Tendi logo

Tendi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tendi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1958
Tendi logo
Website
tendi.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tendi

Ben je toe aan een vakantie? Houd je van kamperen, maar dan het liefst wel zo luxe mogelijk? De compleet ingerichte tenten van Tendi spreken je misschien aan? Zo betekent op vakantie gaan tenminste geen halve verhuizing. Maar wat is Tendi voor bedrijf? Hebben ze al veel ervaring met het aanbieden van tenten? Staan de accommodaties op mooie campings? Wij verzamelden reviews van andere vakantiegangers voor je. Zij hebben Tendi beoordeeld en geven jou zo een goede indruk van deze organisatie. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij Tendi te boeken.

Over Tendi

Tendi verhuurt compleet ingerichte safaritenten en lodgetenten in Duitsland, Frankrijk, Zweden en Italië. Er is gekozen voor mooie campings en de tenten bieden veel luxe. Je hebt bij Tendi de keus uit drie verschillende accommodaties. Er is een gewone safaritent, een safaritent met een eigen badkamer en dan nog de lodgetent met een badkamer en een verdieping. Boeken bij Tendi betekent kamperen, maar dan wel anders. Je verblijft op mooie, rustige en bijzondere campings en locaties in Europa. Al meer dan 12 jaar worden de locaties en campings door Tendi zelf geselecteerd. Deze plaatsen worden eerst persoonlijk bezocht voordat ze in het aanbod worden opgenomen. Er wordt gekeken naar iets speciaals. Denk dan bijvoorbeeld aan een camping in een wijngaard of bij een kasteel. Of tenten bij een meer of bij een boerderij. De faciliteiten verschillen per camping. Vaak is er wel een zwembad, een speeltuin en een restaurant aanwezig. Om het zoeken van de juiste camping eenvoudiger te maken kun je zoeken op bepaalde thema’s. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van een verwarmd zwembad of een bestemming in de buurt van de bergen.

Waarom kiezen voor Tendi

Als je boekt bij Tendi, dan weet je zeker dat je je vakantie op een bijzondere plek doorbrengt. Je bepaalt zelf of dat midden in een boomgaard, bij een boerderij of bijvoorbeeld direct aan een meer is. Een tent boeken bij Tendi betekent kamperen, maar toch anders. Je hoeft alleen handdoeken meenemen, verder is de hele inventaris aanwezig. De bedden zijn zelfs al opgemaakt als je aankomt op de camping. Er is in de tenten een eenvoudige, maar zeker complete keuken ingericht. Je hebt de beschikking over 4 pitten, een koelkast en een vriesvak. Je slaapt heerlijk op een boxpring en kunt fijn gebruikmaken van dekbedden. Voor kinderen is er een stapelbed. Babybedjes of een extra koepeltentje kunnen altijd extra erbij gehuurde worden.

Is Tendi betrouwbaar?

Tendi verhuurt al ruim 12 jaar safaritenten en lodgetenten. De betrouwbaarheid van deze organisatie is dus inmiddels wel bewezen. Extra zekerheid krijg je dankzij het feit dat dit bedrijf is aangesloten bij de SGR. Verder zie je dat eerdere gasten positieve reviews achterlaten over Tendi. De website bevat veel informatie en is overzichtelijk. De aanwezigheid van een goede klantenservice zegt tenslotte ook zeker iets over de betrouwbaarheid van een bedrijf. Je kunt elke werkdag bellen met een medewerker van Tendi. In geval van nood is het zelfs mogelijk om 's avonds contact op te nemen.

Klantenservice en klachten

Als je vragen hebt over een boeking, een bepaalde accommodatie of een camping, dan kun je op werkdagen de gehele dag bellen met een medewerker van Tendi. Je leest het telefoonnummer op de website. Stuur je liever een e-mail of heeft je vraag niet zo’n haast, dan is het e-mailadres ook altijd een handige optie. Mocht er nu op vakantie iets niet goed gaan, dan kun je altijd nog terugvallen op het noodnummer. Dit staat vermeld op je reisbescheiden en is bereikbaar tot ’s avonds 22:00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens gekampeerd in een tent van Tendi? Boekte je een lodgetent of safaritent? Was deze zo luxe als beloofd? Hoe vond je de badkamer en de keuken? Sliep het bed werkelijk zo voortreffelijk? Was het wellicht zelfs noodzakelijk om gebruik te maken van het noodnummer? Schrijf een recensie en laat weten wat jouw ervaringen met Tendi zijn. Jouw beoordeling zorgt ervoor dat consumenten een beter beeld krijgen van dit bedrijf.

Reviews over Tendi

Gerelateerde bedrijven

SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Villaforyou logo
Villaforyou
2 beoordelingen
8,5
Evancy logo
Evancy
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tendi

Het bedrijf Tendi is geverifieerd door ons. De webshop tendi.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tendi is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tendi maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tendi is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tendi.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tendi.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke vakantie

De vakantie plaats waar wij zaten was erg leuk. Het zat dicht bij de zee maar het lag ook nog naast een groot bos. Er was dus zat te doen. Alles was ook allemaal netjes opgeruimd en schoon.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stijn N.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tendi


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Villaforyou logo
Villaforyou
2 beoordelingen
8,5
Evancy logo
Evancy
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tendi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tendi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tendi actief?

Tendi is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , familiereizen , strandvakanties , vakantiehuizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tendi reviews? Dan kunt u naar de website van Tendi gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie