Interhome logo

Interhome reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Interhome reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
179
Interhome logo
Website
interhome.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Interhome ervaringen

Interhome is de website als je op zoek bent naar een mooie vakantie woning. Inmiddels is de website uitgegroeid tot de ultieme specialist voor vakantiewoning. Jaarlijks worden er bijna 5 miljoen overnachtingen via de website geboekt. Maar wat zijn eigenlijk de persoonlijke Interhome ervaringen van klanten? Natuurlijk zal een bedrijf altijd zeggen dat hij of zij de beste service biedt. Maar als de Interhome ervaringen in werkelijkheid minder zijn dan wil je hier natuurlijk niet boeken. Gelukkig kan je er altijd over informeren via deze website. Alle persoonlijke ervaringen met Interhome worden hier gedeeld. Heb je zelf al Interhome ervaringen? Dan horen wij dit heel erg graag zodat wij andere kunnen adviseren over deze online boekingssite.

Over Interhome

Interhome verzorgt het boekingsproces van meer dan 33.000 vakantiewoningen in 29 verschillende landen. Het maakt niet uit of je nu graag naar Frankrijk wil of naar Toscane alles is mogelijk. Dankzij het Zwitserse kwalificatiesysteem weet je precies of je kan genieten van een hoge kwaliteit verblijf. De appartementen en vakantiewoningen worden namelijk altijd vakkundig beoordeeld. Je kan zo echt met recht genieten van je vakantie. Dankzij de Interhome ervaringen kan dit zelfs zonder zorgen.

Altijd persoonlijke hulp

Het boeken van een vakantiewoning bij een particulier klinkt altijd een beetje spannend. Gelukkig kan je bij Interhome altijd de beste begeleiding verwachten. Op meer dan tweehonderd bestemmingen is er altijd een medewerker ter plaatsen. Je kan hier terecht met problemen zowel met de woningeigenaar als op locatie. Zo wordt je altijd vakkundig geholpen en daarnaast is er een gratis telefoonnummer aanwezig dat je 24 uur per dag kan bellen. Nog een pluspunt is dat alle accommodaties regelmatig worden gecontroleerd zodat de kwaliteit een garantie blijft bij Interhome.

Voordelig op vakantie

Interhome heeft in ieder budget wel een vakantiewoning of appartement. Vaak is een overnachting een stuk voordeliger dan een normaal hotel. Ontdek zelf hoe voordelig een vakantie is bij Interhome en kijk eens wat er beschikbaar is voor jouw droomlocatie. Vergelijk de prijzen online met een hotel voor veertien dagen en je ontdekt al snel wat de voordeligste keuze is.

Reviews over Interhome
Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
5
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Interhome

Interhome is geverifieerd door ons expert team. De webshop Interhome bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Interhome lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Interhome. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van interhome.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van interhome.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Interhome.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Schandalig gewoon

Geboekt app Moraira
Zitten 8 km er vandaan tussen 3 bouwwerven konden nog niet deftig ontbijten buiten door lawaai
3.5 km berg beklimmen en dalen om winkel te vinden
Elke morgen 7.30 wakker door de bouw werken
Buren hoor je praten met stoelen schuiven naar toilet gaan
NOOIT MEER
Schandalig dat ze dit nog in de verhuur zetten
Appartement Maritimo

Geplaatst op: 20-09-2023
Laatst bewerkt op: 20-09-2023
Geschreven door: Dirk V.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
2 maand eerder overstroomd appartement, geen vergoeding

Eerste slechte review ooit. Geen compensatie van Interhome terwijl
accomodatie had nooit verhuurd mogen worden enkel al om sanitaire redenen. Appartement oversteoomd 2 maand voor onze aankomst maar geen bericht hierover. Geen water in douche, zichtbare elektriciteitdraden ipv lichtschakelaars, naast mijn negatieve review neem ik alvast de tijd om onze ervaring met Interhome te delen via alle mogelijke kanalen.

Geplaatst op: 04-09-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frédéric

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Interhome
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Interhome een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Interhome. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Interhome actief?

Interhome is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Interhome reviews? Dan kunt u naar de website van Interhome gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie