keuken en privéterrein waar je op prima tuinmeubilair ook buiten het huisje kunt genieten. Vaak is er een barbecue aanwezig of is sprake van een terras op het water. Je parkeert gratis bij Sunparks. Kies je voor een Exclusive vakantiehuis, dan kun je kiezen voor onder meer een privé sauna. Bij de huur van het huisje heb je meteen ook onbeperkt toegang tot het waterpark en de verschillende speelmogelijkheden op de vakantieparken. De parken bevinden zich overigens aan de Kempense Meren en Oostduinkerke aan Zee.

Is Sunparks betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maakten van de faciliteiten van Sunparks leest, die kan geen andere conclusie trekken dan dat sprake is van een betrouwbare partner. Dat je met een evenwichtige en betrouwbare partner te maken hebt blijkt ook wel uit het feit dat Sunparks zich nadrukkelijk bezig houdt met duurzaamheid. Zo wordt de natuur rondom de parken beschermd en verrijkt. Ook wil het de impact op hulpbronnen verminderen en biedt het ondersteuning aan maatschappelijke organisaties. Ook draagt het bij aan de sociaal economische ontwikkelingen rondom de gebieden van de parken.

Klantenservice en klachten

Op de eigen website probeert Sunparks alle vragen die er zijn al te beantwoorden. In de meeste gevallen lukt dat prima. Check dus altijd eerst de veel gestelde vragen als bepaalde zaken onduidelijk zijn. Wil je echter contact opnemen met Sunparks, dan is dat geen enkel probleem. Opvallend is wel dat de klantenservice telefonisch beschikbaar is op werkdagen, maar ook op zon- en feestdagen. Sunparks is eveneens actief op de sociale media. Je vindt Sunparks onder meer op Twitter en Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

En zo heb je een heel aardige indruk gekregen van alles wat Sunparks te bieden heeft en waar het voor staat. Dat met speciale dank aan de beoordelingen die andere mensen hebben gemaakt. Als jij ook andere mensen wilt helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Daar doe je heel erg veel mensen een groot plezier mee.

Reviews over Sunparks

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
46 beoordelingen
6,1
Cheaptickets logo
Cheaptickets
21 beoordelingen
4,5
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
7
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over sunparks.com

Het bedrijf Sunparks is geverifieerd door ons. De webshop sunparks.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sunparks is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sunparks maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van sunparks.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van sunparks.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sunparks.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuk alles wel prijzig

Erg leuk park prijzen winkels horeca zijn erg hoog waardoor prijs kwaliteit in geding komt das jammer.

Geplaatst op: 13-08-2021
Laatst bewerkt op: 16-08-2021
Geschreven door: Marcel G.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk genieten

We hebben echt een super verblijf gehad. Het huisje was erg ruim en er zat een heerlijke sauna in. In de omgeving kun je goed wandelen en het park ziet er erg netjes uit. Het personeel is ook erg vriendelijk en we komen er erg graag met z'n alle.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 01-07-2021
Geschreven door: Jasmijn W.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Je staat hulploos

Niet te vertrouwen. Na reservatie sturen zij factuur met andere prijs en je moet veromplicht het extra betalen. Het heeft geen zin om een klacht in te dienen want zij luisteren niet.

Geplaatst op: 09-07-2021
Laatst bewerkt op: 11-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Sunparks


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
46 beoordelingen
6,1
Cheaptickets logo
Cheaptickets
21 beoordelingen
4,5
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sunparks een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Sunparks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sunparks actief?

Sunparks is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen , vakantieparken , zonvakanties en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Sunparks reviews? Dan kunt u naar de website van Sunparks gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie